Nylon Dreams 5.7

()

6. Afstandsbediening

Ondertussen zijn Linda en Claudia begonnen met de voorbereidingen van de after party of het nagerecht zoals ze dat noemden. Er worden een paar flessen wijn en glazen naar boven gebracht en Linda neemt haar plastic zak ook mee naar boven.

“Wat zit daarin” vraagt Linda. “Oh ik heb nog even wat inkopen gedaan bij de Etos. Kijk maar.” Ze stalt de inhoud van de zak uit op de kleine tafel. Vier kleine vibrators, en twee tubes glijmiddel.

“Oh! Verrassing, laat voelen” zegt Claudia.

“Nee, nu niet, straks, ik leg ze nog wel even weg.” Linda loopt naar de ladekast, schuift een la open en legt de vibrators bij haar andere speeltjes. Claudia kijkt met open mond naar de inhoud van de la.

“Nou begrijp ik het helemaal zegt ze.. speelkamer… ja, ha.”

“Lekker toch” is Linda ’s reactie. “Kom we moeten wel het een en ander voor bereiden zegt ze. Wat dacht je van het volgende: We kleden ons eerst alle vier uit. Of in ieder geval we staan hier straks alle vier naakt tegen over elkaar. Dan moeten we om de beurt een kleding stuk of attribuut uit kiezen die een ander aan moet trekken.”

“Heb je dan zoveel kleding hier” vraagt Claudia.

“Wat denk je” en Linda open de kledingkast en trekt een paar laden open “en hier deze kist is helemaal gevuld met alleen maar panty’s en nylons.”

Claudia inspecteert de inhoud van de laden. Een la is helemaal gevuld met alleen maar slipjes en strings. Een andere lade alleen maar nieuwe panty’s en kousen nog in de verpakking. In de derde la zitten al de speeltjes die ze net ook zag. De vierde la bevat allerlei soorten bh’s waarvan de meeste weinig te raden over laten. In de hangkast ontdekt ze allerlei soorten outfits. Zo hangen daar verschillende soorten catsuits aan een haakje en ook hangt er latex kleding stukken. Dat kan spannend worden is de gedachte van Claudia. “Ik denk, omdat we toch een beetje op de nylon tour waren vanmiddag, dat we daar maar mee moeten beginnen. Kom, help even met deze kist en samen slepen ze de kist naar het midden en nemen alle panty’s en kousen uit de kist en bedekken daar het hele bed mee in het midden van de kamer. Linda opent de rits van haar rokje en laat dit op de grond vallen daar staat ze met haar nylon kousen over haar panty naar de stapel panty’s op het bed te kijken.

“Kijk Claudia dit vind ik nou het lekkerste wat er is, een duik nemen in een panty bad.” Ze laat zich op het bed vallen en trekt een paar handen vol panty’s over haar heen en begint met de panty’s haar lichaam te aaien. Claudia weet niet hoe snel ze haar rokje ook uit moet trekken en laat zich ook op het bed vallen midden in de stapel panty’s. Claudia heeft zoiets nog nooit meegemaakt, wat een sensationele ervaring heerlijk voelt het aan, rondkruipen over een bed samen met een mooie vrouw in een berg met panty’s. Ze kan het niet laten om helemaal onder de berg panty’s te kruipen en daar blijft ze even stil liggen om de sensatie op haar in te laten werken. Plots komt Linda bovenop haar liggen, met haar hoofd tussen haar benen. Ze voelt het onderlichaam van Linda op haar hoofd drukken, ze kan niet anders dan een hand uitsteken onder de berg met panty’s en begint het onderlichaam van Linda met een hoeveelheid panty’s in haar hand te bevoelen. Ook Linda heeft een hand vol panty’s en drukt die eerst stevig tegen het kruis van Claudia en laat dan los en begint met haar hoofd heen en weer te draaien in de ruimte tussen Claudia ’s benen. Dan blijven ze stil liggen en laten het gevoel van nylon op nylon op hun inwerken. Na zo even heerlijk te hebben kunnen genieten staat Linda op en zegt.

“Zo dat was alvast om even warm te lopen” en geeft Claudia een heerlijke zoen op haar nylon poes. “En nu even kijken of er nog wat naadloze panty’s hier tussen zitten.” Linda begint de grote hoeveelheid panty’s te doorzoeken op naadloze panty’s. “Kom nu even mee aanpakken de anderen zullen zo onder de douche vandaan komen en dan wil ik wel klaar zijn.” Ze vinden in de grote berg nog een paar seamless panty’s en leggen die apart.

“Nu nog even kijken naar verschillende outfits om aan te kunnen trekken.” Samen gaan ze de op hangertjes gehangen kledingstukken na en besluiten om alleen wetlook kleding klaar te leggen. Wat een bijzonder materiaal en Claudia voelt aan de stof.

“Ja,”zegt Linda, “een beetje glad maar ook weer niet helemaal en het lijkt een beetje op latex.” Ze vinden een volledig gesloten korset met zes jarretels en een korset waar de borsten vrij van zijn. Een brede gordel met wel 8 jarretels en nog een wetlook teddy die hoog uitgesneden is aan de zijkant. Dan komen er nog een aantal rokjes te voorschijn van verschillende lengtes en een rok die wel tot aan de enkels reikt. Linda haalt ook nog een paar wetlook shirts met hoge boord te voorschijn lange mouwen en een rits van achteren. “Zo zegt ze, daar kunnen we het wel mee doen. Nu nog even controleren of de speeltje het nog allemaal doen.” Ze trekt de la met speeltje open en vist daar als eerste de vier nieuw aangekochte vibrators uit, “hier kan jij er alvast batterijen in doen.” Zelf vist ze nog een ei uit de la met een afstand bediening. De rest komt eventueel later wel. Ze helpt Claudia nog even met de laatste batterijen en leggen de vibrators klaar.

“Waar blijven ze nou vraagt Linda zich of. Kom we gaan eens even kijken hoe het in de douche met de andere twee gaat.”

Bij de douche aangekomen openen ze de deur en kijken om het hoekje de badkamer in. Ze zien beide dames met alleen de panty nog aan en de kousen om hun armen heen elkaar heerlijk opwrijven. De hoeveelheid schuim op hun lichamen, panty’s en kousen wil zeggen dat ze al een tijdje zo bezig zijn. Ik dacht dat jullie zouden douchen, zegt Linda en ze loopt de badkamer binnen. Claudia gelijk achter haar aan, ze wil dit niet missen. Samen gaan ze op de rand van het bad zitten en kunnen zo het hele schouwspel met alle aandacht gadeslaan.

Petra en Jennie gaan zo in elkaar op dat ze de twee geen aandacht schenken en proberen bij elkaar hun nylon vingers tussen de schaamlippen door in hun kutje te krijgen. Doordat het nylon en hun lichamen zo glad zijn kost het ze geen enkele moeite om een paar vingers in elkaars poesje te laten verdwijnen. Zo staan ze dan daar schuin tegen over elkaar met een aantal vingers die hun kut in en uit gaan. Rondom de schaamlippen ontstaat op de nylon panty een schuimkraag die het alleen maar nog leuker en spannender maakt om naar te kijken. De twee op de rand van het bad zitten nu ook met hun vingers hun gleuf te bewerken. Elke haal van de vinger tussen de schaamlippen door eindigt weer met heen en weer wrijven over de door nylon bedekte clit. Al gauw zijn ze alle vier behoorlijk dicht bij een orgasme, willen ze dat of zou er nog uitstel mogelijk zijn.

Linda blijkt dan toch de sterkste van de vier te zijn en roept de andere drie een halt toe. “Kom meiden, jullie onder de douche, laat het water maar sproeien, was het schuim van je lichaam en kleed je maar helemaal uit. De spullen kan je dan hier op het rek te drogen hangen en als je jezelf afgedroogd hebt komen jullie maar naar boven. OK?”

“Is goed” komt er met tegenzin uit hun monden. Petra en Jennie geven elkaar nog gauw even een knuffel en beginnen zich dan af te spoelen. Ze trekken hun panty uit en nemen de kousen van hun armen. Ze hangen alles te drogen op het rek en drogen zich dan zelf ook af. Fris als een hoentje lopen ze dan naakt de trap op naar boven waar Claudia en Linda naast elkaar op het bed op hun zitten te wachten. Claudia en Petra gaan staan en vragen de beide naakte schoonheden om hun uit te kleden. Petra schiet gauw naar Linda toe en Jennie stapt op Claudia af. Ze beginnen bij de twee eerst de jarretels los te haken en trekken de nylon kousen voorzichtig tot net onder de knieën. Gaan achter hun staan en maken de torselet los en leggen die terzijde. De twee gaan op de rand van het bed zitten en de twee naakte schoonheden gaan op hun knieën voor hun zitten om als eerste de kousen van hun benen te nemen. Als dat gedaan is neemt Petra de voet van Linda en drukt die tegen haar schaamlippen en begint langzaam Linda ’s voet te bereiden. Haar heupen bewegen op en neer en al gauw is de bovenkant van Linda ’s nylon voet nat van de sappen van Petra. Jennie ziet Petra heerlijk bewegen en pakt op haar beurt de voet van Claudia beet. Ook Claudia ’s voet is snel nat van Jennie ’s kut vocht. Linda zet haar voet nu op de grond en Petra gaat nu met haar schaamlippen uit elkaar over het nylon onderbeen van Linda op en neer. Als ze bijna bij haar knie is laat ze zich weer schuivend naar haar voet zakken. Jennie plant de voet van Claudia ook op de grond en begint in het zelfde tempo als Petra het onderbeen van Claudia te bereiden. Linda laat het nog even zo doorgaan maar weer precies op tijd laat ze hen stoppen. Ze staat op en helpt Claudia ook op staan. Beide trekken nu zelf maar hun panty uit om niet weer Petra en Jennie in verlegenheid te brengen. Nu staan ze alle vier poedelnaakt naar het bed te kijken wat bezaait is met panty’s in alle soorten en maten.

“Dat is een berg is Jennie ’s reactie. Daar wil ik wel induiken.”

“Dat begrijp ik” zegt Linda “maar eerst even een lekker wijntje, we hebben de hele rest van de avond nog en de nacht kan ook lang duren toch?”

Claudia loopt naar de glazen en schenkt ze in. Ieder neemt een glas en alle vier rondom het panty bed proosten ze op een heerlijke avond. Ze gaan er even gemakkelijk bij zitten en bekijken en bevoelen de pantyberg op het bed. Hm… wat heerlijk zacht. En wat ruiken ze heerlijk. Een ieder kan het niet nalaten om even de neus in de panty te duwen om het heerlijke aroma op te kunnen snuiven. Al gauw zijn de glazen leeg en wordt de eerste panty wat beter bekeken. En dan de tweede en de derde en de vierde. Het is te veel eigenlijk. Al lachend beginnen ze alle vier de panty’s in de lucht te gooien en kijken dan hoe het nylon weer naar beneden dwarrelen. Jennie is de eerste die een duik neemt in de nylon berg. Ze ligt midden op het bed en laat de omhoog gegooide panty’s op heer neerkomen. Dan pakt ze de hele boel bij elkaar en begint met de panty’s haar naakte lichaam te masseren en te aaien. Al gauw komen de andere drie bij haar op het bed en alle vier gaan ze zich te buiten aan het gevoel van panty’s op hun naakte lichamen. Ze rollen over elkaar heen en grijpen elkaar vast, betasten en voelen elkaar. Overal om hen heen zijn er op een gegeven moment panty’s, panty’s en nog eens panty’s. De bewegingen en aanrakingen gaan langzaam verder en richten zich steeds meer op bepaalde erogene zones. Zo rollebollen ze nog een half uur door maar dan slaat de vermoeidheid toe. Uitgeput liggen ze nu in elkaars armen, hun lichamen zijn amper te zien onder de berg panty’s en snakkend naar adem komen hun hoofden uit de berg te voorschijn.

“Heerlijk” is de reactie van alle vier. De vier hoofden komen langzaam naar elkaar toe en in het midden van het bed, omgeven door alleen maar panty’s omarmen de vier elkaar en de tongen flitsen de ene mond in de andere weer uit en onder de berg proberen een paar handen door de panty’s heen over een clitje te wrijven wat niet echt meevalt.

“Kom nog een glaasje wijn en dan gaan we wat anders doen” zet Linda de boel weer in gang. Ze komen nu van onder de berg panty’s vandaan pakken hun glazen en Linda is er al met de fles om de glazen bij te vullen. “Proost maar weer.”

“En wat gaan we nu doen?”

“Ik zal het uitleggen. Jullie zien wel dat het thema vanavond panty’s is.”

“Goh! Dat is moeilijk te raden.” En alle vier schieten ze in de lach.

“Nu had ik zo gedacht dat we alle vier weer een naadloze panty aandoen maar dan komt het daaroverheen nog een gewone glanzende panty en over ons bovenlichaam ook weer een glanzende panty als een soort bovenstukje als je begrijpt wat ik bedoel. Als we dat dan aan hebben heb ik nog een verrassing. Dus als we ons glas weer leeg hebben kunnen we aan de slag. Oh ja! Nog iets, het zou mooi zijn als we alleen maar huidskleuren kiezen. De seamless panty’s zijn ook huidskleurig.” En tegelijk deelt Linda de seamless panty’s uit. Ze weten niet hoe snel ze hun wijnglas leeg moeten drinken en dan beginnen ze gelijk met aankleden. De seamless panty’s worden aangetrokken en zoals bekend bij allen flink omhoog getrokken zodat hun poesje heerlijk strak in het nylon komen te zitten.

“Niet te strak” waarschuwt Linda “anders heb je zo meteen een probleempje.” En dan gaan ze alle vier op zoek in de berg met panty’s naar mooie gladde huidskleurige panty’s om die erover heen aan te trekken. Totaal acht stuks moeten ze zien te vinden. Het duurt even maar dan hebben ze er acht bij elkaar.

“Ok,” zegt Linda, “we trekken er eerst een aan over ons bovenlichaam. Dan moeten we een gat in het kruis maken, ik heb hier een schaartje.”

Om de beurt knippen ze met het schaartje een gat in het kruis.

“Dan nu je armen erin en je hoofd door het gat,” simpel toch. Alle vier trekken ze de panty over hun hoofd en trekken de panty over hun borsten zover mogelijk naar beneden. Dan nu de panty over de seamless panty heen en daar staan ze dan gehuld in nylon.

“Dan nu de verrassing.” Linda pakt de vier vibratoren en geeft er ieder een. “Deze vibratoren zijn eigenlijk maar klein vergeleken wat jullie misschien in je nachtkastje hebben liggen maar wel heel intens. Je kunt hem maar een klein stukje in je vagina in brengen, de rest blijft er buiten steken maar drukt wel lekker op je clitje. Je kunt aan de bovenkant de snelheid instellen en er zitten ook afwisselende snelheden ingebakken. Nou is het de bedoeling dat je de vibrator tussen de twee panty’s in je spleetje binnen brengt. Kijk zo, ik zal even voordoen.” Linda trekt de bovenste panty iets over haar billen, zet de vibrator op standje twee en duwt hem voorzichtig tussen haar schaamlippen.

“Als je natter wordt gaat het bijna van zelf. Zo nu de andere panty er weer overheen, flink omhoogtrekken, als het kan over je borsten en dan de panty van je bovenlichaam daar weer overheen. En dan blijft die vibrator lekker op zijn plekje zitten en kan eventueel wat later de snelheid verhogen. Nou ga je gang.”

De overige drie doen zoals Linda heeft geïnstrueerd en brengen de vibrator tussen hun schaamlippen. Dan zijn ze er weer klaar voor.

“Allemaal standje twee?” Vraagt Linda. “Dan vullen we nog een keer het glas en gaan even wat relaxen beneden in de woonkamer.”

Alle vier lopen nu met een trillende vibrator tussen de benen de trap af naar beneden. Op de eerste verdieping houdt Linda echter halt en instrueert om over te gaan naar standje drie. Gelijk nemen de trillingen toe en er ontsnappen wat kreten van verrukking uit hun kelen.

“Ja, lekker hé” beaamt Linda. “Kom naar beneden.”

Daar aangekomen gaat Linda in het midden van de driepersoon bank zitten en vraagt Petra en Claudia aan weerszijde van haar te gaan zitten. Jennie blijft nu een beetje beteuterd staan. De drie vrouwen kruipen lekker dicht tegen elkaar aan en als je goed luistert hoor je het schuren van de nylon panty’s tegen elkaar.

“OK Jennie, nu jij, kom hier maar liggen, dat heb je ten slotte verdiend in het restaurant” en tegelijk tikt Linda op de bovenbenen van Petra en Claudia. Jennie komt voorzichtig over de zes knieën heen liggen met het gezicht naar boven kijken. Haar billen op de knieën van Linda haar benen op de knieën van Petra en haar bovenlichaam op de knieën van Claudia. Haar hoofd rust op de armleuning van de bank. Linda pakt nu de afstandsbediening en vraagt. “Filmpje?

“Ja, waarom niet” zegt Claudia.

“Maar wat voor één?” Vraagt Petra. “Jullie mogen kiezen. Een triller kan je kiezen maar dan moet je vibrator weer terug naar standje twee. Drama kan alleen bij standje één. Sciencefiction mag hij op standje drie blijven staan. Licht erotisch mag je standje vier in schakelen of gelijk een heftige porno mag je zelf kiezen wat voor standje. Het enigste wat ik nog wil zeggen is dat jullie op deze bank geen orgasme mogen krijgen. Afgesproken?” Alle drie knikken ze en nemen een afwachtende houding aan voor wat betreft de keuze. Jennie mag beslissen, dat hoort ook bij je verdienste vindt Linda.

“OK” zegt Jennie “dan kies ik voor standje vier.”

“OK, daar gaan we.” Linda zoekt even in het geheugen van de speler en de film kan beginnen. “Standje vier eerst inschakelen dames. Dan druk ik pas op play.”

Alle vier drukken ze op de vibrator tussen hun benen en je kunt nu het gezoem duidelijk horen. De trillingen tussen hun schaamlippen en op hun clitje zijn toegenomen en wordt met een heerlijk zuchten verwelkomd. De film kan beginnen. Het is een softe erotische film waarbij de nadruk meer ligt op het verleiden en het verleid worden dan op de daadwerkelijk erotische zones. Onder het kijken wordt Jennie natuurlijk niet vergeten de handen in de nylon panty’s gaan over heel haar lichaam heen. Raken haar tenen, haar bekken en benen, haar borsten en haar gezicht. Jennie heeft geen oog voor de film, ze heeft haar ogen gesloten en geniet zichtbaar. Zo nu en dan verdwijnt er een hand tussen haar benen en zo nu en dan krijgen haar tepels wat meer aandacht. Petra is Jennie ’s voeten aan het masseren wat aan haar kreunen te horen in de smaak valt. Petra neemt een voet van haar knie en brengt die naar haar lippen en onder het kijken naar de film begint ze de tenen van Jennie te likken door het nylon heen. Linda heeft nu een hand op de vibrator tussen Jennie ’s benen gelegd en drukt de vibrator wat steviger tegen haar clitje aan. Claudia probeert de nu wel stijve tepels van Jennie door het nylon heen vast te pakken en voorzichtig begint ze eraan te trekken. Dan laat ze weer los en masseert weer haar borsten. Zo nu en dan steekt Claudia een vinger van haar tussen de lippen van Jennie die gelijk aan de vinger begint te zuigen. Jennie verkeert in een andere wereld. Haar zuchten en steunen overstemd bijna het geluid van de film. Ze doen het even wat langzamer aan. Geen orgasme had Linda gezegd. Trouwens de film is best mooi. Wat er allemaal niet aan speciale lingerie aan hun ogen voorbijtrekt. Ze komen even tot rust en nemen weer een paar slokken wijn.

“Wil jij ook een slokje” vraagt Claudia aan Jennie. Ze doet haar ogen open en ontwaakt even uit haar roes.

“Graag” antwoord ze. Claudia neemt nog een slok uit haar glas en brengt dan haar lippen op die van Jennie die vervolgens de wijn uit de mond van Claudia zuigt.

“Wat een service” glimlacht ze. Ondertussen zijn de handen al weer bezig op haar lichaam. De uitwerking van de vibratoren blijft ook niet achterwege. Petra zit in ieder geval al aardig met haar heupen te bewegen en zo nu en dan gaat haar hand even tussen haar benen om de vibrator iets steviger op haar clitje te drukken.

“Ik begin al aardig nat te worden tussen mijn benen” licht Petra de anderen in. Linda voelt even bij haar zelf en komt ook tot de conclusie dat ze wat dat betreft niet ver achterloopt. Claudia inspecteert haar vagina ook even en haalt een natte vinger te voorschijn. “Ik heb ook niet te klagen” zegt ze en stopt gelijk haar natte vinger in de mond van Jennie.

Linda controleert de schaamstreek van Jennie. Ze pakt de vibrator beet, trekt hem iets tussen haar lippen vandaan en probeert een vinger bij Jennie naar binnen te steken. Gelijk kleurt het nylon van de panty donker. Linda smeert het kutvocht van Jennie verder uit over haar schaamlippen en duwt dan de vibrator weer stevig op zijn plaats. De film toont niet echt een verhaallijn, alleen de beelden die ze voor geschoteld krijgen zijn magnifiek.

“Mogen we naar een ander standje” vraagt Claudia.

“Dat kan” antwoord Linda “maar dan moet er ook een andere film opgezet worden.”

“Eigenlijk vind ik het wel best zo” antwoord Petra, “ik weet niet of ik het bij een hoger standje nog lang uit zal houden.”

“Goed dan stemmen we er over. Wie wil een ander standje?” Claudia steekt een nylon arm omhoog en ook Linda zelf. Wat wil jij Jennie?

“Geef mij er nog maar een standje bij.”

“OK, dan zal ik even kijken wat voor mogelijkheden we hebben.” Ze stopt de film en bladert door het geheugen van speler heen. Wat willen jullie zien? Mogen er mannen in voor komen?”

“Nou ja is Petra’s reactie als ik dan mag kiezen kies ik toch voor alleen maar vrouwen toch ik bedoel we zitten hier ook met vier vrouwen toch?”

“OK. Lesbische porno, dat heb ik wel.” Ze zet de film scherp en wacht tot ieder een standje hoger op de vibrator heeft ingesteld. Dan start ze. De aanloop van de film is een presentatie van de vrouwen die mee spelen in de film. Als eerste verschijnt er een mooie vrouw met prachtige compacte borsten en een kaal kutje.

“Die lijkt wel op jouw Petra” zegt Claudia. Dan komt er een bijzonder aantrekkelijke vrouw met een mooie satijnen bh en prachtig mooie glanskousen rond haar benen in beeld die zonder slipje een auto staat te wassen.

“Dan is dat Linda vind ik” zegt Petra. Dan zien we twee vrouwen innig verstrengeld samen tussen satijnen lakens liggen mooi te zijn. “Dan zijn dat Jennie en ik vindt Claudia.”

De film begint met de twee vrouwen tussen de satijnen lakens, ze schijnen net wakker te worden en hun lichamen tekenen zich keurig af op de satijnen lakens. Langzaam komen de twee vrouwen tot leven en beginnen elkaar te strelen. Ze zien dat de vrouwen met een hand boven de lakens de plek tussen hun benen beginnen te wrijven en te strelen. Dat duurt zo even voort en allebei komen steeds meer tot leven. Dan slaan ze de satijnen lakens opzij en duiken op elkaar in positie negen en zestig. Ze likken elkaar dat het een lieve lust is. De close ups tonen duidelijk dat de kutjes lekker nat zijn en de vrouwen houden voor de camera de schaamlippen ver uit elkaar zodat duidelijk hun clitoris eruit springt. Allebei de vrouwen zoeken steeds heerlijk zuigend hun weg langs schaamlippen en clitoris. Ondertussen heeft standje vijf ook wel zijn uitwerking. De slurpende beelden op de tv en het trillen van de vibrator op hun kut. De zuchtende en kreunende geluiden op de tv worden nu bijna overstemt door de kreunende geluiden van de dames. Jennie wordt ook niet vergeten Linda zorgt er wel voor dat de vibrator tussen haar benen behoorlijk op zijn plek blijft.

“Denk er om hé” waarschuwt Linda “geen orgasme op de bank. Moet ik de tv uitzetten?” “Doe voor mij maar” kreunt Petra. Ik word behoorlijk opgewonden zo. Ik kan het nog wel even aan zegt Claudia. Weet je wat zegt Linda. We laten het zo. We gaan lekker naar boven met z’n vieren. Kleden ons nog wat om gaan een gezellig spelletje doen en uiteindelijk beleven we boven op ons pantybed gezamenlijk ons orgasme. Mee eens. Gelukkig zegt Petra. Linda zet de tv uit.

“Kom Jennie in de benen.” Jennie staat op en ze nemen hun glas mee en gaan naar de zolder. Eenmaal op zolder legt Linda het spel uit dat ze willen gaan spelen.

“Luister” begint ze. “Leg eerst allemaal je vibrator hier maar op tafel. Dan zijn we van die prikkeling verlost. Handen verdwijnen tussen de benen en de vibrators worden uitgezet en op tafel gelegd.

“Ik kies zo meteen,” vervolgt Linda, “een kleding stuk uit voor iemand anders, we wachten dan tot diegene dat kleding stuk heeft aan getrokken en dan mag die ook weer een kleding stuk uitzoeken voor een ander en zo door tot we vinden dat we het allemaal acceptabel vinden. En daarna heb ik nog een verrassing. Ik begin. Ze overhandigt Jennie een strakke wetlook rok die nauw sluit tot bijna onder haar knieën. Jennie wurmt zich in de rok. De rok zorgt ervoor dat haar bovenbenen constant tegen elkaar gedrukt worden. Vervolgens kiest Jennie een wetlook korset uit waarbij de borsten vrijgehouden worden. Ze overhandigt dit aan Petra. Petra trekt het korset aan en zorgt ervoor dat haar borsten door de openingen naar buiten komen. Een mooi gezicht vinden ze omdat de borsten bedekt zijn met het nylon van de panty. “Alleen nog nylon kousen” vindt Petra. Daar in de tweede la van boven. Petra zoekt in de la en komt al snel met een paar aan die ze ook weer over de twee panty’s aantrekt. Als alles op zijn plaats zit kiest Petra voor Claudia een mooie zwarte wetlook teddy uit voor haar. Claudia trekt de teddy aan haakt de sluiting in het kruis in elkaar en trekt de teddy nog even goed omhoog. Beetje kleintjes reageert ze maar wel lekker. Wat ook mooi is zijn de zijkanten die zo hoog weg lopen vindt Jennie en gaat even met haar handen over de heupen van Claudia heen en bevoelt de gladheid van de stoffen. “Hm… heerlijk.”

Claudia is aan de beurt en kiest voor Linda een kort nauw sluitend rokje uit. En dan gelijk maar een shirt erbij met lange mouwen vindt ze. Linda trekt alles aan en ziet er al zeer ordentelijk uit. Linda kiest nu voor Petra, voor over haar korset, een losjes hangende wetlook cape uit haar klerenkast. “Nu alleen nog een rok en je bent ook klaar.” Ze overhandigt Petra een lange vrijvallende rok tot net aan haar enkels.

Dan zoekt Petra tussen de kleren naar iets voor Jennie en komt met een strak zittend shirt voor de dag. Lange mouwen ook en een laag uitgesneden decolleté.

“Ook bijna klaar alleen nog iets om je nek vind ik” zegt Claudia en vist een zwarte panty uit de berg te voorschijn en knoopt die sierlijk om de hals van Jennie. Jennie op haar beurt kijkt naar Claudia, wat kan daar bij passen vraagt ze zich af. Ze kijkt naar haar strakke kruis. Heerlijk gezicht. “Ik denk dat ik dan toch maar een ruim vallende rok kies. Alsjeblieft trek maar aan.” Ook vindt ze in de stapel nog een kort wetlook jasje dat ze dan mooi over de teddy heen kan dragen. Ook bij haar komt een mooie sierlijk geknoopte panty om haar nek te hangen. Dan zijn de dames klaar. Ze kijken elkaar aan en blikken van goedkeuring gaan wederzijds.

“Dan nu de verrassing. Een van ons krijgt zo deze afstandbediening en die is voor dit ei. Degene die de afstandsbediening heeft gaat even weg en dan brengt een van ons het ei in. Dan gaan we lekker relaxen en degene met de afstandsbediening moet raden wie het ei in heeft. Als je het fout hebt moet je de opdracht vervullen van diegene die je vals beschuldigd zeg maar. Wie wil er als eerste?”

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of rechtstreeks met mail.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *