Douanepret

()

Eindelijk is het zover. Vandaag vlieg ik voor een heerlijke vakantie richting Griekenland. Wel spannend helemaal alleen, maar aan de andere kant ook heerlijk om met niemand rekening te moeten houden. Aangezien het in Griekenland warm is, heb ik alvast een rode zomerjurk aangedaan met een lekker warm vest eroverheen. Eerst echter nog de vliegreis doorkomen en al is het maar voor een paar uurtjes, ik zie er wel tegenop.

Op het drukke Schiphol loop ik in een drafje richting de douane, een klein rolkoffertje achter mij aan getrokken. Zodra ik de hoek om loop bots ik vol tegen een lange man. Blind zoek ik naar houvast om niet te vallen en ik pak met mijn handen iets hards vast rondom zijn middel. Zijn handen pakken mij net op tijd bij de bovenarmen. Als ik opkijk, zie ik dat het iemand van de beveiliging is en ik houvast heb gevonden aan de wapenstok die vast zit aan zijn riem. “Oh jeetje” roep ik “Uw knuppel heeft er net op tijd voor gezorgd dat ik hier niet vol op mijn rug ben beland”. Als hij mij verbaasd aankijkt, besef ik pas wat ik heb gezegd en een flinke blos komt op mijn wangen. “Kijk de volgende keer een beetje beter uit waar je loopt” dient hij mij van repliek, maar met een kleine twinkeling in de ogen. Ik stamel nog iets van een excuus en maak mij dan gauw uit de voeten. Verder richting de douane.

Zoals gewoonlijk staat er bij de douane een lange rij. Ongeduldig wiebelend op de voeten denk ik terug aan de beveiliger. Ik weet niet eens of het iemand van de beveiliging was. Hij zag er wel indrukwekkend uit in zijn uniform en alle attributen om zijn middel. Maar vooral zijn diepe stem die weinig tegenspraak duldde en zijn intense blik hebben mij van mijn stuk gebracht. God wat een heerlijke man eigenlijk. Hopelijk lopen ze er in Griekenland ook zo bij.

Eindelijk begint de rij voor de douane zich te bewegen en is het mijn beurt om mijn rolkoffer op de band te gooien. Terwijl ik door het poortje loop en mijn koffer weer wil pakken spreekt een heer mij aan. “Is dit uw koffer?”

“Ja, die is van mij inderdaad”.

“Dan verzoek ik u om even mee te komen voor controle”. Shit, denk ik bij mijzelf. Ik wil graag richting de gate lopen, zodat ik zeker weet dat ik op tijd ben voor het vliegtuig. De zenuwen beginnen mij nog verder op te spelen. Gedwee loop ik achter de man aan. Hij loopt een kleine kamer in en legt mijn koffertje op tafel. “U mag hier even wachten, dan komt er zo iemand bij u”. Ongeduldig loop ik wat heen en weer en net wanneer ik wil gaan zitten, gaat de deur open.

“Zo, zien we elkaar weer”. Als ik opkijk, sta ik oog in oog met dezelfde man als tegen wie ik eerder op botste. Hij kijkt mij weer aan met die intense blik. Ik merk dat ik sneller begin adem te halen en weet geen woord uit te brengen. Normaal heb ik mijn woordje wel klaar, maar deze man in zijn uniform heeft een hele andere uitwerking op mij. Hij loopt richting de tafel en maakt mijn koffer open. Zwijgend inspecteert hij de inhoud; extra korte broek, hemdjes, bikini, zelfs mijn kanten ondergoed wordt eruit gehaald en… Oh God oh God, mijn vibrator. Hij kijkt mij aan en weer komt er een blos op mijn wangen. “Tja” stamel ik “voor de ontspanning”.

“Bent u zenuwachtig voor de vlucht?”

“Een beetje wel inderdaad en dit soort controles helpen er niet mee”. Hij legt alle spullen weer terug in de koffer en rist hem dicht. “Uw koffer lijkt in orde, maar als extra controle zult u nog wel gefouilleerd moeten worden”.

Hij wijst naar een plek waar uitgebeeld staat hoe je moet staan met je voeten en armen; voeten iets uit elkaar, armen gespreid. Ik kijk hem aan; “meestal doet een vrouw dat toch?”

“Dat klopt inderdaad, als u even meekomt”. Hij loopt met mij de kamer uit. “U mag daar in de rij staan om gefouilleerd te worden door mijn vrouwelijke collega. Helaas staat er een flinke rij, dus zult u even moeten wachten”. Ik zucht en kijk naar de rij dames die staat te wachten. Mijn vlucht gaat over drie kwartier en eigenlijk wil ik gewoon verder lopen. Ik kijk nog eens naar de beveiliger en bedenk mij dat ik het niet eens zo erg zou vinden als hij met zijn handen over mijn lichaam gaat. Als ik hem vraag of hij mij misschien ook kan fouilleren, zodat ik niet in de rij hoef te staan, houdt hij de deur van de kleine kamer voor mij open.

Op het moment dat hij de deur achter ons sluit, voelt het anders aan in de kamer. Alsof de lucht zindert. Ik ga op de plek staan om gefouilleerd te worden. Benen een stukje uit elkaar en armen gespreid. Mijn ademhaling wordt oppervlakkiger, sneller. Hij komt tegenover mij staan en we kijken elkaar in de ogen. Ik zie dan zijn blik afdwaalt over mijn lichaam en onbewust doe ik hetzelfde. Zijn thorax zit strak gespannen onder zijn overhemd, de mouwen opgerold. De spieren in de armen zie ik bewegen. Om zijn middel draagt hij de gordel met handboeien, een wapenstok en ik zie zelfs een wapen in zijn holster. Ik slik bij de gedachte dat hij mij zo gaat aanraken. Ik voel mijn tepels verstrakken en een zacht kloppend gevoel ontstaan in mijn onderste regionen. Hij verbreekt de stilte en verzoekt mij mijn vest uit te doen. Langzaam laat ik de rist naar beneden gaan, waardoor de vorm van mijn borsten zichtbaar wordt. Mijn jurk sluit zich er strak omheen en ik weet dat hij nu ook mijn stijve tepels ziet door de stof heen. Ik zie de glinstering van lust in zijn ogen en besef mij dat hij mij ook graag wil aanraken.

Als mijn vest helemaal uit is, verzoekt hij mij om mij om te draaien, zodat ik met mijn rug naar hem toe sta en mijn gezicht naar de muur. Ik hoor hem dichterbij komen. Ik voel zijn handen langs mijn hals strelen, via mijn schouders naar mijn handen. Hij pakt mijn handen stevig vast en zet ze tegen de muur, iets hoger dan mijn hoofd. “Zo staan blijven,” commandeert hij mij en met deze woorden ben ik op slag geil. Dan beweegt hij weer met zijn handen over mijn armen, terug naar mijn schouders, langs mijn oksels, naar mijn borsten toe. Ik voel zijn handen mijn borsten omklemmen. Hij wrijft over mijn tepels. Ik hoor zijn ademhaling versnellen en ik kreun zacht waarop hij in mijn tepels knijpt. Ik hol mijn rug, waardoor zijn handen mijn borsten nog steviger omklemmen en mijn billen tegen hem aandrukken. “Volgens mij ben jij lang niet zo onschuldig als je in eerste instantie overkwam” fluistert hij mij in het oor. Ik kreun nog eens en druk mijn billen nog verder tegen hem aan. Daarbij begin ik met mijn kont te draaien om zijn geslacht tegen mij aan te voelen.

Het lijkt hem niet onberoerd te laten, want ik voel een veelbelovende bobbel in zijn broek. Ik pak zijn handen vast en wil ze naar mijn natte kutje en kloppende klit toe bewegen. Hier is hij echter niet van gediend. Ruw pakt hij mijn handen vast en zet ze weer tegen de muur. “Zo blijven staan, had ik je gezegd” en hij geeft een tik op mijn billen. “Alsjeblieft” kreun ik “ik wil je zo graag”. Weer pakt hij mijn borsten vast en hij masseert mijn tepels. Hij maakt me gek in het hoofd en zo ontzettend geil. “Wat wil je precies van mij?” Vraagt hij. “Door jou geneukt worden, hard en ongeremd”. Hierop tilt hij ruw mijn jurk op en hij trekt mijn string naar beneden. Twee vingers drukken tegen mijn natte kutje aan en glijden vervolgens moeiteloos naar binnen. Een kreun ontsnapt over mijn lippen terwijl hij met zijn duim over mijn clitoris begint te draaien. “Als je door mij geneukt wilt worden, dan zal je daar eerst iets voor moeten doen. Daarnaast mag je mij nog wel bedanken dat mijn knuppel je eerder vandaag gered heeft dat je niet op de grond viel”.

Hij trekt zijn vingers uit mij terug en draait mij om. Hij drukt mij tegen de muur en de vingers die eerder mijn natte kutje aan het bewerken waren, stopt hij in mijn mond. In een reflex begin ik er aan te zuigen en proef mijzelf. “Goed zo” hoor ik hem zeggen en laat mij even door zuigen. Nu trekt hij mijn jurk uit, maakt mijn BH los en alle andere kleren die ik aan had, gooit hij op een stapeltje op de grond. Naakt sta ik voor hem en van een klein afstandje laat hij zijn blik over mijn lichaam glijden. Als ik niet zo geil was zou ik er ongemakkelijk van worden, maar ik voel dat mijn kut alleen nog maar natter wordt. Na een poosje begint hij zijn overhemd los te knopen, waar een gespierde thorax onder blijkt te zitten. Na zijn overhemd begint hij zijn broek los te knopen en als hij die samen met zijn boxer uit doet, komt zijn heerlijke indrukwekkende stijve lul tevoorschijn. “Ga op je knieën zitten”. Ik gehoorzaam hem zo snel mogelijk. “Goed zo meisje en nu ga je mij pijpen als een gewillig sletje die naar niets anders verlangt. Pas als ik daarin voldaan ben, zal ik aan jou wens voldoen en je heerlijk in je kut neuken”.

Bij deze woorden begin ik enorm te hijgen en zwelt mijn klit nog verder op. Het liefst wil ik direct door hem geneukt worden, maar ik zal er eerst wat voor moeten doen. Gewillig begin ik aan zijn lul te likken en open mijn mond om hem in mij te nemen. Zijn lul is groot van formaat en het lukt mij niet om hem in een keer helemaal binnen te krijgen. Ik zuig en beweeg met mijn tong rondjes rondom zijn eikel. Ik proef zijn voorvocht in mijn mond en moet slikken om alles binnen te houden. Ik hoor hem kreunen en terwijl hij nog stijver wordt, pakt hij mijn hoofd vast en neemt de regie en het tempo over. Heerlijk laat ik mij in mijn mond nemen en grijp hem vast bij de heupen om mij op zijn stoten voor te kunnen bereiden. Hij merkt dat het mij moeite begint te kosten om op adem te blijven en haalt zijn heerlijke lul uit mijn mond. “Dat heb je heerlijk gedaan” gromt hij “nu zal ik aan jou wensen voldoen”. Hij helpt mij overeind en draait mij naar de tafel waar eerder mijn koffer opstond toe. Hij buigt mij voorover, waardoor mijn tepels het koude blad raken. “Steun op je armen” dirigeert hij mij.

En terwijl ik dat doe, komt hij achter mij staan en voel ik zijn stijve lul tegen mijn billen aan drukken. Hij spreidt mijn benen verder, gaat met zijn hand tussen mijn lippen door en stoot dan vol overgave zijn lul bij mij naar binnen. Ik kreun enorm als ik de druk bij mij binnen voel toenemen. Hij pakt mijn heupen vast en stoot nog een keer. Zijn ballen ketsen tegen mijn billen aan. “Is dit wat je wilt?” gromt hij. Ik kan geen woord uitbrengen en kreun een soort van ja ter bevestiging. Hij voert het tempo op en zijn stoten worden sterker, mijn kut steeds natter. De druk in mijn buik wordt heftiger en ik moet al mijn spieren aanspannen om zijn stoten aan te kunnen blijven nemen. Ik probeer met mijn hand mijn klitje te stimuleren die ook om aandacht schreeuwt, maar door zijn ruige tempo lukt het me niet. Hij heeft in de gaten wat ik probeer te doen en terwijl hij mij neemt, sluit hij zijn grote hand om mijn klit en begint hem te stimuleren. Ik begin te trillen over mijn hele lichaam en na deze hele intense gebeurtenis duurt het niet lang voordat ik kreunend klaar kom. Mijn orgasme spant mijn spieren nog strakker aan rondom zijn lul en ik hoor hem kreunen. Na nog een paar flinke stoten komt hij heerlijk klaar en spuit zijn warme zaad in mijn geile kutje.

Terwijl ik sta te wankelen op mijn benen helpt hij mij overeind en houdt me even vast. Ik probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen en voel ondertussen zijn en mijn geil langs mijn benen druipen. Ik kijk hem aan en hij geeft me een kus op mijn mond. “Dank je wel voor deze sessie” zegt hij “maar nu moeten we zorgen dat jij je vliegtuig gaat halen”. Ik kijk verschrikt op, maar hij maant me tot rust. “Komt goed, we hebben nog vijftien minuten en ik ken een korte route”. Hij haalt een handdoekje uit mijn koffer en veegt mij tussen de benen schoon. Snel trekken we de kleren aan, hij pakt mijn koffer en mij bij de hand. We lopen door gangen waar ik normaal niet mag komen en wanneer ze de laatste omroep doen voor mijn vlucht, staan we bij de gate. Mijn beveiliger spreekt de steward aan; “Hé Vincent, hier is de laatste passagier. Ze had last van vliegzenuwen, waardoor ze wat verlaat is”.

“Bedankt David, we vroegen ons al af waar ze bleef”. David geeft me nog een knipoog en gaat dan weg. Ik laat de steward Vincent mijn boardingpass zien met stoelnummer erop. “Ah! We hebben jou stoel moeten vergeven aan een gezin van vier personen. Je vindt het vast geen probleem om first class te vliegen”. Ik wil nog wat zeggen, maar hij loopt mij al vooruit het vliegtuig in. “Hier is je stoel”. Ik kijk naar de grote stoel bij het raam, die als ik wil helemaal languit kan. Ik hoor de piloot omroepen dat het vliegtuig zo vertrekt, of alle passagiers willen plaats nemen. Gauw ga ik zitten en installeer mij op mijn plekje. Iets later komt Vincent aanzetten met een glas champagne. “Ik wens je een goede vlucht. De zenuwen zullen wel verdwenen zijn na de behandeling van David. Mocht je iets nodig hebben, druk maar op het belletje. Ik sta tot jouw dienst”.

Esmeralda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *