Nylon dreams 7.7

()

7. Orgasme in kwadraat

“Zo kan je gemakkelijk achterover tegen de tafel aan liggen” legt ze uit. “Om de beurt gaan we zo tegen de tafel aan staan en zorgen er daarbij voor dat de rubberen staaf lekker tussen onze schaamlippen ligt. We kunnen ons dan op de rubberen staaf laten zakken. Nou heb ik hier een afstandbediening en daarmee kan ik de vibraties op de rubberen staaf alleen maar in en uit schakelen, dus ik kan niet de snelheid van de trillingen regelen. Ik heb hier ook een stopwatch. Nu is het de bedoeling dat we kijken wie dit het langste volhoud. En hier geldt ook weer hetzelfde, je mag geen orgasme krijgen. Wie wil beginnen?”

“Ik wel” zegt Claudia en gaat tegen de tafel aan leunen.

“Je heels uit” zegt Linda en helpt haar met de rubberen staaf tussen haar benen. Ze kantelt de tafel zodanig dat Claudia net met haar tenen de grond raakt. Nu zit de rubberen staaf stevig tegen haar kruis aangedrukt. Linda duwt de schaamlippen nog even aan weerszijde van de staaf en wrijft snel even over haar clitje die net niet de staaf raakt.

“Hé, niet doen” zegt Claudia “dat is niet eerlijk.”

“Houd jij de tijd bij Petra. Dan geef ik nu de afstandsbediening aan jouw Claudia en zodra je hem aan hebt gezet loopt de tijd. Claudia neemt de afstandsbediening en telt af.

“Drie, twee een” en ze zet hem aan, de tijd loopt en een de rubberen staaf trilt zo hard dat haar clit ook heen en weer trilt tegen de staaf aan ze gaat op de punten van haar tenen staan, zo wordt de druk op haar kruis iets minder, maar dat houdt ze niet zo lang vol. Langzaam moet ze zich weer op de staaf laten zakken en gelijk neemt het trillen tussen haar schaamlippen en tegen haar clitje weer toe. Haar kutvocht zien de meiden tussen haar lippen op de staaf komen en kleine druppels trillen op de staaf mee. Weer op het puntje van haar tenen, weer even rust. Maar niet voor lang, haar tenen kunnen het niet meer houden en ze zakt weer op de staaf en nu heviger lijkt het wel. Haar clit zwelt op en krijgt zo meer contact met de trillende staaf. Maar weer op haar tenen. Ze probeert haar schaamlippen bij elkaar te persen maar ze zakt alweer, haar schaamlippen met de nylon stof van de panty schuren en trillen op de staaf. Haar kutvocht druipt tussen haar benen en een paar druppels vallen al op de grond. Nog even denkt ze dat moet wel lukken. Ze laat zich even diep zakken en net als een golf in haar onderbuik voelt opkomen gaat ze zover mogelijk op haar tenen staan, slaat een diepe zucht. Maar het is weer maar eventjes, haar tenen en voeten doen gewoon pijn van het verkrampen en weer moet ze zich op de staaf laten zakken. Het is zo heerlijk, zo’n soppende kut op zo’n staaf tussen je benen. Ze kan bijna niet meer en telt voor zich zelf af tot tien. Maar bij acht zet ze de knop uit.

Gelijk is het stil op het zuchten en versneld adem halen van Claudia. Ze stapt weg van de tafel en met knikkende knieën staat ze tussen de meiden in die even alle drie haar schaamstreek van dicht bij bekijken. Haar schaamlippen zijn abnormaal opgezwollen en haar clitje is nog nooit zo groot geweest. Voorzichtig laat Petra haar hand over de natte schaamlippen gaan. Een hele sliert kutvocht komt in de palm van haar hand terecht. Ze duwt haar handpalm tegen de mond van Claudia die alles lekker opslobbert. Ook Jennie en Linda gaan met handen en vinger in en op de schaamlippen van Claudia en proeven haar nectar. Petra op haar beurt gaat met haar tong tussen de met nylon bedekte schaamlippen door en zuigt het overgebleven kutvocht uit haar spleet op.

“Heerlijk” zegt ze en likt haar lippen af.

“Hoeveel tijd had ik” vraagt Claudia.

“Vijf minuten en vijfendertig seconden” zegt Petra.

“Ik had het idee dat het veel langer duurde.”

“Zo, wie volgt.”

Jennie biedt zich aan en gaat ook weer tegen de tafel staan. Linda zorgt dat alles goed staat tenen net de vloer rakend en schaamlippen aan weerszijde van de rubberen staaf. En ook Jennie telt af. Zet de rubberen staaf op trillen en Petra drukt de stopwatch in. Jennie weet niet hoe ze het heeft haar schaamlippen hebben nog nooit zo veel te verduren gehad. Al gauw komt haar clitje ook te voorschijn en komt in contact met het trillen van de staaf. Ze probeert een houding aan te nemen zodat de vibraties op haar clitje minder voelbaar zijn, maar door zo te bewegen maakt ze het alleen maar erger. Ze kreunt van genot en gaat al gauw zo ver mogelijk op haar tenen staan. Het is bij Jennie nog erger dan bij Claudia wat kutvocht betreft. Haar sappen vloeien ruimschoots over de rubberen staaf en druppelen op de grond. Claudia gaat gauw op haar knieën tussen haar benen zitten en probeert met haar mond wat druppels op te vangen. Maar het blijft niet bij druppels want zodra Jennie zich weer op de rubberen staaf moet laten zakken komt er weer een golf vocht tussen de schaamlippen vandaan zodra haar clitje de trillende staaf aanraakte. Claudia geniet met volle teugen en heeft al gauw haar mond vol.

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt” kermt Jennie, “wat is dit geweldig. Dit hou ik niet lang meer vol als jullie dat maar weten.” Gauw probeert ze nog een keer op haar tenen te gaan staan maar komt niet vergenoeg meer van de rubberen staaf los en moet het trillen van de staaf wel stoppen. Ze blijft afgemat tegen de tafel leunen en Claudia begint de staaf te likken.

“Mag ik je lippen ook aflikken” vraagt ze aan Jennie.

“Als je maar voorzichtig doet want wat zijn ze gevoelig.”

En met elke haal van Claudia ’s tong over haar schaamlippen kreunt ze nog eens en schokt met haar bekken.

“Je bent toch niet klaargekomen hé” vraagt Linda.

“Nee, puhh, maar het was op het kantje. Wat is dat lekker, zo’n tafel schaf ik mij ook aan.” Nadat ze door Claudia is uitgelikt en uitgezogen stapt ze van de tafel weg.

“Ik ben zeker niet over de tijd van Claudia heen” vraagt ze Petra.

Neen meid, je had nog zeker een minuut moeten blijven staan.”

“Dat had ik nooit gered.”

“Nu is het de beurt aan Petra” zegt Linda want ik wil als laatste.

“Waarom?” Vraagt Petra.

“Nou ja, dit is voor mij niet de eerste keer, dat zou oneerlijk zijn, maar ik heb zo meteen wel iets om dat voordeel te compenseren.”

“Nou ben benieuwd” zegt Petra en stap met de afstandsbediening in haar hand tegen de tafel aan en probeert zelf al haar schaamlippen over de staaf heen te leggen. Linda kijkt nog even en haalt gauw een vinger door haar sleuf en likt die af. “Heerlijk meid.” Ze geeft Petra nog gauw een zoen en stelt de tafel in de juiste positie.

Petra voelt de druk van de staaf tegen haar clitje. Ze weet hoe het voelt maar ze heeft dat ding tussen haar benen nog niet voelen trillen. Ze schakelt het trillen in en gelijk worden alle zenuwen in haar lichaam geactiveerd. De stopwatch loopt. Ze concentreert zich op geheel iets anders maar dat helpt niet echt. Doordat haar clit al behoorlijk opgezwollen was is het contact met de rubberen staaf behoorlijk intens. Ze moet wel op haar tenen gaan staan om de opkomende golf van warmte in haar onderbuik te laten verdwijnen. Ze begint ook weer overvloedig vocht af te scheiden en weer is het Claudia die daar zoveel mogelijk van probeert mee te snoepen. Dan bezwijken de spieren in haar tenen het en moet ze zich wel weer op de rubberen staaf laten zakken. Automatisch vinden de schaamlippen hun weg langs weerszijde van de rubberen staaf. Haar clit begint gelijk pulserend te reageren op het trillende contact. Ze voelt haar eigen hartslag in haar schaamlippen. De nylonstof van de panty is zeik maar dan ook zeik nat. Claudia is maar wat blij dat de schaamlippen weer over de staaf heen zitten want gelijk kan ze de druppels al weer in haar mond opvangen. Ze vindt het heerlijk, en die schaamlippen recht voor haar neus. Petra voelt al weer een golf van warmte opkomen.

“Hoelang zit ik al?” Vraagt ze kreunend.

“Drie en een halve minuut.”

Ze moet het vol kunnen houden denkt ze bij zich zelf maar oh wat is dit lekker, ze wou dat ze kon blijven zitten en gewoon een heerlijk orgasme beleven. Maar dat kan niet en ze richt haar blik op een vast punt en probeert zich te concentreren en zich dat strand voor te stellen met het koude zeewater. Oh dat helpt. Ze kan even tot zich zelf komen, maar het is ook maar even en dan voelt ze alweer die eigenwijze clit aankloppen. En weer voelt ze een stroom kutvocht tussen haar schaamlippen door lopen. Koude voeten denkt ze, koude voeten. Maar het helpt niet en ze gaat maar weer op haar tenen staan, zover mogelijk om het kloppen en trillen op haar clit en schaamlippen even niet te laten gebeuren. Rust komt er weer, rust in haar lendenen. Maar haar tenen en voeten ze kunnen gewoon niet meer. De tijd denkt ze, wat is de tijd, laat ik me daar op concentreren.

“Wat is de tijd?” Kreunt ze.

“Vijf minuten” roept Jennie. Dat moet ik kunnen redden, dat moet kunnen. Met de laatste krachten die ze nog in haar tenen heeft blijft ze staan. Maar dan gaat ze al weer, weer met haar hele hebben en houden zakt ze al soppend over de rubberen staaf. Claudia kan zich weer te goed doen. Want bij elke keer als haar schaamlippen zich moeten spreiden komt er weer een guts kutvocht uit haar schede. Het loopt zelfs bij haar panty naar beneden. Claudia ziet dat en probeert zoveel mogelijk weer van Petra’s benen op te likken. Maar dat komt dan weer niet ten goede aan de gemoedstoestand van Petra. Ze voelt de tong van Claudia over de binnenkant van haar bovenbenen en dat kan ze er gewoon niet bijhebben.

“Niet doen, alsjeblieft laat me nou, hou op met likken want ik vind het zo lekker.” Het trillen van de staaf voelt ze via haar clit en schaamlippen haar hele onderbuik vervullen. Daar komt het weer voelt ze en nu weet ze ook dat ze er geen weerstand meer aan kan geven of ze stop of ze laat die orkaan over haar heen komen. Met een laatste krachtinspanning probeert ze nog enkele seconden te stelen en wipt nog een keer op haar tenen. Haar schaamlippen komen dan voor de laatste keer los van de rubberen staaf en een vloed van kutvocht loopt via de staaf op het gezicht van Claudia. En dat was het, Petra zet het trillen uit en laat zich uitgeput voorzichtig op de staaf zakken en blijft doodstil zitten na te genieten. Linda klapt in haar handen ze heeft met dicht geknepen keel naar het gevecht van Petra zitten kijken. Ze loopt op Petra toe, neemt haar hoofd in haar handen en geeft haar een volle zoen op de mond.

“Meid wat ben ik trots op je. Je hebt ze alle twee verslagen.” Petra doet haar ogen open en bedankt Linda stilzwijgend, ze kan nog geen woord uitbrengen en legt haar hoofd op de schouder van Linda te ruste. Linda helpt Petra voorzichtig van de tafel weg en zet haar in een fauteuil.

“En dan niet klaarkomen” zegt ze, “dat is toch een prestatie van ons of niet soms.”

“Zeker” beaamt Claudia, maar nu jij nog, en je had iets speciaal bedacht. Kom op vertel.” Jennie staat te popelen. Linda loopt naar de la met speeltjes en rommelt wat bij elkaar. Ze komt terug met wat kleine kettingen een riempje en twee brede klemmen.

Joyce

“Omdat ik al het een en ander gewend ben met de tafel wil ik iets extra’s uit proberen. Ik denk zelf dat ik het dan nog geen minuut uit zal houden maar dat zien we zo wel. Om te beginnen mogen jullie zo de tepelklemmen, die Petra eerst had, bij mij aan mijn tepels vastmaken. Als ik dan zo op de rubberen staaf zit mogen jullie de ketting van de tepelklemmen vast maken aan de rubberen staaf en wel zo dat als ik op mijn tenen ga staan, om iets meer ruimte te krijgen op mijn schaamlippen, de ketting aan mijn tepels er voor zorgt dat mijn tepels strak aangetrokken worden naar beneden toe en gelijk in contact komen met het trillen van de staaf. Verder heb ik hier twee brede klemmen, daar mogen jullie zo mijn schaamlippen in vastklemmen, aan elke schaamlip één. Als ik dan zo zit komt dit elastiek onder de staaf door aan de brede klemmen vast. Nou je begrijpt het al, zodra ik dan probeer iets omhoog te komen worden mijn schaamlippen door het elastiek eigenlijk weer naar beneden getrokken en bovendien zullen de trillingen op mijn schaamlippen wel intenser zijn. Verder heb ik nog dit riempje waar jullie mijn mond mee mogen snoeren. Ik wil dat jullie zo meteen twee nylon kousen in mijn mond stoppen en dan de riem over mijn mond en achter mijn hoofd vast maken.

“Dit is wel erg kinky” reageert Jennie op de beschrijving.

“Ik ben benieuwd hoe lang je dat uit zal houden” zegt Petra. Maar goed eerst de kousen maar in haar mond dan zijn we in ieder geval van haar gezeur af. En lachend gaan ze aan de slag. De twee kousen worden in haar mond gestopt de tepelklemmen aan haar tepels vastgeklemd en aan de ketting van de tepelklemmen nog een andere ketting vastgemaakt. Dan komen ze op de brede klemmen voor Linda ’s schaamlippen. Gelukkig zijn ze al iets opgezwollen. Petra pakt de eerste schaamlip stevig vast met duim en wijsvinger en trekt deze verder door het gat in de panty. Claudia staat al klaar met de brede klem en klemt deze zover mogelijk over de schaamlip heen. Vervolgens wordt de tweede schaamlip beetgepakt en zover mogelijk naar buiten getrokken door het gat in de panty heen. De klem wordt geplaatst en tevreden kijken ze alle drie naar het resultaat. Linda ’s schaamlippen steken behoorlijk ver door het gat in de panty heen en door de nylon stof van de naadloze panty en het feit dat Linda al behoorlijk nat is doet het aanzicht van haar poes alleen maar mooier worden. Petra gaat even door de knieën en geeft met haar tong een lange haal tussen de klemmen door en over de clit van Linda.

“Zo, ga maar tegen de tafel aan staan” zegt Petra. Ze helpt Linda om over de staaf heen te stappen en zet de tafel iets minder op scherp dan bij de anderen. Linda kan nu met haar tenen gemakkelijker de grond raken en dus iets hoger afzetten, maar of dat zin heeft?

“Nu even goed op de staaf gaan zitten” commandeert Petra dan kunnen we de tepelklemmen afstellen. Claudia let erop dat de brede klemmen aan beide zijden van de staaf komen en Linda laat zich lekker op de staaf zakken. Petra neemt nu de ketting van de tepelklemmen en haalt die onder de staaf door en bevestigd die weer aan de ketting. Linda ’s tepels staan nu al strak naar beneden getrokken, laat staan als ze straks op haar tenen probeert te gaan staan. Petra kijkt nu met Claudia hoe ze het elastiek vast kunnen maken. De schaamlippen hangen duidelijk aan beide zijden van de rubberen staaf. Als we het elastiek nu zo om de klemmen heen doen worden de schaamlippen ook nog een beetje verder om de staaf heen getrokken. Petra vindt dat goed als ze maar niet te strak komen anders is het effect weg. Alles zit op zijn plek. Linda ’s ogen geven aan dat ze nu al geniet. Petra legt de afstandsbediening in de hand van Linda. Linda houdt hem voor haar ogen wacht nog even en drukt dan op de inschakelknop. Wat ze nu voelt kent ze al, de trillingen, de vibraties in haar onderbuik. Het zwevende gevoel van op weg zijn naar een orgasme. Dat is niet nieuw voor haar. Wat is ze vaak hemels klaar gekomen op deze tafel, alleen of met z’n tweeën. Maar nu met deze drie lieve meiden om haar heen. Nu kan en mag ze niet klaar komen mag ze van z’n hele levensdagen geen orgasme krijgen. Ze voelt de kousen in haar mond, ze worden van haar slijm. Ze voelt ook de tepelklemmen en de klemmen op haar schaamlippen. Het doet best wel pijn. Maar met die pijn kan ze het misschien wel iets langer volhouden. Ze probeert zich te concentreren, maar komt steeds weer met het zelfde beeld voor ogen, het beeld van drie vrouwen die haar over haar hele lichaam aan het likken zijn. Dat beeld zorgt er voor dat ze al snel de eerste golf van wellust in haar voelt opkomen. Ze kan niet anders, ze moet wel op haar tenen gaan staan. Gelukkig heeft ze iets meer ruimte dan de anderen, haar clit is gelijk vrij van de vibraties maar nu voelt ze de intense trillingen in haar schaamlippen die nog verder door het gat in de panty worden getrokken en stevig om de rubberen staaf blijven geklemd. Haar tepels staan op springen en doen pijn, het lijkt of haar tepelhof op scheuren staat, en dan de trillingen die via haar tepel haar borstspieren bereiken en haar hele bovengevel doen vibreren. Ook dit kan ze niet volhouden ook al kan ze nog wel op haar tenen blijven staan. Ze moet, het doet pijn en is tegelijk te lekker. Ze laat zich weer zakken maar gelijk is daar die clit weer, haar clit die om aandacht vraagt en het vertikt om geen impulsen meer haar lichaam in te sturen. Haar clit die anders altijd zo lief is en zo meedenkend en meegaand. Nu zorgt haar clit ervoor dat ze weer op haar tenen moet gaan staan en weer de vibraties in haar tepels en borsten moet aanvoelen. Haar clit die ervoor zorgt dat ze weer haar schaamlippen op moet rekken en laten vibreren om de staaf heen. Maar het kan niet anders. Anders heeft ze verloren en haar clit gewonnen. Ze gaat weer op haar tenen staan en laat alles maar weer over haar heen komen. Ze geniet, ze geniet van de nylons in haar mond. Ze geniet van de vibraties in en op haar schaamlippen, ze geniet van de trillingen in haar borsten. Ze geniet van de heerlijke pijn in haar tepels. Ze geniet en geniet. Maar het doet zo’n pijn. Haar schaamlippen trekken, de vibraties doen pijn, haar tepels doen pijn ze kan niet meer, ze moet gaan zitten. Ze laat zich met een plof weer op de staaf vallen en gelijk begint het weer. Het spel van verdragen, toegeven en weerstaan. Maar dit kan ze niet weerstaan. Niet langer meer verdragen, en ze mag niet toegeven. Voor de laatste keer, weet ze, gaat ze nog snel een keer op haar tenen staan en laat het genot en de pijnen over haar neerkomen. Gaat dan snel weer zitten en wacht tot het net niet te laat is en zal zeker niet toegeven aan haar dwang naar een orgasme. Ze zet de staaf uit, opent haar ogen en valt naar voren. Petra vangt haar maar net op. Vlug legt ze samen met Claudia en Jennie Linda op het bed. Voorzichtig nemen ze de kousen uit haar mond en de klemmen van haar tepels en schaamlippen. Linda opent langzaam haar ogen en laat een lange zucht ontsnappen uit haar keel.

“Wat voor tijd had ik.” Allemaal beginnen ze te lachen en vallen in elkaars armen en in de berg panty’s. Ze verstrengelen in elkaar en al gauw vinden hun monden, lippen en tongen de weg naar die lekkere warme grotjes tussen hun benen. Nat zijn ze, nat van die heerlijke rubberen staaf.

“Wacht even ik heb nog iets leuks en lekkers,” zegt Linda. Bij het idee alleen al is ze weer volledig tot haar zelf gekomen.

“Zoeken jullie maar even een paar nylon kousen op in de berg dan pak ik even wat uit de la. Ze zoeken met z’n drieën en hebben al gauw een paar nylon kousen uit de berg omhoog weten te toveren. Linda komt ook weer op het bed zitten met een tube glijmiddel en een viertal gewone rechte vibrators.

“Kijk”, zegt ze,” dit is glijmiddel zonder smaakje maar en je kan het gewoon op likken. Nu doen we het volgende: we moeten de naadloze panty zover mogelijk naar binnen zien te douwen, een beetje glijmiddel kan daarbij helpen. Smeer eerst je schaamlippen en ertussen ruim in met glijmiddel en duw dan de panty naar binnen.”

Wonderlijk is het als ze merken hoever de panty naar binnen geduwd kan worden. Dan spuiten ze nog een klein beetje glijmiddel in het holletje. Linda komt langs met de tube en spuit bij een ieder nog een lik glijmiddel naar binnen. Ze bewegen de schaamlippen een beetje en horen het glijmiddel binnenin soppende geluiden maken.

“Zo dan gaan we nu kijken hoeveel nylon kousen we in onze kut kunnen inbrengen en ik stel voor dat we dat elk bij een ander doen. Dus ga lekker liggen en ga je gang.”

Linda gaat als eerste op haar zij liggen met een been omhoog. Petra laat er geen gras over groeien en duikt al tussen de benen van Linda met een paar nylon kousen in haar hand. Ze begint de eerste naar binnen te duwen, dat gaat vrij gemakkelijk de schedewand is spekglad van de hoeveelheid glijmiddel. Tussen de benen van Petra is Jennie gaan liggen en nadat ze haar benen uit elkaar heeft gedaan begint ook Jennie met het opvullen van de kut van Petra. Claudia duwt de eerste nylon kous al in het grotje van Jennie en Linda doet hetzelfde bij Claudia. Zo is het kringetje rond. Nadat de eerste kous bij allemaal naar binnen is geduwd vraagt Linda om eerst even lekker aan de clitoris van een ieder te zuigen. Petra voelt gelijk de lippen van Linda op haar clitje en samen met het idee van een nylon kous in haar kut gaat ze dit behoorlijk geil vinden. Petra zelf zuigt op de clit van Jennie die ze gelijk voelt reageren op de aanraking van haar lippen en tong. Claudia zuigt de clit van Jennie in haar mond en Linda de opgezwollen clit van Claudia. Zo liggen ze lekker elkaar te likken en te zuigen. Alleen de clit krijgt nu alle aandacht, ze laten de schaamlippen die glinsteren van het glijmiddel met rust, ze moeten zo nog een nylon kous proberen in te brengen en dan is elk beetje glijmiddel op de schaamlippen welkom. Al gauw beginnen de zuigende monden op hun clitoris hoorbaar te worden. Het gekreun van geilheid komt door hun kelen en vult de zolderkamer. Linda is weer de eerste die het contact verbreekt.

“Nu de volgende” zegt ze en alle vier pakken ze de volgende nylonkous en brengen die beetje bij beetje naar binnen bij de ander. Jennie voelt het wel gevuld worden van onderen, de seamless panty drukt, door de twee nylon kousen, tegen de binnen kant van haar spleet. Wel een heerlijk gevoel denkt ze, maar zou ik er nog een kunnen hebben? Als de tweede nylonkous bij iedereen zit beginnen ze weer op de clit die ze voor hun neus hebben te sabbelen. Linda duwt met haar vinger tegelijk de nylon kous nog verder aan en voelt met haar vinger hoeveel ruimte er nog is. De ruimte wordt eigenlijk bepaald door de rekbaarheid van de naadloze panty. Maar bij Claudia kan er nog wel een bij denkt ze en sabbelt lekker verder op de clit van Claudia. Petra kan maar geen genoeg krijgen van de schaamstreek van Linda. Ze is ook nog even met haar tong over haar schaamlippen gegaan en heeft de gladheid van het glijmiddel op haar tong ervaren. Het smaakt inderdaad nergens naar maar is ook zeker niet vies. Ze duwt de nylon kous aan en ziet de naadloze panty om de schaamlippen van Linda heen gespannen staan maar er kan er zeker nog wel eentje bij. Maar voor haar zelf weet ze het niet. Jennie doet enorm haar best om zoveel mogelijk nylon stof van de panty richting haar gaatje te duwen en door het glijmiddel is dat een glibberige bedoeling. De vingers van Jennie die heen en weer bewegen over de schaamlippen van Petra en het zuigen van Jennie op haar clit zorgen er wel voor dat Petra een heerlijk warm en geil gevoel voelt opkomen. Maar ze is er al wat aan gewent. Of niet. Ze kronkelt met haar onderlijf en drukt haar bekken naar voren zodat Jennie nog harder op haar clit gaat zuigen. Jennie heeft ook een vinger bij de nylon kousen in haar kut gestoken en roert een beetje in haar potje om.

“Zullen we er nog een proberen bij te stoppen” komt de vraag van Linda. En daar gaat de volgende, met toch wel meer moeite proberen ze de nylon kous naar binnen te duwen, centimeter voor centimeter. Bij Jennie is het gedaan, Claudia krijgt hem niet verder in haar kut geduwd en laat het voor wat het is en richt zich met volle aandacht op de in het nylon strak gespannen schaamlippen en haar achter nylon verstopte clitje. Bij de andere drie lukt het wel, al hoewel bij Claudia steekt er nog een centimeter of tien uit en bij Petra en Linda nog zo ongeveer vijf centimeter.

“Kom gaan we in de spiegel kijken” stelt Claudia voor en alle vier gaan ze voor de spiegel staan met hun benen wijd. Wat een geil gezicht het stukje nylon dat tussen hun gezwollen in nylon gehulde schaamlippen vandaan steekt. Ze kijken naar zichzelf en naar de anderen in de spiegel. Hun handen strijken over de lichamen van de ander. Ze bewonderen elkaars lichaam en zien het effect van het helemaal in nylon gehuld zijn. En ze voelen het effect ook. Ze krijgen geen genoeg van het strelen en aaien over billen schaamlippen en clitoris.

“Kom gaan we weer liggen” zegt Linda want dan komt nu het tweede gedeelte. Snel gaan ze weer in de zelfde positie op het bed liggen. Linda heeft de vier vibrators gepakt en deelt ze uit. Nu gaan we elkaar lekker verwennen met deze vibrator. Om dat je spleet gevuld is met nylons kan je er eigenlijk alleen maar je clitoris mee verwennen. Maar dat zal denk ik wel genoeg zijn. En denk erom nog niet klaarkomen hé. Driftig gaan ze aan de gang met de vibrators op elkaars clit. Bij de een is dit gelijk heftiger dan bij de ander. Misschien hangt het ook af van hoever de clit opgezwollen is en zodoende strak of minder strak in het  nylon vastgekleefd zitten. Elke vibrator staat op de maximale stand en het gezoem klinkt als muziek in hun oren. Ze voelen alle vier de drang weer opkomen. De drang om toe te geven aan hun gevoelens. Petra is de eerste die stop zegt.

“Ik kan niet meer, je moet even stoppen. De druk op mijn buik. Oh mens, zo intens. Even op adem komen.”

Ze zetten alle vier de vibrators weer even uit maar na een minuut begint het alweer. En Petra met op dit moment de gevoeligste clit is al snel weer waar ze net ook was. Alleen de druk in haar onderbuik is iets anders, ze weet ook niet wat, ze voelt de hele avond al zoveel andere vreemde dingen in en op haar lichaam. Ze kan en wil ze op dit moment niet thuisbrengen, ze geen naam geven, alleen maar van al die nieuwe impulsen genieten. En genieten doet ze nu ook. Ze voelt het weer aan komen, klemt haar kut spieren samen en drukt de hand met de vibrator uit haar kruis. Op het nippertje zegt ze, op het nippertje. En ze ontspant weer. Maar met het ontspannen van haar kutspieren ontspant ze op de een of andere manier ook heel even haar blaas en prompt spuit er even een klein straaltje urine uit haar schede. Het merendeel is gelukkig opgevangen door de nylon kous die nog een beetje uit haar spleet hangt. Claudia heeft wel een beetje over haar gezicht heen gekregen. “Jongens ik kan niet meer hoor, mijn hele onderkant staat op exploderen zucht Petra.”

Ook Jennie heeft de hand van Claudia weg geduwd en zit met samengetrokken benen haar aankomende orgasme te onderdrukken. Ze puft en hijgt erover. Linda is ook maar gestopt bij Claudia en Petra kon in ieder geval Linda niet meer verwennen. Ze leggen de vibrators naast het bed en blijven zo stil tegen elkaar aan liggen, nog steeds met de nylon kousen in hun kut. Langzaam voelen ze de opgekomen drang naar orgasme weer wegebben. En als het pulseren in hun schaamlippen en clit weer tot bedaren is gekomen vraagt Linda hun om de nylon kousen langzaam uit de kutjes te trekken, één voor één. En het liefst naar boven weg zodat het nylon over hun clit kan schuren. Op het moment dat ze de eerste nylon kous over hun clit voelen trekken sidderen ze alle vier van genot. De nylon kousen uit hun kut zijn nat van hun vocht en voelen daardoor ontzettend geil aan. Zodra ze de gelegenheid hebben stoppen ze zonder het af te spreken de nylon kous in hun mond en beginnen het kutvocht uit het nylon te sabbelen. De eerste nylons floepen nu uit hun kutjes en ze gaan op zoek naar de tweede. Met twee vingers proberen ze tussen de schaamlippen de kous te pakken te krijgen. Als ze beet hebben beginnen ze weer langzaam met hun trek beweging, over de clit schuurt het weer en weer stuurt hun clit stroompulsen hun lichaam in. Wat een genot wat een ontzettend geil gevoel alleen al van het nylon over hun clit kunnen ze klaar komen.

“Langzaam aan” waarschuwt Petra, “ik sta al weer op springen.” En Claudia trekt de kous nu tergend langzaam uit haat kut en probeert de aanraking met de clit wat te verminderen. Jennie krijgt het ineens op haar heupen en slaat de hand aan zichzelf door haar clit snel op te wrijven met haar nylon vingers. Gelukkig kan Linda haar hand net op tijd wegtrekken anders was het ontaard in een orgasme.

“Dat willen we toch niet Jennie,” waarschuwend houdt Linda Jennie’ s hand vast en ontziet haar clit voor verdere aanrakingen. Dan is de tweede kous uiteindelijk ook boven tafel gekomen. Claudia neemt alle twee de kousen en houdt ze tegen haar gezicht, voelt de warmte van Petra’s kut en is in extase. Nu de laatste nog. Maar die laat zich niet zo gemakkelijk vangen. De vingers gaan op zoek en het nylon om hun vingers en handen wordt nat van het glijmiddel wat intussen ruim vermengd is met hun kutvocht. De twee vinger verdwijnen diep tussen de schaamlippen en komen dan uiteindelijk bij alle vier met de laatste kous langzaam naar buiten. De laatste kous. Laat maar komen denkt Petra en maakt zich klaar voor het komende genot. Zelf trek ze de kous bij Linda strak over haar clitje heen wat er voor zorgt dat de heupen van Linda beginnen te bewegen. Ook Linda zou nu uiteindelijk zo graag klaar willen komen. Het heeft nu ook voor haar wel lang genoeg geduurd. Ze worden alle vier weer enorm getest op hun uithouding en onthouding. Het schuren van het nylon over hun clitoris is wel een uiterste wat er gevraagd wordt van ze. “Laat het ophouden kom trek die kous uit mijn kut” jammert Jennie.

“Kom nou ik wil ervan af zijn” kreunt Claudia en ook Petra kan zich met moeite inhouden. Dan zijn ze ervan af en de laatste kous warm en nat leggen ze met de andere twee op hun gezicht en inhaleren de geur van de ander en proeven hun kutvocht. Zwaar ademhalend liggen ze te bekomen.

Maar het duurt maar even en dan liggen ze alle vier weer met het hoofd tussen de benen van de ander en genieten van de natte in nylon gehulde schaamlippen. Hun in nylon gehulde vingers glijden door natte spleten en verwennen de clitorissen. En niet gauw daarna is de ruimte alweer gevuld met hun gezucht en gekreun. Hun nylon benen en nylon armen zoeken contact met elkaar. Het gladde van de panty’s op hun lichamen versterkt de aanrakingen en doet ze nog meer genieten van elke vingertop, voet en teen die elk op zich zorgt voor kleine elektrische schokjes. Al gauw verandert het likken tussen de schaamlippen in een geslurp. Hun kutvocht, bij de een wat meer dan bij de ander, komt tussen de schaamlippen doorgesijpeld en de dames likken alles op. Naast hun tong en lippen komen ook de neuzen tussen de schaamlippen door met als gevolg dat bijna hun hele gezicht nat wordt van de ander. Petra die met haar hoofd tussen de benen van Linda ligt probeert haar neus diep tussen de schaamlippen in haar kutje te duwen. Haar lippen en tong gaan nu over het nylon wat over het kleine rozetje gespannen staan. Een paar likjes en Petra hoort aan het kermen van Linda dat die dat zeker niet onaardig vindt.

“Lik mijn anus” vraagt ze Jennie die tussen haar benen ligt en Jennie verlegt de aandacht een gaatje verder. Claudia blijft wat dat betreft niet achter want zodra zij de tong van Linda op haar anus voelt begint zij Jennie met haar tong te verblijden. Dit is weer zoiets wat Petra nog nooit heeft meegemaakt, maar ze vindt het heerlijk, ze vindt het super lekker. Alle vier komen ze weer op het punt van stoppen of doorgaan. De geluiden die ze produceren, likkende, soppende geluiden tussen het gekreun en gekerm geven aan dat de gemoederen aardig verhit zijn geworden. Ook het feit dat er bovenbenen en dijspieren als vanzelf beginnen te trillen. Schaamlippen waar je zonder problemen de hartslag kan meten. Clitorissen die opgezwollen tegen de pantystof aandrukken en vragen om op gezogen te worden. Het kan niet anders als ze zo doorgaan krijgen ze alle vier een orgasme om de oren. Petra wil dat ook wel eens meemaken een orgasme recht in haar gezicht met haar neus tussen pulserende schaamlippen haar hoofd geklemd tussen de benen die samen geknepen worden. En ze hoopt dat haar tong op het juiste moment zover mogelijk in de knijpende kut zit, zodat ze het samentrekken van de kutspieren rond haar tong kan voelen. Ze zou wel met haar hoofd naar binnen willen gaan om nog intenser het orgasme van de ander te kunnen beleven.

Zullen we er voor gaan? Zullen we eindelijk verlost kunnen worden van de drang naar een orgasme wat al de gehele middag en avond aanklopt bij hun schaamlippen. Te merken aan de anderen willen die ook. Linda roept het uit, “kom meiden daar gaan we.”

Petra voelt de kut van Linda samen trekken. Ze steekt afwisselend haar neus en tong bij haar zover mogelijk naar binnen. Ze wil het voelen en ruiken. Linda gaat ervoor. Haar nylon benen klemmen zich om het hoofd van Petra. Ze kermt en kreunt… “Oh wat is dit toch lekker… Petra… lieverd … Lik me… kom lik me … ik ga komen…. Ik kom op je neus… ik kom op je mond en je lippen… ik kom klaar dwars door mijn panty heen op je gezicht… Petra lieve schat…”

Het gekerm van Linda heeft zijn uitwerking ook op Petra die  de golven in haar onderbuik voelt opkomen en de tong en neus van Jennie geven dit alles nog een extra boost. Ze kan niet anders dan ook haar benen om het hoofd van Jennie klemmen.

“Jennie toe maar, lik me klaar… laat me komen…. Schat ik spuit je in je gezicht!” Jennie voelt het aantrekken van de kutspieren van Petra en begint als een waanzinnige op de clitoris van Petra te zuigen en zakt dan weer af en likt haar spleet, stopt haar neus tussen haar schaamlippen en likt haar anus. Petra weet niet hoe ze het heeft… “Oh, Jennie maak me klaar… lik me … lik me… Ik voel het aankomen en ik mag… ik mag heerlijk klaarkomen… klaar komen op jouw gezicht Jennie… oh lieve schat wat doe je dat toch lekker!”

Jennie voelt dat Claudia tussen haar benen reageert op wat er allemaal gebeurt, de aanrakingen van de Claudia ’s lippen op haar clit, de tong die cirkeltjes draait om haar clit heen. De neus tussen haar schaamlippen en dan die tong op haar anus. Haar panty is zeik nat en ook het gezicht van Claudia. Claudia die al murmelend geniet van wat er tussen haar benen uitgespookt wordt door Linda. Linda degene van hen met de meeste ervaring tussen haar benen denkt Claudia. Wat bof ik en wat is het heerlijk een beffende Linda tussen mijn benen. Ze komt even los van Jennie ’s kruis en kermt.

“Oh Linda wat lekker… ga door … laat me komen… Laat me eindelijk heerlijk klaarkomen! Ze duikt weer in het kruis van Jennie.

Nu horen ze alleen nog maar gekerm en gekreun uit de kelen van de anderen komen. Ze zijn alle vier druk bezig de ander naar een hoogte punt te brengen. En het kan niet meer uitblijven. Wie is de eerste? Wie is de eerste die de ketting reactie teweeg zal brengen. Een ketting reactie van lust, van ontlading en van geilheid. Ze ploegen met hun gezichten door de natte ruimte tussen de benen van de anderen. Ze weten nu van geen ophouden meer. En ze hoeven niet op te houden. Ze mogen eindelijk. Ze mogen eindelijk het orgasme beleven waar ze de hele middag en avond al op hebben zitten wachten. Eindelijk het orgasme beleven dat ze al zo vaak hebben moeten uitstellen. Hun gezichten drukken ze zover mogelijk tussen de schaamlippen hun tongen gaan als waanzinnig te keer. En als ze zuigen, zuigen ze de clit bijna door de panty heen. Petra voelt opeens een vinger bij haar naar binnen gaan en laat haar clit in de mond van Jennie opgezogen worden. De vinger kromt zich in haar kut en begint snelle pompende bewegingen te maken. Dit kan ze niet meer houden. In haar onderbewustzijn pompt ze ook nog snel een kromme vinger bij Linda naar binnen en neemt ook haar clit zuigend in haar mond maar moet daarna al loslaten want ze komt klaar voelt ze. Ze komt klaar. De golf die ze al ettelijke malen heeft voelen aan komen komt er weer aan. Maar nu gaat ze door… ze gilt… ze kermt en kreunt en schreeuwt alles bij elkaar. Een laatste samentrekken van haar kutspieren en dan laat ze zich gaan… Een lang gerekte oerkreet ontsnapt uit haar van wellust samengeknepen keel. Ze komt en komt en komt. Ze voelt een warme stroom lava tussen haar schaamlippen ontsnappen en ze hoort het slobberende geluid van de mond van Jennie. Oh wat komt ze heerlijk klaar. Er komt geen einde aan, haar sappen vloeien, vloeien uit haar kut over het gezicht van Jennie. Jennie die het ook niet meer kan houden ze bijna met een kreet verslikt in de sappen van Petra laat haar onderlichaam de vrije loop en waarschuwt Claudia. Met een uit haar tenen komende kreun van geiligheid. En Linda komt ook klaar en hoe. Petra zit met haar mond vastgezogen aan Linda ’s kruis en voelt ineens een enorme vloed vocht haar mond inlopen. Ze kan het niet houden en vanuit haar mondhoeken spuit het vocht van Linda naar buiten, over de benen heen over de borsten van Petra.

“Oh! Wat kom ik klaar! Schreeuwt Linda… “wat kom ik heerlijk klaar” en gaat nog snel met een nylon hand door haar spleet heen en brengt de doordrenkte nylon hand naar haar gezicht en smeert zich helemaal in met haar eigen kutvocht. Nog een straal vocht is het gevolg en dan ebt de storm in haar onderbuik langzaam weg.

Maar dan is Claudia aan de beurt, maar ook Jennie. Linda duikt al stuiptrekkend nog van haar eigen orgasme op het kruis van Jennie. En in geen tijd komen Claudia en Jennie tegelijk klaar. Alle vier nat van zichzelf en van de anderen liggen ze bij te komen op het grote bed te midden van de grote stapel panty’s die ze nu als kussen gebruiken en er zich mee toedekken. Ze zijn afgemat en moe. Hun ogen sluiten, ze kruipen dicht tegen elkaar aan. Een slappe hand zoekt een warme plek om zich neer te leggen. Benen worden herschikt en vinden troost bij elkaar het geruis van nylon op nylon wordt gestaag minder en de zolderkamer vult zich met een serene stilte waar je alleen de rustige ademhaling van vier voldane vrouwen kan horen.

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of rechtstreeks per mail Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *