Domination day 1.4

()

Pfff, Ik heb weer een bijzonder geil weekend achter de rug hoor. Domination Day ten huize Joost en Lisa en ik heb het mogen weten hoor! En het is nog niet eens voorbij! Maar dat is mijn eigen schuld hé.

Vrijdag in de loop van de namiddag had ik dus een berichtje gekregen van Joost dat mijn Domination Day om 16 uur zou aanvatten. Dat was wel behoorlijk vroeg, meestal beginnen we heel wat later. Maar het leek me wel superleuk!

Stipt om 16 uur kreeg ik terug een berichtje.

“Trek je string uit”, stond er. Ik had nu wel een probleem hé, ik had een string body aan. Ik maakte dan maar de knopjes in het kruis los. Hierdoor kwam mijn poesje te voorschijn. Ik stuurde een berichtje terug naar Joost dat ik mijn string body langs onder had geopend. Enkele seconden later kreeg ik een nieuw berichtje.

“Trek je jurk uit “, stond er te lezen.

Ik vond het best wel een leuke opdracht. ik duwde eerst wel op het knopje dat buiten aan mijn kantoor aangaf dat ze me niet mochten storen. Zo wist ik zeker dat er niemand ongevraagd mijn kantoor zou binnenkomen. Vervolgens drukte ik ook op het knopje om ook de zonnewering naar beneden te doen. Toen deze dicht was stond ik op en trok ik mijn jurk over mijn hoofd uit.

Ik stond daar vervolgens in mijn body, die langs onder gewoon open hing, mijn kousen en mijn laarzen. Best wel opwindend vond ik dit. Ik stuurde vervolgens een berichtje naar Joost dat ik dit gedaan had. Ik kreeg al snel een berichtje terug dat ik mijn string body eveneens mocht uittrekken.

Ik trok die meteen maar uit en stond nu naakt in mijn kantoor. Ik was behoorlijk opgewonden. Ik had enkel nog een paar stay up kousen aan en een paar laarzen. Ik stuurde een berichtje naar Joost dat ik ook mijn string body had uitgetrokken.

Toen kreeg ik Joost aan de telefoon. Hij vroeg me of ik het lekker vond zo te staan. Ik vond dit eigenlijk niet zo’n probleem, want ik was wel al vaker naakt geweest in mijn kantoor als ik seks had met Jonas. Ik antwoordde hem dat ik het wel leuk vond. “Het blijft toch altijd spannend hé.” Hij vroeg me of ik nog veel werk had. Ik antwoordde dat ik eigenlijk van plan was om naar huis te vertrekken. “Prima,” antwoordde Joost. “Dan mag je de jurk en je body in de lade van je bureau opbergen,” zei hij tegen me. Dit was een opdracht die me we sterk verraste.

“Je mag enkel maar je jas aanhebben als je naar huis komt.”  Melde hij er nog bij alvorens hij het gesprek afsloot.

Dit was best een heel uitdagende opdracht. Maar ik vond die wel leuk om te doen. Ik nam mijn jurk en body, opende mijn lade en stak mijn kledij er in. Ik sloot vervolgens mijn laptop af en borg die op. Ik ruimde mijn dossiers op en liep toen naar de kapstok. Ik nam mijn mantel van de kapstok en trok die over mijn naakte lichaam aan. Ik knoopte die helemaal dicht. Ik ging even voor de spiegel staan, die bij me op kantoor stond. Je kon helemaal niet zien, dat ik helemaal niets onder mijn mantel aan had. Ik nam vervolgens mijn laptop en verliet het kantoor. Ik nam afscheid van mijn secretariaat, wenste hen een goed weekend toe en nam dan de lift naar beneden. Beneden verliet ik de lift en liep ik naar buiten. Buiten was het behoorlijk koud. De mantel beschermde mijn lichaam tegen de meeste koude, maar toch was het toch even schrikken hoor. Ik voelde de koude tegen mijn poesje aan, en mijn tepels werden heel snel stijf. Ik haastte me naar mijn wagen en stapte er vlug in.

Ik trok het portier achter me dicht. Joost had me wel leuk beet met deze opdracht. Maar ik vond het wel een heel leuke en vooral spannende en opwindende opdracht. Ik nam mijn GSM en belde Joost op. Ik vertelde hem dat ik in de wagen zat. Joost was benieuwd hoe ik het vond om zo rond te lopen en ik antwoordde hem eerlijk dat ik het spannend en opwindend vond. Joost vroeg me meteen naar huis te komen. Ik haakte hierop in en startte de wagen en reed naar huis. Ik vond het heel opwindend op zo rond te rijden. Mijn mantel was wat opengevallen als ik reed en de rand van mijn kousen werd zichtbaar doorheen de split van mijn mantel.

Een klein half uur later was ik thuis. Ik reed de oprit op. Joost had de poort reeds laten open gaan en ik reed meteen de garage binnen. Ik was nog maar nauwelijks binnen of Joost liet van op afstand de garage poort terug naar beneden gaan. Ik legde de motor af en ik kreeg een berichtje.

“Doe je mantel uit”, stond er. Ik stapte uit en trok mijn mantel uit. Met de jas op mijn arm en laptop in mijn hand liep ik de garage uit en liep ik de keuken binnen. Op tafel lag een briefje!

“Trek de rest van je kleren uit.” Ik legde mijn mantel over een keukenstoel. Ik trok vervolgens mijn laarzen uit. Toen de laarzen uit waren ontdeed ik me van mijn stay up kousen. Ik was nu volledig naakt. Ik liep naar de woonkamer. Daar zat Joost me op te wachten.

“Goedenavond schat”, zei hij tegen me. Hij kwam naar me toegelopen en gaf me een kus. Ik kuste hem terug. Ik voelde zijn hand even over mijn rug gaan. Dat voelde echt heerlijk aan.

“Ga nu maar lekker op je knietjes en verwen me maar even,” zei Joost dan tegen me. Ik knielde meteen voor hem neer, maakte zijn broek los en haalde zijn lul te voorschijn. Die was al behoorlijk stijf. Ik begon Joost meteen vol overgave te pijpen. Ik voelde zijn lul alsmaar stijver worden. Ik zoog lekker op de lul van Joost, bewerkte de eikel met mijn tong, nam zijn lul diep in mijn mond. Ik wisselde constant af hiertussen. Nam de lul van Joost ook enkele keren lekker die in mijn mond. Joost genoot overduidelijk van wat ik deed. Ik bleef maar doorgaan met hem te pijpen. Ik was zijn slavin nu en moest dus gewoon verder doen, tot hij me het bevel gaf te stoppen.

Ik begon ook mijn handen te gebruiken. Met een hand masseerde ik zijn lul en met de andere speelde ik met zijn ballen. Joost vond dit lekker, wist ik. Plotseling begon Joost te verkrampen. Ik wist dat hij dra zou gaan klaarkomen. Joost trok zijn lul uit mijn mond terug. Hij richtte zijn lul vol in mijn gezicht en bleef zich verder afrukken en kwam enkele ogenblikken later klaar. Zijn sperma spoot recht in mijn gezicht. Joost vond het altijd heerlijk om me zo onder te spuiten. Ik vond het persoonlijk ook wel eens leuk om dit te ondergaan.

“Is lekker onderdanig hé.” Joost wreef dan zijn lul schoon in mijn blonde haren. Dat was iets dat hij iedere keer deed, als hij me mocht domineren. Zijn sperma liep ondertussen van mijn kin op mijn borsten.

Joost liet me overeind komen en stuurde me naar de badkamer. Ik kreeg precies 45 minuten om me te douchen, op te maken en aan te kleden van hem. Ik haastte me naar boven en nam een douche. Na de douche droogde ik me af. Joost kwam de badkamer binnen als ik me aan het afdrogen was. Hij gaf me de opdracht mijn haren in de badkamer te drogen. Ik deed wat hij van me verlangde. Na mijn haren te hebben gedroogd, mocht ik naar de dressing gaan om me op te maken. Er lag een blaadje met instructies die ik moest volgen.

Ik moest felrode lipstick gebruiken en tevens ook mijn nagels en teennagels lakken in een felrode kleur. Ik deed snel wat hij van me verlangde. Ik had graag wat meer tijd gehad, maar Joost stond toe te kijken en zei regelmatig hoeveel tijd ik nog had. Ik begreep meteen dat de tijdslimiet dwingend was. Toen ik klaar was met me op te maken, mocht ik naar de slaapkamer gaan.

Joost had op het bed de kledij die ik moest aantrekken klaar gelegd. Hij had nieuwe zaken voor me gekocht. Ik moest als eerste mijn lingerie aantrekken. Ik moest eerst de roze stay up netkousen aantrekken. Ik had nooit eerder dergelijke opvallende kousen aangetrokken. De kousen hadden een heel brede kanten rand, in een donkere roze. Toen de kousen goed zaten, reikte Joost me de jarretelgordel aan. Het was er een uit roze kant. Ik trok deze aan en maakte de jarretelles vast aan de roze kousen. Het volgende kledingstuk dat ik mocht aantrekken was een roze kanten string. Het was een string met een open kruis. Ik trok de string aan. Joost kwam voor me staan en knielde even voor me neer. Hij trok de opening in de string wat open en zorgde er voor dat mijn grote schaamlippen uit mijn string piepten. Dan kwam hij weer overeind.

Ik mocht vervolgens de BH aantrekken. Het was een push up BH, maar een met ¼ cups. Mijn borsten waren dus voor een groot deel onbedekt, mijn tepels helemaal vrij. Ook de BH was in roos kant. Het roos setje was gewoon subliem. En de kwaliteit zat ook heel goed.

Ik bewonderde mezelf even in de spiegel. Ik was tevreden met wat ik zag. Aan de glunderende ogen van Joost te zien, was hij ook heel erg tevreden met wat hij zag. Nu ik mijn lingerie aanhad, mocht ik mijn jurk aantrekken. Deze was niet nieuw, die had ik al een poosje. De jurk was net als de rest roze. Het was een huidkleurige jurk, dat zo’n 2/3  van mijn dijen bedekte. De rand van mijn kousen bleef dus steeds bedekt ook als ik ging zitten. De roze netkousen pasten perfect bij de jurk.

Ik had die jurk nog nooit in combinatie met kousen gedragen en al zeker niet met roze. Maar het stond me enorm. Ik zag er sexy uit, maar toch met heel veel klasse en uitstraling. Het was niet goedkoop sexy. Als afsluiter had Joost nog een paar pumps. Ja, inderdaad eveneens in het roos. De schoenen hadden behoorlijk hoge naaldhakken. Deze schoenen waren eveneens nieuw. Hier had Joost wel een beetje een risico genomen, maar ze zaten als gegoten.

Nu ik aangekleed was, was Joost heel erg in de wolken. ik was net op tijd klaar. ik was opgelucht. Hierop liepen Joost en ik naar beneden. Het was ondertussen reeds bijna 18 uur geworden We zullen ons moeten haasten zei Joost tegen me als we beneden aankwamen en hij zag hoe laat het reeds was.

Ik mocht snel mijn rode mantel aantrekken en ik moest me reppen naar de garage en in de wagen van Joost stappen. Ik was een beetje verbaasd door de haast die Joost plots had. We reden de garage uit.

We reden snel doorheen de stad; het was niet de gewoonte dat Joost zo snel reed; En hij nam enkele kleinere straten waar we anders nooit zouden rijden. Het was duidelijk dat we ergens op tijd moesten aankomen. Dat te laat aankomen geen optie was. We kwamen aan bij het station en Joost parkeerde de wagen op de grote betaalparking.

“Snel uitstappen,” zei hij tegen me. Ik deed wat hij verlangde. Joost was eveneens uit de wagen gesprongen. Hij opende de koffer en haalde twee valiezen uit de wagen. Ik had Joost die niet weten inladen in de wagen. Hij gaf me een van die trolley en we liepen snel het station binnen.

Ik was verbaasd dat we hier binnen gingen. Ik kan de tijd niet meer herinneren, dat we nog met de trein op stap geweest waren. Ik was ook nieuwsgierig wat er in de koffers zat. We liepen het perron op van de trein die klaar stond om naar Brussel te rijden. We sprongen de trein op. Het was behoorlijk druk op de trein.

We liepen naar de eerste klasse; daar was het iets rustiger. We zochten een rustig plaatsje en gingen er zitten. Er zat niemand in de directe omgeving. Ik vond het wel spannend. We moesten beiden even op adem komen. We hadden ons behoorlijk moeten haasten. En het was nodig ook, want we zaten nog geen minuut of de deuren van de trein gingen dicht en enkele ogenblikken later zette de trein zich in beweging.

“Je mag je mantel uittrekken”, zei Joost tegen me, we zullen hier nog een poosje zitten hoor. Ik stond even op en trok mijn mantel uit, hing die aan het haakje naast me en ging terug zitten.

Toen we op adem gekomen waren, vroeg ik toch wel even nieuwsgierig waar we naar toe gingen. Maar Joost verklapte natuurlijk nog niets. Ik drong ook niet aan, toch verloren moeite wist ik. Joost vroeg me vervolgens wat ik van zijn keuze van kledij voor mij vond. Ik antwoordde eerlijk dat het een heel gewaagde keuze was geweest die uitstekend is meegevallen.

“Ik vind het me heel goed staan,” zei ik eerlijk tegen hem. Joost vond het prettig dit te horen.

Toen deed Joost me een heel opvallend verzoek. Hij vroeg me of ik eenmalig akkoord kon gaan dat ik gedurende een weekend onderdanig aan hem zou zijn. Dit was tegen de afspraken die we gemaakt hadden. We waren in het begin afgesproken dat 24 uur voldoende was en dat je maar moest zorgen dat je uw indeling van je dag zo deed, dat het in 24 uur kon. Ik schrok een beetje van zijn verzoek. Het was Joost zijn gewoonte niet om zich niet te houden aan afspraken. Maar hij drong me ook niets op hé, hij vroeg me gewoon of ik er mee akkoord kon gaan.

“Als je dit niet wil, is het voor mij geen probleem,” zei Joost me. “Maar dan zal je iets geweldigs missen”, voegde hij er aan toe. Ik twijfelde natuurlijk wel een beetje. We waren in de tijd die 24 uur overeen gekomen omwille van het evenwicht. Maar een weekend onderdanig zijn kon dit evenwicht wel verstoren hé. Anderzijds wist ik ook wel dat Joost iets buitengewoons in petto moest hebben voor me, als hij zo de toestemming vroeg om een week Dominant te mogen zijn.

Ik wist dat ik zonder problemen zou kunnen weigeren. Joost zou er nooit een probleem over maken. Maar het feit dat Joost een weekend nodig had, maakte me zo nieuwsgierig.

“Blijven onze andere regels van tel”, vroeg ik hem. Joost verzekerde me dat dit zeker het geval was.

“Wel in dat geval, geef ik jou de toestemming om me gedurende een weekend te domineren.” Ik wist dat wanneer het me niet meer beviel, ik steeds kon stoppen. Joost was enorm blij toen ik hem positief antwoordde. “Je zal zeker geen spijt  hebben van je beslissing”, zei hij tegen me.

Ik was nu natuurlijk nog meer nieuwsgierig.

De ganse treinrit tot Brussel gebeurde er verder niets meer. Joost en ik zaten wat te praten met elkaar. Het was heel gezellig. Toen we Brussel naderden, stond Joost op en trok hij zijn jas terug aan. Ik volgde zijn voorbeeld. De trein stopte in Brussel – Zuid; We stapte uit. We trokken elk een trolley achter ons. Ik was benieuwd wat Joost in petto had, nu we in Brussel waren.

Het was ondertussen 19u30 geworden. Ik begon toch wel een beetje honger te krijgen nu. We liepen het stationsgebouw van Brussel -Zuid binnen. Het was er nog behoorlijk druk. De avondspits liep langzaam op zijn einde. We liepen richting de bar in het station. We gingen er zitten. Van hieruit hadden we mooi zicht op de mensen die in het station rondliepen.

Joost bestelde iets te drinken voor ons. Joost vroeg niet eens wat ik zou, hij bestelde gewoon een pintje voor me. Enkele momenten later bracht de ober de bestelling. Joost betaalde direct. We zaten wat te rond te kijken. Ik probeerde nog maar eens te achterhalen wat zijn plannen waren, nu we hier in Brussel waren. Ik kon het me gewoon niet inbeelden wat hij van plan was. En dat werkte een beetje op mijn systeem. Maar Joost loste niets. Hij zat daar met een brede grijns op zijn gezicht naar me te kijken. Ik ontplofte bijna van nieuwsgierigheid. Toen we ons pintje hadden opgedronken stond Joost op.

“Kom”, zei hij tegen me. Ik stond eveneens op en volgende Joost op de voet. Het vreemde was dat we in het station bleven. Mocht Joost plannen hebben om in Brussel te doen, dan zouden we niet zo lang in het station rondlopen dacht ik bij mezelf. Ik was nog altijd bezig proberen te achterhalen wat hij van plan was. Ik had zo niet in de gaten, dat ik toch wel heel wat goedkeurende blikken kreeg van passerende mannen.

Toen kwamen we bij zo’n fotokiosk aan, die je vaak ziet in stations. Van die hokjes waar je in plaats moet nemen en die foto’s van je kunnen nemen, die dat meteen afgeprint werden. Joost stuurde me zo’n hokje in. Hij wilde een reeks foto’s van me terwijl ik mijn borsten ontblootte. Ik keek Joost aan. Dit was best een heel leuke opdracht. Om dit te kunnen doen, moest ik mijn jurk eerst helemaal uittrekken en dan pas kon in mijn BH uittrekken. Ik zou wel van het zicht onttrokken zijn door het gordijn, maar het speelde zich wel af in een publieke plaats hé. Ik deed mijn mantel uit. Joost gaf me heel wat muntstukken. Ik stapte het hokje in en deed het gordijn dicht. Ik stak heel wat munten in het geldslot. Ik moest een hele reeks foto’s laten nemen om in mijn doelstelling te slagen. Het zouden wel geen goedkope foto’s zijn, maar dat was niet belangrijk. Ik stelde het toestel in dat hij om de 5 seconden een foto nam. Ik ging voor de lens staan. Flits, de eerste foto werd genomen. Ik begon mijn jurk omhoog te schuiven. Flits, een tweede foto. Ik trok zo mijn jurk over mijn hoofd uit. Ik legde de jurk op het bankje. Ik trok vervolgens mijn BH uit. Ik keek zorgvuldig op het schermpje zodat ik goed kon zien wat er op de foto’s zou staan. Toen de BH uit was, speelde ik wat met mijn borsten. Duwde die wat samen, speelde met mijn tepels. Toen viel het toestel stil. Ik had 20 foto’s van me laten nemen. Het toestel begon nu met het afprinten van de foto’s. Ik deed ondertussen mijn BH terug aan. En dan snel mijn jurk terug aan. Toen ik alles weer aangetrokken had, waren ook de foto’s afgeprint. Ik nam de foto’s uit de lade van het toestel, trok het gordijn open en verliet de cabine. Ik overhandigde de foto’s aan Joost en nam mijn mantel van hem terug aan, en trok die terug aan. Ik was op dat moment heel erg opgewonden. Mijn kutje was nat, en mijn tepels stonden stijf van opwinding. Het liefst van al zou ik hier te plekke geneukt willen worden. Maar dat kon niet.

Joost bekeek de foto’s heel aandachtig. Hij was heel erg tevreden met het resultaat. Hij stak de foto’s in de binnenzak van zijn jas.

“Laten we verder gaan”, zei hij tegen me. Ik nam mijn trolley terug vast en trok die achter me aan. Ik volgde Joost. We liepen naar het internationale gedeelte van het station. We liepen vervolgens de Eurostar terminal binnen. Er begon een lichtje bij mij te branden. “Gaan we naar Londen,” vroeg ik aan Joost. Maar deze antwoordde me niet. Hij liep naar het loket waar hij zijn reservatie liet zien. Hij kreeg snel twee tickets overhandigd. Nu wist ik het zeker. Joost draaide zich om en lachte even naar me. We verlieten de terminal en liepen het perron op naar de klaar staande Eurostar trein. We liepen naar het treinstel waar onze zitjes gelegen waren. We stapten op en liepen naar onze plaatsen. We hadden stoelen die tegenover elkaar stonden met een ruime tafel tussen. Ik deed mijn mantel uit en hing die mooi op. Ondertussen had Joost de bagage in de bagageruimte boven ons gezet en die afgesloten. Hij deed vervolgens ook zijn jas uit. Hij hing die ook aan de kapstok. Dan opende Joost de bagageruimte terug open en haalde iets uit zijn valies. Hij had een cadeautje bij zich. Het was nog ruim 20 minuten voor het vertrek van de trein, en er was nog niet veel volk in het stel. Joost sloot de bagageruimte terug af. Hij ging zitten en overhandigde me het cadeautje. Voor jou, zei hij. Ik nam het cadeautje aan. Joost gaf me meteen de opdracht het open te maken. Ik maakte de verpakking voorzichtig los. Er zat een klein doosje in de verpakking. Ik opende het doosje en haalde er een tril ei uit. Ik keek snel even rond me, maar niemand die het zag.

“Ga nu naar het toilet en breng het eitje in”, gaf Joost me als opdracht. Ik vond het best een leuke opdracht en stond op. Ik liep naar de toiletten. Ik sloot de deur af, en tilde vervolgens mijn rok omhoog. Ik trok mijn string wat opzij en nam het trilei en bracht het bij me naar binnen. Het ging heel gemakkelijk, want ik was nog steeds heel nat. Ik liet het touwtje mooi uitkomen. Ik deed mijn string terug omhoog. Het trilei voelde anders aan dan de andere trileitjes die ik heb. Er zaten in dit trilei geen kogeltjes die bewogen onder mijn bewegingen en hierdoor bracht het geen vibraties te weeg. Ik vond het een beetje vreemd. ik voelde nu gewoon iets in me zitten, maar meer niet. Ik vond het vreemd. Ik trok mijn jurk naar beneden, waste even mijn handen en verliet dat het toilet. Het rondlopen bracht niet een speciaal gevoel bij me te weeg. Een beetje teleurgesteld, liep ik naar mijn plaats toe. Ik ging zitten. Ik liet Joost niets merken. Een vriendelijke kelner kwam vragen of we iets te drinken wilde. Joost bestelde voor elk van ons een glas champagne. Ik vond dat wel lekker. Een vijftal minuten later zaten we met een glas champagne voor ons. Op het komende weekend, toastte Joost me toe. Op het komende weekend, toastte ik terug.

Tegen dat de trein vertrok, was ons glas leeg. Niet veel later werd ons een heerlijk avondmaal geserveerd. We konden het rustig eten aan ons tafeltje. Het is wel speciaal hoor om zo te zitten eten, terwijl het landschap aan je voorbij flitst. Al zagen we natuurlijk niet veel van het landschap vanwege de duisternis. Toen we klaar waren met eten, werd de tafel afgeruimd. Even later raasde de trein de Chunnel in. Op dat moment haalde Joost een toestelletje uit zijn jaszak. Er zat gewoon een grote ronde knop aan. Joost draaide wat aan de knop. Meteen begon het trilei, in mijn poesje te trillen. Nu begreep ik het. Dat tril ei die ik had ingebracht was er een met een afstandbediening. En die was Joost nu aan het bedienen. Hij liet het afwisselend traag dan weer hevig trillen. Niemand rond die iets merkte van wat er bij ons aan het gebeuren was. Joost plaagde me enorm. Ik moest me inhouden om niet luid beginnen te kreunen. Mijn ademhaling ging snel op en neer. Joost ging iedere keer tot tegen mijn orgasme en liet de trillingen dan weer sterk afnemen. Zo zat hij met me te spelen terwijl we door de tunnel reden. Toen we aan de andere kant de tunnel uitkwamen, zette hij de trillingen terug af. Hij had me niet laten klaarkomen. Ik zat wel met een kletsnatte string, door al het geil die reeds uit mijn poesje was gestoomd. ik zat dus met een enorm opgewonden gevoel. Joost stak, de afstandbediening terug weg. Hij begon met me te praten als of er niets gebeurd was. Ik kon hem wel wurgen, me zo folteren. Maar dit waren nu typische spelletjes voor onze Domination days. En ik vond het eigenlijk wel spannend. De rest van de rit gebeurde er niets bijzonders meer. We zaten rustig wat te babbelen met elkaar.

Het was iets na 21u30 toen we aankwamen in London. Een later zaten we in een taxi die ons naar ons hotel zou brengen. Joost had een hotel geboekt voor het weekend. Na een rit van een half uur, kwamen we bij het hotel aan.

I.M. Lisa 1973

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *