Tussen Sint en Kerst 2.2

()

Floor, Bente en Mike.

Ruw word ik tegen de muur gedrukt. Naast mij slaat met een klap de deur van de hotelkamer dicht.

Zonder zijn blik van de mijne af te wenden rukt Mike met twee handen een enorme scheur in het kleine zwarte jurkje wat ik aanheb. Daarna moet de design string eraan geloven. Het broekje, zelfs van voren maar twee centimeter breed wordt ook finaal kapot getrokken, slechts wat flarden blijven rond mijn heupen hangen. Ruw word ik omgedraaid. Mijn gezicht en borsten bijna geplet tegen het koele hout van de muur.

“Ik wil je. En ik wil je hard.” Fluistert Mike in mijn oor.

“Stel me dan niet teleur.” Ik herken mijn stem bijna niet als de mijne, zo hees.

Direct voel ik achterlangs Mike in me glijden. Hoe hij het voor elkaar gekregen heeft zijn broek open te doen is mij een raadsel. Door onze positie kan hij maar voor de helft in me. Het is me niet genoeg, ik ben hongerig naar meer. Gulzig naar harder. Verlangend naar ruiger.

Als ik Mike meedeel dat ik hem dieper in me wil draait hij me om en tilt me op. Tegen de muur gedrukt met mijn rug sla ik mijn lange gladde benen om hem heen en laat hem opnieuw bij me binnen. Dit keer kan hij wel zijn hele geslacht in me laten glijden. Bij iedere stoot voel ik hem dan ook tegen mijn baarmoedermond stoten met zijn eikel.

Normaal ben ik niet zo van het lawaai maken maar nu laat de geluiden die in mijn keel opborrelen de vrije loop. Bij iedere stoot klinkt een “ah” door de hotelkamer. Of er mensen in de aangrenzende kamers zitten weet ik niet, en als dat zo is dan interesseert dat me niet. Als iemand er last van heeft dan komt hij… of zij maar meedoen denk ik bij mezelf. Mike voert het tempo ondertussen op samen met mijn gekreun.

“Nog niet komen, ik wil niet dat je komt”, hijg ik ongerust.

“Wees gerust”, Mike ‘s stem klinkt al even vol van lust als ik mezelf uit hoor stoten.

Ik gil zelfs als Mike me opeens van de muur afschraapt en ruw op het bed neergooit. Haastig trekt hij nog een stukje string opzij en houdt daarna mijn benen omhoog. Omwille van het beddengoed probeer ik mijn pumps uit te schoppen maar Mike belet het me.

“Veel te geil gezicht,” is zijn korte uitleg.

En dan eindelijk, zakt hij door de knieën. Mijn bovenbenen nog steeds stevig vast houdend. Zonder omweg richt zijn tong zich op mijn klitje. Even wild en even nat als een voorjaarsstorm flitst zijn geoefende tong over mijn gevoeligste orgaantje. Hoeveel vrouwen zouden al van deze tong genoten hebben vraag ik me opeens, maar zonder jaloezie af. Ik laat de gedachten varen en stel me volledig open voor het ballet van de tong dat zich tussen mijn benen afspeelt. Met mijn ene hand woel ik door Mike ’s haar terwijl de andere een weg zoekt naar mijn borsten en deze zachtjes begint te kneden.

Behalve zijn tong beweegt Mike nu ook zijn hoofd op en neer. En dit is de druppel voor mij. Ik probeer hem niet te laten merken dat ik klaarkom maar ik voel het vocht gewoon van tussen mijn lipjes vloeien.

Mike heeft het door. Want hij stopt. Een nieuwe kreun, maar deze keer van teleurstelling ontsnapt aan mijn mond. Mike staat op, grijnst naar me en komt naast me liggen. Ik druk hem een kus op de lippen. Zijn zaad van ons avontuur in het trappenhuis plakt nog in mijn gezicht maar ik proef mijn eigen vocht op zijn lippen. Het voelt als een zeer innig samenzijn. Mike trekt nu pas zijn broek helemaal uit. Hij denkt natuurlijk dat ik hem ga pijpen of dat hij me verder kan nemen. Maar helaas voor meneer. Ik ben nog niet klaar met hem.

Voor hij het weet zit ik bovenop zijn gezicht en trek zijn mond tegen mijn lipjes. Gelukkig voor hem snapt hij de hint en begint hij meteen opnieuw te likken. Als ik naar beneden kijk, kijk ik hem recht in de ogen. Het oogcontact laait het vuur der passie nog verder in me aan. Als ik dan ook nog twee vingers in me voel schuiven laait dit vuur nog verder op naar een waar inferno. Al rijdend op zijn gezicht laat ik me likken en vingeren terwijl ik halfslachtig de flarden kleding die nog rond mijn lijf hangen opzij probeer te houden zodat het Mike niet in de weg zit. Mijn heupen gaan steeds sneller op en neer terwijl Mike zijn tong langzamer gaat. Arme drommel, hij wordt moe. Maar hij heeft ook geluk. Ik voel de warmte die leidt tot een nieuwe climax alweer in me opborrelen. In een gestaag ritme rijd ik ernaar toe tot het me overweldigd alsof ik in een net te warm bubbelbad stap. Puffend en hijgend val ik van Mike zijn gezicht af.

Maar dit keer krijg ik geen tijd om op adem te komen. Voor ik het weet ligt Mike bovenop me. Ik trek mijn benen op om hem makkelijker binnen te laten en laat me stevig door hem nemen. Mijn handen krauwen over zijn rug en knijpen in zijn billen.

“Harder”, fluister ik wanneer ik hem een flinke pets op zijn gespierde billen geef.

“Die krijg je terug.” Had ik die niet sowieso gehad, denk ik.

Mike gaat op zijn knieën voor me zitten en neemt me steunend op zijn handen nog een tikkeltje harder. Ik voel zijn onderlijf tegen mijn bekken slaan iedere keer op het moment als hij helemaal in me is. Mike pakt mijn hand en legt deze tussen mijn benen. Ik begrijp de hint. Het oog eet mee en Mike ziet graag dat ik met mezelf speel. Met twee vingers verwen ik mijn pareltje. Mike gaat nog even verder en draait me dan plotsklaps op en zet me op handen en knieën. Zijn stevige handen trekken de laatste resten kleding aan flarden en ik ben nu op mijn pumps na, naakt.

Ik zit op handen en knieën en voel Mike voor de volle lengte in en uit me gaan met harde halen terwijl zijn handen mijn billen stevig vasthouden. Zijn beide duimen beroeren mijn andere gaatje. Ik krijg het niet meer voor elkaar om mijn hoofd overeind te houden, of om zelfs maar te steunen op mijn handen. Verzwakt door alle geweld zakt mijn gezicht in mijn kussen. Tranen lopen uit mijn ogen. Niet van verdriet maar louter en alleen omdat ik zo’n heftige beurt krijg. Ik voel nog wel hoe Mike me op mijn zij draait en lepeltje lepeltje komt liggen.

Zijn dikke eikel drukt tegen mijn kontgaatje. Ik weet niet zeker of ik dat wel wil. Mike bespeurt mijn aarzeling en houdt in. Met ons beste vriendin Floor doet hij dit wel en ik weet dat hij het fijn vindt. Maar ik ben bang dat het pijn doet. Maar ik ben ook nieuwsgierig. De nieuwsgierigheid wint het en ik knik ja. Behoedzaam zet Mike druk achter me en ik voel zijn kopje mijn lijf betreden. Dat is toch wat anders dan een vinger, is het eerste wat ik denk. Het is pijnlijk maar toch ook fijn als Mike dieper in me gaat. Ik ben wel blij dat hij zijn hand tegen mijn billen drukt zodat hij er niet in de volle lengte in kan. Eerst zacht maar al snel steviger begint Mike me anaal te ontmaagden. En dat gaat toch wat lastiger dan mijn vaginale ontmaagding. Maar het genot is meer waard dan het pijnlijke randje wat eraan zit en na enkele halen lig ik alleen nog maar te genieten. Zijn pik is nat genoeg van mijn eigen vocht en glijd makkelijk in en uit me.

In mijn oor hoor ik achter me zijn ademhaling versnellen en enkele tellen later voel ik Mike uit me gaan en kliedert hij zijn warme lading tussen mijn benen. Mijn poesje en billen zitten helemaal onder. Ik draai op mijn rug en leg mijn benen uit elkaar. Ik ben gewoon te beurs om ze bij elkaar te houden. Maar God weet dat dit het waard is geweest. Mike kust mijn wang en grijnst.

“Wat?”

“Je mascara is helemaal uitgelopen.”

Het zal me worst wezen hoe mijn make-up erbij zit. Ik hoop dat ik morgen alweer kan lopen. Mike trekt zich tegen me aan en houdt me stevig vast voor een half uurtje. Daarna staat hij op en komt terug met een nat washandje. Wat een gentlemen denk ik bij mezelf als hij me schoon kuist.

Daarna dekt hij me toe en samen vallen we in een diepe slaap.

Was getekend

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *