Beter dan pijnstillers

()

Dit verhaal volgt op “Spanning in de lucht” maar het is geen vervolg, dus niet noodzakelijk van het gelezen te hebben.

Sinds dat zwoele weekend waarin ik Chloé geholpen heb met verbouwen en ze me in natura heeft beloond hebben we meer contact maar het blijft los. Af en toe is het wel spannend en opwindend maar niet echt romantisch.

Maar het voorbije weekend heb ik tijdens het sporten een zware blessure opgelopen, een pees in men knie was afgescheurd. Met als gevolg dat ik zo snel mogelijk moest geopereerd worden en daarna de tijd nodig had om te genezen. Met andere woorden zes weken in de plaaster en dan nog langer revalideren. Vlak na de operatie moest ik nog veel rusten maar nu een vijftal dagen ben ik toch al goed bekomen. Pijnstillers zijn nog wel nodig maar ik kan ‘s nachts toch al beter slapen en overdag heb ik ook meer energie. Maar misschien is dat ook omdat ik weet dat Chloé me komt bezoeken. Als je de hele dag in de zetel moet liggen en je alleen tv kan kijken of slapen, ben je enorm blij dat je eens met iemand kan praten, en zeker als het dan zo’n mooie verschijning is!

Al de hele morgen wacht ik vol ongeduld op haar komst, want helaas kan ik niets anders doen. Iets na de middag gaat de bel. Snel pak ik men krukken beet en hijs ik mij uit de zetel om open te doen. De vorige keer had ze blijkbaar ondervonden dat ik haar wel knap vond in dat witte kleedje met blauwe bloemen tekening. De bijpassende blauwe pumps heeft ze natuurlijk ook terug aan. Duidelijk merkt ze nu terug hoe knap ik haar vind met dat kleedje. Na de gebruikelijke “hey” en begroetingskus op de kaak knipoogde en draaide ze snel even rond.

“Nog altijd even mooi?” Vraagt ze plagend. Veel meer dan een bevestigende “uhuh” en ogen die haar van boven naar beneden bewonderde heeft ze niet nodig. Wederom merk ik dat haar mooi afgeronde kont als gegoten zit in dat kleedje. Haar decolleté is niet overdreven maar haar borsten komen er wel mooi in uit. Deze keer heeft ze het haar niet opgestoken maar het meeste in een staart en nog een stukje los langs haar gezicht. Zo’n mooie meid mag je natuurlijk niet lang buiten laten staan dus eens ik terug op de wereld ben gekomen ga ik uit de weg en laat ik ze binnen. Ze gaat me voor naar het salon waar ze men krukken even aanneemt zodat ik me terug in de zetel kan ploffen. Maar voor ik me kan zetten neemt ze me stevig vast. Achter zo’n week toch redelijk afzien voelt zo’n knuffel hemels aan. Ze lost me een beetje en met haar prachtige ogen kijkt ze me aan.

“Kon je wel gebruiken zeker?” Bevestigend geef ik haar een kus op haar kaak om me dan toch neer te kunnen zetten. Omdat ik zo van haar onder de indruk ben, ben ik wel vergeten iets te nemen om te drinken en denk ik er nu pas aan nu ik terug zit. natuurlijk vraag ik meteen wat ze wil drinken en voor ik aanstalten kan maken om terug recht te kruipen springt ze recht dat frisdrank voor haar wel goed is en dat ze het zelf wel gaat halen voor ons zodat ik niet terug recht moet. Dat kan ik natuurlijk moeilijk weigeren en laat ze het drinken gaan halen. Het extra voordeel is natuurlijk dat ik haar naar de keuken en terug kan zien wandelen en haar nog wat beter kan bewonderen. En ze weet het goed genoeg want ze waggelt met haar kont meer dan normaal en wanneer ze de keuken indraait knipoogt ze.

Natuurlijk moet ik daardoor ook aan de vorige keer dat ik haar gezien heb denken waardoor er in men broek meer bloed begint te stromen. Ik denk beter aan iets anders want met zo’n losse short aan gaat dat iets te hard opvallen als er door dat bloed iets recht gaat komen te staan. Eens ze terug is praten we nog wat bij over de operatie en natuurlijk ook andere dingen. Maar na een aantal koetjes en kalfjes bracht ze haar kleedje naar als gespreksonderwerp. Ze vertelt me dat ze blij is dat ze dit kleedje eindelijk nog eens kon aandoen, want na het weekend dat ik was langs geweest had ze het nog wel eens aan gehad maar dan moest ze altijd aan die twee dagen terug denken waardoor ze veel te opgewonden werd. Het zelfde geld voor die blauwe lingerie die ze toen was gaan kopen. Natuurlijk ben ik benieuwd of ze die vandaag inderdaad dan ook aan had.

Zonder iets te zeggen staat ze recht en ritst ze haar kleed vanachter los zodat het op de grond valt. En jawel, met een opgewonden blik laat ze het setje zien. Het slipje zit mooi strak rond haar lekker kontje en haar borsten schitteren in de kanten bh. Ze stapt sensueel dichter en draait terug even rond voor men neus. Nu kan ik het echt niet meer tegenhouden en het bloed stroomt tegen een rotvaart door de aderen van men paal waardoor die in een mum van tijd recht komt te staan. De voorbije dagen had ik door het sukkelen, de vermoeidheid en de pijn geen moment van opwinding gehad maar dat werd nu in een mum van tijd goed gemaakt en werd ik op een paar seconden botergeil. Haar mooie ronde vormen in die elegante en sexy lingerie zijn een streling voor het oog. Wanneer ze met haar kontje naar mij staat gaat ze even sensueel door haar knieën zodat ik even haar billen kan strelen en er zachtjes in kan knijpen terwijl ze met haar kontje draait. Ze draait zich terug om, zet zich op het randje van de zetel en bukt voorover zodat onze lippen eindelijk nog eens van elkaar kunnen proeven. Natuurlijk volgen de tongen vrijwel onmiddellijk. Men hand streelt haar rug en dijen terwijl ik geniet van haar hemelse kus. Haar lippen lossen de mijne en verschuiven naar men oor om met men oorlelletje te spelen.

Met haar linkse hand steunt ze op de zetel en haar rechtse hand schuift over men T-shirt naar men short waar ze toch wel een vrij harde bobbel vindt. Even blijft ze erover op en neer strelen maar al snel schuift haar hand naar boven om dan terug naar beneden in men short te schuiven zodat ze men beenharde erectie beter kan vastnemen. Natuurlijk wil ik het haar zo makkelijk mogelijk maken en hef men heup op en schuif men short en boxershort naar beneden zodat men paal vrij kan bewegen in haar hand. Ze neemt hem stevig vast en schuift haar hand op en neer waardoor hij alleen maar harder en harder wordt.

Ondertussen laat ik mijn handen ook niet werkloos, dat mooie lichaam verdiend veel meer aandacht. Men rechterhand blijft de buitenkant van haar dij strelen en schuift af en toe verder naar haar billen die ik dan ook lekker masseer. Men linkerhand streelt haar rug maar stopt bij de sluiting van haar bh en klik die los om dan al strelend men hand van haar rug naar haar borsten te laten schuiven zodat ik die heerlijke borsten lekker kon masseren. Haar tong was ondertussen van men oor naar men hals gegaan maar daar had ik even genoeg van en liet me wat verder naar onder schuiven zodat ik ter hoogte van die mooie borsten kwam te liggen. Men linker hand masseert haar rechter borst zodat men lippen zich rond haar linker tepel kunnen zetten. Men lippen zuigen lichtjes maar men tong maakt al strelend cirkeltjes rond haar tepel om er dan zachtjes op te sabbelen. Aan haar hijgende ademhaling en zachte kreuntjes merk ik dat ze het ten zeerste apprecieert.

Om me makkelijker men gang te laten gaan zet ze haar rechter been recht en haar andere knie op de zetel zodat ze beter over mij gebukt staat. Dat is natuurlijk voor mij ook makkelijker om aan haar kontje te kunnen. Even streel en masseer ik haar billen over haar slipje maar dat duurt niet lang. Men hand schuift in haar slipje en trek het naar beneden. Ze strekt dan even haar links been om haar slipje op de grond te doen vallen en zet haar knie terug op de zetel. Ze buigt lichtjes door haar rechtse knie zodat men hand makkelijk van haar billen naar tussen haar benen kan. Zachtjes glijden men vingers over haar lippen die al klammig aanvoelen om dan twee vingers in haar kletsnat grotje te laten glijden. Rustig glijden ze in en uit haar grotje terwijl men lippen nog altijd haar tepels verwennen.

Maar lang laat ze dit niet toe, ze fluistert in men oor “je mag me dadelijk verder verwennen, maar eerst ben jij aan de beurt…” Ze trekt men T-shirt uit en nog even glijdt ze met haar tong tussen men lippen over mijn tong om dan met haar lippen al kussen en likkend verder af te zakken naar beneden. Ondertussen heeft ze men paal al beenhard gekregen. Met een geile blik kijkt ze me aan als ze met haar tong de schacht van onder naar boven aflikt en hem dan tussen haar lippen naar binnen zuigt. Hongerig glijd haar mondje op en neer over men schacht, zuigend en likkend verwend ze mij. Al vrij snel voel ik men zaad opborrelen en ik verwittig haar dat als ze lekker blijft verder doen het niet lang meer gaat duren. Die blik de ze mij toewerpt spreekt boekdelen. Vol lust pijpt ze heerlijk verder tot ik het niet meer kan houden. Met het nodige lawaai spuit ik men lading in haar mondje leeg. Even moet ze pauzeren om te slikken maar dan likt ze met hetzelfde enthousiasme men paal schoon en zuigt ze de laatste kwakjes nog op.

Ze komt even recht om haar frisdrank te nemen, zet zich terug naast me en spoelt men hoogtepunt even door terwijl we alleen maar in elkaars ogen kijken. Ik kan in de hare alleen maar puur genot en opwinding zien en ik vermoed dat zij net hetzelfde ziet. Met haar vrije hand streelt ze over men borst terwijl mijn paal even aan het bekomen is. Ze zet haar drankje op de salontafel om nog wat verder te strelen en te masseren maar ik geef haar daar weinig kans toe want nu is het haar beurt om verwent te worden. Ik laat me helemaal onderuit zakken en vraag haar om met haar knieën langs men hoofd te komen zitten. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en als snel zie ik haar twee glimmende lippen voor me blinken. Ik lek een aantal keer over haar lippen om men tong dan ertussen te laten glijden. Even glijd men tong in haar grotje maar al snel vind ik haar knopje en laat ik men tong met haar klitje spelen. Zachtjes ga ik op en neer om dan sneller en sneller aan haar knopje te likken. Af en toe wissel ik af door er op te sabbelen. Ondertussen masseer ik met men handen die lekker gevormde billen van haar. Geen idee hoe ze er op zou reageren laat ik haar klitje even voor wat het is en laat ik men tong even in haar grotje glijden om dan even haar kontgaatje te verwennen. Ik zal wel aan haar reactie zien of ze dit lekker vind of niet.

Wanneer men tong cirkeltjes rond haar kontgaatje draait merk ik dat ze wel even schrikt maar al snel volgt er een diepe kreun dat ik lekker kan verder likken. Wanneer ik haar kontje nu al even aan het likken ben en men tong al wat dieper hen proberen te laten schuiven probeer ik een volgende stap en wil ik een natte vinger naar binnen laten glijden. Maar al kreunend krijg ik al snel te horen dat daar alleen een tong toegelaten is. Nog even lik haar kontje en schuif dan terug op naar voorkant om terug haar grotje en klitje te verwennen. Haar adem gaat sneller en de kreuntjes luider waarbij ik het tempo waarop ik haar klitje verwen de hoogte indrijf om haar alleen zodat ze niets anders kan doen dan volgen naar haar hoogtepunt. Ik voel haar lippen samentrekken en met een kreun komt ze klaar. Met veel smaak lik de vrij gekomen sappen op, heerlijk om zo te proeven hoe hard ze heeft genoten.

Met nog een beetje trilling in haar benen kruipt ze van men gezicht af en kruipt ze half naast en half op mij om nog mee in de zetel te passen. Nog nagenietend strelen we zacht elkaars lichaam en we laten af en toe onze tongen van elkaar proeven. Ik stelde eerst nog voor dat ik men mond even zou spoelen maar dat moest van haar niet, integendeel. Ze wil nog aan mijn lippen en tong proeven hoe hard ze heeft genoten. We blijven zo, nog kussend en strelend nog even liggen. Maar lang duurt het niet voor haar zachte aanrakingen effect heeft en dat resulteert en meer en meer bloed dat door men paal begint te stromen. Dit laat haar ook niet onbetuigd en ze neemt men paal in haar hand en gaat zachtjes op en neer waardoor men bloed daar nog sneller begint te stromen. De passie in het strelen wordt ook intenser en onze tongen beginnen ook terug harder te werken. In plaats van half op me te liggen kruipt ze nu helemaal op me en zet ze zich recht met haar rechtervoet recht naast, half gehurkt zodat ze niet op men gips duwt. Men paal lost ze niet tot die recht voor haar grotje staat en hem naar binnen laat glijden.

Zachtjes wiegt ze haar heup op en neer om te kijken of dit goed gaat voor mij en dit niet te veel druk uitoefent op mijn knie. Maar ik denk dat ik door het genot dat ze mij brengt niet veel pijn voel op dit moment en laat het merken door al mee te bewegen. Voor haar is dat het teken om sneller te wiegen. Ik probeer dan ook meer mee te stoten zodat ik al vrij snel zo diep mogelijk geraak. Maar dat mag nog dieper en ze zet haar linker voet ook recht zodat ze helemaal gehurkt over me hangt. Hierdoor kan ze zelf ook sneller bewegen en kan ik meer meestoten.

Ze is al terug zo nat dat men paal een soppend geluid maakt in haar vochtig grotje. Haar zware adem gaat mee met het soppend geluid en evolueert stilaan naar kreuntjes die op hun beurt dan ook weer heviger worden. Helaas kan ik op dit moment niet veel verschillende standjes aan, het enige wat we kunnen doen is dat ze zich omdraait. Na even heerlijk met onze gezichten naar elkaar te neuken draait ze zich om en dan lekker hevig verder te doen. Ze leunt dan naar achter en plaats haar handen naast me. Op die manier kletst men heup tegen haar billen wat de geluidseffecten nog wat opwindender maakt. Men handen glijden over haar heup naar boven. Als ik er zo makkelijk bij kan, kan ik niet van haar borsten afblijven en masseer haar borsten op de maat dat paal bij haar naar binnen schuift.

We drijven het tempo op en een paar minuten later voel ik dat het niet lang meer zal duren. Ook haar grotje wordt natter en haar lippen spannen even samen om dan terug met een luide kreun klaar te komen. Dat was voor mij dan ook de druppel en een paar stoten later spuit ik men tweede lading in haar kutje leeg. Ontspannen legt ze zich op me en we puffen beide even uit na de hevige inspanning. Eens bekomen gaan we naar de badkamer waar ze me mee helpt aan de wastafel te wassen om dan zelf een douche te nemen. (Door de hoge gips is een douche of bad helaas uitgesloten). Ik wil nog even te blijven kijken hoe ze haar mooie lichaam wast maar ik denk niet dat ik nog meer opwinding aan kan, ik ben doodop.

Wanneer ze terug in het salon komt om haar mooi kleedje en sexy lingerie setje terug aan te doen lig ik al terug aangekleed in de zetel. Ze blijft nog even om nog wat bij te praten en te eten maar iets na het eten is het toch tijd voor haar om te vertrekken. Voor mij was het ook goed geweest want een aantal minuten nadat ze weg was lag ik al ver in dromenland in de zetel om er dan midden in de nacht ook wakker te worden. Ik merk dat ze me nog een foto had gestuurd van haar kleedje en lingerie in de kast met daarbij: “Deze zullen vanaf nu zeker enkel voor jou zijn, de volgende keer we afspreken en ik draag dit weet je wel hoe laat het is 😉

Lycan

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Beter dan pijnstillers”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *