Nylon Dreams 3.7

()

3. Kennismaking

Ondertussen zijn Petra en Claudia, in de lingeriezaak, ook druk bezig met elkaar. Achter het kledingrek zijn ze een beetje bijgekomen van de spanning van daarnet. Claudia heeft Petra in haar armen die nog steeds staat te trillen maar niet alleen van de spanning.

“Ik zag je helemaal niet binnen komen, ik hoorde zelfs de deur niet open en dicht gaan.”

“Je was even van de wereld” zegt Claudia en neemt Petra mee naar achteren. “Hier ga maar even op de stoel zitten, Doe je ogen lekker dicht en geniet nog maar even wat na.” Claudia schuift vanuit de winkel nog een stoel het pashok in waar Petra haar voeten op kan leggen. Haar met nylon kousen bedekte benen legt ze op de stoel, maar door dat de stoel nogal dichtbij staat, het pashok is nu ook weer niet zo groot, moet ze haar benen iets optrekken waardoor haar knieën van elkaar gaan en zo ontstaat er een mooi uitzicht op haar mooi getrimde intimiteit. Claudia staat er van te genieten, tussen de schaamlippen van Petra door ziet ze lichtte sporen van nattigheid. Petra doet haar ogen open en knippert tegen het licht. “Kan je het licht niet wat dimmen” vraagt ze Claudia.

“Neen, dat kan niet hier. Jammer. Wacht ik heb wel iets anders.” Ze verdwijnt even en komt dan terug met een oogmasker. “Kijk hier” zegt ze, “zie je niets mee en kan je volledig tot rust komen.”

Petra doet het masker op en gaat relaxed achterover in de stoel zitten, zodoende moet ze haar benen nog verder optrekken en gaan haar knieën nog verder uit elkaar. Haar schaamlippen gaan ook iets verder uit elkaar en haar poesje opent zich als een klaproos. Claudia komt voorzichtig dichterbij en neemt het intieme gedeelte van Petra goed in ogenschouw. Het lijkt wel of Petra in dromenland is, dromend over haar eerste vrouwelijke intieme contact. Claudia merkt een regelmatige beweging van het bekken van Petra op, het lijkt wel of ze steeds probeert haar poesje in de lucht te duwen en bij elke push ziet Claudia haar roosje open gaan. En met elke keer dat haar kutje open gaat ziet Claudia ook weer een druppeltje vocht te voorschijn komen. Het lijkt wel of Petra aan het droog neuken is denkt Claudia hoewel ze dat nog nooit in werkelijkheid gezien heeft. Claudia geniet zienderogen van de in dromenland verkerende Petra.

Ze grijpt tussen haar benen naar haar in witte panty gehulde kut. En begint zich zelf weer te verwennen dwars door de panty heen. De deels opgedroogde plek tussen haar benen wordt al snel weer vochtig en dat is ook goed te zien aan de vleeskleur van haar dijen welke nu zichtbaar worden door de natte plekken heen.

Petra licht met haar hoofd achterover op de rugleuning van de stoel, genietend bij elke stoot die haar bekken maakt. Claudia die haar zo ziet liggen krijgt een idee. Ze haalt uit de winkel twee voetbankjes en plaatst ze elk aan weerszijde van Petra’s stoel. Ze stapt op het ene voeten bankje en zwaait gelijk haar been over Petra heen en vindt steun op het andere voeten bankje. Claudia heeft zicht op de onderbuik van Petra en kijkt naar het bewegen van Petra’s vulva ze beweegt langzaam en uiterst voorzichtig haar kruis in de richting van het gezicht van Petra. Op het moment dat ze met haar kruis vlak boven Petra’s mond hangt begint Petra wat zwaarder te ademen en te snuiven.

Zou ze me ruiken vraagt Claudia zich af. Ze blijft zo staan en voelt de warme lucht uit de mond van Petra over haar natte kruis gaan. Ze haalt met een vinger tussen haar schaamlippen door en kijkt geobsedeerd naar de pulserende kut van Petra. Langzaam komt Petra weer bij haar positieven. Maar wat haar weer tot de werkelijkheid gebracht heeft? Zou het de geur van Claudia zijn?

Petra neemt het oogmasker af en staart recht tegen het kruis van Claudia aan. Ze merkt de doordrenkte witte panty op en tilt haar hoofd iets omhoog.

Claudia schrikt ervan als ze opeens de lippen van Petra tegen zich aan voelt komen maar laat zich dan brutaal op de mond van Petra zakken. Petra begint als een razende te bewegen en te happen aan haar kruis. Claudia geniet intens van Petra’s lippen en steekt een hand uit naar de opening bij Petra. Gegemakkelijk laten haar vingers zich door de spleet van Petra heen glijden, wat is die meid nat tussen haar benen. De handen van Petra omvatten de taille van Claudia en beginnen de billen van Claudia te masseren. Ze verdwijnen onder haar rokje en genietend van Claudia ’s vingers in haar soppende kut en van de natte witte panty in haar gezicht gaan haar handen op onderzoek uit onder het rokje van Claudia. Ze wil direct contact, direct de aanraking van haar vingertoppen op de intimiteit van Claudia. Ze zoekt de brede band van de witte panty op, om tussen de panty en Claudia ’s lichaam met haar hand door te kunnen dringen in haar intieme gebied. Maar ze kan geen boordrand vinden, het is een geheel. Ze werkt het rokje van Claudia nog verder naar boven maar voelt inderdaad geen boordrand. Ze probeert een blik te werpen maar wordt door Claudia nog steeds als het ware gedwongen om haar te blijven bewerken met haar mond. Ze laat het maar en laat haar hand afzakken naar het gebied waar haar mond Claudia aan het bewerken is. Ze pakt nu met aan beide kanten een hand de panty van Claudia beet en trekt deze strak opzij. Wat er aan panty in haar gleufje zat wordt er zo uitgetrokken. Claudia veert iets op en Petra kan weer even normaal ademhalen.

“Wat voor een panty heb jij aan” vraagt ze gelijk nu ze de mogelijkheid heeft.

“Oh ja,” antwoord Claudia haar, “dit is een bodystocking, het is een geheel met een rits op mijn rug. Hoe vind je dit.”

“Nou weet ik niet zo, je kan nergens gemakkelijk bij.”

“Nee, dat vindt jij wel jammer natuurlijk.”

“En hoe zit het dan met plassen?

“Dat is ook niet eenvoudig. Nou kan ik zelf natuurlijk wel de rits open trekken, gegemakkelijk niet maar het gaat. En op een toilet sta ik dan meestal in mijn blootje. Op zich vind ik dat wel sensueel. Oh gut het is natuurlijk omdat je erover begint.”

“Waarover?”

“Over het plassen, nou moet ik natuurlijk.”

“Mag ik kijken” is de wens van Petra.

“Wil je dat? Nou kom maar mee.”

“Kan dat hier niet?”

Claudia kijkt haar vragend aan. “Hier?”

“Hebben we de ruimte toch, in ieder geval meer dan op het toilet.”

“Dat is waar.” Petra is recht in haar stoel gaan zitten en heeft de benen over elkaar gekruist. De nylon naden zitten nog steeds, ondanks alles, recht achter op haar benen. “Kom” zegt ze dan. “Trek eerst dat rokje maar eens uit.”

Claudia staat in het midden van het pashok, ze hebben de stoelen opzij geschoven, Claudia gespt haar riem los en laat het rokje zakken. Ze voelt nog even aan haar natte kruis. “Je hebt me ook wel lekker nat gelikt lieve Petra. Het plakt aan alle kanten.” Een van haar vingers drukt weer een beetje panty nylon tussen haar schaamlippen. Ze kijkt in de spiegel en vindt het geheel wel sexy.

Petra komt achter haar staan en slaat haar armen om haar middel heen. Een hand van haar gaat naar haar borsten, de andere zakt via haar buik af tussen haar dijen. Het effect van de hand op haar borst is gelijk te zien, haar tepels beginnen door de witte nylon stof van de bodystocking heen te prikken. Petra neemt gelijk een tepel tussen duim en wijsvinger en begint er iets aan te trekken. Dan pakt ze de tepel van de andere borst. Het is duidelijk te merken voor Petra dat Claudia het behoorlijk opwindend vindt, de hand van Petra in Claudia ’s kruis is al weer behoorlijk nat aan het worden.

Claudia begint ongecontroleerde bewegingen te maken in de armen van Petra. Petra kan haar maar moeilijk in bedwang houden. De hand op haar borst verplaatst zich naar beneden om zo Claudia als het ware met twee handen in haar kruis op te kunnen tillen. De druk wordt zodoende bijna ondragelijk voor Claudia, haar knieën worden zwak, ze gaat meer en meer hangen op de twee ijzersterke handen in haar kruis. Petra voelt een warme straal over haar handen gaan. En dan nog een straal. Een straal plas loopt over haar handen, over de benen van Claudia en kleurt de witte panty donkerder.

Dan voelt ze de eerste golf van extase bij Claudia aankomen doordat ze opeens verstijfd in haar armen hangt. Haar dijen beginnen te trillen. Petra laat Claudia gelijk los. En als Petra haar daarna niet gelijk bij haar armen had opgevangen was ze zo op de grond neergestort. Claudia draait zich om en grijpt zich vast aan de in nylon gehulde benen van Petra. Ze komt weer een beetje bij.

“Poeh! Dat is nog eens een verrassing, op zo’n manier moet ik vaker plassen. Zucht ze”

“Ja, ja” lacht Petra.

“Maar hoe zit het nou, hoef je niet meer?”

“Ik voel het weer opkomen, de druk op mijn blaas.” Claudia houdt haar knieën tegen elkaar gedrukt en staat heen en weer te wippen op haar benen. Geen idee waar dat nou zo ineens vandaan kan komen maar ik hou het bijna niet meer en Claudia houdt een hand tegen haar kruis gedrukt om tegen te houden wat ze nog tegen kan houden.

Petra is op haar hurken naast de benen van Claudia gaan zitten en wil eigenlijk niet weten wat er komt maar onbewust weet ze het toch. Het ziet er naar uit dat Claudia het niet meer verder wil en kan ophouden, nog even en ze moet haar blaas toch echt verder legen. Petra houdt Claudia goed in de gaten en komt op haar hurken recht voor Claudia zitten.

“Wat doe je nou?” Perst Claudia er nog net uit, vlug pak iets, iets waar het in kan. Maar Petra beweegt zich niet en wacht af.

“Toe nou” smeekt Claudia nog een keer.

“Als je wat wilt moet je het zelf maar halen, je weet zelf waar je het kan vinden, het is jouw shop.” Ik zou alleen maar zinloos lopen zoeken zegt Petra met een glimlach.

“Kom nou ik kan niet meer. Oh… zie je, daar heb je het al.”

Petra ziet een andere donkere streep van af Claudia ’s kruis langzaam over de binnenkant van haar linker dij richting haar knieholte gaan.

“Petra? Oh een klein straaltje maar?” Ze heeft het nog niet gezegd of Claudia is gedwongen om zich helemaal te laten gaan, om haar blaas in een keer leeg te spuiten. Het spettert alle kanten op, het sproeit over Petra heen, op haar gezicht haar mooie torseletje en haar nylon benen. Ook voelt ze een paar druppels op haar poesje terecht komen. Petra vindt dit zo bijzonder, bijzonder om naar te kijken en bijzonder om te ervaren, te ervaren hoe het voelt dat een warme straal uit de blaas van een andere vrouw op haar naakte kut terecht komt. Claudia weet niet hoe ze het heeft en zeker niet hoe ze met de situatie om moet gaan. Ze durft Petra eigenlijk niet in de ogen te kijken. Ze kijkt naar wat de ontlading teweeg heeft gebracht op haar tot nu toe mooie witte bodystocking. Van onderen helemaal doordrenkt. Claudia durft het eigenlijk niet maar gaat dan toch met haar handen over de natte plekken. Toch weer een bijzonder erotische ervaring denkt ze bij zichzelf. Zo dat was dat, en wat nu? Petra staat op. “Ik denk dat we ons maar moeten omkleden denk je ook niet. Maar niet hier, beetje vochtige omgeving.”

Lachend gaan de twee de winkel in.

Zo, wat zou jij graag om je lichaam willen voelen? Vraagt Claudia.

“Volgens mij weet jij dat wel denk ik.”

“Misschien maar vertel toch maar.”

“Nou, Claudia ik zou wel eens een heel erg sexy transparant iets om mijn lichaam willen voelen en een paar heerlijke gladde nylon kousen, met een satijnen strakke pencil rok en een satijnen blouse, wat dacht je daarvan.

“Een gladde keuze” is Claudia ’s reactie daarop.

“En jij? Wat zijn jouw voorkeuren? Jij weet het beste wat er te koop is toch?”

“Ik weet het niet” zegt Claudia, “het is net als met deze bodystocking, ik hou ervan om geheel in nylon gehuld te zijn, deze bodystocking vind ik heerlijk dragen maar het liefste heb ik dan toch een bodystocking van zo’n 20 denier. Twintig denier met zo weinig mogelijk naden en inzet stukjes. Zo’n bodystocking waar je een heerlijk blik kan werpen op mijn borsten, waar je prima de tepels doorheen kan zien.”

“Heb je die hier dan” vraagt Petra.

“We verkopen ze normaal niet, maar ik heb er laats een paar besteld alleen voor mij privé. Luister, we doen het als volgt, we kleden ons eerst helemaal uit, we gaan ons wassen en een beetje optutten en dan zoeken we de kleding bij elkaar en gaan ons weer aankleden. Wat vindt je daarvan?”

“Een prima idee. Kan jij de rits op mijn rug even losmaken?”

Petra zipt de rits naar beneden en Claudia trekt haar armen uit de mouwen van de bodystocking. Vervolgens stroopt ze de bodystocking over haar benen helemaal naar beneden, los van haar voeten en daar staat ze dan helemaal naakt voor Petra die haar eens even goed kan bekijken. Claudia draait een rondje voor haar. “En?” Vraagt ze. Kan het ermee door?”

“Meid je ziet er fantastisch uit. Om op te vreten.”

“Ja, dat heb ik gemerkt. Nu jij je kleren uit.”

Voorzichtig haakt Petra de kousen aan de voorkant uit de jarretels. “Kan jij die achter even losmaken.” Claudia hurkt achter Petra en haakt de twee jarretels los. De kousen dwarrelen langs haar benen heen naar beneden, voorzichtig neemt Petra de kousen van haar voeten en hangt ze over een kledingrek. “Nu mijn torseletje nog.” Ook die haakt Claudia los en neemt voorzichtig het torseletje van Petra’s lichaam.

Beide staan nu naakt in de winkel.

“Laat me even voelen hoe het voelt” en zonder af te wachten op Claudia ’s antwoord kruipt Petra als het ware in de armen van Claudia en perst zich tegen haar naakte lichaam. De warmte van beide vloeit in elkaar over. “Heerlijk” zucht Petra.

“Ja, lekker” kreunt Claudia, “maar kom we moeten voort maken zo meteen staan de anderen op de stoep. Eigenlijk hadden ze er toch zo onderhand wel moeten zijn.”

“Oh, maar die zijn eerst nog even op ontdekkingsreis” zegt Petra. “Eerst even jouw kleding bij elkaar zoeken.”

Ze staan op het punt om de kleding rekken langs te gaan lopen als de telefoon gaat.

“Laat maar gaan zegt Claudia, we zijn gesloten.” Maar na een poosje gaat de telefoon nog een keer. Claudia neemt nu op en verbazing klinkt in haar stem. “Ja. Ja natuurlijk. We hadden jullie eigenlijk hier al wel verwacht. Nee, we zitten nou niet bepaald op jullie te wachten, we hebben genoeg te doen. Ha, ha… leuk. Wacht ik vraag het even. Het is Linda, ze zijn nu bij haar in de zaak en ze vraagt of ze nog wat panty’s of kousen mee moet nemen.”

Petra denkt even na, “een paar mooie kousen prima en als ze een mooi sexy panty heeft ook prima.”

“Heb je het gehoord… kousen en als je hebt een mooie sexy panty voor Petra en voor mij… Nou ja ik heb hier voor mezelf nog wel een lekkere body stocking… of ik wat anders wil proberen? Nou ja, waarom niet… OK, jullie komen zo hierheen…. Nou, nee we moeten ons nog aan kleden…. Oh ja… dat vertellen we nog wel. Ik denk dat jullie ook wel wat te vertellen hebben… nou ja het is toch al weer dik een uur dat je weg bent… en je maakt mij niet wijs…. OK we horen het zo wel… doei.” Claudia hangt op. “Kom gauw wassen, we zullen even moeten wachten met aankleden.”

Beide lopen naar het keukentje in de winkel en Claudia pakt een paar washandjes en wat zeep. Ze zepen zich zelf en elkaar in. Maar ja onder het inzepen kunnen ze weer niet van elkaar afblijven. En met de zeep op hun lichaam glijden ze over elkaar heen, proberen elkaar vast te pakken, pakken elkaar borsten en proberen elkaar in het kruis te grijpen. Ook weer een lekkere ervaring denkt Petra.

“We moeten nu wel een beetje voort maken.”

“OK, een andere keer beter,” zegt Petra.

“Precies, kom even afspoelen en afdrogen. Klaar.”

Beide staan naakt gewassen en gedroogd in de keuken van de winkel.

“We kunnen toch wel alvast wat satijnen blouses passen” zegt Linda.

“Ja, en ik heb daar achterin ook nog wel een paar rokjes.”

Beide lopen naar achter in de winkel en halen een paar blouses uit het rek.

Petra trekt een satijnen blouse aan en gelijk gaan haar tepels, door de aanraking met de stof, stijf recht vooruit staan.

“Mooie kleur?” Vraagt Claudia.

“Ik weet niet, donker blauw is nu niet direct mijn kleur.”

“Ik heb hier nog een witte, dan doe jij die en dan doe ik die blauwe van jouw aan.”

Zo gezegd zo gedaan. Beide blouses worden dicht geknoopt en dan komen de strakke rokjes aan de beurt. Deze zijn ook van een glimmend materiaal maar toch nog behoorlijk wat stretch. Ze nemen een maatje kleiner zodat het rokje nog strakker komt te zitten. Beide het zelfde rokje nemend wurmen ze zich erin. Echt lekker strak zitten hun billen in het rokje. Het kan niet anders, ze moeten elkaar weer even aanraken, betasten, aaien en strelen. Vooral de aanraking op je borsten is een heerlijk gevoel met dat satijn vindt Petra. “Weet je wat, we doen het zelfde als ik straks heb gedaan.”

“Wat bedoel je?”

“Nou in de etalage, maar dan samen. Kijken wat die twee doen als ze ons zo zien.”

“Maar dan moet het wel wat uitdagender” vindt Claudia.

“We kunnen onze rokjes verder omhoog doen. En nog wat knoopjes los aan de bovenkant van de blouses.”

“En we kunnen ook nog stay up kousen aantrekken, staat ook sexy. En als we dan samen een leuk standje doen…”

“Ja! Bijvoorbeeld jij staat met een hand in je blouse en ik zit voor jouw met mijn benen iets uit elkaar en ik kijk zo onder je rok naar je kutje. Of zoiets.”

“Ja, dat doen we vlug ik pak even de stay ups. Zwarte maar doen?”

“Is best,” Petra begint haar rokje zover omhoog te werken over haar strakke billen als het maar kan. Nu nog iets verder en je ziet haar kale pruim.

Claudia terug met de stay ups, ze halen ze snel uit de verpakking en trekken ze aan. Petra helpt Claudia nog even met haar rokje, de bovenste knopen zover los dat hun borsten er bijna uitvallen en klaar zijn ze. Nu vlug de etalage in.

“Wacht” zegt Claudia, “ik doe nog even de deur van het slot dan kunnen ze binnen komen en kunnen wij nog even blijven staan.”

Petra stapt alvast in de etalage en Claudia ook nadat ze de deur van het slot heeft gedaan. Petra zit al, er lopen op dit moment geen mensen direct voor de etalage. Claudia komt achter Petra staan, zodanig dat Petra mooi met haar hoofd tussen haar benen kan. De boorden van de blouses worden iets open gedaan. “Als ik er nu echt een borst uit laat” vraagt Claudia “dat kan toch wel?”

“Dan doe ik dat ook.” Beide draperen de satijnen blouse zodanig dat een borst van elk duidelijk zichtbaar is. Van de andere borst onder de satijnen blouse is duidelijk de stijve tepel zichtbaar. Petra heeft haar benen iets uit elkaar en je hoeft niet moeilijk te doen om haar kale kut te kunnen zien. Petra werpt een blik omhoog en kijkt inderdaad recht in de kut van Claudia. Ze kan het niet helpen maar steekt toch even een hand onder haar rokje. Nee nu niet.

“Let op daar komen een paar mensen aanlopen. Stil blijven zitten nou.”

De mensen komen voorbij, kijken even vluchtig in de etalage tijdens het voorbij lopen maar merken niets op. Dan komen in de verte Linda en Jennie aangelopen. “Daar komen ze. Stil zitten nu.”

Claudia staat muisstil en kijkt een beetje omhoog, ze heeft een hand op haar ontblote borst gelegd en haar andere hand houdt ze stil net iets bij haar kruis vandaan, de vingers gespreid alsof ze zichzelf wil gaan betasten. Petra zit met haar benen wijd, omhoog te kijken recht onder de rok van Claudia. Haar ene hand is naast haar voor steun en haar andere hand heeft ze op de binnenzijde van haar dij gelegd. Ze raakt net de boord van de stay up kous nog en aangezien de stay up kous behoorlijk ver opgetrokken is, tot bijna in haar lies, raken haar vingers ook de buitenste schaamlippen. Heel stil blijven ze zitten.

Jennie en Linda komen dichterbij ze hebben iets in de gaten, ze worden als het ware naar de etalage ruit toe gezogen. Arm in arm komen ze uiteindelijk voor de ruit staan en kijken hun ogen uit hun hoofd. Uit haar ooghoek ziet Claudia hun met elkaar praten. Wat er gezegd wordt hoort ze niet maar aan hun houding te zien hebben ze er wil schik mee. De hand van Linda wijst met de wijsvinger recht vooruit naar de hand van Petra die ze op haar kut houdt. “Ze wijzen naar jouw kut” murmelt Claudia tussen haar lippen. Tegelijk ziet ze dat Linda haar wijsvinger nu terug trekt en haar hand ziet ze verdwijnen onder de rok van Jennie. Ze tilt de rok van Jennie zo hoog op dat Claudia goed zicht krijgt op haar schaamstreek. Claudia houdt Petra op de hoogte van wat er allemaal voor de etalage gebeurt.

Linda gaat nu achter Jennie staan, nog steeds de rok hoog ophoudend. Links en rechts kijkt ze, er komen geen mensen aan. Ze grijpt om de middel van Jennie heen en begint de kut van Jennie te masseren dwars door de seamless panty heen.

Claudia kan het niet echt duidelijk zien maar heeft wel iets in de gaten, want ze ziet wel dat Jennie een panty aanheeft, maar naden ziet ze niet. De vingers van Linda bewegen nu tussen de schaamlippen van Jennie en plots verdwijnt haar middelvinger compleet in Jennie ’s kutje.

“Oh nee! Kreunt Claudia.

“Wat gebeurt er?” Vraagt Petra.

“Oh niets, blijf jij maar naar mij kijken. Claudia laat zich iets door de knieën zakken en komt zo dichter bij het gezicht van Petra.

“Wat doe je?” Vraagt deze.

“Ik wil je adem voelen op mijn lippen, en misschien nog wel meer.”

Petra raakt nu met het puntje van haar neus de clit van Claudia aan. Ze blaast tussen haar schaamlippen door. “Oh lekker” hoort ze Claudia zeggen.

Linda heeft naast een vinger in de spleet van Jennie nu ook een hand onder haar truitje gestoken en begint haar borsten te masseren. Jennie steekt haar bekken naar voren, bijna raakt ze de ruit.

“Ja, nu moet je kijken” waarschuwt Claudia Petra. Petra laat haar hoofd zakken om door de ruit naar buiten te kunnen kijken. Hierbij strelen haar haren de schaamlippen van Claudia die nu als het ware boven op het hoofd van Petra is gaan zitten. Petra kijkt nu direct naar de onderbuik van Jennie en ze heeft het gelijk in de gaten.

“Een seamless panty, wat een geil gezicht. Die wil ik ook.”

 Claudia vragend, “seamless panty?”

“Ja, dat is een panty zonder naden. Het lekkere daaraan is dat hij volledig je lichaam volgt, uiterst rekbaar zodat je gegemakkelijk een vinger bij je naar binnen kan laten gaan, de panty gaat dan door zijn rek gewoon met je vinger mee naar binnen.

“Dat wil ik ook proberen” is Claudia ’s reactie. Ze ziet nu dat Linda achter Jennie vandaan ook dicht bij de ruit komt staan. Ze tilt haar rokje op en ze zien ook bij haar een seamless panty maar Linda heeft er nog mooie kousen overheen aangetrokken. De beide meiden in de etalage weten niet wat ze zien. Beide zitten nu opeens met een hand in hun kruis, lekker met hun kale kut te spelen. De andere handen strelen de borsten door de satijnen blouse heen.

Linda en Jennie staan voor de etalage het schouwspel aan te kijken met elk een vinger bij de ander in de spleet. Zo staan ze even heerlijk te bewegen, te bewegen tegen de vinger van de ander op. De warme gevoelens in hun onderbuik worden nog versterkt door het geen ze zien in de etalage.

In de etalage gebeurt bijna hetzelfde alleen gebruiken Claudia en Petra hun eigen vingers. Claudia ziet in de verte een paar mensen aankomen en maakt dat de anderen duidelijk. Ze wijst Linda naar de deur in de winkel, die begrijpt de boodschap en neemt Jennie mee naar binnen. Gauw sluiten ze de deur. Maar Claudia en Petra zitten nog met hun hele hebben en houden in zicht midden in de etalage. De mensen, drie vrouwen komen dichterbij. Claudia en Petra maken geen beweging. Hun handen en vingers hebben het werk gestaakt maar zitten of hangen nog dicht bij hun erogene zones.

De drie vrouwen willen langs lopen maar opeens zien ze de middelste vrouw wijzen en gelijk komen de drie vrouwen met hun gezicht dicht tegen de etalageruit staan. Claudia ziet nu hun blikken over hun lichamen dwalen. Uiteindelijk blijft hun blik stil houden op het kruis van Petra, want die is het meeste nog in zicht. Petra durft geen adem meer te halen en voelt haar vingertoppen pulseren door de bloeddruk op haar schaamlippen. Een van de vrouwen gaat op haar hurken voor de etalage zitten om zo een nog beter uitzicht te hebben op het kruis van Petra. Muisstil is het in de winkel, ook Linda en Jennie, die achter het kledingrek alles kunnen zien, durven niet te bewegen en geen geluid te maken. Ze horen de vrouwen door de etalageruit zachtjes tegen elkaar praten. Wat er gezegd wordt kunnen ze alleen maar naar raden. Het zal ongetwijfeld gaan over het glad geschoren kutje van Petra. Petra nog steeds naar het kruis van Claudia kijkend ziet daar nu langzaam een streepje nattigheid tussen haar schaamlippen ontstaan. En dat maakt het alleen maar moeilijker voor haar. Ze kan niet anders. Haar vingers bewegen, bewegen langzaam over haar clit heen. Ze hoopt maar dat de drie vrouwen voor de etalage het niet in de gaten hebben. Claudia die een beter zicht heeft op de drie vrouwen ziet ze nu wijzen naar het kruis van Petra. Ze proberen Petra in haar ogen te kijken, maar dat lukt niet. Claudia ziet nu dat de dames Petra proberen te imiteren. Degene die op haar hurken voor de etalage zit houdt precies op dezelfde manier haar vingers voor haar kruis. De twee andere dames kijken en vergelijken. Het enige verschil is dat de dame op de hurken een nette slip aan heeft, maar toch laat ze haar vingers tegen de stof van het slipje aan bewegen. Een tweede dame tilt nu haar rok iets omhoog en laat de twee andere zien hoe zij erover denkt. Onder haar rok, ziet Claudia vanuit haar ooghoeken, een zwarte, licht glanzende panty tevoorschijn komen. Of ze daar nu een slipje onderaan heeft blijft raden. Petra op haar beurt kan het niet laten om de druk van haar vingertoppen op haar clitje op te voeren. De dame op haar hurken doet precies zo en ook die ene met de glanzend zwarte panty drukt haar vingers in haar kruis door het nylon van de panty heen. Nu kan de laatste van de drie niet achter blijven en ook zij laat een hand onder haar rok verdwijnen, kijkend van links en rechts en dan weer naar Petra beweegt haar hand onder haar rok. De drie vrouwen hebben er schik in en kijkend naar Petra en naar elkaar wordt de intensiteit van sensuele massage opgevoerd. De vrouw, die als laatste haar hand onder haar rok stak, doet ook mee, alleen een zekere schaamte is zichtbaar in haar ogen, ze weet zich met de situatie geen raad, maar toch blijft ze haar hand bewegen. Weer kijkend van links naar rechts, naar haar vriendinnen en naar Petra, wordt ook bij haar de schroom langzaam vervangen door wellust, door niet meer te stoppen geilheid. Natuurlijk zijn geen van drieën ooit in zo’n situatie beland, een life show midden in een winkelstraat, ze hebben natuurlijk ondertussen wel in de gaten dat het geen paspoppen zijn daar in de etalage. De vrouw op haar hurken probeert contact te leggen met Claudia, ze knipoogt een paar keer en maakt met haar lippen een zoen beweging richting Claudia. De tweede vrouw gaat met haar tong langs haar lippen en beweegt een hand over haar borsten. De wat schuchtere vrouw doet niets dan alleen maar rond kijken. En haar hand bewegen onder haar rok, die, zo lijkt het wel, steeds sneller gaat. Claudia probeert door haar lippen heen fluisterend Petra op de hoogte te brengen van wat er voor haar neus gebeurt. “Ze zitten continue naar je kruis te kijken en zitten aan hun eigen clit te friemelen” fluistert ze. “Oh! Nou zal je het hebben… er komt daar een stel aan. Stevig arm in arm.”

De schuchtere vrouw heeft het ook in de gaten en waarschuwt de anderen. Ze kijken alle drie om en zien de man en vrouw naderen. Vlug gaan ze gedrieën bij elkaar staan bijna tegen de etalageruit aan. De vrouw die eerst gehurkt zat heeft nog steeds haar rok omhoog en blijft doorfriemelen aan haar clit. Doordat de drie vrouwen dicht tegen de ruit aan staan wordt Petra ontrokken aan het zicht van het stel dat nadert. Petra laat, al kijken naar het vocht tussen de schaamlippen van Claudia, langzaam een vinger tussen haar schaamlippen verdwijnen.

De drie vrouwen zien het ook, de schuchtere vrouw gaat als een razende tekeer tussen haar benen, haar schroom is totaal verdwenen, ze heeft geen oog meer voor de straat, haar aandacht is compleet gefocust op het kruis van Petra. Claudia houdt nog steeds fluisterend Petra op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Doordat Claudia goed zicht heeft op de drie vrouwen kan ook zij, zich maar moeilijk in bedwang houden.

Achter het kledingrek zijn Linda en Jennie ook behoorlijk onder de indruk van wat er zich allemaal afspeelt. Achter het rek, uit het zicht, gaan een viertal handen op zoek, op zoek naar het door nylon bedekte lekkers. Het strelen van de schaamlippen door de seamless panty heen is een heerlijke ervaring, als je er eenmaal aan begint krijg je er geen genoeg van. Petra en Claudia horen dan ook zuchtende en steunende geluiden vanachter het rek komen. Claudia fluistert.”Nou is het wel genoeg, ik hou het niet meer uit zo, mijn bovenbenen beginnen te trillen en ik krijg een enorme jeuk in mijn kut”

Petra kan een lach niet onderdrukken en fluistert zullen we het dan maar opgeven?

“Is goed, ik tel tot drie en dan til ik mijn rok omhoog, ga dan iets door de knieën en dan kan jij mij lekker likken.”

Petra repliceert, “OK en dan kan ik lekker mijn vingers echt eens even door mijn sleuf laten gaan en over mijn clitje wrijven.”

“Let op daar komt ie.” Claudia telt af, “drie, twee, een…. “

Claudia gaat door de knieën, tilt haar rokje omhoog en spreid met haar hand haar schaamlippen, Petra gaat gelijk met haar hoofd iets omhoog en laat haar tong vol door de spleet van Claudia gaan, tegelijk steekt ze bij zichzelf twee vingers naar binnen en haar andere hand stimuleert haar clit.

Linda en Jennie zien het allemaal gebeuren en steken bij elkaar ook een vinger naar binnen wat een heerlijk gevoel is dat met het nylon van de seamless panty om hun vinger.

De drie vrouwen voor de etalageruit weten niet wat ze beleven, ze likken bijna de etalage ruit. Zo te zien komt de schuchtere vrouw klaar net op het moment dat Petra haar twee vingers laat verdwijnen in haar kut.

Claudia die haar nu direct aankijkt, ziet haar ogen draaien in de oogkassen en haar mond open gaan waarna haar tong over haar lippen gaat. De rok van de vrouw is nu toch verder omhoog gekropen, al heeft ze dat ongetwijfeld zelf niet in de gaten. Claudia ziet nu twee in nylon kousen gehulde benen, de nylons vastgemaakt aan jarretels met daar over een toch iets doorzichtig nylon slipje. De vrouw gaat als een bezetene te keer met haar vingers, waardoor een behoorlijk deel van het witte nylon slipje tussen haar schaamlippen is verdwenen.

En dan gebeurt het.

De vrouw, buiten zinnen, gooit al haar remmen los.

“Nou moet je kijken” waarschuwt Claudia Petra. Ook de twee andere vrouwen voor de etalage richten zich op de schuchtere vrouw. Ze houden haar aan weerszijde vast met een arm om haar middel. Zodoende kan ze onderuit zakken. Haar knieën begeven het en aan het trillen van de bovenbenen te zien staat het te gebeuren. Iedereen kijkt met ingehouden adem, ook Linda en Jennie zijn van achter het rek vandaan gekomen en kijken ook wat er gebeurt. De twee vrouwen aan weerszijde kunnen haar maar net vasthouden. Als een razende gaan nu haar vingers, twee vingers tussen haar schaamlippen en twee vingers over haar clit.

En dan horen ze een oerklank vanaf de straat de winkel inkomen en tegelijk zien ze de nylon slip van de vrouw donker kleuren. De vrouw blijft haar vingers in en over haar kut en clit bewegen. Over haar bewegende vingers stroomt het vocht. Nog een oerkreet. Haar hand trekt nu de slip uit haar kut opzij. Gelijk verdwijnen er drie vingers in haar kut en gaan als een bezetene tekeer. En dan zien ze de vrouw verkrampen, haar drie vingers stevig in haar kut houden stil. Ze trekt haar vingers in een keer terug en een gigantische straal vocht klettert tegen de etalageruit aan. Ze stoot haar drie vingers weer naar binnen, houd ze daar even stil, haar andere vingers gaan razend heen en weer over haar clit, ze trekt haar vingers er weer uit en weer een straal en nog een en nog een kleintje en dan valt de vrouw slap in de armen van de andere twee. Ze tillen haar op houden haar tussen zich in, trekken haar rok naar beneden en met een laatste hartstochtelijke blik naar Claudia en Petra gaan de drie vrouwen weer op weg.

Claudia en Petra kijken ze na en zien nog een straaltje langs de nylons van de vrouw lopen.

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *