Betrapt

()

Soms wanneer ik inspiratie of een idee heb voor een verhaal dat ik voor www.MyLust.be aan het schrijven ben durf ik dat al wel eens stiekem tijdens mijn middagpauze uitschrijven. Verdiept in wat ik aan het schrijven was had ik niet gehoord dat er iemand naast is komen te staan tot ze iets zei. Het was Veronique, de Sales Manager van een van onze sales afdelingen. Ze is iets kleiner dan ik, niet te mager maar wel met de rondingen op de juiste plaats. Haar cup was dus redelijk goed voorzien aangevuld met een mooie volle ronde kont. Ze had lang blond sluikhaar, in en staart en prachtige helblauwe ogen die haar een onschuldige blik gaven. Moest ze niet alle dagen zo gekleed lopen zoals het hoort bij een Sales manager zou ik ze beschrijven als een knappe Scandinavische boerendochter van achter in de 20 jaar. Vandaag had ze een rood kleedje aan, niet veel franjes, ook geen speciale decolleté met zwarte nylon kousen en matzwarte pumps met een elegante hak.

Op zich was er niets verkeerd te zien op mijn scherm, enkel een privé mail met een enorm lange tekst. Maar uit veiligheid klikte ik de mail toch maar weg en liet Véronique haar vragen stellen. In mijn ogen was er niets gebeurd en ik was me er dus niet van bewust dat Véronique de header van de mail had gezien en nieuwsgierig was naar wie ik zulke lange mail zou sturen, ook al was het privé. Ik had wel wat werk en ik had in de middagpauze ook iets te lang geschreven dus bleef ik iets langer en ik dacht dat ik zo goed als de laatste was. Toen ging mijn telefoon. Het was Véronique. Die was blijkbaar ook nog op kantoor. Ik kan ze niet zien zitten aangezien haar kantoor om de hoek is. Wanneer ze vroeg om naar haar kantoor te komen voelde ik al ‘nattigheid’ en vroeg me af of ze toch iets had gezien wat niet voor haar bedoeld was.

Ze stond voor haar bureau, keek me streng aan en vroeg me te gaan zitten en wees naar de eerste stoel aan haar vergadertafeltje. Het viel me wel direct op dat haar kapsel niet meer in een staart was gebonden en dat haar kaken licht bloosde. Ze viel direct met de deur in huis dat ze in principe niets te zoeken heeft in privé mails, maar aangezien die open op mijn scherm stond en het tijdens de werkuren was vond ze dat het daardoor al veel minder privé was geworden. De lengte van de mail had inderdaad haar interesse opgewekt en ze had de ontvanger opgezocht. Ik dacht bij mezelf dat ze me in principe hiervoor niets kunnen maken, maar als een werkgever wil vindt die toch altijd wel een of andere reden of manier om een sanctie op te leggen of erger… Ik was dus op heterdaad betrapt.

“Best wel een pikante site, dat had ik van je niet verwacht, blijkbaar een stil water met een diepe grond?” Vulde ze aan. Er zijn geen expliciete beelden te zien maar de teksten op de site maken het in principe wel een erotische site wat niet toegelaten is. En om zeker te zijn dat het echt om een puur erotische site ging had ze een aantal van de verhalen gelezen. Vandaar dus, dat haar kaken wat roder waren, haar rode oortjes waren door het losse haar nu wel verstopt. Maar, tijdens het vertellen merkte ik ook dat haar blik een pak zwoeler was geworden. Ze ging terug even achter haar laptop zitten.

“Wat is je gebruikersnaam zodat ik hier de ernst van kan inschatten?” Om het niet erger te maken gaf ik mijn gebruikers naam en ze overliep mijn verhalen.

“Zulke zaken kunnen ernstige gevolgen hebben, ook al gaat het om onschuldige tekst.” Ik knikte braaf omdat tegenspreken op zulke momenten gewoon niet helpt. Ze stond terug recht en zette zich weer tegen haar bureau.

“Maar die gevolgen komen er enkel als ik dit voorval rapporteer aan HR en je manager, waar ik eerlijk gezegd niet veel zin in heb. Nu je uw gebruikersnaam hebt gegeven heb ik gezien dat ik een van je verhalen bij het doornemen van de site gelezen heb. En ik moet zeggen dat wat je schrijft me veel meer zin in iets anders heeft gegeven. Dus, ik stel voor dat, als je me nu even goed verwent als dat je het kan beschrijven, ik de hele zaak zal vergeten. Laat je stil water eens mijn diepe gronden aftasten.”

Wat ze voorstelt is regelrechte chantage en zelfs in principe een oneerbaar voorstel. Maar ik gaf mezelf geen kans om kwaad te worden om wat ze me nu aandeed. Ik vond ze al langer echt wel een aantrekkelijke vrouw en had eerder al bij mezelf gedacht dat ze het aan mij geen twee keer moest vragen om de koffer in te duiken, tenzij ik het de eerste keer niet gehoord had. Ik lachte en keek in haar ondertussen botergeile ogen. Vanaf dat ik besefte wat ze net voorstelde begon er in mijn broek stilaan een tent te groeien. Nog voor ik iets gezegd kreeg om toe te stemmen stond ze recht en kwam ze op de tafel zitten.

“Die bobbel die in je broek aan het groeien is en de opwinding in je ogen verraden je antwoord” en ze likte geil over haar lippen. “Maar vergeet niet dat ik nog altijd boven jou sta en je dus best doet wat ik vraag.”

Ik wou voor haar komen staan en mijn lippen op de hare zetten om van haar tong te kunnen proeven. Maar, ze zette snel haar wijsvinger op mijn mond en knikte, neen.

“Dat zal je moeten verdienen, eerst die andere lippen verwennen” zei ze streng.

Ik ging door mijn knieën, terwijl ze haar voeten elk op een stoel zette zodat ze haar kont even kon opheffen. Ik schoof haar kleed omhoog om vervolgens haar slipje van haar kont te schuiven. Gelukkige had ze zwarte Stokkinks aan en geen volledige nylon kousenbroek. Zoals verwacht, omdat ze altijd redelijk braaf overkomt was het geen string of dergelijke maar een gewoon slipje. Maar, wel van zijde wat de aanrakingen eens zo aangenaam maakte. Ze sloot even haar benen zodat ik haar slipje verder kon uittrekken. Op de voorkant was al duidelijk een vochtige plek te zien. De verhalen hadden echt hun doel niet gemist. Wanneer haar slipje op haar bureau belande, opende ze haar benen weer en ze zette haar voeten terug op de stoelen. Ze legde zich plat op vergadertafel, klaar om lekker gebeft te worden. Haar kutje blonk al, ze was kletsnat in haar kutje.

Ik zette mijn lippen op haar linkerknie en liet ze zo, kus voor kus, naar boven gaan. Wanneer ik bijna aan haar blinkend grotje aangekomen was zette ik mijn lippen op haar rechter knie om haar zo nog verder plagend in spanning te houden. Dit maal ging ik wel sneller omdat ik er zelf ook naar verlangde om het geil van haar natte poes te proeven. Maar voor haar ging het duidelijk niet snel genoeg, ik voelde een hand op mijn hoofd licht duwen om mijn tong zo snel mogelijk tussen haar benen te voelen likken. Ik begon met mijn tong over haar schaamlippen te likken, vrijwel meteen volgde er een kreun van opluchting bij Véronique. Wanneer mijn tong tussen haar lippen in haar nat kutje schoof volgde er zo’n tweede kreun. Even verkende ik haar grotje met mijn tong, liet ze zo diep mogelijk naar binnen glijden om dan verder naar boven te gaan en van heer klitje te proeven. Mijn tong ging er een paar keer op over en weer om het dan even zachtjes tussen mijn lippen op te zuigen.

Nog even likte ik haar poes met langen halen en concentreerde me dan volledig op haar genotsknopje. Sneller en sneller ging mijn tong over haar klitje, en af en toe zoog ik het naar binnen om er even op te sabbelen. Ik voelde dat haar opwinding steeg maar wou het nog net iets sneller laten stijgen naar haar hoogtepunt. Vooral om haar te horen kreunen van genot maar ook om mijn tong nog heel te laten. Ik likte vlug twee vingers nat en schoof ze in haar kutje terwijl ik terug haar klitje stevig begon te verwennen. Ze kreunde het uit van genot. Ze lag daar verlamd van het genieten en dat leek me dan ook een ideaal moment om even een beetje stoutere schoenen aan te trekken. Het was niet dat we al enorm braaf aan het praten waren. Ik liet met mijn tong haar klitje even wat het was en trok mijn vingers uit haar grotje om met mijn tong wat lager te gaan likken. Ik duwde haar benen in de lucht zodat ik beter aan haar kontgaatje kon likken. Ik hoorde ze op adem komen om haar dan kreunend te horen bevestigen dat ik daar wel verder mocht likken. Mijn tong maakte cirkeltjes rond haar anus. Terug maakte ik een vinger nat en zette die ervoor. Met een kreunende stem hoorde ik.

“Nee! Ja! Nee… Ja doe maar, doe maar”. Door haar twijfel vermoede ik dat nog niet veel langs daar heeft mogen ontvangen. Ik duwde mijn middelvinger zachtjes in haar kontje. Zachtjes ging mijn vinger op en neer, telkens dieper en dieper. Ze hield gespannen haar adem in maar wanneer mijn vinger al redelijk diep ging ontspande ze terug en kon ze verder gaan met genieten. Ik ging dan ook verder met het verwennen van haar klitje. Terwijl mijn tong terug over haar klitje over en weer ging schoof mijn vinger vlotjes in en uit haar kontje. Ik had wel bewust mijn middelvinger genomen want na een tijdje alleen haar strak aarsje te vingeren schoof mijn wijsvinger mee naar binnen maar dan in haar kutje. Alles daar beneden werd verwend en dat was voor de druppel. Haar adem verkorte en de kreuntjes werden luider tot ze op haar hoogtepunt kwam en het uitschreeuwde van genot. Ik trok mijn vingers terug en slurpte al haar vrijgekomen vocht op. Niets smaakt zo heerlijk als het hoogtepunt van een mooie vrouw (die haar intieme delen goed verzorgd;-))

Ik liet ze even bekomen en nam van de pauze gebruik om rustig mijn broek los te maken en mijn beenharde paal boven te halen. Dat voelde ongelofelijk bevrijdend aan want die zat al sinds ze de chantage voorstelde, gekneld in mijn broek. Ik liet mijn erectie aan haar zien en ze reikte me direct haar hand aan om hem een vast te nemen. Rustig, nog half bekomen trok ze aan mijn paal. Ik kwam dichter zodat ze er nog beter aan kon en ze schoof dan zelf ook dichter bij om hem tussen haar lippen te nemen en er van te proeven. Maar dat laat ik nog even niet toe. Ik wou haar tong proeven en vond van mezelf dat ik dat wel verdiende. Ik bukte me en zette mijn lippen op hare wat ze deze keer niet tegensprak. Onze tongen schoven overeen en zo kon ze ook nog eens van haar eigen orgasme proeven. Ook iets wat ik eigenlijk wel geil vind, een vrouw dat via mij haar eigen vocht proeft.

Na een lange lekkere tongkus gaf ik haar ook de vinger waarmee ik haar kontje gevingerd had maar daar paste ze toch voor. Dan maar mijn dikkere vinger ter hoogte van mijn heup. Ze begon zachtjes aan de eikel te zuigen maar het duurde niet lang vooraleer hij dieper en dieper in haar mondje verdween. Na een paar minuten lekker zuigen en likken kwam ze terug recht.

“Mijn kutje is bekomen, nu wil ik niets liever dan stevig genomen worden.”

Ik verschoot wel, zulke woorden had ik nooit uit haar mond verwacht. Ze staat recht en ritst haar kleed vanachter los, laat het vallen en stampt het in een hoek van haar bureau. Ik kom voor haar staan en neem haar nog eens stevig vast om nog eens lekker te tongen. Ondertussen klik ik met één hand haar bh los, want ik kon toch niet met haar seks hebben gehad zonder die mooie ronde en gevulde borsten eens lekker te masseren. Ze liet me even doen maar duwde me dan op een stoel. Ze nam mijn paal vast en kwam op mijn schoot zitten, in één beweging gleed ik naar binnen en begon ze een schommelende beweging te maken. Rustig schoof hij in en uit haar opnieuw kletsnat kutje. Hoewel ik niet denk dat ze opnieuw nat was geworden, gewoon nat gebleven. Sneller en sneller schoof ze haar grotje over mijn paal, haar borsten wipte al op en neer.

“Hm… lekker” herhaalde ze een paar keer. Na een paar minuten schommelen mocht het voor mij iets sneller gaan dus ik probeerde ze met mijn paal in haar grotje op te nemen en op de tafel te leggen, wat nog aardig lukt ook. Ze stak haar benen in de lucht en ik begon al wat heviger te stoten. Zachtjes begon mijn heup tegen haar stevige billen te kletsen. Ook nu begon ze hevig te hijgen en te kreunen, maar nu was ik ook heerlijk aan het genieten dus het geluid dat je toen door de bureaus hoorde was niet alledaags. Maar toch vroeg ze mij om even te stoppen en ze duwde me achteruit. Ze kroop van de tafel en draaide zich om. Met een been op een stoel bukte ze zich over de tafel.

“Neuk me nu maar zo hard je kunt, schiet mijn grotje maar lekker vol.” Ik zette mijn paal voor haar kutje en begin direct hevig te stoten. Ik dreef het tempo op tot het snelste dat ik nog even kon volhouden. Nu maakte onze heupen en hevig kletsend geluid. Net wat ze moest hebben, bleek niet veel later. Ik hoorde dat de ademhaling weer verkorte om nogmaals een hevige kreun uit te slaan. Dat was voor mij natuurlijk ook de druppel om mijn opborrelend geil bij haar naar binnen te schieten.

Eens ik was uitgeschoten liet ik me even op een stoel vallen. Ook zij kon even niet meer blijven staan van de heftige beurt. Terwijl ze nog aan het uithijgen was voelde ze het sperma zachtjes uit haar kutje lopen. Geen zin om op te staan nam ze het op met haar vinger en likte ze het af. Moest het neuken niet zo hevig geweest zijn, dan was dat voor mij genoeg om terug een erectie te krijgen en haar terug te willen nemen, maar de fut zat er even niet meer in. Ik kon wel niet anders dan opmerken dat ik het de volgende keer wel gerust rechtstreeks in haar mondje wou schieten. Haar reactie was dan ook net die waarop ik hoopte.

“Ok, dat is goed, ik laat wel weten wanneer ik wat langer moet werken omdat ik je andere verhalen heb gelezen.” Maar nu ze alle sperma had opgelikt wou ze dat wel doorspoelen, dus kon ze niet anders dan iets te gaan halen uit de automaat. In haar bloot gat ging ze voor ons iets halen, want ik had ook wel iets verdiend zei ze. Wanneer dat op was en we helemaal bekomen waren zochten we onze kleren bij elkaar en was het toch laat genoeg om naar huis te gaan.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Betrapt”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *