1.1.1. In concert

()

Als de zomer begint, begint ook het festivalseizoen. En dat seizoen start al meestal met een festival dat meer op hardere rock/metal muziek gericht is. Zoals gewoonlijk doen we zo’n festivals aan met een aantal vrienden dat varieert van drie tot acht man. Dit festival zijn we maar met drie, de rest ziet het zo niet zitten omdat wat er gespeeld wordt nogal hard is. Eens aangekomen is de eerste prioriteit onze eerste dorst lessen. Wanneer de eerste pintjes bijna verwerkt zijn hoor ik achter mij iemand men naam roepen. Zoals iedereen draai ik mij om en zie Marie naar mij stappen.

Het is al enorm lang geleden dat ik haar nog gezien had en het was dan ook nog iets langer geleden dat ze mee in de kleedkamer was geslopen (zie verhaal “Na de training”, maar niet zo belangrijk).

Haar rode haren lagen los op haar schouders en ze had een zwart licht gescheurd “marcelleke” met de warpig van Motörhead op afgebeeld en daaronder een korte afgerafelde jeansshort en stevige bottinnen. Door de scheuren in het marcelleke zag je ook dat ze onderaan een zwarte bikini droeg om haar mooie ronde boezem niet té bloot te laten. Iets heel anders dan het rode kleedje van toen maar dat maakte haar niet minder sexy, integendeel!! Ik wist weer even niet wat zeggen. Niet alleen omdat ze er uit zag als een echte metalchick maar vooral omdat ik haar hier echt niet verwachte. Na wat bijpraten vroeg ze wat ik van plan was met de headliner. Ik moest eerlijk bekennen dat ik daar niet echt voor gekomen was en liever de groep op het 2de podium zou willen zien maar dat men vrienden naar het hoofdpodium willen gaan. Maar alleen aan een podium gaan staan was nu ook niet zo gezellig dus ik wist het nog niet echt. Als bij toeval (zo gaat dat bij de verhalen hier bij MyLust zat zij met hetzelfde probleem en konden we dus elkaars probleem oplossen. We spraken dan aan de tent met het 2de podium af op het uur dat de show ervoor net niet gedaan had zodat we bij het stoppen van dat optreden voldoende vooraan konden staan.

Een paar uur later sta ik op de afgesproken plaats klaar met een pint en een cola zodat we tijdens het wachten niet omkomen van de dorst. Een cola voor mij omdat ik zelf naar het festival ben gereden. Een paar minuten later zie ik haar ook aankomen en ze heeft blijkbaar hetzelfde idee. Niet dat je mij hoort klagen aangezien ik niet graag dorst heb op zo’n festival. We praten nog wat bij wanneer we de eerste pint en cola van de twee opdrinken tot het vorige optreden voorbij is en als het meeste volk uit de tent is. Dan gaan we meer richting podium tot we een goede plaats hebben gevonden. Even kunnen we ons neerzetten op de houten vloer. Ik laat haar eerst gaan zitten om me dan naast haar te zetten.

Ik zit nog geen vijf seconden en ze draait zich met haar rug naar mij laat zich dan zakken zodat ze met haar rug in mijn schoot ligt. Het gesprek was ervoor eigenlijk vrij braaf maar daar had ze blijkbaar niet veel zin meer in. Ze neemt men handen en legt die op haar buik en begint over hoe lekker die douche samen was en dat ze daar nog een aantal keer van heeft nagenoten als ze thuis onder douche stond. Natuurlijk kon ik niet ontkennen dat het omgekeerd ook zo was, want er terug over beginnen te praten met haar begon al een klein effect te hebben in men broek. Ik schuif met men handen onder haar T-shirt en begin haar buik te strelen. Zij doet hetzelfde over men benen tot waar ze kan. Ze kantelt haar hoofd naar achter om op zoek te gaan naar men lippen. Deze waren natuurlijk niet ver en als snel gleden onze tongen over elkaar. Ik streel haar buik en laat men vingers langs de rand van haar short glijden terwijl haar handen proberen hoger in mijn short te geraken langs de pijpen.

Ze lost men lippen en laat haar tong langs men nek naar men oorlellen schuiven waar ze dan ook even op sabbelt. Ik grom van genot en geilheid en laat één hand hoger onder haar shirt gaan om haar borsten over haar bikini topje te masseren. Na even sabbelen fluistert ze in men oor dat ik eens in haar handtas moest voelen. Helaas was ik haar borsten met men rechterhand aan het masseren en ben ik rechtshandig. Dus moet ik deze lekkere boezem even loslaten om haar handtas te openen en ik voel bikini stof in haar handtas. Aangezien ze haar bovenste nog aan heeft kan het niets anders zijn dan haar slipje. Natuurlijk doet dit men paal in men broek nog harder groeien wat in een stevige tent in de tent resulteerde.

Ze draait zich meer zijwaarts in mijn schoot zodat ze niet meer met haar rug tegen me ligt. Haar tong glijdt terug tussen men lippen en ze voelt of wat ze gevraagd had het nodige effect had. Ze nam men kruis stevig beet en ik merk aan haar intense kus en hoe stevig ze men paal masseerde, ze er wel blij mee was. Men hand schoof terug onder haar shirt om haar borsten opnieuw stevig te masseren n af en toe een lekker stijve tepel tussen men vingers te nemen. Het was nog ongeveer vijf minuten te gaan voor het concert ging beginnen en dus het moment om stilaan terug recht te staan. Ze staat als eerste recht maar blijft nog even in de weg staan dat ik niet direct kan rechtstaan en ze doet heel ostentatief de knop van haar short los en maakt dan een beetje plaats voor mij om recht te staan. Een duidelijkere hint kon ik niet krijgen natuurlijk.

Eens recht kijk ik even rond naar de mensen rondom en een (best wel knappe) vrouw die vrij dichtbij staat maakt direct oogcontact. Met een knipoog knuffelde ze haar vriend of man. Ze heeft blijkbaar wel opgemerkt wat er bij ons gebeurde en leek haar ook wel op te winden. Ik voelde me betrapt en wist even niet hoe te reageren, maar langs de andere kant, we kennen hier niemand dus “who cares?”. Ik knipoog terug en neem Marie beet om haar terug een heerlijke tongzoen te geven en stevig haar lekkere billen te masseren. Na de kus keek ik terug in de richting van de vrouw en die was ook volop haar partner een tong aan het draaien.

Het concert kon elk moment beginnen maar voor Marie zich omdraaide richting podium maakte ik de knop en rits van men broek los om men beenharde paal te bevrijden van zijn benarde situatie om dan alleen men knop terug vast te doen zodat men broek niet zou afvallen. Ze keek me met botergeile ogen aan terwijl ze men paal stevig beet had en even aftrok. Dan draaide ze zich om maar één hand bleef achter haar en ze nam men paal terug beet om rustig verder op en neer te gaan. Ze leunde achterover en fluisterde dat ik moest spuiten voor de set gedaan was. Met haar andere hand trekt ze mijn hand langs de zelfde kant rond haar. Men hand glijdt over haar buik naar beneden haar short in. De rits schuift een beetje verder open tot twee vingers tussen haar twee drijfnatte schaamlippen glijden. Ze kunnen even haar grotje in maar helaas niet ver genoeg, anders zou het te hard opvallen. Ik schuif men hand terug een beetje hoger en begin met haar klitje te spelen. Eerst streel ik er zacht over en er gaat al een eerste rilling door haar lichaam.

De band komt op dat moment en het publiek juicht waardoor ze toch een kreun kan laten zonder dat iemand het merkt. Vervolgens begin ik er intenser mee te spelen. Door verschillende bewegingen uit te proberen, probeer ik te merken waar ze het meeste van geniet maar in deze omgeving is dat veel te moeilijk dus ik blijf afwisselen en probeer dan ook af en toe men vingers zo diep mogelijk in haar grotje te schuiven. Ze ademt heel zwaar en kreunt zachtjes, door de muziek kan niemand haar horen maar ze mag nu ook weer niet té veel lawaai maken. Ondertussen blijft ze men paal wel bewerken en blijft deze wel stijf maar door het genot dat ze zelf ondergaat kan ze er niet meer aandacht en energie aan geven. Niet dat ik het erg vind, ik vind het heerlijk om haar op die plaats en op die manier haar zo te laten genieten. Af en toe kijk ik of iedereen rond ons naar het optreden blijft kijken en dat is ook het geval, niemand heeft door wat we aan het doen zijn.

Behalve die ene vrouw natuurlijk. Meestal kijkt ze wel naar het optreden en ze zingt af en toe ook nummers mee. Maar af en toe kijkt ze ook onze richting uit en de blik in haar ogen wordt alleen maar geiler. Normaal zou ik me generen maar nu vind ik het best geil om zo begluurd te worden. Waarschijnlijk omdat het haar blijkbaar ook opwind. Ondertussen heeft Marie men paal wel al gelost maar ik blijf haar klitje verder lekker verwennen. Ze leunt tegen me en aan het einde van het 3de nummer van het optreden voelde ik ze zwaarder ademen en rillingen door haar lijf gaan. Ze houdt zich nog even in maar wanneer het 3de nummer gedaan is liet ze zich mee gaan met het publiek rond ons en kreunt ze haar orgasme eruit. Even moet ze bekomen. Maar dan draait ze zich om duwt ze haar tong tussen men lippen, ik krijg bijna de kans niet om men mond open te doen en ze binnen te laten. Wanneer haar lippen terug lossen en ik in haar ogen kijk zie ik ze ondanks de donkere tent fonkelen. Ik masseer nog even haar billen alvorens ze zich terug richting podium draait. Eens gedraaid, duwt ze haar kont tegen men paal en ze schuurt er een aantal keer langs. Zo schuren met een jeans short zou normaal niet zoveel deugd doen maar nu heb ik daar geen last van en het beetje dat hij afgezwakt was, is er nu terug bijgekomen en hij staat terug beenhard. Ze neemt hem dan beet om me verder af te trekken.

Ik keek terug even rond en het koppel met de opgewonden vrouw stond zo goed als naast ons. Wanneer ik naar ze keek zei ze met een geile blik ‘jouw beurt!’.

Ik kon het niet horen maar dat was toch wat ik van haar lippen kon lezen. Dan sloot ik men ogen en genoot van haar handen en natuurlijk ook de muziek. Maar de houding is voor haar vrij lastig en kan ze het niet lang volhouden. Ze draait zich terug om naar mij en fluistert in men oor dat ik niet moet verschieten. Ze heeft even rond gekeken en er let niemand op ons. Ze likt me even aan men oorlel, kijkt rond en zakt snel door haar knieën en laat haar lippen over men eikel glijden om er dan lustig aan te zuigen. Al snel zuigt ze hem helemaal haar mondje in om dan heftig op en neer te gaan. Dit is gewoon te geil voor me en ik kan en wil dit ook niet lang volhouden. Met nog een paar lange halen van haar lekkere lippen voel ik men zaad opborrelen en schiet ik men lading leeg in haar mondje. Wanneer ze men laatste kwakje heeft opgezogen staat ze als de bliksem terug recht. Ze kijkt me aan en verlekkerd likt ze haar lippen af en slikt ze het laatste kwakje ook door.

Ik kijk even rond of iemand het gezien zou hebben en om zeker te zijn dat er geen filmpje op Facebook of dergelijke zou belanden. Weer heeft niemand iets gezien… behalve zij natuurlijk. Ze kijkt me met een botergeile blik aan en likt ook haar lippen af terwijl ze zelf ook een hand in haar short heeft laten schuiven. Haar man of haar vriend heeft helemaal niets door, zijn blik wijkt niet van het podium af en zingt luidkeels mee. Volgens mij gaat die man straks niet weten wat hem gaat overkomen want zij zal zich niet kunnen houden om hem te bespringen als een tijger.

Na dit seksuele genot heb ik nog wel even de tijd om van het muzikale te genieten. De beste nummers hadden ze voor op het einde gehouden en daar hadden we onze volle aandacht nu voor. Bij het laatste bisnummer vraagt Marie om toch al naar de uitgang van de tent te gaan om de grote stroom van volk te ontwijken. Wanneer we aan de uitgang van de tent zijn was het laatste nummer dan ook gedaan en hebben we niets gemist. Ik kijk dan op men gsm om te kijken of ik al iets heb gekregen van men vrienden aan het hoofdpodium en ze hadden inderdaad al ge-sms’t dat ze helemaal vooraan staan en dat we best aan de auto afspreken om terug naar huis terug te keren. Eerst dacht ik nog het laatste deel van de hoofdakte op het hoofdpodium mee te pikken, want die spelen nog een kwartier maar Marie heeft blijkbaar andere plannen wanneer ik zeg dat ik men vrienden wel aan de auto zal zien.

Ze neemt me bij de hand richting uitgang en antwoord dan pas “goed, dan hebben we de auto nog even voor ons alleen?”. Daar kan ik moeilijk nee tegen zeggen en we gaan het festival terrein buiten richting de parking. Men auto staat gelukkig aan de buitenkant van het parkeer terrein waardoor er weinig voorbijgangers zullen zijn. Aan de auto aangekomen wil ik de deur van de achterbank open doen maar nog voor ik kan duwt ze mij tegen de wagen, draait haar tong passioneel tussen mijn lippen en begint ze men short los te maken. Ik laat me niet onbetuigd en neem met één hand stevig haar kont vast en met men andere hand glij ik onder haar shirt om de sluiting van haar bikini los te maken. Mijn broek valt op de grond en haar bikini klikt los. Ze trekt deze dan zelf onder haar shirt uit en ik maak op mijn beurt haar short los. Wanneer die dan op de grond valt heeft ze men paal al stevig beet. Het is nog niet veel gebeurd dat die zo snel zo stijf is komen te staan. Ze gaat even terug door haar knieën om men paal nog even in haar mond te nemen en hem helemaal af te likken. Wanneer deze blinkt van haar speeksel staat ze recht en legt ze zich op de motorkap.

“Vlug even hierop voor er mensen aankomen” zegt ze. En dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik kom tussen haar benen staan en duw men paal in één stoot helemaal haar grotje in. Ze slaakt een kreet van genot. “Neuk me, neuk me” vraagt ze me een smekende toon, maar dat was ik sowieso wel van plan. Maar omdat ze het zo vroeg kon ik niet rustig beginnen en begin ik al direct aan hoog tempo zo diep mogelijk te stoten. Ze legt haar benen in men nek waardoor men heup een kletsend geluid op haar billen begint te maken. Ze probeert de decibels zo laag mogelijk te houden maar af en toe ontglipt er toch een geile kreun. Na een paar minuten stoten horen we in de verte wel lawaai en stel ik voor om in de wagen verder te doen. Ik zet me op de passagiers zetel en ze komt dan op men schoot zitten.

Onmiddellijk glijd men paal weer bij haar binnen. Meteen begint ze haar hengst af te rijden alsof ze achterna is gezeten door indianen. Aan een hoog tempo sopt men paal in haar drijfnat kutje. Ondertussen masseert één hand een van haar borsten en met men andere hand heb ik stevig haar kont vast. Eindelijk zit er geen stof meer tussen!!! Omdat ik al eerder ben gekomen kan ik het nu veel langer uithouden, maar als je dat in rekening neemt is het eigenlijk niet zo lang vooraleer ik men zaad opnieuw voel opborrelen in balzak. De neukbeurt is me gewoon té goed en met een luide kreun schiet ik men 2de lading in haar grotje leeg. Het warme zaad dat in haar spuit en men luide kreun blijkt dan ook voor haar de druppel te zijn. Haar lippen trekken samen terwijl ik men laatste kwakjes aan lossen ben waardoor ze mij nu helemaal uitmelkt. Ze rilt even en dan is het haar beurt om een gil van genot te laten en dan valt ze vermoeid op me neer.

Om te bekomen blijven we zo nog wel even zitten tot een paar auto’s verder iemand aankomt om te vertrekken. We rapen onze shorts op en kleden ons terug aan. Mijn vrienden gingen wel even wegblijven maar we zijn ook even bezig geweest ze konden wel al eens aankomen. Ik wandelde nog even mee met Marie tot aan de voetgangers in en uitgang van de parking en we namen afscheid met nog een laatste tongkus en een lief bedoelde klets op haar billen. Onze laatste blik naar elkaar sprak boekdelen, zo geil is een festival nog nooit geweest.

Wanneer ik terug naar de wagen ging passeerde ik die wagen dicht bij de mijne waar de mensen aankwamen die gingen vertrekken. Maar de wagen stond er nog en hij bewoog een beetje. Wanneer ik dichterbij kwam zag ik de vrouw van eerder op het optreden dat ons begluurde en zij was nu haar man aan het afrijden als een bezeten amazone. Voor mij was het de kers op de al enorme taart dat ik die andere onbekende man ook een geweldige rit heb kunnen bezorgen.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “1.1.1. In concert”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *