Nylon Dreams 4.7

()

5. Voorbereiding

Ze draaien zich snel om en stappen de etalage uit in de armen van Linda en Jennie. Wat een fantastisch schouwspel.

“Dus jij bent Jennie” zegt Claudia en stelt zich voor. “Je ziet er goed en mooi uit, vooral die seamless panty vind ik een plaatje.”

“Dank je” zegt Jennie, “jullie tweeën zien er ook mooi uit, vooral in de etalage, dat was echt een hit.”

“Laat jullie eens bekijken” zegt Petra. “Kom Linda even naast Jennie en dan eerst de achterkant.” Linda gaat naast Jennie staan en steken hun billen naar achteren. Claudia en Petra beginnen de achterkant te inspecteren.

Langzaam tasten ze de hele achterkant af met hun handen, beginnend bij de pumps van de meiden en dan naar boven, de kuiten, de knieholtes, dijbenen en dan de billen. Alles wordt gecontroleerd en betast.

“Ik vind de nylon kousen over de panty iets speciaals hebben. Kijk de panty zelf is niet glad maar met de kousen erover zijn ze zo mooi glad en glanzend.”

“Ja, plus dat ik het een geil gezicht” vindt zegt Petra.

“Maar het mystieke van het naadloos over de schaamstreek is fenomenaal” zegt Claudia en bevoelt de schaamstreek van Jennie met haar volle hand. Petra doet hetzelfde bij Linda. Linda en Jennie bewegen hun achterwerk heen en weer, gaan iets door de knieën waardoor de aanrakingen op hun schaamgebied nog intenser wordt. Met hun vlakke hand drukken ze tegen de schaamlippen, wat met het nylon van de seamless panty ertussen voor beide partijen een heerlijk gevoel teweeg brengt.

“Dit wil ik ook” zegt Claudia.

“En anders ik wel” is Petra’s reactie “maar dan wil ik ook net als Linda met nylon kousen. OK, draai jullie maar om dan kunnen we de voorkant eens even onder een vergrootglas leggen.”

Beide dames draaien zich langzaam om en de venusheuvel komt nu goed in zicht en beter nog als ze hun bekken naar voren kantelen. Weer gaan de handen van Petra en Claudia over de benen van onder vandaan naar boven en waar de benen samen komen zien ze dat de panty al behoorlijk tussen de schaamlippen is verdwenen. Een donkere streep tussen de schaamlippen geeft aan hoe nat de twee dames zijn.

“Nou, nou jullie hebben er zin in” is Petra’s reactie. Gelijk verdwijnen er weer een paar vingers van Jennie en Linda tussen hun lipjes.

“Wat een heerlijk geil gezicht,” Claudia zit er met haar neus boven op, of eerlijk gezegd er bijna tegenaan.

“Als jullie nu eens jullie lipjes een beetje opzij trekken,” stelt Petra voor, “dan hebben we een nog beter gezicht.”

Jennie en Linda proberen door de nylon stof hun schaamlipjes opzij te houden en door de rekbaarheid van de panty lukt dat goed. Op deze manier komen de clitorissen in het zicht. Petra kijkt vragend naar Claudia, “zullen we” is in haar ogen te lezen. Het behoefd geen verdere uitleg en tegelijk vallen Petra en Claudia met open mond de clitorisch aan van Linda en Jennie. Door het nylon heen zuigen ze aan de clitorisch die zodoende tegen het nylon geperst worden en aan de kreten van Linda en Jennie te horen is dit wederom een fantastisch gevoel. De lippen hangen aan de clitorisch en bij elk verdwijnt een vinger zover mogelijk naar binnen. Op dit moment is er al bijna geen weg meer terug maar toch? Willen ze dit? Of nog niet?

Linda is de eerste die onderbreekt, ze kan er niets aan doen maar ze wil dit nog langer laten duren, nog langer genieten, nog meer opgeladen worden. “Wauw” steunt Linda. “Oh alsjeblieft stop, stop, ik hou het bijna niet meer.” Linda trekt zich terug van de lippen en aanrakingen van Petra. “Laten we nog even wachten, laten we de spanning er nog inhouden.”

“OK?” Met tegenzin geeft ook Jennie toe.

Claudia en Petra likken hun lippen af.

Linda neemt nu het heft in handen en probeert de boel te organiseren.

“OK dames, wat dachten jullie ervan om straks, met z’n vieren, even een vorkje te gaan prikken bij dat restaurant hier om de hoek?” Prima idee vinden ze.

“Goed,” gaat Linda verder, “gaan we ons eerst fatsoenlijk kleden toch?” Fatsoenlijk? Is de reactie. “Nou ja, dusdanig dat we er niet aanstootgevend bij gaan lopen. Dus dat wil zeggen dat we er in eerste instantie ordentelijk uitzien maar dat we van elkaar weten hoe sexy en uitdagend we er eigenlijk bij lopen. Wie heeft er een voorstel?”

“Nou, die seamless panty is me wel wat, dat wil ook wel eens voelen en bevoelen bij mezelf.” Zegt Petra

“Dat dacht ik al” en Linda haalt uit haar tas een paar seamless panty’s te voorschijn. “Hier trek aan, huidskleurig is dat OK?”

“Prima” antwoord Petra.

“Voor mij ook, alleen wil ik er nog een paar nylon kousen overheen aantrekken met een mooie naad en hiel. Zegt Claudia.

“Oh, maar dat wil ik ook” zegt Petra, die haar stay ups al voorzichtig heeft uitgetrokken en nu de seamless panty uit de verpakking haalt.

“Dan kan ik niet achter blijven en wil ik natuurlijk ook nylons over mijn panty aan” is Jennie ’s reactie.

“OK, Claudia? Heb jij nog een paar torseletjes? Dan loop ik nog gauw even naar de winkel om een paar nylon kousen te halen.” En weg is ze.

Claudia gaat ondertussen op zoek naar twee passende torseletjes. Jennie helpt Petra met het aantrekken van de seamless panty wat ze heel zorgvuldig doet en goed controleert of alles goed komt te zitten, speciaal in het kruis gedeelte. Petra vindt dat helemaal niet vervelend, een paar handen over haar onderlichaam die her en der de nylon panty op de juiste plaats bewegen. Vervolgens trekt Jennie de panty hoog op aan het brede boord. Hierdoor wordt de panty gelijk tussen haar schaamlippen getrokken en komt strak over de venusheuvel te zitten. Even gaan een paar vingers van Jennie door de spleet die de panty tussen haar schaamlippen heeft gemaakt heen.

“Oei, wat een lekker gevoel, hier voel zelf maar” en Petra gaat met twee vingers over haar kut heen en automatisch verdwijnen die tussen haar schaamlippen. Ook voelt Petra haar piercing druk uitoefenen op haar clit. Ze gaat met haar andere hand over haar piercing heen en slaakt een zucht van geiligheid.

“Lekker?” Vraagt Jennie.

“Heerlijk” is Petra’s reactie. “Wacht eens even proberen….”

Petra komt met haar bekken naar voren op Jennie af, “blijven staan” zegt ze. En ze drukt haar kut tegen die van Jennie aan. “Oh heerlijk…” ze bewegen langzaam, schuren hun onderlichamen tegen elkaar. De panty’s maken het tot een feest.

“Wacht, kom, op de vloer…” stelt Petra voor en beide zakken tegelijk naar de vloer waar ze wijdbeens de benen langs elkaar steken en zo hun kutjes nog meer tegen elkaar kunnen drukken. En zo beginnen ze tegen elkaar op te rijden. Om de druk vast te houden of te verhogen op hun schaamlippen hebben ze elk een been van de ander vastgegrepen en trekken zo naar elkaar toe. Ze kunnen het niet helpen maar door het gevoel van de panty over hun benen en op hun kut krijgen ze het weer behoorlijk voor hun kiezen. Ze likken elkaars benen en hielen en tenen. Petra begint te zuchten en te steunen en ook Jennie blijft wat dat betreft niet achter.

Het is maar goed dat Claudia weer terug komt met twee torseletjes.

“Zo… zo… als je ook maar even niet oplet… Wel een geil gezicht overigens. Kom meiden van de vloer en passen.”

Petra en Jennie laten elkaar los en Petra staat op, Jennie maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om met haar volle tong door het kruis van Petra te glijden. Een rilling gaat er door Petra heen.

“Nou is het klaar Jennie. We moeten wel wat opschieten, ik heb eigenlijk trek gekregen en wil wel een hapje gaan eten.” Ook Jennie staat op, doet gelijk haar truitje en bh uit en krijgt een torselet van Claudia aangereikt. Claudia helpt haar met aantrekken en ook Petra assisteert. Jennie vindt het heerlijk, twee vrouwen die rondom haar heen lopen en haar lichaam aanraken en er voor zorgen dat ze van die heerlijke lingerie kan dragen. Het torselet wordt aan de achterkant door Claudia vastgesnoerd en aan de voorkant legt Petra Jennie ’s borstjes in de cups, ervoor zorgend dat de tepels recht naar voren steken over ruim over de rand van de cups heen.

“Zit het niet te strak” vraagt Jennie.

“Dat moet ook wel een beetje,” antwoord Claudia, “krijg je een nog beter figuurtje door. Zo dat zit, de voorkant ook goed?” Prima vindt Claudia. “Nu jij.”

Petra ondergaat hetzelfde als Jennie, ook haar tepels zijn recht naar voren gericht, had ze eigenlijk niet verwacht, normaal hangen ze een beetje naar beneden maar nu door de vorm en de half cups steken haar borsten recht vooruit. Linda komt ook weer binnen met een paar nylon kousen. Voorzichtig worden de nylons uit de verpakkingen gehaald en aangetrokken, onder het toeziend oog van Linda worden de naden strak en recht in het midden van de benen getrokken. De jarretels worden vast gemaakt en het resultaat bekeken. Ook Linda trekt haar strakke rokje en truitje uit en gaat naast de Petra en Jennie staan. Drie fantastisch lijven staan naast elkaar en zo verschrikkelijk sexy. Claudia die een laatste inspectieronde doet langs de lichamen kan haar handen niet van de lijven af houden. Her en der corrigeert ze nog even wat, speciaal aandacht krijgen de kruisjes van de dames.

“Ja, stop maar, nou zit het wel goed hoor” zegt Petra.

“Nou net had je er geen problemen mee” reageert Jennie gelijk.

“Nee lieverd net niet.” Petra geeft Jennie een zoen op haar mond, “je bent een lieve schat, maar nu moeten we wel voortmaken als we nog iets willen eten.”

“Ik moet mijn panty en kousen nog even aantrekken dan ben ik ook bijna zover. Wat trekken we eroverheen aan?” Jennie kijkt vragend naar de anderen.

“Oh,” zegt Claudia “we hadden bedacht dat een mooie satijnen blouse eroverheen wel lekker zou zitten en daaronder ook een mooie satijnen nauwsluitende rok net boven de knie. Petra weet ze wel te hangen, ik trek eerst even panty, kousen en torselet aan, wil jij me even helpen Linda?”

Dat laat Linda zich geen tweede keer zeggen en helpt Claudia mee haar mooi lichaam te verpakken. Petra heeft de blouses en rokken gepakt en hangt ze even in het rek. “Er zijn verschillende kleuren” zegt ze “maar dat geeft niet, qua model zijn ze allemaal het zelfde. De rok heeft in plaats van de rits aan de achterkant er een aan de voorkant. Wie wil welke keur?”

“Ik neem wel een witte rok met blauw blouse” zegt Claudia, “past beter bij mijn witte pumps.”

“Dan neem ik een blauwe rok met een rode blouse, mijn pumps zijn zwart, dus dat past wel. Jennie en jij?”

“Ik weet het niet” zegt ze, “zwarte blouse en rode rok?”

“Dat kan” zegt Petra “dan blijft er voor mij witte blouse en zwarte rok over. Dat past allemaal keurig bij elkaar.”

De dames kleden zich verder aan en ook Claudia is met de hulp van Linda ook zover. Ze laten hun kousen voeten in de pumps glijden. Ze bekijken zichzelf en elkaar in de spiegel. Wat gelijk opvalt, zijn de tepels die door de dunne satijnen blouses heen priemen.

“Zit behoorlijk strak mijn blouse” zegt Petra.

“Ach, geeft niet, hebben we allemaal wel, anders doe je nog een extra knoopje los.”

“Maar dan moeten we dat wel allemaal doen” zegt Petra. En van elke blouse wordt nog een extra knoopje losgemaakt. De bovenkant van de borsten zijn nu goed in het zicht alleen de tepels blijven nog bedekt. Alleen blijft er wat dat betreft bijna niets te raden over want de tepels prikken aardig door het strak zittende satijn heen.

“Kunnen we zo?” Ze kijken naar elkaar.

“Het rokje zit lekker alleen heeft geen split” stelt Jennie vast.

“Dan doe je de rits iets naar boven.”

“Naar boven?”

“Ja, deze rits kan boven en beneden open. Kijk maar er zitten twee zippers aan.”

Jennie doet de rits aan de onderkant iets omhoog. “Zo kan ik beter lopen” zegt ze.

“Maar als hij strak zit voelt het lekkerder op je benen reageert Claudia.”

“OK vooruit dan maar” en de rits gaat weer naar beneden.

“Iedereen nu klaar!” Roept Linda ongeduldig. “Goed pak je tas dan gaan we.”

Linda pakt nog gauw even haar plastic tas mee.

“Wat moet je met die tas?” Vraagt Petra.

“Dat zal je straks wel zien” is haar antwoord. Ze lopen de winkel uit, Claudia draait de boel op slot en daar gaan, vier vrouwen op een rij alle vier het zelfde gekleed, ze weten van elkaar wat er echt onder de kleren schuilgaat. Armen worden om het middel geslagen, zo nu en dan zakt een hand iets af naar een bil gehuld in strak satijn. Door het lichtte briesje, wat een toch wel kil temperatuurtje heeft, gaan de tepels nog strakker in de satijnen blouses staan. Ze zien het van elkaar en beginnen te giechelen.

“Heerlijk” is Petra’s reactie op hun vertoon. “Helemaal mee eens” antwoord Linda. De twee geven elkaar vluchtig een kleine tongzoen. Jennie en Claudia, die elkaar eigenlijk nog maar een uurtje geleden voor het eerst zagen, lopen ook gearmd naast elkaar. Het satijn wat hun dijen omspant schuurt tegen elkaar. “Lekker toch?” “Prima” antwoord Jennie.

Het lopen valt op zich eigenlijk wel mee in de strakke rokjes.

“Je hebt inderdaad gelijk Claudia” zegt Jennie, “als het rokje wat strakker zit, voelt het beter. Alleen kan je er niet zo snel in lopen.”

“Snel lopen is nu juist niet de bedoeling, je geniet er dan meer en langer van toch?”

Ze komen aan bij het restaurant. Het meisje van de bediening wijst hun een tafel aan. “Kunnen we die niet nemen” vraagt Linda haar, wijzend op een tafel in de hoek.

“Oh, is ook prima hoor.”

Voorzichtig schuiven ze naar hun plaats, trekken de rok strak onder de billen en gaan zitten. “Zo even rust, kunnen we even op adem komen” zucht Petra.

“Was het dan zo inspannend?” Vraagt Jennie.

“Nou inspannend, ja eigenlijk ook wel, maar meer is het toch eigenlijk wat je zo op een middag allemaal ervaart. Ik had dit bij het opstaan vanmorgen niet kunnen dromen?”

Neen, ik ook niet, ik heb wel vaak fantasieën wat dat betreft maar dit? Neen, had ik ook niet van kunnen dromen” is Claudia ’s antwoord. “En jij Linda, had jij dit gedacht vanmorgen?” “Nee, zeker niet, alleen was ik vanmorgen wel de deur uitgegaan met het idee van, ik wil iets speciaals beleven vandaag, en dat is tot nu toe meer dan verwacht gelukt.”

Het meisje van de bediening komt langs en neemt eerst de bestelling van de drankjes op en laat de menukaarten achter. Gevieren duiken ze in het menu en heerst er even een moment van stilte. Plotseling voelt Petra een warme voet langs haar benen wrijven. Ze kijkt naar Linda tegenover haar maar die is druk in de weer met de menukaart. De warme voet gaat bij haar benen omhoog en omlaag. Petra schuift haar benen iets naar voren. En kijkt Jennie die naast Linda zit aan maar van haar ook geen reactie. Laat maar denkt ze en begint weer door het menu te bladeren. De warme voet op haar benen gaat steeds verder naar boven en probeert onder haar rokje te komen. Dat is niet zo gemakkelijk bij zo’n strakke rok. Voorzichtig gaat Petra met een hand onder de tafel en kan zo net de grote teen van de voet aanraken. Ze kijkt over haar kaart heen naar Linda, die op haar beurt over de kaart Petra aankijkt. Een klein knipoogje maakt het Petra duidelijk dat Linda haar zit te plagen. Ze knijpt even in de grote teen, Linda trekt haar voet ietsjes terug zodat Petra er niet meer bij kan. Petra pakt vervolgens de lip van de rits van haar rokje en trekt die zover omhoog dat ze nu gegemakkelijk haar benen iets kan spreiden onder de tafel. Op het moment dat haar hand weer boven tafel komt voelt ze de warme voet van Linda weer tegen haar ene been opschuiven. Nu kan Linda verder naar boven en komt zo wel heel gegemakkelijk bij het door de seamless panty bedekte poesje van Petra. Ze plaats haar voet direct tussen Petra’s benen. Als Petra nu iets naar voren schuift voelt ze de druk van de voet op haar schaamlippen. Haar ogen sluiten zich heel even en bij het openen kijken Linda en Petra elkaar diep in de ogen. Petra op haar beurt wipt een voet uit de pump en gaat nu dezelfde weg bij Linda. Haar voet kruipt ook bij de benen van Linda omhoog tot hij tegengehouden wordt door de zoom van het rokje. Linda gaat even iets verzitten en de voet van Petra verdwijnt onder haar rok. Doordat de rok strak zit moet Petra behoorlijk duwen om het kruis van Linda te bereiken. Linda schuift nog een paar keer heen en weer, en ja hoor, de voet van Petra rust op het kruis van Linda.

“Kan je zo moeilijk stil zitten” vraagt Claudia aan Linda.

“Ach, die rok zit toch wel strak” antwoord ze. “Ik doe de rits even iets open.” Vervolgens slaat ze het tafelkleed terug en pakt de zipper van de rits. Claudia, naast haar, kijkt mee en ziet bij het omhoog ritsen de nylon voet van Petra te voorschijn komen.

“Oh jullie, het is ook niet te geloven hé. Jullie kunnen gewoon niet van elkaar afblijven.”

“Wat is er,” de nieuwsgierigheid van Jennie is ook gewekt.

“Ze zitten voetje te vrijen” antwoord Claudia haar.

“Oh, maar dat kunnen wij ook toch?” Natuurlijk en gelijk laat Claudia een pump van haar voet glijden en beweegt haar voet richting Jennie. Ze drukt met haar voet tegen Jennie ’s pump aan zodat zij die ook van haar voet kan laten wippen. Even hebben de twee voetcontact onder de tafel en voelen elkaars warmte. Dan gaan ook die voeten zich een weg banen over het gladde nylon heen.

“Oh, best lekker” zegt Claudia, “en spannend” zegt Jennie. Het duurt maar even en dan zijn ook de ritsen van Claudia en Jennie iets naar boven getrokken en hebben hun voeten het lekkere nestje gevonden. De vier dames blijven zo zitten en verdiepen zich in de menukaart. Zo nu en dan gaat er even iemand iets verzitten om het contact voet versus venusheuvel wat aangenamer te laten worden. Het menu wordt uitgezocht, het meisje komt langs om de drankjes te brengen en de wensen te noteren. Doordat het tafelkleed vrij ver overhangt wordt het goddelijke van wat er zich onder tafel afspeelt aan haar oog ontrokken al vindt ze wel dat de dames erg zitten te wiebelen op hun stoel. Het meisje neemt de menukaarten mee.

“Proost, op een heerlijke avond en op ons viertjes,” Petra heft haar glas met rode wijn. Ook de anderen heffen het glas, laten de wijn over de tong rollen en laten het zich smaken. “Heerlijk” zegt Claudia en drukt even haar voet door bij Jennie die gelijk iets rechter op haar stoel moet gaan zitten.

“Ja, ha… heerlijk” is haar reactie. Alle vier schieten ze in de lach.

“Weet je wat” zegt Petra,” doen we de andere pump ook uit, kunnen we nog meer… ach je weet wel.” Gelijk horen we een viertal pumps op de grond vallen en vinden een viertal voeten elkaar in het midden onder de tafel. Het gladde van de nylon kousen doet zijn werk. De voeten glijden langs en over elkaar heen. Zo nu en dan verdwijnt er een voet langs een been en probeert zich een weg naar boven te banen. Maar dan komt er weer een andere nylon voet aangeschoven die dat ook wil proberen. Als het ware vindt er een gevecht plaats van nylon voeten die zich allemaal steeds meer nylon willen toe-eigenen. Jennie vindt het zo opwindend dat ze een hand onder het tafellaken laat verdwijnen en de bovenste zipper iets losser doet zodat ze met haar hand gemakkelijker bij de voet kan komen die haar tussen haar benen beroert. Ze pakt de voet van Claudia voorzichtig beetje en begint de voet tegen haar schede aan te bewegen. Haar ogen rollen in hun kassen. Heerlijk vindt ze dit. Ze gaat met een paar vingers onder de zool van de voet door en beweegt de vingers door haar inmiddels natte gleuf heen. Claudia ziet het allemaal gebeuren en kijkt Jennie geil in de ogen. Haar voet is op weg gegaan langs een been van Petra en komt naast de voet van Linda, samen al voetje vrijend verwennen ze Petra tussen haar benen. “Hemels” is haar reactie.

Linda op haar beurt is het gevecht ondertafel zat en begint een zoektocht naar het kruis van Jennie, ook zij begint samen met een nylon voet van Claudia voetje te vrijen in Jennie ’s kruis. “Zalig” is haar reactie.

Petra en Claudia zitten nu naar elkaar te kijken en gaan dan op hun doel af. Hun nylon voeten in het midden onder de tafel verbreken het contact en schuiven langs elkaar heen ieder bij een been omhoog. Langzaam arriveren ze bij elkaars kruis waar ze respectievelijk de voeten van Linda en Jennie aanraken. Ook hier beginnen de nylon voeten met elkaar te vrijen, en het gefriemel van de voeten heeft direct uitwerking op de erogene zones. Alle vier zitten ze nu lichtelijk onderuitgezakt van elkaar te genieten. Het gefriemel van de nylon voeten tegen elkaar en op de door de seamless panty bedekte gleuven heeft zijn uitwerking op het vochtgehalte tussen de schaamlippen. Nog verder zakken de dames onderuit op hun stoelen, waardoor de benen nog iets verder uit elkaar kunnen en zodoende er meer bewegingsvrijheid is voor de voetjes die vechten om een warm plaatsje tegen een heerlijk nat geworden kruis aan. Ook verdwijnen er meer handen onder het tafellaken. De gemoederen worden aardig opgehitst op deze manier. Jennie komt met een hand weer boven tafel en likt zo ongemerkt mogelijk aan haar vingers.

“Lekker?” Vraagt Linda met een lachje.

“Meid, heerlijk is het, moet je ook proberen.”

“Ik ben nog niet helemaal nat genoeg is haar reactie.” Ze heeft het nog niet gezegd of de voeten van Petra en Jennie zetten een versnelling hoger in. De vingers van Linda jagen over haar clitje heen terwijl ze een grote teen voelt die probeert haar grotje binnen te komen. Ja, nu voelt ze zich ook snel nat worden ze probeert een vinger bij de grote teen te krijgen om zo wat vocht op te kunnen pikken. En waarachtig doordat er een golf van wellust door haar onderbuik jaagt voelt ze ineens een straaltje vocht langs haar vinger gaan. Vlug duwt ze de grote teen weg en duwt twee vingers zover naar binnen als de nylon van de panty het toelaten. Ze sluit haar ogen houdt zich heel stil en trekt daarna de vingers uit haar spleet en laat de twee vingers boven tafel aan de anderen zien. Ze glinsteren helemaal van haar kutvocht en Linda likt voorzichtig maar met veel overgave haar vingers af.

“Normaal is dat het toetje” is Petra’s reactie en alle vier schieten ze in de lach. Dan zien ze het meisje aankomen met dampende schotels. Vlug gaan ze recht zitten, de voetjes worden terug getrokken onder de rokjes vandaan en een ieder probeert onder tafel haar pumps aan te trekken wat natuurlijk een ondoenlijke zaak is. Het meisje zet de schalen met heerlijk eten op tafel, wil weer weggaan maar struikelt bijna over een pump die door de schermutseling onder de tafel vandaan is gekomen. Het meisje bukt zich om de pump op te rapen en kijkt daarbij onder de tafel en ziet daar tot haar verbazing een 8 tal in nylon kousen gehulde benen die behoorlijk in zicht zijn doordat de rokjes van de dames zo ver zijn open geritst. Als gebiologeerd blijft ze net iets te lang onder de tafel kijken. Alle vier hebben ze dat in de gaten en Jennie doet er nog even een schepje bovenop door haar benen langs elkaar te wrijven en daarbij ook de benen van Claudia meeneemt. Gelijk is er een soort van nylon reactie want alle benen beginnen te bewegen en tegen elkaar aan te wrijven. Jennie laat een been aan de kant van het meisje onder de tafel uitkomen en vraagt haar om de pump aan te trekken. Toevallig is het de juiste pump en het meisje pakt de nylon hiel van Jennie ’s voet beet, houdt die ook weer even iets te lang vast en schuift vervolgens met veel aandacht de pump aan Jennie ’s voet. Dank je wel is Jennie ’s reactie. Het meisje gaat rechtstaan en zegt met een rood hoofd “alstublieft en graag gedaan.”

Vlug verdwijnt ze naar de bar. Alle vier kunnen ze bijna het lachen niet houden.

“Kom nu even serieus en eet smakelijk,” onderbreekt Petra de situatie.

“Ik wil wel even mijn schoenen aan” zegt Linda en duikt onder de tafel om haar pumps te zoeken. Gelijk wordt ze omringd door een zestal benen die haar lichaam beginnen af te tasten. Ze voelt een nylon voet over de satijnen blouse gaan een nylon voet boven haar blouse ingaan en over de opeens weer stijve tepels heen glijden. Ze voelt een voet op haar gezicht een nylon teen kriebelt haar oor en over haar benen en tussen haar benen voelt ze nylon. “Jongens, hou nou op.” Ze grijpt de pumps die ze te pakken kan krijgen en komt weer boven tafel. “Lekker” wordt er haar gevraagd?

“Ja, lekker hoor alleen nu even niet, kom hier zijn de pumps,” Linda pakt die van haar en geeft de overige aan de anderen. Ze schuiven de pumps weer aan hun voeten en gaan dan eindelijk aan de hap beginnen. Ondertussen wordt de conversatie op gang gebracht door Claudia.

“Luister,” zegt ze “wat dachten jullie van truth or dare.”

“Wat is dat” vraagt Jennie.

“Je moet van te voren kiezen, kiezen tussen de waarheid vertellen of een uitdaging aan te gaan. Pas als je gekozen hebt mogen de andere een vraag of een uitdaging verzinnen. Lijkt dat jullie wat?”

“Lijkt me spannend” zegt Petra. “Wie begint?”

“Ik wil wel beginnen,” zegt Linda.

“OK, wat kies je?”

“Geef mij maar de waarheid vertellen.”

“OK, wie stelt de vraag?”

“Dat doe ik” zegt Claudia. “Heb je het wel eens met andere vrouwen gedaan en zo ja met hoeveel en wat vond je het lekkerste?”

“Dat zijn drie vragen. Maar goed, ja ik heb het wel eens met een andere vrouw gedaan eentje dus maar. En het lekkerste vind ik het sabbelen en het tong strelen aan en op en over mijn clitje. Dat kan een vrouw als geen beste.”

Ze nemen allemaal weer even een hap en de volgende bied zich aan. Petra.

“Geef mij ook de waarheid vertellen” maar.

“Dan heb ik een goeie vraag” zegt Jennie. “Als je met een vrouw in bed zou liggen, vindt je het dan fijner als ze naakt is of dat ze een panty aan heeft of nylonkousen?”

“Oei, dat is moeilijk. Ik weet het niet, want ik heb nog nooit met een andere vrouw in bed gelegen, laat staan naakt. Als ik op mijn gevoelens af ga vind ik het prettiger en erotischer als er iets meer is als alleen maar naakt. Net zoals we nu die seamless panty’s aanhebben, zo’n panty heb ik nog nooit aangehad. Het geeft wel een extra stimulans. Je bent je meer bewust van het aanraken door nylon heen dan wanneer je aanraakt op een naakte huid. Als ik dat zo bij elkaar optel kan je wel zeggen dat ik eerder voor nylon zou gaan dan voor de naakte huid. Het geeft ook net iets meer te raden.”

De schalen zijn bijna half leeg en ze beginnen al aardig verzadigd te raken. De wijnglazen zijn ook leeg, die moeten toch maar weer gevuld worden. Het is niet moeilijk om de aandacht van het meisje te trekken, ze bleef toch al de hele tijd hun richting op kijken. Ze komt schuchter hun kant op lopen en vraagt bedeesd of alles naar wens is.

“Het is heerlijk alleen graag nog een paar glazen wijn alsjeblieft” instrueert Jennie haar en legt daarbij begripvol een hand op haar heup.

“Dat is goed,” zegt ze en draait zich om het bestelde te gaan halen. Bij het omdraaien draait de hand van Jennie over haar heup naar haar billen, het meisje blijft een tel te lang zo staan en Jennie knijpt heel even door de rok heen in haar linkerbil. En weg is ze. Misschien wel weer met een rood hoofd, maar dat kunnen ze niet meer zien.

“Nu ik” onderbreekt Jennie. “Geef mij maar een uitdaging.”

“Mag ik verzinnen” vraagt Petra?

“OK. De uitdaging voor jou is. Als dat meisje zo dadelijk terugkomt met de drankjes zou ik het een hele prestatie vinden als je haar zover zou krijgen dat ze haar kutje aan ons laat zien. Ik ben heel benieuwd wat ze onder die rok aanheeft.”

“We kunnen ook wel even een weddenschap afsluiten” komt Linda. “Heeft ze een panty aan of kousen, heeft ze een slip, string of niets aan. En heeft ze een bos haar, is ze gedeeltelijk getrimd of helemaal kaal van onderen?”

“Ik denk een strookje haar met een glanzend slipje onder een zwarte panty” zegt Jennie.

“Ik ga voor kaal zonder slip in een zwarte panty” zegt Claudia en jij Linda.

“Ik zet in op mooi netjes getrimd met een nylon string en ook een zwarte panty. Petra jij?” “Ik denk… nou ja wat ik zelf zou doen is een mooie panty over mijn kale kut heen verder geen poespas. Wat zetten we in?”

“Diegene die wint wordt vanavond door drie vrouwen heerlijk verwend.”

Dat vinden ze allemaal een mooi en spannend vooruitzicht. Het meisje komt terug met de glazen wijn. Ze zet er voor een ieder één op de tafel maar moet voor Petra en Linda iets verder over de tafel heen buigen. Jennie maakt van de gelegenheid gebruik en legt een hand op de billen van het meisje en begint haar zachtjes te aaien. Het meisje blijft zo heel even staan maar weet zich geen raad met de situatie. Linda helpt een handje en zegt haar dat ze een mooie rok aan heeft. Jennie haalt haar hand van de billen af en tilt de zoom van de rok iets op en vraagt haar wat voor materiaal de rok is gemaakt. Geen idee antwoord ze. Petra zegt in een opwelling, ”staat dat niet op het waslabel?”

“Oh ja,” Jennie gaat al op zoek naar het was label. Het meisje kijkt angstig de zaak rond, het is gelukkig niet druk en er zijn geen gasten die op haar zitten te wachten.

“Mag ik even kijken” vraagt Jennie haar.

“Nou, vooruit maar.” Jennie draait de bovenkant van haar rok om te kijken of daar het label zit. Bij de rits misschien antwoord het meisje. Jennie bekijkt de rits aan de achterkant van haar rok en probeert een label te vinden maar kan er niet goed bij met haar vingers. Vind je het erg als ik de rits ietsjes naar beneden doe, dan kan ik er gemakkelijker bij.”

“Eh… nee natuurlijk niet, ga je gang, maar niet te ver hoor.”

Jennie probeert de rits naar beneden te trekken maar die zit op de een of andere manier geklemd.

“Ik denk dat je blouse tussen de rits zit” zegt ze, “wacht even, dan ga ik even met mijn hand onder je rok dan probeer ik het zo.” Jennie verdwijnt met haar andere hand onder de rok van het meisje en voelt haar benen gehuld in zwart nylon. Langzaam beweegt ze haar hand naar boven onder de rok. Het meisje draait zich iets om zodat ze Jennie kan zien. De anderen zitten met ingehouden adem het schouwspel gade te slaan. Jennie is nu met haar hand zover onder de rok van het meisje dat de rok omhoog komt en de anderen zo steeds meer van haar benen kunnen zien. Nog een klein stukje en Jennie is met haar hand bij de rits. Ze frommelt een beetje en voelt de zachte stof van de panty tegen de billen van het meisje. Haar andere hand laat de rits los en begint haar billen te masseren. Vervolgens pakt ze weer de rits en trekt die langzaam naar beneden. Haar hand onder de rok houd de rok aan de bovenkant vast, het meisje heeft niet in de gaten dat de rits van haar rok nu helemaal naar beneden is getrokken. Jennie gaat staan, zodanig dat het meisje vanuit de rest van het restaurant niet te zien is en ze met haar gezicht naar hun tafel is gericht. Doordat Jennie is gaan staan heeft de hand onder de rok, de rok automatisch helemaal naar boven gebracht. Nu staat het meisje met de rok boven haar middel voor de anderen. Ze vindt het zo te zien niet helemaal vervelend. Al kijkt ze wel wat angstig. Jennie, achter haar, staat dicht tegen haar aan en de tepels door haar satijnen blouse drukken in de rug van het meisje die dat ongetwijfeld moet merken. Een hand van Jennie komt naar de voorgevel van het meisje en raakt als het ware verloren haar borstjes aan. De ander hand blijft over haar billen gaan en draaien steeds verder naar de onderkant van haar billen. Claudia die het dichts bij zit kan het niet laten om een hand te laten gaan over de pantybenen van het meisje. Hierbij kijkt ze haar diep in de ogen. Ze vindt het lekker denkt Claudia, die vindt het lekker. Langzaam laat ze nu een hand tussen de benen van het meisje verdwijnen. Ook Jennie is zover dat de masserende hand op het achterwerk van het meisje tussen haar benen kan verdwijnen. Beide handen treffen elkaar precies in het midden. Het meisje heeft haar ogen gesloten. Ze geniet. Ook Petra en Linda genieten van het schouwspel. Jennie en Claudia voeren de druk op. Jennie begint de boezem van het meisje te masseren en haar hand bewerkt haar tepels door de blouse heen. Claudia die op oog hoogte zit van het kruis van het meisje beweegt voorzichtig een paar vingers over haar venusheuvel. Jennie komt met de hand van achter vandaan naar voren en haakt in op de boord van de panty en begint die heel voorzichtig en langzaam naar beneden te werken. Door de vingers op haar tepels en haar venusheuvel heeft het meisje het niet in de gaten, of ze wil het niet in de gaten hebben. Maar langzaam zakt de panty naar beneden onder de vingers van Claudia door, die heel even stop maar dan gelijk op het slipje van het meisje verder gaat met masseren. Claudia trekt met haar vrije hand de panty verder naar beneden. Het meisje staat nu aan hun tafel met haar rok ver over haar middel en met de panty op haar knieën. Jennie blijft zo staan dat niemand kan zien wat er gebeurt. Claudia neemt nu de zijkant van het slipje en probeert het terzijde te trekken. Dan doet het meisje haar ogen open, kijkt geil naar de vrouwen om haar heen en kijkt naar de hand van Claudia en schuift zelf haar slip terzijde. Een kaal kutje komt te voorschijn. Een kutje om van te snoepen. Voorzichtig trekt Claudia een schaamlip opzij, het meisje neemt de andere en houden die zo vast. Boven haar clitje is duidelijk een piercing te zien. Claudia gaat met een vinger over het clitje heen en ziet het meisje genieten. Jennie, nu met haar hand onder de blouse verdwenen trekt aan de tepels door de dunne nylon stof van haar bh heen. Het meisje begint te trillen op haar benen. Haar ogen gaan weer genietend dicht, ze gaat iets door de knieën. Haar ogen gaan weer open en vraagt geil aan de anderen of ze klaar mag komen. “Natuurlijk” antwoord Linda haar.

“Niets liever” is Petra haar reactie. “Laat je maar lekker gaan.”

“Maar ik kom vaak spuitend klaar” zegt ze, “is dat niet erg?”

“Dat wil ik wel eens zien” zegt Petra, “laat je maar gaan.” Claudia voert het bewerken van het clitje op en het meisje stopt drie vingers in haar soppende kut. Jennie houdt haar vast zodat ze haar gang kan gaan. Haar vingers schieten in en uit haar kutje. Haar clitje is onder de vingers van Claudia behoorlijk opgezwollen. En dan verkrampt ze helemaal, Jennie houdt haar stevig vast. Haar drie vingers trekt ze opeens uit haar kut en een straal spuit uit haar kut recht over hun tafel heen. En weer gaan haar vingers in haar kut, pompen een paar keer in en uit, houden dan even stil en snel weer eruit en weer een straal recht in het gezicht van Petra. Claudia die er met haar gezicht bovenop zit duikt naar voren en drukt haar hele gezicht tegen de kut aan van het meisje. Ze voelt weer een straal opkomen, ze houdt haar mond wijd open en die vult zich met haar vocht. Langzaam komt het meisje weer bij haar positieven en wordt met behulp van Jennie weer op haar benen gezet. Claudia kijkt naar de andere met haar mond vol. Uit haar mondhoeken loopt het vocht naar beneden.

Linda komt met haar gezicht naar Claudia toe. “Kom laat me ook proeven” en ze drukt haar mond op die van Claudia die haar mond open doet en het vocht van het meisje ook bij Linda terecht komt. Linda roert nog even haar tong in de mond van Claudia en laat dan los. Ze slikken, ze proeven.

“Wat is dit geil,” komt met een zucht van Petra’s lippen. Zij proeft ook de geilheid van het meisje, haar gezicht is nog nat en er zitten druppels in haar kapsel. Jennie helpt het meisje weer aankleden zo goed en zo kwaad als dat gaat.

“Ik ga me even opknappen dames, dan ben ook zo weer terug voor het nagerecht.”

“Een nagerecht hebben we al gehad” zegt Claudia.

“Maar ik niet” zucht Jennie.

“Kom hier lieverd ik heb nog wel wat op mijn gezicht zo te voelen.”

Jennie laat zich dat geen tweede keer zeggen en begint het gezicht van Petra af te likken. “Heerlijk zeg, nu hoef ik ook geen toetje meer.”

“Ach, het echte nagerecht nemen we wel ergens anders” zegt Linda geheimzinnig.

“Oh ja, ergens anders? Waar dan?”

“Nou ik had zo gedacht, we kunnen zo meteen bij mij thuis wel een nagerecht nemen.”

“En waar is jouw huis?”

“Twee straten verderop, daar woon ik,” zegt Linda. En jullie zijn van harte uitgenodigd om de avond bij mij thuis af te sluiten.”

“Nou, waar wachten we dan nog op” zegt Jennie.

“Eerst nog even die vriendin van je gedag zeggen.”

“Oh, die lieve meid. Ja natuurlijk.”

Ze zitten nog even wat na te praten en voelen nog even wat voor temperatuur het is tussen elkaars benen. Want ja, je krijgt nooit genoeg van een in nylon verstopt poesje toch? Ze proberen bij Linda er achter te komen wat ze nog allemaal in petto heeft vanavond maar die laat niets meer los. Het meisje komt uiteindelijk terug. Loopt gelijk naar hun tafel en bedankt ze hartelijk voor het orgasme dat ze van heeft mogen hebben.

“Nou ja zo’n probleem is dat toch niet, daarvoor hoef je ons toch niet te bedanken.”

“Ja, maar dat is het wel bij mij” zegt het meisje. “In een onderdanige positie kom ik altijd veel heftiger klaar dan normaal. Eigenlijk heb ik enorme problemen om klaar te komen in een normale situatie.”

“Dat is interessant,” zegt Linda, “daar wil ik wel meer van weten.”

“Ik ben ook nieuwsgierig” zegt Petra “en anders ik wel” komt Claudia. Jennie laat zich ook niet onbetuigd. “Als je ons er meer over wilt vertellen dan zou dat helemaal niet erg zijn. Waar woon je Linda?”

“Regenboogstraat 14.”

“Nou, je hoort het, als je zin hebt en tijd hebt, ben je vanavond van harte welkom.” Ze geeft het meisje een dikke zoen op haar wang. Ze begint ondanks wat er allemaal gebeurd is, te blozen.

“Zullen we even afrekenen” vraagt Petra.

“Is goed ik pak de rekening even.” Ze komt een tel later terug met de rekening en ze betalen vlot met een flinke fooi. Bij het weggaan geven ze alle vier het meisje nog even een zoen op haar wang en als je goed keek zag je ook een paar handen haar nog even stevig beetpakken. Het meisje helpt hun de deur uit en blijft alleen achter. Eenmaal op straat beginnen ze gelijk met fantaseren over het meisje. “Een echte slavin” zegt Claudia.

“Hoe weet jij dat?

“Nou ik heb daar ook wel eens mee geëxperimenteerd, maar uiteindelijk beviel het mij niet. Ik ben liever dominant. Ik deel graag bevelen uit. Begrijp je.”

“Dus als ik het goed begrijp” zegt Jennie” is die lieve schat iemand die alles voor je zou doen om heerlijk zelf bevredigd te kunnen worden.”

“Ja, daar komt het wel zo’n beetje op neer. Het is eigenlijk meer onthouden en op bevel klaar komen, bot gezegd.”

“Lijkt me wel eens leuk om uit te proberen” is Petra’s reactie.

“Jij, wil vandaag alles wel uit proberen heb ik zo in de gaten.”

“Nou niet verkeerd toch.”

“Nou als je dat zo graag wilt uit proberen, beginnen we gelijk maar. Kom maar eens hier jij. Mond open en tong naar buiten” roept Claudia tegen Petra.

Petra komt bij Claudia staan en doet haar mond open en tong naar buiten. “

Jij ook hier,” zegt ze tegen Jennie “en tegenover Petra gaan staan. Nu ga jij Petra tongen.” Jennie, kijkt vragend naar Claudia.

“Schiet op anders zwaait er wat.” Jennie doet haar mond open en schuift deze over de tong van Petra heen. Hun lippen raken elkaar en hun tongen gaan flitsend door elkaars mond heen.

“Lippen van elkaar, ik wil die tongen zien, ik wil jullie zien tongen.” Midden op straat staan de twee vrouwen elkaar te tongen of hun leven ervan afhangt. De enkele mensen die nog op straat lopen kijken naar de vrouwen en lopen al schuddend met hun hoofd snel door. Claudia staat arm in arm met Linda naar de twee te kijken. Ook Linda vindt het een geil gezicht. “Klaar nu” gebied Claudia hun “en mee komen.”

Achter Claudia aan lopen ze een klein stukje verder waar Claudia hun gebied een portiek in te gaan. Linda gaat samen met haar voor de ingang van het portiek staan zodat men van de straat af niet direct het portiek in kan kijken.

“Jij blijft staan zegt” ze tegen Petra “en je doet je rok uit en nog twee knopen van je blouse los. En jij ook Jennie en schiet een beetje op. Ja geef die rokken maar aan Linda. Nu alle twee de handen op de rug. Jennie jij likt de kut van Petra. Lik zo nat als je maar kan, ik wil die panty van Petra nat hebben, zeiknat. Begrepen.”

Jennie zakt door de knieën en begint met een natte tong het kruis van Petra te bewerken. Bij elke haal neemt ze wat extra speeksel mee op haar tong en binnen de kortste keren is het kruis van Petra zo nat als wat. Doordat de panty zo nat is plakt hij heerlijk tegen haar natte kut aan. Je kan nu heel duidelijk haar schaamlippen clit en piercing zien door de panty heen. Jennie blijft likken, haar speeksel vermengt zich nu met de kut sappen van Petra. Petra is geneigd om met haar handen haar kut te stimuleren maar op het moment dat ze maar even beweegt krijgt ze een snauw van Claudia.

“Handen op je rug. En dan nu andersom. Jennie nu jij staan en Petra jij door de knieën.” Petra begint nu de panty van Jennie nat te maken. Met flinke halen gaat haar tong over de schaamlippen van Jennie heen die op zich al behoorlijk nat was van haar zelf. Maar nu met het speeksel van Petra erbij helemaal begint te soppen. Petra probeert haar tong tussen de schaamlippen van Jennie te krijgen maar wordt gelijk door Claudia weer terecht gewezen. “Over de panty heen en niet met die tong naar binnen proberen te gaan, hoor je, ik wil een zeik natte panty zien.” Even later is ook de panty van Jennie nat van haar eigen kutvocht en van het speeksel van Petra.

“OK ga allebei maar hier recht voor ons staan. De twee treden van het portiek zorgen ervoor dat Jennie en Petra over de hoofden van Linda en Claudia heen kunnen kijken.

“Handen op de rug. Neem jij Petra Linda? Dan neem ik Jennie. Blijven staan en handen op de rug houden.” Claudia gaat met een vinger tussen de schaamlippen van Jennie door, Linda doet het zelfde bij Petra. Beide slaken een zucht van geiligheid. En weer een vinger er door heen. Claudia houdt nu haar vinger voor de mond van Petra en Linda doet het zelfde bij bij Jennie.

“Lik” beveelt Claudia hun en beide likken ze het kut nat van de vingers. Dan houdt Claudia met gestrekte arm twee vingers recht om hoog, recht onder de kut van Jennie. Ze duwt een klein beetje naar binnen en beveelt Jennie om zich verder te laten zakken over haar vingers heen. Linda houdt haar vingers hetzelfde als Claudia en Petra laat haar over de vingers van Linda zakken.

“Zo ver genoeg” zegt Claudia, de vingers steken tot aan het tweede kotje in de vagina’s van Petra en Jennie. “Nou niet meer bewegen en pas bewegen als ik het zeg.” Linda voelt het kutvocht van Petra over haar vingers lopen. Ook Jennie heeft het moeilijk. Beide staan met licht gebogen knieën de vingers te knijpen. Ze durven niet te bewegen al willen ze dat graag. Zo staan ze een paar minuten stil, kijkend over de hoofden van Claudia en Linda naar de mensen die voorbij lopen. Dan geeft Claudia Linda een teken en beide laten langzaam hun vingers naar beneden zakken.

“Erop blijven” commandeert ze en de twee bewegen langzaam met de vingers mee naar beneden. Zover tot ze niet meer verder kunnen. “Blijf zo zitten en knieën zover mogelijk uit elkaar.” Claudia en Linda beginnen nu echt de twee vingers in de gleuven te bewegen. Erin en bijna er weer uit en zo maar door. Petra voelt het, haar kut stroom bijna over bij wijze van spreken. Haar panty wordt nog natter en ook Jennie heeft daar last van, nou ja last. Claudia houdt de twee goed in de gaten en precies op het moment dat ze zich willen laten gaan stop ze en laat haar vingers uit de kut floepen. Linda laat Petra ook los en haar vingers komen met een soppend geluid uit de kut van Petra te voorschijn. Linda kan het niet helpen maar likt het overtollige vocht van haar vingers en kijkt daarbij Petra in de ogen.

“Blijven zitten zo.” Claudia kijkt even de straat in en ziet dat hij volledig vrij is. Ze staat recht en trekt Linda met zich mee naar de overkant van de straat. Daar gaan ze samen staan en kijken naar de twee op hun hurken zittende meiden met een gigantisch nat kruis. Claudia trekt nu het hoofd van Linda naar haar toe en duwt een tong bij haar naar binnen. De twee verdwijnen in een wellust van geiligheid en tongen elkaar of hun leven ervan af hangt. Ook hun handen blijven niet werkeloos en dwalen over elkaars lichaam. De tepels onder de blouses nemen buitenproportionele vormen aan en laten zich ook gegemakkelijk knijpen. Een paar handen verdwijnen onder hun rokken en al snel staan Claudia en Linda elkaar te vingeren dat het een lieve lust is. Ondertussen houdt Claudia wel de twee aan de overkant in de gaten. Petra en Jennie zitten daar op hun hurken in het portiek met hun knieën zover uit elkaar als maar kan. Ze zitten daar met hun hele hebben en houden op een display, iemand die langs komt kan in een oogopslag zien hoever de twee er aan toe zijn. Ze mogen zich niet aan raken de handen nog steeds op hun rug hun borsten stevig naar voren en hun blouse half open. Naast elkaar met een druipende poes tussen hun benen. Een poes die slecht bedekt word door een dun laagje nylon. De nylon kousen rond hun benen zitten heerlijk, hun knieën raken elkaar en langzaam beginnen ze toch hun nylon knieën tegen elkaar te schuren.

“En nu fluistert Jennie?”

“Ik weet het niet, ik hoop alleen dat er geen bekenden langs komen want dan heb ik heel wat uit te leggen.” Zo zitten ze een tijdje en kijken naar de overkant waar ze Linda en Claudia hevig verstrengeld in elkaar, zoenend en elkaar op alle plaatsen maar beet pakken waar ze maar kunnen.

“Ik moet plassen” zegt Jennie op een gegeven moment.

“Nou dat is gemakkelijk, je zit er al helemaal klaar voor” is Petra haar reactie.

“Maar dat kan toch niet zo maar.”

“Waarom niet, we zitten nu zo wie zo in een vervelende maar toch wel uitdagende situatie toch. Die ervaring kan er ook nog wel bij. Ik hou het nog wel even op.”

“Ik hoop het je hopen.” Zwijgend en met een klein beetje schaamtegevoel kijken ze samen naar de overkant waar Linda en Claudia elkaar gevonden schijnen te hebben. Claudia staat inmiddels achter Linda met een hand van boven in haar rok geschoven en de andere hand van onder haar blouse op een van haar borsten.

“Aan de beweging te zien zijn ze elkaar aardig aan het opwarmen” commentarieert Jennie aan Petra.

“Ja zij wel.” Aan de overkant voelt Linda de hand van Claudia tussen haar benen, ze kijkt de straat af, die is nog steeds leeg, maar voor hoelang nog. En kijken er geen mensen door het raam naar buiten vraagt ze zich af. Ze ziet ook die twee aan de overkant nog steeds met gespreide knieën op de hurken. Wel een beetje medelijden komt in haar naar boven. Die arme Petra, daar heeft ze toch wel wat mee. En Jennie die lieve schat. Maar vooruit het hoort bij het spelletje en bovenal, ze hebben er zelf mee ingestemd. Claudia haar hand tussen haar benen wrijft over de seamless panty die voor de verandering weer tussen haar schaamlippen wordt gedrukt. Het blijft een heerlijk gevoel denkt ze bij zich zelf. En het idee van die satijnen blouses met daaronder de half cup torseletten. Die nylon kousen, heerlijk alles bij elkaar. Ze kijkt naar Jennie die het zo te zien niet gemakkelijk heeft. Inderdaad bij Jennie is de druk in haar blaas toch wel behoorlijk opgelopen.

“Ik kan het toch bijna niet meer ophouden” fluistert ze naar Petra.

“Laat dan gaan, dan ben je er van af en bovendien ik vind het niet erg, best een geil gezicht denk ik zo.”

Jennie haar gezicht verkrampt helemaal en ze probeer uit alle macht niet te plassen. Maar dan toch een heel klein straaltje. “Oh nee daar heb je het al” zucht Jennie. Aan de overkant hebben ze ook in de gaten wat er gebeurt en beide Linda en Claudia komen dichterbij.

“Wat is dat vraagt Claudia aan Jennie? Wat zijn we aan het doen?”

“Ik moet zo nodig” jammert Jennie.

“Mag ik mijn handen weer van mijn rug nemen” vraagt Petra?

“Nou vooruit. Even dan.” Gelijk gaan de handen van Petra naar haar kruis en betast ze haar schaamgebied. Oh wat heeft ze dat gemist. Dat is dan weer een positieve bijwerking van het gedomineerd worden, dan waardeer je het des te meer als je weer wat vrijheid gegund wordt. Jennie kan het niet langer meer ophouden en haar handen gaan voor haar spleet om het zo te proberen tegen te houden maar het spuit aan alle kanten tussen haar vingers door, in een oogwenk zijn haar panty en kousen zeik nat. Er vormt zich een plas voor de voeten Claudia en Linda. Petra ziet Jennie haar blaas legen en door dat aanzicht wordt haar blaas ook geprikkeld en prompt plast ook Petra de boel onder. Ze probeert nog het een en ander in goede banen te lijden door de schaamlippen door de panty heen iets te spreiden maar dat lukt niet helemaal en nu komt bijna alles toch nog over haar handen en kousen heen. De laatst druppels verschijnen achter de nylon panty en worden door de panty verder opgezogen.

“OK, ga maar staan jullie beide. Gezicht naar elkaar en kijk elkaar maar eens aan. Nu pak je met beide handen het gezicht van de ander beet en steek je weer een tong bij elkaar in de mond.” Ze pakken elkaar beet met hun natte handen op elkaars gezicht. Hun tongen zoeken zich een weg in de mondholte van de ander. Een bijzonder gevoel zo’n natte hand op je gezicht, vooral omdat je weet waarom die handen nat zijn.

“Genoeg nu” zegt Claudia “we gaan. Loop maar achter ons aan.”

“Mogen we onze rokjes dan even” vraagt Jennie.

“Niets ervan weerkaatst” Claudia gelijk. “Het is maar een blok huizen verder dat kan best zo. Ik hoop voor jullie dat je geen bekenden tegenkomt want zo respectabel zien jullie er nu ook weer niet uit.” Op weg gaan ze, Petra en Jennie achter Linda en Claudia aan dwars door de straat, als het ware in hun blote kont alleen van dichtbij zie je de panty. Ze kijken schuchter om zich heen en kunnen haast niet wachten tot ze bij Linda thuis zijn aangekomen. Ze houden beide hun handen voor hun kruis om eventuele voorbijgangers niet in verlegenheid te brengen. Nat zijn ze van hun schaamlippen tot aan hun soppende voetjes in de pumps. Eindelijk stoppen ze voor een deur, Linda draait de deur van het slot en stappen haar woning binnen. Ze lopen door de hal heen naar de woonkamer waar een trap is naar de eerste verdieping. Ze gaan de trap op naar boven en komen uit op een smalle overloop met drie deuren waarvan er een de badkamer, een andere de slaapkamer van Linda en de derde een soort van werkkamer. De trap gaat verder naar de tweede verdieping een soort van zolder.

“Dit is nou mijn speelzolder zeg maar” legt Linda uit. “Hier speel ik dus vaak.” Vragend kijken de drie haar aan. Spelen?

“Ja, onder andere de wat meer erotische spelletjes, als je begrijpt wat ik bedoel.” Op de zolder staat in de hoek een grote laden kast met daarnaast een brede kleerkast verder zijn er een tweetal leren gemakkelijke fauteuils en een ligbank die bij de twee stoelen hoort verder staat er in het midden een groot rond bed met satijnen lakens. Aan het plafond zijn spots aangebracht die gedimd een prettige sfeer creëren. De zolder is ook echt een zolder met dwarsbalken in de nok en steunbalken naar de zijkant. Her en der zijn satijnen kleden of gordijnen gehangen. Naast de grote brede spiegel staat er in de hoek een grote kist met daarnaast een soort van lage vreemde tafel.

“Hier doe ik allerlei leuke spelletjes” benadrukt Linda nog maar een keer. “En hier gaan we ook ons nagerecht gebruiken.”

“Ik zou eerst wel eens willen douchen als je het niet erg vindt” zegt Petra.

“Ja ook ik” valt Jennie bij.

“Nou dat kan wel hoor,” zegt Claudia, “hoe vonden jullie het overigens dat domineren?

“Best spannend” antwoord Petra. “Toen ik zo nodig moest plassen was eigenlijk ook best wel erotisch.”

“OK,” valt Linda in, “ik wijs jullie even de badkamer dan kunnen Linda en ik de boel hier voorbereiden. Kom maar mee.” Petra en Jennie volgen Linda de trap weer af naar de badkamer. Een prachtig mooie badkamer met een zeer ruime douche.

“Jullie redden je wel zo denk ik, badhanddoeken daar in de kast en de zeep ligt daar in het bakje.” Ze sluit de deur achter haar en daar staan Petra en Jennie dan samen eindelijk tot rust komend in de badkamer.

“Kom zegt Petra onder de douche.” Ze draait de kraan open en voelt of de temperatuur goed is. Ze zet Jennie onder de douche en gaat er bij staan, samen onder de brede douchekop met alles wat ze nog aan kleren aan hadden aan. Het water stroom over hun lichamen heen en allebei genieten ze met volle teugen. Het water doordrenkt hun satijnen blouses en hun tepels komen direct in zicht. De kousen over de panty heen worden ook donkerkleurig en de pumps die ze nog aan hebben lopen vol met water. Ze houden elkaar stevig in de armen en laten het water over hun heen komen en genieten van elkaar. Ze voelen elkaars lichaam op temperatuur komen onder de kleding. Ze gaan met hun handen over de lichamen heen van de ander en blijven stil genieten. Tijd om te wassen denkt Jennie en pakt de fles met douche gel. Ze draait de kraan dicht en houdt de fles op zijn kop en spuit de douche gel over de kleding van Petra heen. Eerst een streep over haar blouse, wat extra bij haar borsten, dan laat ze haar hand vollopen met gel en plaatst die in Petra’s kruis en begint gelijk de gel op haar panty in te smeren.

“Hier nu jij mij,” Petra neemt de fles over en bedient Jennie overvloedig met gel. Als ze beide voldoende douche gel over hun kleren hebben uitgesmeerd begint het pas echt leuk en aangenaam te worden. Door de hoeveelheid gel zijn hun kleren en lichamen zo glad geworden dat ze als het ware over elkaar heen kunnen glijden. Ze houden elkaar stevig tegen elkaar aangedrukt en schuiven hun lichamen tegen elkaar. De gel die ook langs hun benen over de nylon kousen heen naar benden kruipt wordt door het tegen elkaar aanwrijven van de benen over de benen verspreid waardoor de nylon kousen en de panty ook weer gemakkelijker over elkaar heen glijden. Zo blijven de twee bewegen, heerlijk glibberig tegen elkaar. Petra maakt de laatste knoopjes van haar blouse los en haar tepel glijden nu over de satijnen blouse van Jennie.

“Oh” Heerlijk voel dat aan” zucht Petra. Ook Jennie maakt haar blouse los en de twee wrijven hun naakte tepels tegen elkaar.

“Ja, heerlijk” geeft ook Jennie toe. De blouses gaan uit en daar staan ze dan schuimend in hun torselet met aangehaakte nylon kousen over de seamless panty heen. Ze proberen elkaars tepels te pakken maar door de gladheid van hun huid ontglippen die steeds aan hun vingers. Ze haken de kousen los van de jarretels en doen het torselet uit. ze stropen de kousen van hun benen. Petra heeft een arm in een kous gestoken en begint hiermee het bovenlijf van Jennie te betasten.

“Hum… dat is lekker” is haar reactie en vlug doet zij ook de kousen over haar armen. Petra doet de andere kous ook over haar arm en beide beginnen elkaar te strelen. Ze beginnen elkaar in te smeren met de nylonkous over hun handen en armen. Eerst het bovenlichaam, hun borsten krijgen natuurlijk extra aandacht en vervolgens het onderlichaam extra schuimend is de aanraking van de nylon kousen op de seamless panty. Hun kruis staat vol van het schuim. Een arm van Jennie gaat boven bij de panty van Petra tussen de panty en haar naakte lichaam door naar haar schaamlippen. Petra doet hetzelfde bij Jennie. En beide gaan zo langzaam wrijvend over de clit van de ander heen.

“Oh… wat is dit heerlijk” zucht Petra. Zo blijven de twee elkaar verwennen.

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *