De erotica-beurs III

()

Hier het derde en laatste deel van het verhaal. Ja, aan alles komt een eind  .Om alle misverstanden te vermijden, het verhaal is een echte fantasie van me, maar denk niet dat ik in de praktijk ooit zo ver zou willen gaan. 

Ik zie Dirk nog in zijn kooi zitten, totaal geen aanstalten makend om me ter hulp te komen. Integendeel! Ik zie een enorme bobbel in zijn broek, en een hand die de bobbel ritmisch masseert. Verder kijkt hij met grote ogen naar me, glimlacht een beetje en steekt met z’n vrije hand zijn duim omhoog! Hier moet ik dus ook niet veel van verwachten! Het bieden op het opmeten van mijn kontje is inmiddels begonnen. Wanneer het bieden wat stokt bij 700 euro roept de man

“Komaan, zon kans krijg je nooit meer, een maagdelijk jong kontje opmeten. Het is voor het goede doel! Onder de duizend euro geef ik deze maal mijn slavinnetje niet vrij hoor!” Duizend euro! “Welke gek zou dat er voor over hebben?” denk ik als het bieden nu snel verdergaat. Om uiteindelijk afgeklopt te worden op 1300 euro! Ik merk tot m’n ontzetting dat ik zo gefixeerd was op de aangeboden bedragen, dat ik helemaal vergeten ben dat het wel degelijk om mij ging, mijn gaatje. Aan het stopwoord heb ik al helemaal niet meer gedacht.

Op mijn rug liggend kan ik nu ook wat beter zien wie er het podium op komt. Een enorme vent, in leren pak, een wilde haardos, maar vooral een enorme rosse baard! De man heeft ook tatoeages op armen en handen. Het kan de vriend van de vrouw die me zo lekker gemasseerd en gelikt had wel zijn, denk ik nog. De man komt snel dichterbij.

“Alsjeblief, zachtjes” smeek ik hem, niet veel begrip verwachtend. Maar ondanks zijn ruwe uiterlijk legt hij een hand op mijn opgetrokken dijen en zegt met zachte stem.

“Maar je maar geen zorgen liefje, ik zal je heus geen pijn doen. En geef maar aan als het pijn doet!” Mm… dat stelt me wel gerust. En diep in me voel ik weer die kriebeling, die geilheid, benieuwd om ook dit te ondergaan onder de blikken van enkele honderden onbekenden.

De man likt even aan de vingers van zijn rechterhand, en begint dan zachtjes mijn sterretje te masseren. Af en toe glijden zijn vingers even over mijn nog natte kut, zodat mijn geil zich overal verspreidt, en het masseren nog zachter aanvoelt. Ondanks m’n eerste angst geniet ik er van! Ik had al vaker Dirk willen vragen om tenminste mijn sterretje lekker te masseren, maar ik voelde aan dat hij er niet erg open voor was. Op de schermen zie ik nu dat de camera close mijn billen in beeld brengt. M’n kutje staat wat open door de spreidstand van mijn benen, m’n sterretje glimt roze onder de vingers van de rosse man. De man beroert nu ook zachtjes de ingang van mijn sterretje. Wauw, ik wist niet dat dit zo gevoelig en opwindend is!

Dan zet hij plots zijn twee grote handen tegen mijn billen, drukt ze, voor zover dat mogelijk is, nog wat verder uiteen, en begint dan met het puntje van z’n tong cirkeltjes te draaien rond en over mijn sterretje. “Aa, ah,” een kreun ontsnapt me. Weer ben ik verrast hoe lekker dit is. Zeker als ook het stukje tussen mijn sterretje en kutje mee gelikt wordt. Ik voel me weer erg geil worden. De man likt nu met zijn volle brede tong over mijn gaatje. Het schuren van zijn ruwe tong over de gevoelige huid doet me tintelen tot in mijn tenen. Dan drukt hij de punt van zijn tong stevig tegen m’n sterretje. Ik voel de druk op mijn sluitspier, maar die geeft voorlopig geen krimp. Het gezicht van de man verdwijnt dan uit beeld, en een hand met een kleine gladde dildo wordt zichtbaar. Ik schat de dildo niet dikker dan een goede vinger. Hij wordt eerst vakkundig over mijn kutje gewreven, tot ie glimt van het vocht, en dan zachtjes tegen m’n sterretje gedrukt. Deze maal voel ik mijn sluitspier minder weerstand bieden. De dildo glijdt zachtjes in mijn aarsje. Ik heb het gevoel te moeten poepen, en tracht me zo veel mogelijk te ontspannen. De dildo wordt nu zachtjes op en neer bewogen, langzaam m’n aarsje masserend.

Ik merk dat ik mijn kontje wat hoger duw, om zo veel mogelijk te genieten van die lekkere staaf. De man legt zijn vrije hand op mijn Venus-heuveltje en masseert met zijn duim zachtjes m’n klitje. Ik voel dat ik me niet meer lang kan beheersen! Maar voordat mijn orgasme er aan komt wordt de dildo uit m’n kontje gehaald en in beeld vervangen door een roze, die de vorm heeft van een tiental balletjes dicht tegen en in elkaar. De verdikkingen zijn klein aan de voorkant van de dildo maar worden dikker verderop. De man drukt de rare dildo tegen m’n sterretje, en de eerste verdikking glijdt vlot voorbij mijn sluiting. Het voelt erg lekker, m’n sluitspier eerst wat te voelen opengaan, om daarna zich weer wat meer te sluiten na de eerste verdikking. De man duwt zachtjes verder, en de tweede verdikking glijdt voorbij mijn sluitspier. Daarna de volgende, telkens voel ik m’n sluitspier wat meer open getrokken worden. Maar het genot ze telkens weer te voelen ontspannen als een balletje binnen is, is zalig! Wanneer de hele dildo zowat in mijn aarsje steekt voel ik me lekker vol! Dan begint de hand die nog steeds op mijn heuveltje rust weer zachtjes m’n klitje te masseren. Ondertussen beweegt de andere hand de dildo langzaam op en neer, met schokjes telkens er een verdikking binnen of buiten getrokken wordt. Ik houd het nu niet meer, het gevoel, en weer het idee close bekeken te worden doet een orgasme losbarsten. Ik voel mijn sluitspier zich dichtknijpen, maar dat heeft als effect dat de binnen en buiten glijden van de verdikkingen van de dildo nu nog intenser aanvoelen!

Orgasme na orgasme schokt nu weer door mijn lijf. In beeld zie ik nog m’n kut en aarsje zich ritmisch samentrekken. Dan haalt de man de dildo uit mijn aarsje en drukt opnieuw stevig zijn tong tegen m’n sterretje. Ik voel nu hoe mijn sluitspier zich wel gewillig opent, en zijn ruwe tong de eerste centimeters van m’n aarsje bewerkt. Een hevig orgasme schokt weer door mijn lijf, de tong met kracht uit mijn aarsje drukkend. De mond likt en zuigt nu het geil van m’n sterretje. Ik wist niet dat anale seks zo lekker kon zijn!

In de zaal was het weer erg stil geworden. Dan komt de hand weer in beeld, met een nieuwe dildo. Gelijkaardig aan de vorige, maar vooral de laatste verdikkingen zijn veel dikker nu. Gespannen, maar toch wel met enig vertrouwen wacht ik af. Ik verlang mijn aarsje gevuld te voelen. Er wordt nu ruim olie over de dildo en mijn aarsje gegoten. De eerste verdikkingen glijden nu vlot binnen, maar al snel is er heel wat meer druk nodig om de volgende binnen te duwen. Ik voel m’n sluitspier zich ver openen. Het wordt wat pijnlijk telkens een verdikking voorbij mijn sluitspier glijdt, maar dan zo zalig als ze eenmaal volledig binnen is en mijn sluitspier zich weer wat kan ontspannen. Ik doe al wat kan om m’n aarsje zo veel mogelijk te ontspannen. Dat helpt. Toch nemen de laatste twee verdikkingen ruim de tijd vooraleer mijn sluitspier de toelating geeft om ook deze twee te laten passeren. Ik voel hoe de dildo tegen de binnenkant van m’n kutje drukt. Dan hoor ik plots een zoemend geluid! De man heeft een tweede dildo genomen, een vibrerende blijkbaar, en drukt die tegen mijn hongerige kutje.

Het brommende trillen doet me weer alles vergeten en wegzakken in een geile gloed. De dildo glijdt vlot m’n kutje in en blijft daar trillend zitten. De trillingen zetten zich via de dildo in mijn aars door in heel m’n onderlijf. Ik voel hoe de intensiteit van de trillingen verhoogd wordt, en dan schreeuw ik het weer uit, een hevig orgasme jaagt door m’n lichaam. Ik voel mijn aars en kut zich willen samentrekken, maar dat wordt verhinderd door beide dildo ‘s, het gevoel ‘vol’ te zitten nog verhogend! Wanneer ik uitgeschokt ben worden beide dildo ’s gelijkertijd langzaam uit beide openingen getrokken. Mijn sluitspier weer uittrekkend en enigszins naar buiten trekkend telkens een verdikking langs glijdt. Helemaal eruit zie ik het geile zicht van een kut en aars die een beetje open blijven staan, twee straatjes geil lopen uit mijn beide gaatjes. Ik voel me geil en voldaan.

De man met de micro is er ook stil van geworden, en blijkbaar ook opgewonden. Met een wat schorre stem zegt hij.

“Dat was een geil schouwspel. Die meid heeft een heerlijk gaatje, dat heeft nu iedereen wel goed kunnen vaststellen. Dank ook aan de gelukkige winnaar, dat was erg mooi.” Hij aarzelt dan wat en vraagt dan.

“Willen jullie nog een toetje?” Dat was duidelijk een overbodige vraag. Waar het publiek erg stil geworden was, barst het nu weer in alle hevigheid los, “JAAAAh, nog meer!, Ga door man! Ik wil ze neuken!”

De man met de micro komt even dichter bij me, en zegt zachtjes. “Nog even een extraatje, maar dat heel veel geld gaat opbrengen! Gegarandeerd! En alles zeker veilig!” Vooral dat laatste verontrust me een beetje. Ik voel dat ik hier zo nog wel even in het zicht van iedereen wil blijven liggen, maar kan me niet voorstellen wat er verder nog kan gedaan worden om het publiek tevreden te stellen.

“OK!” Roept de man in de micro, “uitzonderrrrrlijk”, hij laat de r extra lang rollen, “mag er iemand uit het publiek ons even demonstreren hoe je het gaatje van het slavinnetje echt kan gebruiken! Maar dan moet ik wel eerst zien dat jullie er zin in hebben!”.

Een gebrul stijgt weer op “Ja, neuk ze, IK! IK!” En ik hoor en zie hoe talrijke munten en bankbiljetten op het podium gegooid worden.

“Ik bied een uitzonderlijk maagdje aan”, roept de man nu weer wat zelfverzekerder, “maar gezien de kwaliteit starten we met 1000 euro!”

Snel wordt er meer geboden, 1050, 1100, 1120 daar, 1200!  Het tolt weer in m’n hoofd. Ik verlang er naar nu lekker geneukt te worden, maar door een vreemde gaat me toch wel te ver!

“Nee, dat niet” roep ik naar de twee mannen die nog steeds naast me staan, en dan zonder het zelf goed te beseffen, “tenzij het zeker veilig gebeurt.”

Een van de mannen kijkt me nu aan en zegt zelfverzekerd.

“Maak je daar maar geen zorgen over, daarvoor staan we hier!” En tegelijkertijd toont hij een mandje vol condooms op het tafeltje met de dildo ‘s. Ik besef al snel dat mijn geilheid het haalt op m’n verstand. Het bieden is ondertussen opgelopen tot 2250 euro!

“Niemand meer dan 2250 euro?” roept de man, “ik zeg een laatste maal, 2250 euro, echt niemand meer? Dit is jullie laatste kans op zo’n uitzonderlijk mooi en jong maagdje!”

Het is stil geworden in de zaal, als plots een stem roept.

“1000 euro voor ons hier.” Gelach stijgt op, en de man met de micro roept “Haha, meneer heeft blijkbaar nog niet gemerkt dat we reeds aan 2250 euro zitten?” grapt hij.

“Ik bedoel 1000 euro voor ieder van ons hier” roept de man in het publiek terug, en wijst op enkele mannen rond hem. “We zijn met z’n zessen.”

Plots wordt het muisstil in de zaal, en ook de man met de micro is even sprakeloos.

“Bedoel je dan 6.000 euro? Rekent hij snel. De man in de zaal knikt, en toont een hoopje bankbiljetten.

“Verkocht!” roept de man met de micro snel. Het publiek begint te joelen en zes dertigers springen op het podium. Ik wacht af, en denk enkel nog aan een lekkere pik in m’n kutje te voelen.

De man met de micro komt ook snel dichterbij, en zegt “een voor een en alles veilig, of je krijgt met mijn twee vrienden te doen.” De twee imposante mannen naast me aanwijzend.

De zes mannen hebben er duidelijk zin in en hebben geen schaamte. Snel ontdoen ze zich van hun kledij en ik zie zes mooie gespierde sportieve lichamen! Mm…, Dirk is zeker niet slecht, maar dit hier mag zeker gezien worden. Ik zie ook zes reeds half opgerichte lullen, de ene besneden, de andere dik en met grove aders, nog een met een lange uitgerekte donkere zak.

Ze laten er geen gras over groeien, één komt snel tussen mijn benen staan, doet een condoom om en drukt zijn eikel tegen m’n grotje. Ik tracht m’n onderlichaam vol geilheid zo ver mogelijk in zijn richting te duwen. Langzaam glijdt zijn pik in mijn grotje, en hij begint me zacht te neuken. Op het beeld zie ik de neukende staaf in en uit m’n kutje glijden. Ik zink weg in een geile roes De anderen blijven niet werkloos toezien. Ik voel een pik over mijn wangen glijden tegen m’n lippen drukken. Ik open gulzig mijn mond en zuig hem naar binnen. M’n tong draait rondjes rond de dikke eikel, en blijkbaar is de man heel erg opgewonden, want reeds na enkele seconden voel ik een warme straal spuiten tegen mijn gehemelte.

En dan nog een, en nog een tegen de achterkant van mijn keel. De lul wordt teruggetrokken, en een laatste straal spuit over m’n gezicht. Ik proef het warme zoute dikke zaad, en slik het gulzig in. Het zaad van Dirk heb ik tot nog toe nooit geslikt, het zei me niet zo veel, maar nu ben ik zo geil dat ik alles wil oplikken. Ik lik met mijn tong zo ver ik kan rond m’n mond. Ook voor een derde is dit zicht blijkbaar te veel, want ik voel een warme straal nu neerkomen over mijn borsten. Dan richt hij snel op mijn gezicht, en de laatste stralen druipen nu van m’n wangen. Ik lik gulzig verder, alsof ik niets mag laten verloren gaan. Ik voel de man in mijn kut nu ook enkele malen hard doorstoten, en zich dan uitgeput terugtrekken. Hij haalt de volle condoom van zijn lul, en laat hem leeglopen over mijn buik en borsten.

Zijn plaats wordt snel ingenomen door een volgende. Die me steviger neukt nu. Het geil op m’n gezicht, de handen die het zaad over mijn buik en borsten wrijven, de vingers die het zaad op mijn gezicht naar m’n mond loodsen, de pik die stevig mijn kutje stoot, maar vooral de schermen die dit alles close in beeld brengen doen weer een ongelooflijk orgasme losbarsten. Ik span al mijn spieren, schreeuw het uit, en begin weer hevig te schokken en trillen. Dat is blijkbaar het moment om de lul uit m’n kut te halen, de condoom er snel af te halen, en met enkele rukken het zaad over mijn buik, m’n borsten tot in mijn gezicht te spuiten!

Ik lig uitgeteld, en voel nog vagelijk hoe ook de laatste me nu stevig doorneukt, me verder onderspuit. Waarna nog enkelen tonen de nodige potentie te hebben, snel een condoom rond hun reeds half slappe penis wurmen, en me dan verder een voor een neuken. Hun zaad over me spuitend, of, als ze niet snel genoeg waren, in de condoom, die dan zorgvuldig over me uit gedruppeld werd.

Als alle zes mannen voldaan, of tenminste uitgeteld zijn, worden m’n benen en armen losgemaakt. De lichten floepen aan, het publiek verlaat de zaal. Ik blijf uitgeteld liggen, plakkend van het zaad.

Dan merk ik dat Dirk naast me staat. Ik grijp zijn hand en lach hem toe. Niet wetend hoe ik zonder kleren, en wellicht zonder douche in deze zaal, thuis zal raken…

Zo, tot daar mijn fantasie. Reacties weer graag naar lieveverhaaltjes@hotmail.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *