Voordelen in natura

()

Een zo groot mogelijke werkervaring opdoen is erg belangrijk voor je carrière de dag van vandaag. Terwijl ik ergens werkte solliciteerde ik constant. 90% van de gevallen was dat vruchteloos, kreeg ik zelfs geen antwoord. De overige 10% werden opgevuld door 50% afwijzingen om de meest absurde redenen en dan bleef er alleen nog af een toe een interview over waar ik dan soms het geluk had om mijn positie te kunnen verbeteren. Als ik mij niet kon verbeteren bedankte ik alsnog. Zo kwam ik bij een middelgroot bedrijf terecht waar ik niet alleen financieel beter van werd maar er ook onverwacht nog enige toegevoegde waarde in natura bij mijn ‘takenpakket’ kwam. Dat ging als volgt.

Na een paar weekjes kende ik de meeste mensen al aardig. Zo waren er de twee telefonistes mij in het bijzonder opgevallen. Miriam was een mooie brunette van 21 jaar. Zij was in het bezit van een stel benen waar geen eind aan leek te komen. De andere telefoniste, Laura, was een lekker blondje. Zij had niet van die lange benen, maar wat zij in haar bloesje had vergoedde veel. Allebei de dames droegen niet alleen sexy kleding, maar waren ook leuk in de omgang. Door de vele contacten die hun werk met zich meedroeg, waren ze niet op hun mondje gevallen en hadden altijd wel een antwoord klaar. Toespelingen op hun kleding of figuur werden dan ook meestal wel gepareerd met een snedig antwoord.

Voor de zoveelste keer werd mij gevraagd of ik die avond het een en ander kon afmaken en omdat er thuis toch niemand op mij wachtte was dit voor mij niet zo’n probleem. Nadat ik een flinke stapel papieren had doorgewerkt, besloot ik even te ontspannen en een kopje koffie uit de automaat te trekken. Ik zag dat Laura aanstalten maakte om naar huis te gaan, dus besloot ik om even een praatje te maken.

“Zo, nu al naar huis?” Vroeg ik.

“Ja.” Antwoordde ze terwijl ze haar centrale afsloot. Bij het opstaan trok ze haar rokje naar beneden, dat tijdens het werk een stukje omhoog gekropen was en hierdoor haar benen liet zien.

“Niet te ver hoor!” Zei ik lachend. “Al dat moois niet verbergen.”

“Vind je me er mooi uitzien dan?” Vroeg ze me.

“Tuurlijk, je bent een lekkere meid!” Antwoordde ik.

Ze pakte haar tas van de grond en gunde me een blik op haar strakke kontje. Wat een geile meid, dacht ik terwijl ik vlug even over mij half stijve lul wreef.

“Hoelang moet jij nog?” Vroeg ze mij.

“Ik denk dat ik met een half uurtje klaar ben. Hoezo?”

“Misschien heb je zin om ergens iets te gaan drinken?”

“Oké,” beantwoordde ik haar uitnodiging.

“Kom je naar mij toe?” Vroeg ze met een glimlach.

“Ja, maar dan moet ik wel je adres hebben.” Ze pakte een stuk papier en boog voorover om haar adres op te schrijven. Ik wachtte geduldig tot ze uitgeschreven was. Terwijl ik achter haar stond te wachten, gunde ze een ruime blik op haar vrouwelijk vlees. De heerlijke welvingen van haar borsten waren doordat ze de bovenste twee knoopje van haar bloes open had, ruim zichtbaar. Ik kon een groot gedeelte van haar bh zien en ook de aanzet van haar borsten zag er geil uit. Volgens mij zag ik zelfs twee verdikkingen waar ik haar tepels vermoedde. Had ze stijve tepels of verbeeldde ik dat maar.

“Alsjeblieft” Haar stem ontwaakte mij uit mij droom. Laura trok haar jas aan verliet het gebouw.

“Tot zo” riep ze me nog na.

Ik spoedde mij naar mij bureau en raffelde snel het werk af. De gedachte aan Laura maakte me nog geiler dan ik al was. Wat moet het toch lekker zijn om je pik tussen die lekkere bollen te kunnen steken. Zal ik mezelf even aftrekken? Ik besloot om dit nog maar niet te doen om straks eventueel niet al mijn kruit al te hebben verschoten. Met een half stijve pik sloot ik alles af en stapte ik snel in mij auto. Op weg naar ‘geile Laura’. Drie kwartier nadat ik haar had zien weggaan stond ik bij haar op de stoep. Onderweg had ik nog snel een goede fles wijn gekocht. Na enige tijd ging de deur open.

“Hoi, kom er in,” zei ze vriendelijk.

“Ik heb nog wat meegenomen” zei ik en overhandigde haar de fles wijn.

“Dank je,” zei Laura. Ik deed mijn jas uit en volgde haar naar de woonkamer. Het was een ruime modern ingerichte kamer.

“Maak jij de fles even open, dan pak ik twee glazen.” Onder het genot van een lekker glaasje wijn praatten we wat over koetjes en kalfjes. Omdat Laura schuin tegenover me was gaan zitten, kreeg ik ruim zicht op haar. Ze zag er werkelijk lekker uit. Haar lang blonde haren lagen op haar ranke schouders. Ik merkte eigenlijk nu pas dat ze andere kleding aan had, dan vanavond op kantoor. Haar borsten werden nu nog meer getekend door het dunne bloesje. Bij het indirecte licht kon ik zelfs de contouren van haar heerlijkheden goed zien. Haar benen kwamen vanonder een kort rokje en af en toe kon ik zelfs een stuk dijbeen zien.

“Wil je ook de rest van mijn huisje zien?” Vroeg ze.

“Natuurlijk” antwoordde ik. Het liefst had ik haar hier al besprongen, maar wilde toch geen problemen op mijn werk krijgen. Ze liet me de keuken zien.

“En de rest is boven.” De wijn had een rode blos op haar wangen getoverd. “Mag ik dat ook zien?” Vroeg ik belangstellend.

“Natuurlijk kom maar mee.” We liepen de gang door naar de trap naar boven. Ik kon het niet laten om deze mogelijkheid te laten varen en keek zo recht onder haar rokje. Zag ik dat nu goed? Een tweede blik gaf mij de bevestiging. Het geile loeder had geen slipje aan. Ik keek recht tegen haar naakte kontje aan. Plots draaide ze zich om en vroeg me wat ik er van vond.

“Waarvan?” Probeerde ik onschuldig te blijven.

“Hiervan ze’ ze, terwijl ze haar rokje nog verder optilde. Haar naakte blote kutje kwam nu geheel te voorschijn. Ik zei niks meer maar dook met mijn hoofd tussen haar benen. Niets smaakt lekkerder dan een kaalgeschoren geil kutje.

Ze duwde haar kruis nu over mijn mond. Mijn tong zocht zich een weg tussen haar lipjes. Zacht kreunde Laura. Ik pakte haar klitje tussen mijn lippen en beet er zachtjes op.

“Ja, ah,” lekker steunde het uit haar mond. Met ritmische bewegingen bewoog ze haar onderlijf sneller over mijn likkende en zuigende mond. Haar kletsnatte spleet werd over mijn gezicht gewreven, zodat haar geil over mij gezicht uitgesmeerd werd. Ik stootte ondertussen twee vingers diep in haar kutje. Haar gehijg werd luider en heftiger. Wild gooide ze haar hoofd achterover en met een luide brul kwam ze klaar.

Mijn lul klopte nu hard in mijn broek. Laura pakte mij bij mij hand en trok ze me mee haar slaapkamer in. Snel trok ze mijn kleren uit en voor ik het wist zaten haar lippen rond mijn leuter. Hoewel ik niet klein geschapen ben, kon ze mijn 22 centimeter toch volledig in haar mond nemen. Zo te voelen was dit niet de eerste keer dat zij een lul in haar mond nam. Haar tong flitste rond mijn eikel, ze likte aan mijn paal alsof ze al jaren niets anders gedaan had. Om te voorkomen dat ik nu al mijn zaad spuit, trok ik snel mijn pik uit haar mond. Laura ging staan waardoor ik haar kleding kon uittrekken. Snel knoopte ik haar bloes los. Eindelijk zag ik de tieten die me al weken hadden opgegeild. Heerlijke stevige bollen met twee geile stijve knoppen. Automatisch sloot ik mijn mond om haar heerlijke spenen en zoog en likte de tepels. Ondertussen had ik al weer twee vingers in haar soppende kut gestoken. Pompend en likkend liet ik Laura weer kreunen. Ik moest en zou die dikke memmen neuken. Laura ging op haar rug op bed liggen.

Hierdoor kon ik over haar heen gaan zitten en zonder woorden begreep Laura wat ik wilde. Met haar handen duwde ze haar tieten tegen elkaar en ik stootte mijn harde leuter tussen haar bollen. Telkens als mijn lul boven de tieten uitkwam, likte ze me aan mijn paarse knop. De malse borsten masseerde mijn harde snikkel. Dit gevoel was hemels en deze keer kon ik het niet inhouden. Ik voelde mijn ballen borrelen, trok mijn lul tussen de tieten uit en trok me een paar keer af boven haar gezicht. Na vier keer trekken spoot ik met grote kracht mijn geil in haar gezicht. Dikke klodders sperma vlogen door de lucht en spatten op haar wangen. Ze probeerde alles in haar mond op te vangen, maar ik spoot bewust over haar gezicht, zodat er ook zaad in haar haar terecht kwam. Volgens mij had ik nog nooit zo veel gespoten.

Laura stond op om haar gezicht wat schoon te maken. Met een blik op haar lekkere kontje volgde ik ze naar de badkamer. Nog nagenietend bleef ik op bed liggen, wachtend op de dingen die nog komen gingen.

Na enige tijd kwam ze weer terug uit de badkamer en vleide zich tegen mij aan. Direct begonnen we weer te strelen. Lekkere tongzoenen werden uitgewisseld. Mijn handen kneedden haar tieten en billen. Laura streelde mijn borst en zakte zo af naar mijn lul. Hoewel we allebei al klaargekomen waren, hadden we beiden zin in meer. Haar poesje was al weer lekker nat en mijn lul begon ook alweer aardig op oorlogssterkte te komen. Ik draaide me op Laura, die gewillig haar benen spreidde. Met mijn handen plaatste ik de eikel tegen haar gezwollen lipjes. Met een diepe zucht ontving Laura mijn dikke lul. Hoewel zij al weer kletsnat was, kon ik toch niet mijn harde pik in een keer in haar stoten. Langzaam zoog haar natte doos mijn snikkel naar binnen. Dieper en dieper ontving zij mij. Door steeds mijn lul uit haar te trekken en vervolgens weer diep in haar te gaan, begon ze ongeduldig mijn lul op te vangen. Haar bewegingen werden steeds heviger. Mijn stoten sneller. Een kreun en Laura kwam al weer klaar.

Deze keer gunde ik haar geen pauze. Ik draaide haar op haar knieën en ze stak meteen haar kontje in mijn richting. Ik duwde direct mijn kloppende pik tussen haar brandende lippen. De dikte van mijn lul deed haar kreunen van genot. Ik pakte haar heupen vast om haar nog harder op mijn leuter heen en weer te laten schuiven.

Hoewel haar soppende scheur mij heel erg lekker zoog, wilde ik nu ook de volledige tour. Ik trok mijn pik uit haar kutje en zette de paarse knop tegen haar bruine sterretje. Laura voelde dit en probeerde dit nog te voorkomen, maar omdat ik met mijn volle gewicht op haar hing was er voor haar geen ontkomen aan. Langzaam maar zeker drong mijn keiharde snikkel haar maagdelijke kontje binnen. Nog even spartelde Laura tegen, maar haar weerstand nam al snel af. Een gevoel van geiligheid nam de overhand en ook nu begon zij te kermen en te kreunen. Mijn langzame stoten werden harde diepe stoten. “Neuk me harder, neem me diep…ja, ah…”

Dit keer kneep ze zo hard met haar kontje, dat ik het ook niet meer hield. Met een brul spoot ik mijn zaad dit keer diep in haar kontje. Haar sterretje kneep mijn lul bijna fijn.

Hijgend bleven we zo op elkaar hangen. Langzaam trok ik mijn slapper wordende pik uit haar kontje. Even genoot ik van het uitzicht van haar openstaande kontje, waarna ik me met een plof op het bed naast haar liet vallen. Laura gaf me nog een paar geile tongzoenen en zo vielen we in slaap.

De volgende morgen werden we gewekt door de wekker. Na een gezamenlijke douche en een heerlijk ontbijtje gingen we weer aan het werk. Voordat we in onze auto’s stapte, bedankte ze me nogmaals voor de heerlijke nacht. Wel had ze een beetje last van haar kontje, maar ze vond het de moeite waard.

Haar collega Miriam zag ons tegelijk binnen komen.

“Goedemorgen!” Riep ze naar ons.

“Morgen…” zei ik haar terug.

“Zo Laura, nog wat leuks gedaan gisteravond?” Vroeg ze belangstellend.

“Ach, een beetje voor de tv gehangen,” zei ze knipogend naar mij.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *