Domination day 2.4

()

Het was stipt om 6 uur toen Mieke uit bed kwam. Ze had haar wekker om zes uur gezet, zodat ze zeker op tijd wakker zou zijn. Maar Mieke was zo opgewonden, dat ze al een poosje wakker lag in bed. Vandaag was het terug Domination Day en het was haar beurt om de touwtjes in handen te nemen. Ze schakelde net voor dat de wekker zou aflopen deze uit, zodat Jens die nog mooi lag te slapen, niet gewekt zou worden. Mieke liep stilletjes de slaapkamer uit en liep naar de badkamer. Daar haalde ze een handdoek uit de kast en legde die klaar bij de douche. Ze liep vervolgens naar de dressing en haalde uit haar lingerielade een heel sexy string van haar uit. De bandjes kwamen samen in een rood driehoekje dat dat net boven haar billen zat. De voorkant van de string was ook niet meer dan een heel klein stukje transparante stof. Ze legde de string klaar op de stoel. Daarna stapte ze onder de douche. Na te hebben gedoucht droogde Mieke zich af en liep ze terug naar de dressing. Daar ging ze aan de make-up tafel zitten en begon haar haren te drogen. Nadat dit gebeurd was, begon ze zich op te maken. Toen ze daar mee klaar was, opende ze terug haar lingerielade en haalde er een leuk setje lingerie uit. Ze trok de push up bh aan en die zorgde er voor dat haar boezen nog wat aan weelderigheid won. Ze trok de bijpassende string aan. Toen ze haar lingerie had aangetrokken, haalde ze zelf een strakke jeans uit haar kast en trok die aan. Haar billen tekenden zich heel mooi af in de broek. Mieke haalde vervolgens een rood topje uit de kast en trok het topje aan. Het topje was diep uitgesneden en zo liet Mieke haar prachtige decolleté zien. Na nog een paar schoenen met hoge hakken te hebben aangetrokken, liep Mieke de dressing uit.

Ze liep naar beneden om het ontbijt klaar te maken. Ze dekte vlug de tafel en zette alles mooi klaar om straks een eitje te bakken. Toen het iets voor zeven was, liep Mieke naar boven om Jens te gaan wekken. Ze kuste hem voorzichtig wakker. “Goede morgen mijn geile slaaf”, zei Mieke toen Jens zijn ogen opende. Hij glimlachte even naar Mieke en gaf haar vervolgens een zoen. “Ga je maar lekker douchen”, zei Mieke tegen Jens. Jens sloeg het laken van hem af en kroop naakt uit het bed. Hij liep naar de badkamer. “Ik heb je kleren klaargelegd op de stoel in de dressing”, riep Mieke hem nog na. Mieke liep vervolgens terug naar beneden. Ze haalde de broodrooster uit de kast en begon sneetjes brood te roosteren. Ze kookte ook water om lekker zacht gekookte eitjes te maken. Mieke zorgde voor een uitgebreid ontbijt. Ze had immers een dag verlof genomen en ook Jens had op vraag van Mieke een dag vrijgenomen. Ze hadden dus tijd om rustig te ontbijten. Ondertussen had Jens zich mooi gedoucht en was hij zich aan het afdrogen. Toen hij dit gedaan had liep hij naar de dressing. Hij keek naar de stoel en zag enkel maar de string van Mieke liggen. Jens begreep dat hij dit moest aantrekken. Hij nam de string vast en trok het aan. Hij vond het een leuke opdracht van Mieke. De string was wel wat te klein maar alles paste er net in. Jens bekeek even zichzelf in de spiegel en hij vond het toch wel een beetje een vreemd zicht. Er lag geen verdere kledij en Jens verliet dan maar de dressing en liep naar beneden.

Mieke hoorde hem de trap afkomen. Ze was nieuwsgierig hoe de string Jens zou staan. Jens kwam de keuken binnen en bleef in de deuropening staan. Mieke keek bewonderend toe naar Jens. “Draai je eens om”, vroeg Mieke aan Jens en hij deed meteen wat ze van hem verlangde. Hij toonde zijn billen aan Mieke. De floot even op haar vingers en zei: “Je ziet er heel sexy uit vandaag”. Jens draaide zich terug om en liep nu naar Mieke toe. Hij gaf haar een kus. Mieke greep Jens in zijn kruis en kneep er even zachtjes in. Dit vond ze altijd zalig om eens te doen. Hierop gingen ze aan tafel zitten en serveerde Mieke de eitjes die ze intussen had gebakken. Ze begonnen te genieten van het heerlijke ontbijt. Ze zaten gezellig wat te praten tegen elkaar bij het ontbijt. Jens probeerde even te weten te komen, wat Mieke voor hem in petto had, maar Mieke gaf niets prijs. Toen ze klaar waren met eten, gaf Mieke de opdracht aan Jens om de tafel af te ruimen en de keuken op orde te zetten. Ze had heel wat vuil gemaakt tijdens het bereiden van het ontbijt en Jens zou wel wat werk hebben. Mieke liep ondertussen naar boven naar de dressing en haalde een jeansbroek en een T-shirt uit de kast van Jens. Ze legde zijn kledij klaar, liep naar beneden en ging kijken. Jens was nog druk bezig in de keuken. Mieke vond het een bijzonder geil zicht om Jens zo in haar string te zien rondlopen.

Ze ging aan tafel zitten en vroeg aan Jens nog een koffie. Jens stopte even met opruimen en zette nog een espresso voor Mieke. Toen die doorgelopen was, bracht hij deze naar Mieke. Hij verzamelde ondertussen de rest van de vuile borden en bestek op de tafel. Hij bleef hiervoor naast Mieke staan en Mieke streelde Jens over zijn billen. Ze vond het heerlijk om dit te doen. Ondertussen bleef Jens maar verder opruimen. Toen hij alles verzameld had droeg hij alles naar het aanrecht en begon hij de vaatwasser leeg te halen en alles mooi in de kasten op te bergen. Mieke bleef naar Jens kijken terwijl hij daar mee bezig was. Ze zag hoe het heel dunne reepje stof (eigenlijk meer een touwtje) iedere keer in zijn bilspleet verdween toen hij zich voorover boog. Hij trok het iedere keer weer uit toen hij terug overeind kwam. Het was duidelijk dat Jens moest wennen aan het dragen van een string. Mieke had het in het begin ook niet zo fijn gevonden, maar ze had doorgezet en nu draagt ze in feite meer een string, dan een gewone slip. Toen een half uur later Jens klaar was met zich aan te kleden, mocht hij van Mieke eerst nog eens samen met haar een koffie drinken. Ze zaten gezellig wat te praten met elkaar.

Toen ze hun koffie op hadden, liepen ze samen naar boven. “Loop de badkamer maar binnen”, zei Mieke tegen Jens, “en trek je string maar uit”. Mieke liep naar de dressing en kwam er terug met een mandje waarin ze een aantal zaken in had klaargelegd. Jens stond al naakt in de badkamer te wachten op Mieke. Deze haalde een schaar uit de mand en gaf deze aan Jens. “Je hebt mijn poesje laten kaalscheren, dus vind ik dat jou schaamhaar er ook af mag”. Jens had wel zo’n opdracht verwacht van Mieke en vond dit helemaal niet erg. Hij nam de schaar van Mieke af en ging in de douche staan, zonder de kraan open te draaien en begon het schaamhaar zo kort mogelijk te knippen. Toen hij dit achter de rug had, gaf Mieke hem zijn scheermes en scheerzeep. Jens ging meteen aan de slag en wreef zijn schaamstreek in met scheerschuim en begon zich daar te scheren. Hij deed het heel voorzichtig en een klein kwartiertje later was hij helemaal kaal geschoren. Mieke kwam eens controleren en zei hem dat hij ook zijn ballen kaal moest scheren. Omdat Jens niet overal goed bij kon, hielp Mieke hem een beetje. Hierdoor werd Jens zijn lul stijf, maar Mieke schonk er geen aandacht aan. Jens vond dit wel een beetje spijtig, maar Mieke was nu eenmaal baas vandaag. Mieke had het scheermes in handen en scheerde zo de laatste haartjes op de ballen van Jens weg. Toen liet ze Jens zich even afspoelen om te zien of er geen haartjes vergeten waren. Mieke vond het werkelijk een heel opwindend zicht die compleet kale lul en ballen van Jens. Ze had ook de haartjes rond Jens zijn anus weggeschoren. Mieke bewonderde het werk dat ze geleverd hadden. Ze greep de ballen van Jens even terug vast en voelde hoe zacht deze wel waren. Jens genoot van de aanraking.

“Droog je maar af en kom dan maar naar de logeerkamer”, zei Mieke tegen Jens en ze liet Jens alleen achter in de badkamer. Mieke haalde de sleutel, die ze had verborgen in haar mandje, te voorschijn en opende de deur van de logeerkamer. Mieke had de logeerkamer gisteren al in gereedheid gebracht. In de logeerkamer stond het oude eenpersoonsbed van Mieke, voor het geval er eens iemand bleef overnachten. Mieke had de matras gisteren helemaal ingepakt in plastiek zodat deze mooi beschermd was. Ze had er volgens nog een laken opgelegd. Ze zette het mandje op de tafel die eveneens in de kamer stond. Ze haalde een epileerapparaat uit het bandje en legde die klaar op de tafel. Enkele ogenblikken kwam Jens de kamer binnen. “Ga maar op het bed liggen”, zei Mieke tegen Jens. Jens, die heel erg nieuwsgierig was wat Mieke nu voor hem in petto had, ging op het bed liggen. Mieke nam het epileerapparaat en ging naast het bed staan. “Wat ben je van plan”, vroeg Jens aan Mieke. “Ik vind dat je net als ik je volledig lichaam moet ontharen”, antwoordde Mieke hem. Dit was iets dat Jens niet meteen had verwacht. Maar hij liet Mieke haar gang gaan. Mieke begon met de het epileerapparaat de borstkast van Jens te epileren. Veel borsthaar had Jens niet, maar toch wilde Mieke alle haren weg hebben. Ze wilde Jens eens laten voelen, wat een vrouw allemaal voor moest over hebben om mooi te zijn. Jens liet niet merken dat hij het gevoel niet zo aangenaam vond. Hij wilde Mieke geen argumenten geven om te zeggen dat de vrouwen het sterke geslacht waren. Toen Mieke de borstkas en de buik van Jens had onthaard legde ze de het epileerapparaat aan de kant.

Ze haalde nu een toestel uit haar mandje en stak het snoer in het stopcontact. Het was een toestel om hars in op te warmen. Jens kreeg een bang voorgevoel van wat Mieke met hem van plan was. Mieke nam nu de tondeuse en liet Jens rechtop het bed zitten en begon scheerde het haar van onder Jens zijn oksels weg. Toen Mieke daar mee klaar was, bestudeerde ze even de benen van Jens. De benen van Jens waren wel sterk behaard. Mieke nam terug de het epileerapparaat en begon de benen van Jens te epileren. Ze deed het rustig en voorzichtig en ze zorgde ervoor alle haren mee te hebben. Ze epileerde eerst de bovenbenen van Jens en kwam dan bij de onderbenen. En Mieke besloot om daar de hete hars in te zetten. Ze nam het potje hars uit het toestel en nam een spatel en stak die in de hars en wreef die vervolgens over de benen van Jens. Toen ze een mooie strook had ingewreven nam ze een doekje en legde het op de hars en drukte het mooi aan. Jens wist totaal niet wat hij moest verwachten. Mieke wachtte nog even en trok dan met een stevige ruk het doekje weg.

“Aaaaaaach”, riep Jens uit. Het was er uit voor hij het wist. Hij had zich sterk willen houden maar de pijn was heviger dan wat hij had verwacht. Mieke moest even lachen met Jens. Ze wist maar al te goed dat dit heel pijnlijk was.

“Gaat het nog”, vroeg Mieke geamuseerd aan Jens.

“Het gaat wel”, antwoordde Jens stoer.

“Mag ik verder doen”, vroeg Mieke aan Jens.

“Doe maar”, zei hij maar het klonk niet echt overtuigd. Mieke ging verder en bracht terug hars aan op zijn been, vervolgens een doekje en dan aftrekken. Nu kon Jens zich wel inhouden.

“Brave jongen”, zei Mieke op een bemoederende toon. Ze onthaarde zo beide benen van Jens. Jens was toch wel opgelucht toen, Mieke zei dat ze klaar was. Ze betaste de benen van Jens en die voelden heerlijk glad aan.

“Je mag jezelf even gaan bekijken in de spiegel, zei Mieke teen Jens. Ze liepen samen naar de dressing waar Jens voor de grote spiegel ging staan. Hij bekeek zichzelf in de spiegel. Hij vond het heel mooi zo helemaal onthaard te zijn. Vooral dat zijn schaamstreek helemaal kaal was, vond hij leuk. Je mag je nog even gaan afspoelen, zodat alle haren van je lichaam weggespoeld kunnen worden. Jens verdween naar de badkamer waar hij onder de douche ging. Ondertussen ruimde Mieke de boel wat op. Ze ververste het onderlaken van het bed. De plastiek bleef erop liggen. Ze verzamelde haar spullen terug in het mandje en zette het mandje terug in de dressing.

Ondertussen had Jens zich snel terug gedoucht. Zijn lichaam voelde wat vreemd aan zo helemaal zonder haren. Toen hij gedoucht had, nam hij de handdoek om zich af te drogen. Terwijl hij zich aan het afdrogen was, kwam Mieke de badkamer terug binnen. Ze raapte de string op die hij daarstraks had uitgetrokken op.

“Je mag deze terug aantrekken”, zei Mieke tegen Jens. Toen Jens klaar was met zich af te drogen, hing hij de handdoek op het droogrek en nam hij de string van Mieke aan en trok deze terug aan. Mieke streelde even de billen van Jens toen hij de string aan had.

“Kom mee”, zei Mieke tegen Jens en ze liepen samen naar de dressing. Daar haalde Mieke een jeansbroek uit de kast en liet Jens deze aantrekken. Toen Jens de jeansbroek had aangetrokken ging Mieke achter hem staan en wurmde haar handen achter de broekrand en greep de string van op zij vast en trok de rand zo wat naar boven zodat deze wat boven de rand van de jeansbroek zichtbaar werd. Je kon het rode driehoekje mooi zien.

“Buk je even”, vroeg Mieke aan Jens. Die deed wat Mieke van hem verlangde en meteen zag Mieke die nog steeds achter Jens stond dat de string heel wat meer zichtbaar was. Jens had dit evenwel nog niet door. Mieke liet Jens terug rechtstaan en Jens mocht dan vervolgens een strak zittend T-shirt aantrekken die Mieke voor hem had uitgekozen. Het gespierde bovenlichaam van Jens kwam mooi tot zijn recht in dit T-shirt. Mieke liet Jens nog verder schoenen aantrekken en toen liepen ze samen naar beneden.

“Wat zou je ervan denken om eens lekker te gaan shoppen”, stelde Mieke voor aan Jens.

Jens wist dat hij geen andere keus had. Hij schrok wel een beetje dat Mieke hem in haar string naar buiten liet gaan, maar het was nu eenmaal haar dag en Jens wilde niet moeilijk doen hierover. Hij vond het eigenlijk opwindend om zo op straat te komen. Het beloofde een bijzonder hete dag te worden. Mieke ging haar handtas halen en ze liepen samen naar de garage. Jens opende de garagepoort, terwijl Mieke ondertussen al instapte, in de wagen van Jens. Jens stapte vervolgens eveneens in en startte de wagen en hij reed de garage uit. Na even te zijn uitgestapt om de garagepoort terug te sluiten reed Jens naar Oostende. Onderweg waren Mieke en Jens gezellig wat aan het keuvelen. In Oostende aangekomen, parkeerde Jens zijn wagen terug op de zeeparking. Dezelfde parking van de vorige keer. Het riep bij zowel Mieke als bij Jens mooie herinneringen op. Na de wagen te hebben geparkeerd verlieten ze de garage en liepen ze de stad in.

Ze liepen langs een aantal winkels en Mieke paste heel wat kledij. Ze wist dat Jens dat eigenlijk niet graag deed, maar vandaag is zij de baas, dus moest hij toch even wat lijden. Ze kocht een kort jurkje in de H&M dat Jens leuk vond. In de Granita lingerie had ze ook een aantal leuke, sexy setjes gekocht. Jens had dat leuk gevonden. Hij had genoten van de pasbeurten. Tegen de middag gingen ze iets eten.

“Ik heb nog een opdracht voor je” Zei Mieke tegen Jens. Ze gaf hem een kaartje en daarop stond een adres geschreven. Het was een adres van een lingerie winkel niet ver uit de beurt.

“Je mag voor mij een heel sexy setje lingerie gaan kopen”, zei Mieke tegen Jens. Jens vond het altijd wel leuk dat Mieke sexy lingerie droeg, maar hij was nog nooit een lingeriewinkel alleen binnen geweest. Hij verraste Mieke wel eens met een setje, maar dat had hij dan gekocht bij Pabo, via Internet. Mieke vond dat Jens eens een duwtje nodig had in die richting. Eens hij het een keer zou gedaan hebben, zou hij in de toekomst dit wel een vaker doen. Jens nam het kaartje aan van Mieke.

“Zal ik mijn maten er bijschrijven”, vroeg Mieke aan Jens.

“Als je dat zou willen doen”, antwoordde Jens. Jens zag een klein beetje op tegen deze opdracht. Hij had al een paar keer voor een lingeriewinkel gestaan om iets te halen voor Mieke, maar steeds had bij afgehaakt, net voor het binnengaan. Maar nu kon hij niet anders, nu moest hij wel. Mieke schreef haar maten op een kaartje en gaf het hem. Jens nam het kaartje.

“Ik ga ondertussen nog wat verder shoppen”, zei Mieke tegen Jens.

“Je moet maar een belletje geven als je kaar bent”, voegde Mieke er aan toe.

“OK”, zei Jens.

“Je mag altijd nog iets leuks voor jou meebrengen”, zei Mieke nog tegen Jens. Jens lachte even naar Mieke.

Mieke vroeg de rekening aan de kelner en rekende vervolgens af met de man. Hierop verlieten Mieke en Jens het restaurant.

“Allee, veel plezier”, moedigde Mieke Jens aan. En ze liepen elk een kant uit. Mieke liep al snel een volgende winkel binnen en begon rond te kijken. Jens wandelde ondertussen naar het adres dat Mieke hem had opgegeven.

Toen hij voor de deur stond, aarzelde hij even. Hij haalde nog eens flink diep adem en greep de deurklink van de lingeriewinkel vast en duwde de deur open en stapte binnen. Hij kwam in een voor hem vreemde omgeving. Er stond niemand anders in de zaak. Jens voelde zichzelf rood worden. Bijna meteen kwam een verkoopster naar hem naar toe en vroeg hem op een heel vriendelijke toon of ze hem kon helpen.

“Ik zoek iets om mijn vrouw cadeau te doen”, zei hij stilletjes. De verkoopster had meteen door dat Jens zich niet 100 % op zijn gemak voelde.

“Mooi, dat zal je vrouw leuk vinden”, zei de vrouw Jens wat op zijn gemak stellende.

“Hebt u soms een idee van de maatjes, dan weten we meteen in wat voor richting we moeten gaan zoeken”, zei de verkoopster heel vriendelijk, terwijl ze naar Jens lachte. Jens voelde zich al wat meer op zijn gemak. Jens nam het kaartje en gaf de maten aan de verkoopster.

“Mooi, je hebt je huiswerk keurig gemaakt”, complimenteerde zo Jens. Jens vertelde haar niet dat Mieke de maten had opgeschreven.

“Is het voor een speciale gelegenheid, of wil je eens je vrouw verrassen met iets moois”, vroeg de verkoopster. Jens antwoordde dat het een verrassing was voor zijn vrouw.

” Iets classics, of mag het wat gewaagd zijn”, vroeg de verkoopster aan Jens.

“Het mag sexy zijn”, zei Jens die zijn zelfzekerheid aan het terugwinnen was.

“Dat lijkt me wel wat”, zei Jens en hij wees naar een paspop waar een driedelig lingeriesetje ophing.

“Dat setje zal niet gaan”, zei de verkoopster,” de maten van je vrouw passen niet in dat model, maar ik heb wel enkele gelijkaardige zaken”, voegde de verkoopster er aan toe. Ze verdween even en kwam enkele ogenblikken later terug met enkele setjes. Ze haalde deze uit de doosjes en legde alles mooi open op de toonbank. Jens keek naar de setjes. Ze waren alle drie heel sexy. Jens koos er het zwarte setje uit. Het bestond uit een zwarte kanten BH, met daaronder een zwarte kanten string en een jarretelgordel, eveneens uit fijn zwart kant.

“Mooie keuze, je vrouw zal heel tevreden zijn”, zei de verkoopster. “Neem je ook nog kousen die er bij passen”, vroeg de verkoopster. Jens vond dit goed en de verkoopster haalde enkele kousen uit die bij het ensemble zouden passen. Jens koos er een paar zelfophoudende netkousen, die aan de jarretelgordel bevestigt konden worden.

“Een mooie keuze, zei de verkoopster tegen Jens. “Je vrouw zal in de wolken zijn”, voegde ze eraan toe. Jens voelde zich heel erg opgelucht. Hij wist u al dat hij in de toekomst dit wel nog vaker zou doen. Mieke had dit heel slim aangepakt, met die opdracht. Ze zou er op lange termijn nog van kunnen genieten. De verkoopster stak de setjes terug mooi in de doosjes. Alles verdween in een mooi draagtasje. Vervolgens begon de verkoopster af te rekenen. Jens betaalde met zijn Visa kaart.

“Wenst u een klantenkaart”, vroeg de verkoopster, “per aankoopschijf van 25 euro krijg je een stempel en als de kaart vol is krijg je bij een volgende aankoop een korting van 15%.

“U mag me zeker zo’n kaart geven, want ik kom hier zeker nog terug”, zei Jens tegen de verkoopster. De verkoopster nam een kaart en stempelde het bedrag af op de kaart en overhandigde die nu aan Jens. Jens stak de kaart weg in zijn portefeuille en hij zei nog een prettige dag en verliet de zaak. Buiten gekomen voelde hij zich enorm opgelucht dat hij dit gedaan had. Hij was er zeker van dat hij hier nog zou komen. De afwerking en de kwaliteit waren toch iets beter als je lingerie van een goed merk zoals Marie-Jo koopt.

Jens nam zijn GSM en belde naar Mieke. Jens vertelde Mieke dat hij de opdracht had uitgevoerd. Mieke was wel heel nieuwsgierig naar wat Jens had meegebracht.

“Ik ben nu in de Body shop”, zei Mieke tegen Jens, kom je naar hier.

“Prima”, antwoordde Jens en hij haakte in. Met het tasje van de lingeriewinkel in zijn hand, liepen hij naar de Body shop. Daar trof hij Mieke aan. Ze stond net aan te schuiven bij de kassa. Ze had nog enkele badproducten bij zich. Jens zag ook dat er nog een paar tassen bij gekomen waren. Jens liep naar Mieke toe en gaf haar een zoen. Mieke was daar heel erg blij mee. Het was net haar beurt om af te rekenen, dus moest ze even haar nieuwsgierigheid, naar wat Jens bij zich had naar achterschuiven. Na betaald te hebben verliet ze samen met Jens de winkel. Mieke gaf de tassen die ze in haar handen had, aan Jens en nam het tasje van de lingeriewinkel over. Ze keek er meteen in en zag de doosjes van Marie-Jo. Ze haalde de doosjes er snel even uit en keek naar het tekening van het model op de doos en was onder de indruk.

“Prima keuze”, zei Mieke tegen Jens, die wel blij was met het complimentje van Mieke.

Het was intussen bijna drie uur in de namiddag geworden en Mieke stelde voor aan Jens om terug huiswaarts te keren. Jens had daar natuurlijk oren naar. Ze liepen hand in hand richting de wagen. Bij de wagen aangekomen, stapten ze in. Ze reden de parking uit en toen ze aan het rood licht stonden te wachten, zei Mieke tegen Jens dat hij zijn broek moest openen en zijn lul te voorschijn halen. Jens keek Mieke even aan met een blik vol ongeloof, maar hij knoopte zijn jeansbroek open. Zijn lul begon wat te groeien. Het was niet moeilijk om zijn lul uit de string die hij droeg te vissen. Mieke keek hoe Jens dit deed. Toen het licht op groen sprong reed Jens verder. Mieke greep de lul van Jens vast en begon hem zachtjes wat af te trekken, waardoor de lul van Jens meteen helemaal stijf was. Ze reden nog steeds in de stad en Jens had schrik dat de mensen konden zien hoe hij er bij zat. Toen ze de stad uit waren, voelde hij zich toch al wat meer op zijn gemak. Mieke liet de lul van Jens met rust en liet hem zo verder rijden. Jens was behoorlijk opgewonden en zijn lul bleef gewoon stijf staan van opwinding. Thuis aangekomen parkeerde Jens de wagen op de oprit.

“Je mag je lul wegsteken en je broek dichtdoen”, zei Mieke tegen Jens. Jens was opgelucht dat hij niet zo uit de auto moest stappen. Na zijn broek dicht gedaan te hebben stapte Jens uit.

Nauwelijks was de voordeur achter hen dicht, toen Mieke Jens de opdracht gaf zich uit te kleden. Hij mocht enkel nog de string aanhouden. Jens zijn stijve lul stak gewoon boven de string uit. Mieke streelde terug even over de billen van Jens.

“Kom maar mee naar boven”, zei ze tegen Jens en ze liepen samen naar de slaapkamer. In de slaapkamer aangekomen, trok Mieke het topje dat ze aanhad uit. Ze trok haar jeansbroek uit en stond ze in haar lingerie voor Jens. Die genoot van het zicht die hij kreeg. Mieke ontdeed zich van haar BH. Ze liet de BH op de grond vallen en ze streelde even over haar borsten. Dan trok ze langzaam haar string naar beneden en trapte die uit. Ze stond nu volledig naakt voor Jens. Ze ging op de rand van het bed zitten en spreidde haar benen wijd open.

“Kom hier eens mooi tussen mijn benen zitten”, zei Mieke tegen Jens en Jens volgde de opdracht meteen op.

“Je mag nu even lekker mijn poesje verwennen met je tong”, zei Mieke tegen Jens. Jens ging meteen aan de slag en begon haar vol overgave te beffen. Hij duwde zijn tong diep in Mieke haar poesje. Hij begon haar zo te neuken en Mieke genoot er werkelijk met volle teugen ervan. Hij likte langs haar schaamlippen, zoog er op. Na een poosje begon hij ook aandacht te geven aan haar clitoris en Mieke genoot. Mieke had zich intussen al op haar rug laten vallen en lag te kronkelen van genot op het bed. Toen ze op het punt stond van klaar te komen, greep ze Jens bij zijn hoofd vast en duwde hem nog dieper tussen haar dijen en ze kwam dan hevig klaar. De sappen stroomden rijkelijk uit haar poesje en maakten Jens zijn gezicht helemaal nat. Jens likte en slikte de sappen vlug door.

Na haar orgasme was weggedreven was, kwam Mieke terug overeind. Ze gaf Jens een zoen op zijn mond en bedankte hem voor de heerlijke befbeurt. Jens zat op zijn knieën met een gezicht kletsnat van de sappen van Mieke. Zijn lul stond stokstijf van opwinding en hij verlangde enorm naar ook tot een orgasme te komen. Mieke liet Jens rechtstaan en greep Jens zijn lul vast en begon hem vol overgave te pijpen. Mieke nam de lul van Jens diep in haar mond en begon hem zo te pijpen. Ze likte vervolgens langs de schacht van zijn lul, likte aan de eikel. Ze verwende Jens uitvoerig met zijn mond. Net toen Jens op het punt stond om klaar te komen, liet Mieke de lul van Jens los.

“Klaarkomen is voor later”, zei Mieke tegen Jens. Ze besefte dat dit wel een beetje wreed was. Maar, ze was nu eenmaal in controle. Jens keek met een blik vol ongeloof naar Mieke. Hij begreep natuurlijk dat Mieke een spelletje met hem aan het spelen was, en dat hij dit zou moeten ondergaan. Mieke kwam overeind en zei tegen Jens dat hij de string die hij droeg mocht uittrekken. Jens trok de string uit en stond naakt voor Mieke. Zijn lul nog steeds helemaal stijf.

“Het is tijd om je volgende opdracht te vervullen”, zei Mieke tegen Jens.

“Je mag de jacuzzi terug gaan verversen en ik heb gezien dat het gras eveneens een maaibeurt nodig heeft. Je mag dit nu gaan doen”.

“Zo”, vroeg Jens een beetje verbaast.

“Nee, antwoordde Mieke. Het zonnetjes was intussen er door gekomen en het begon aardig warm te worden.

“Je mag een zwembroek aantrekken”, ging Mieke verder. Ze liepen samen naar de dressing waar Mieke de lade opentrok waarin ze de badkledij bewaarde. Ze haalde twee van haar bikini’s uit. Ze legde de bovenstukjes terug en toonde de broekjes aan Jens. Het waren twee string broekjes.

“Je mag kiezen welk je aan wil”, zei Mieke. Jens had dit niet verwacht, maar hij nam het heel sportief op. Hij nam de gele bikini string uit de handen van Mieke en trok die vervolgens aan. De string bedekte iets meer aan de voorkant dan de string van daarnet. De lul en ballen van Jens konden nu wel in de string.

” Zo nu mag je een beetje in de tuin gaan werken”, zei Mieke tegen Jens. Jens liep naar beneden en Mieke bleef naakt achter in de dressing.

Ze haalde een kort jeansrokje uit de kast en ze liep terug naar haar slaapkamer. Ze trok eerst haar lingerie terug aan en vervolgens de rok en het topje. Ze liep nu eveneens naar beneden en keek vanuit de raam van de keuken naar buiten. Ze zag dat Jens de jacuzzi al aan het aflaten was.

Mieke haalde nu eerst de tassen uit de wagen en liep er mee naar de keuken. Ze haalde alles uit de tassen en begon de labels van de kledij te verwijderen.

Ze haalde ook de lingerie die Jens voor haar gekocht had uit de doosjes en bewonderde het even. Jens had een heel mooie keuze gemaakt, ze was heel tevreden over hem. Eigenlijk verdiende hij wel een beloning. Ze stond op en keek nog even door het raam en zag dat hij bezig was met het uitspoelen van de jacuzzi. Mieke trok haar rok omhoog en trok vervolgens haar string uit. Ze deed haar rok vervolgens terug naar beneden. Ze legde de string op het aanrecht en liep vervolgens naar buiten naar Jens toe. Jens zag Mieke aankomen. Mieke vond Jens echt heel sexy in haar string. Ze zou toch eens aan aantal mannen -string kopen voor hem, want ze wilde hem vaker in dergelijke toestand zien. Ze streelde Jens even over zijn billen. Jens was net gestart op de jacuzzi terug te laten vullen. Mieke knielde vervolgens neer voor Jens en haalde zij lul uit de string die hij droeg. Jens zijn lul was nog steeds half opgericht door de opwinding van er zo bij te lopen. Mieke trok de voorhuid naar achter en ontblootte zo de eikel van Jens zijn penis. Ze nam de eikel in haar mond en begon Jens te pijpen. De lul van Jens werd in geen tijd terug helemaal stijf. Eenmaal Jens zijn lul terug op volle sterkte was, liet Mieke de lul van Jens uit haar mond glippen en kwam ze terug overeind. Ze ging voor de jacuzzi staan en trok haar rok omhoog en toonde zo haar poesje aan Jens. Ze ging op de boord van de jacuzzi zitten met haar benen heel wijd open.

“Kom neuk me”, spoorde Mieke Jens aan tot actie. Hij liet zich dat geen twee keer zeggen en stond meteen tussen de benen van Mieke en greep zijn stijve lul vast en plaatste die voor Mieke haar kletsnatte kutje. Hij duwde de lul bij haar naar binnen. Jens begon haar meteen stevig door te neuken en Mieke genoot er meteen ook van. Het werd een regelrecht vluggertje waar beiden snel klaarkwamen. Mieke kwam als eerste klaar op de voet gevolgd door Jens die een flinke lading sperma in het kutje van Mieke spoot. Nadat hij klaargekomen was, trok Jens zich uit haar terug. Mieke kwam meteen overeind en trok haar rokje terug naar beneden en bedekte zo haar billen.

“Het was niet de bedoeling je nu al te laten klaarkomen, maar ik ben zo tevreden met wat je gekocht hebt voor me in de lingeriewinkel, dat ik vond dat je een beloning verdiende”, zei Mieke tegen Jens. Ze gaf Jens nog een zoen en liep dan terug naar binnen. Mieke voelde hoe het sperma die Jens in haar poesje had gepompt, er langzaam begon uit te lopen en langs haar dijen naar beneden liep. In de keuken aangekomen nam Mieke haar string van het aanrecht en trok deze terug aan. Mieke nam de kledij die op de tafel lag en liep er mee naar boven naar de dressing en borg de kledij mooi op in de kasten.

Intussen was het al kwart over vier en besloot Mieke om boodschappen te gaan doen. Ze liep naar buiten en zei tegen Jens dat ze om boodschappen ging. Jens was bezig met de grasmachine aan et uithalen om het gras af te rijden.

Mieke stapte in de wagen en reed naar de traiteur in het dorp en haalde daar de bestelling op die ze eerder deze week had geplaatst. Ze reed vervolgens ook nog naar de bakker en haalde nog een taartje voor bij de koffie. Toen ze alle boodschappen had gedaan reed ze terug naar huis. Thuis aangekomen laadde ze alles uit de auto en borg alles goed op in de koelkast. Straks moest ze de schotels enkel in de oven schuiven en konden ze een klein driekwartier later heerlijk aan tafel, zonder dat Mieke er veel werk aan had. Zo had Mieke nu heel wat tijd om zich klaar te maken voor de tweede deel van haar domination dag. Ze liep even nog de tuin in, waar Jens druk bezig was het gras af te rijden. Hij liep nog steeds rond in haar bikini string. Het was behoorlijk warm geworden en Jens zijn lichaam glom van het zweet.

“Als je klaar bent met het gras af te rijden mag je nog de klimop eens een scheerbeurt geven”, zei Mieke tegen Jens. Jens had in het begin van de week tegen Mieke gezegd dat de haag langszij, dringend eens een scheerbeurt nodig had, en dat hij hoopte op mooi weer voor het weekend. Zo maakte Mieke meteen dat dit meteen ook uitgevoerd was. Er was wel een addertje onder het gras bij deze opdracht, want Jens zou zo de volledige tijd zichtbaar zijn voor de buren. Die waren nu nog niet thuis, maar als die thuis kwamen en het was zo’n weer dan zouden die zeker naar buiten komen. Jens vond dit een heel gewaagde opdracht, maar zo iets had hij Mieke de vorige keer ook gegeven. Na nog even over de billen te hebben gestreeld -Mieke kon er maar geen genoeg van krijgen – liep Mieke terug naar binnen. Ze liep heupwiegend door het gazon. Jens keek haar verlekkerd na.

Terug binnen liep Mieke naar boven, de badkamer in. Ze liep naar het bad en liet dit vollopen. Terwijl het bad aan het vollopen was, kleedde Mieke zich volledig uit. Ze ging dan naakt voor de spiegel staan en begon zich te ontschminken. Toen ze daarmee klaar was, was het ruime bad al volgelopen. Ze draaide de kraan dicht en stapte vervolgens in het bad. Het water had heerlijk warm en Mieke had een heerlijk geurende badolie in het water gedaan. Mieke ging languit in het bad liggen en genoot van de weldaad van het warme water. Na een kwartiertje te hebben liggen relaxen, begon Mieke zich te wassen. Na zich te hebben gewassen, nam Mieke haar scheermesje en begon ze haar benen en poesje te scheren. Toen alles weer mooi glad was, verliet Mieke het bad. Ze nam de handdoek die ze had klaargelegd en na zich te hebben afgedroogd, liep Mieke naar de dressing om zich aan te kleden. Ze had besloten de lingerie aan te trekken die Jens vandaag voor had gekocht. Ze nam het setje uit de kast en legde het klaar om straks aan te trekken. Ze nam een zwart mini-jurkje uit de kast en legde het eveneens klaar. Mieke ging vervolgens aan de make-up tafel zitten en nam haar haardroger om haar haren te drogen. Ze stak haar haren mooi op, iets wat Jens altijd graag had. Toen ze klaar was, met haar haren te kammen, begon Mieke zich op te maken. Ze besteedde heel wat aandacht aan haar make-up en ze zag er dan ook sexy uit toen ze klaar was met zich te schminken. Ze deed vervolgens nog een vleugje Chanel Nr 5 op en toen we ze klaar om zich aan te kleden. Ze nam de netkousen die Jens deze namiddag gekocht had en trok deze voorzichtig aan. Wanneer Mieke de kousen aanhad, bekeek ze zich zelf even in de spiegel. Het was de eerste keer dat Mieke dergelijke kousen droeg. Ze nam de jarretelgordel en trok die aan. Ze maakte de gordel dicht met de haakjessluiting. Na de jarretelgordel goed op zijn plaats te hebben getrokken, maakte Mieke de kousen er aan vast. Terug bewonderde Mieke zichzelf even in de spiegel. Ze nam de string van de stoel en trok die aan. De jarretels kwamen hierdoor onder haar string te zitten. Zo kon ze straks haar string uittrekken zonder haar kousen te moeten losmaken. Na de string, trok Mieke haar BH aan. Nu was het tijd om even zichzelf te bewonderen in de spiegel. Hij had heel goed gekozen. Ze zou dit setje enorm graag dragen, want het was echt wel heel sexy.

Heel voorzichtig, om haar mooi opgestoken haren niet los te maken, trok Mieke de zwarte mini-jurk aan. De mini-jurk was behoorlijk kort en bedekte net de kanten rand van de kousen. Het korte zwierige jurkje stond Mieke gewoon beeldig. Mieke haalde nog een paar schoenen uit de kast met stilettohakken. De hakken waren wel zeker 12 cm hoog. Mieke trok de schoenen aan en bekeek zich nog even in de spiegel. Ze was zelf heel erg tevreden met het resultaat. Hier zou Jens zeker wild, van worden, dacht Mieke bij zichzelf. Nu ze zich had aangekleed, haalde ze terug een string van haar uit de kast en legde die klaar op de stoel. Ze keek even nog in de kast wat ze Jens nog zou laten aantrekken. Ze besloot Jens enkel de string te laten aantrekken. Ze deed de kast terug dicht en kreeg dan een geil idee. Ze opende haar kleerkast en haalde een jeansrokje uit de kast en legde het klaar op de stoel. Ze haalde een rood bandeau topje uit de kast en legde het eveneens klaar. Mieke zou Jens deze kledij laten aantrekken. Ze vond het best eens leuk om Jens dit te laten doen. Ze was nieuwsgierig of Jens het zou doen. Nadat ze alles had klaargelegd, liep ze naar beneden.

Terwijl Mieke zich gebaad en aangekleed had, was Jens ondertussen aan het zwoegen geweest in de tuin. Hij had het gras mooi afgereden. Hij voelde de zon op zijn lichaam beginnen branden. Gelukkig had hij op reis vrij vaak naakt op het terras liggen zonnen en waren ze billen al mooi gebruind anders was hij zeker verbrand geweest. Hij vond het spannend om er zo bij te lopen. Hij vond het dragen van een string eigenlijk wel leuk. Hij zou dit in de toekomst zeker nog eens doen. Hij zou wel een aantal string kopen die wel een beetje voor mannen bedoeld zijn, want veel ruimte hadden zijn lul en ballen niet in de string van Mieke. Jens hield voortdurend de tuin van de buren in de gaten. Deze waren gelukkig nog niet thuis. Jens wist niet echt goed wat hij zou doen als de buren in de tuin zouden verschijnen. Toen hij klaar was met het gras af te rijden, zette hij de grasmaaier terug in het tuinhuis. Vervolgens nam hij de hegschaar en legde die klaar buiten. Jens liep terug het tuinhuisje en haalde de haspel en stak de stekker in het stopcontact en rolde de haspel volledig af. Hij sloot er vervolgens de hegschaar op aan en begon met de klimop bij te scheren.

Terwijl hij hiermee bezig was, hoorde hij plots de buren buiten komen. Hij keek verschrikt op en zag zijn buurman en de buurvrouw hen installeren in de tuin. Ze hadden beiden hun zwemkledij aangetrokken en zouden nog wat zonnebaden. Jens zag hoe ze plaats namen in de lig zetels. Waar hij nu stond konden ze hem niet zien, maar straks als hij alles moest opruimen, dan zouden ze heel goed kunnen zien. Hij vond het enorm opwindend. Nu kon hij zich voorstellen wat Mieke de vorige keer moet gevoeld hebben toen hij haar naakt de tuin in stuurde. En hij was dan nog niet eens naakt. Hij ging gewoon verder met het scheren van de haag. Toen Jens klaar was met het scheren van de haag, borg hij eerst zijn materiaal op en nam dan een tuinhark en begon de afgeschoren takken bijeen te harken. Zo kon hij de buren heel goed zien en konden ze hem eveneens heel goed zien. De buurman lag op zijn buik te zonnen en kon zo Jens niet zien maar de buurvrouw zag hem wel. Toen ze hem zag stak ze haar hand op. Jens stak zijn hand terug op en ging verder met werken en nu zag de buurvrouw dan Jens een string bikini droeg. Jens vond het spannend om zich zo te laten zien aan de buurvrouw. Hij deed alles in de groencontainer. Toen alles mooi opgeruimd was, rolde hij de groencontainer terug naar het einde van de tuin. Na alle materiaal terug te hebben opgeborgen, sloot Jens het tuinhuis af. Hij liep vervolgens naar binnen, terug nagestaard door de buurvrouw. Die genoot duidelijk van het zicht en ze wilde het blijkbaar voor zich houden, want haar man lag nog steeds op haar buik.

Toen Mieke Jens zag het tuinhuisje afsluiten nam ze een blad papier en schreef er snel op dat Jens zich moest gaan douchen en dat hij de kledij moest aantrekken die Mieke voor hem had klaargelegd op de stoel in de dressing. Ze nam een stuk tape en ging het blad aan de keukendeur. Mieke liep vervolgens naar de woonkamer en deed de deur naar de keuken dicht zodat Jens haar nog niet meteen zou zien. Mieke begon de tafel al feestelijk te dekken voor straks. Terwijl ze daarmee bezig was, hoorde ze Jens naar binnen komen in de keuken. Hij zag het blad hangen en las wat er op stond en liep dan naar boven om zich te douchen. Mieke was enorm opgewonden. Toen ze de tafel had gedekt, liep ze terug naar de keuken. Daar haalde ze de fles champagne die ze gekocht had uit de koelkast en zette die op de tafel. Ze haalde een ijsemmer uit de kast en zette die in de ijsmachine en duwde op een knop, waardoor de ijsmachine ijsblokjes begon uit te spuwen in de ijsemmer. Ondertussen haalde Mieke de oesters die ze besteld had bij de traiteur uit de koelkast en ze liep er mee naar de salon en zette die daar op het tafeltje. Ze liep terug en ondertussen waren er voldoende ijsblokjes in de ijsemmer. Mieke vulde de emmer wat aan met koud water en plaatste de fles in de emmer en liep er mee naar de salon en zette het op de tafel.

Ondertussen had Jens zich ondertussen gedoucht, en was hij zich aan het afdrogen. Hij was benieuwd wat Mieke nog allemaal voor hem in petto had. Hij had ook honger gekregen van zo in de tuin te werken. Nadat hij zich had afgedroogd liep hij naar de dressing en zag de kledij liggen. Hij schrok toch wel een beetje van wat hij zag. Dit had hij niet verwacht van Mieke. Hij nam de string die klaar lag en trok die aan. Die string vond hij niet erg, hij had nu al de ganse dag in een string rondgelopen, dus was dit geen probleem. Maar toen hij het rokje vast nam, vond hij het wel een beetje heel vreemd. ‘Wat was Mieke met hem toch van plan’, dacht hij bij zichzelf. Hopelijk was ze niet van plan om naar buiten te gaan, want dat zag hij niet zitten. Hij wilde ver mee gaan, maar zich belachelijk maken, vond hij er toch een beetje over. Maar, voor hier thuis zo rond te lopen, dat zag hij best wel nog zitten. Hij trok het rokje aan. Hij moest toch een beetje inspanning doen om het rokje dicht te krijgen. Hij was toch iets breder dan Mieke. Het rokje spande wel hevig rond hem, maar hij had het toch aan. Hij bekeek zichzelf even in de spiegel. Het was een vreemd gezicht. Het rokje was behoorlijk kort en bedekte niet eens een derde van zijn dijen. Hij nam het bandeau topje en trok het aan. Hij trok het topje rond zijn borstkast zoals het hoorde. Het liet zijn buik helemaal bloot als ook zijn schouders. Hij ging terug voor de spiegel staan en bekeek zichzelf even. Hij was wel behoorlijk opgewonden geraakt door het aantrekken van deze kledij. Nu hij zich had aangekleed, liep hij naar beneden.

Hij liep de woonkamer binnen. Hij zag de gedekte tafel staan en was opgelucht. Mieke was dus niet van plan om met hem op stap te gaan. Het was voor Jens toch een behoorlijke opluchting. Hij zag de champagne ook staan en de oesters.

“Mm.. Lekker”. Zei hij tegen zichzelf. Dan kwam Mieke de keuken uit met nog enkele warme hapjes die ze ondertussen had klaargemaakt. Mieke zag Jens staan in haar rok en topje en ze vond het opwindend zoals Jens er bij stond.

“Wat zie jij er sexy uit, mijn geil sletje”, zei Mieke tegen Jens. Jens vond het wel leuk, hoe Mieke hem zo aansprak.

“Je ziet er ook heel erg sexy uit”, antwoordde Jens. Die jurk staat je gewoon perfect. Het was een jurk die ze gekocht had, terwijl Jens de lingerie aan het kopen was. Mieke zette de hapjes op de tafel.

Mieke liep dan naar Jens toe en sloeg haar armen rond zijn nek en gaf hem een zoen op de mond. Jens zoende haar terug. Mieke liet haar handen langs de rug van Jens naar beneden glijden tot haar handen op de billen van Jens terecht kwamen. Mieke kneep even in Jens zijn billen. Dan tilde ze langzaam het rokje dat Jens droeg omhoog en zo kwamen de billen van Jens te voorschijn. De string die hij droeg bedekte maar heel weinig van Jens zijn billen. Mieke streelde de billen van Jens even. Toen Jens zijn handen op de billen van Mieke legde, tikte ze hem meteen op zijn vingers en zei hem dat hij dit niet mocht doen. Ze liet Jens ook met rust. De rok bleef gewoon rond Jens zijn middel zitten.

“Doe jij de fles open”, vroeg Mieke aan Jens en wees naar de fles die in de ijsemmer stond. Jens trok de rok terug naar beneden en liep naar de sofa. Mieke liep nog even naar de keuken, om nog een dienblad met enkele hapjes te halen en kwam er mee naar de salon en zette alles op tafel. Jens was druk bezig met het openen van de fles. Jens was intussen de glazen aan het vullen. Hij zat op de rand van de sofa en hierdoor was zijn rok een heel eindje opgeschoven en kon Mieke een stukje van de string zien die Jens droeg. Ze vond het redelijk opwindend. Mieke ging zitten en hierdoor schoof haar jurk ook wat omhoog en hierdoor werd de kanten rand van de kousen helemaal zichtbaar. Toen Mieke wat achteruit ging zitten, werd zelfs een klein streepje naakte dij zichtbaar.

Jens bood Mieke een glas champagne aan. Mieke nam het glas aan. Jens ging in de sofa zitten. “Op een heerlijke avond”, toastte Mieke, en Mieke en Jens nipten van het glas. Jens keek nu naar hapjes die op de tafel stonden.

“Mm… Lekker”. Zei hij tegen Mieke. Mieke nam als eerste een oester en maakte het vlees los met een oestervork, deed er vervolgens wat peper op en slurpte de oester vervolgens naar binnen. Een voorbeeld dat al snel gevold werd door Jens. Ze deden zich te goed aan alle hapjes die op de tafel stonden en Jens vulde de glazen regelmatig eens bij. Ze zaten gezellig wat te praten. Mieke vroeg aan Jens hoe het voelde om zo rond te lopen.

“Die string dragen vind ik echt wel de max”, zei Jens eerlijk tegen Mieke. “Ik denk er zelf over na om er enkele aan te schaffen”, voegde hij er aan toe. Mieke zei hem dat die string hem inderdaad wel heel mooi stonden, zeker opdat zijn billen ook al mooi bruin waren, anders zou het niet zo mooi zijn geweest.

 “Maar in die rok en topje is toch wel een beetje vreemd”, zei Jens, “al vind ik het wel eens leuk op er zo bij te lopen”.

“Het is inderdaad wel een vreemd zicht”, zei Mieke, “maar het wind me wel heel erg op, vooral dat rokje vind ik sexy”.

“Maar, jij ziet er supersexy uit, mijn lul steekt al terug boven de string uit”, zei Jens. Mieke glimlachte even naar Jens.

Mieke stond op en liep naar de keuken waar ze de schotels in de oven schoof. Die moesten nog ruim een drie kwartier in de oven. Ze liep vervolgens terug naar de woonkamer. Ze had nog een schotel mee, met daarop een pilletje. Ze liep naar Jens toe en bood het hem aan. Jens keek een beetje verbaasd naar het schoteltje. “Wat is dit”, vroeg Jens aan Mieke. “Dat is Cialis, een erectiepilletje”, zei Mieke tegen Jens. “Hiermee kunnen we ons straks urenlang aan de slag”. “Waar heb je dit gehaald”, zei Jens een beetje verwonderd toen hij het pilletje uit de schotel nam. “Dat is een geheimpje, maar ik kan je verklappen dat ik er nog heb”, zei Mieke tegen Jens. Jens had intussen zonder probleem het pilletje ingenomen. Hij zou wel niet meteen voelen wanneer het zou werken, wat hij zat al met een knoert van een erectie. Mieke was eigenlijk wel nieuwsgierig wat voor uitwerking zo’n pilletje had. Mieke ging terug zitten en terug schoof haar jurkje terug wat omhoog en verscheen die kanten rand van haar netkousen terug. Jens kon er zijn ogen gewoon niet van houden.

Toen de fles champagne en de hapjes op waren, vroeg Mieke aan Jens om al aan tafel te gaan zitten. Jens stond op en trok zijn rok terug wat naar beneden zodat deze weer goed zat. Vervolgens ging hij aan tafel zitten. Hij voelde hoe het voorvocht al rijkelijk langs zijn buik en benen naar beneden liep. Hij was dan ook enorm opgewonden. Mieke liep ondertussen naar de keuken waar ze even ging kijken hoe het met het eten in de oven stond. Dat moest nog een klein beetje verder garen. Mieke nam alvast een fles rode wijn mee en liep er mee naar de eetkamer. Ze schonk een beetje wijn in en liet Jens proeven. Hij vond de wijn heel lekker en Mieke schonk hun glazen vol.

Ze nam eveneens een slokje van haar glas.

Tien minuten later was het eten klaar. Mieke haalde alles uit de oven en diende alles mooi op. Mieke en Jens begonnen te eten. Het smaakte hun beiden. Tijdens het eten zaten ze gezellig nog wat te praten. Er hing een heel ontspannen en rustige sfeer.

Na het eten, bleven ze nog even zitten praten. Zo bleven ze zitten tot een uur of tien. Toen gaf ze Jens de opdracht om zijn topje uit te trekken. Hij deed wat Mieke van hem verlangde. Vervolgens liet Mieke Jens zijn rok uittrekken. Jens maakte de ritssluiting open en trok de rok naar beneden, tot die op de grond viel. Jens stapte er uit en stond nu enkel nog gekleed in een van Mieke haar string.

“Je mag alles afruimen en de keuken op orde brengen”, zei Mieke tegen Jens. “En alles dat niet in de vaatwassen, moet je maar met de hand afwassen”, zei Mieke op een strenge toon. Jens keek naar de berg potjes en schaaltjes die Mieke had gebruikt en wist dat hij een poosje zoet zou zijn met deze taak. En het was duidelijk dat hij niet op hulp van Mieke moest rekenen. Jens ging meteen aan de slag. Mieke bleef even nog een poosje kijken naar Jens. Ze zag de stijve lul van Jens boven de rand van haar string uitzitten. De eikel glom van het voorvocht die uit de lul van Jens liep. Hij was dan ook mega opgewonden.

Na tien minuten hebben zitten kijken, liep Mieke naar de salon en zette de TV aan. Ze hadden digitale TV en hadden een abonnement genomen op het erotiek pakket. Mieke zette de TV meteen op de zender X- passion. Daar begon er net een pornofilm, ‘Russian Institute Lessons’. Mieke ging meteen languit zitten in de zetel en begon naar de hete film te kijken. Mieke hield van porno en ze keek regelmatig eens naar een film op X- passion. Ondertussen was Jens aan het zwoegen in de keuken. Toen hij een uurtje later klaar was met de afwas en de keuken weer piekfijn in orde was, was Mieke intussen mega opgewonden. De film was bloedgeil en had duidelijk zijn invloed op Mieke. Toen Jens in de woonkamer kwam, liet Mieke hem terug aankleden. Jens trok dus de rok en het topje terug aan. Tegen dat hij aangekleed was, was de film ten einde.

Mieke schakelde de TV uit. Wat zou je er van denken om nog even een wandelingetje te maken, stelde Mieke voor. Jens schrok van het voorstel van Mieke. Hij twijfelde, zou weigeren of niet. Mieke keek hem aan en wachtte zijn antwoord af.

“Voor mij is het goed”, zei Jens en hij gaf dus toe aan de wensen van Mieke.

“Mooi”, zei Mieke en ze nam haar handtas en stak haar sleutels er in weg. Samen liepen ze naar buiten. Voor hij de deur uitliep, twijfelde Jens nog even maar stapte dan aan de arm van Mieke naar buiten. Ze liepen vervolgens hand in hand door de straat. Er was niemand op straat en dit tot de grote opluchting van Jens. Ook waren de meeste rolluiken van de woningen in de straat ook al naar beneden. Mieke en Jens wandelden rustig het blokje om. Mieke vond het knap van Jens dat hij dit aandurfde. Ze had verwacht dat hij dit zou weigeren maar dat was dus niet het geval.

Na een kwartiertje wandelen kwamen ze terug aan bij hun woning. Mieke opende de deur en ze liepen terug naar binnen. Mieke deed de deur achter zich dicht. Ze liepen naar de woonkamer waar Mieke hem liet plaatsnemen in de sofa. Mieke haalde een pakje uit de kast en gaf het aan Jens. Het was mooi ingepakt en Jens opende voorzichtig de verpakking. Toen de verpakking verwijderd was, zag Jens dat hij een penispomp en enkele Cock ringen cadeau had gekregen van Mieke. Mieke had deze eveneens besteld bij Pabo. Jens bedankte Mieke voor dit cadeautje.

“Die zullen we straks wel eens uitproberen”, zei Mieke tegen Jens, “maar nu wil ik je eerst nog iets laten zien”. Hierop trok Mieke haar jurk voorzichtig uit en stond ze in haar lingerie voor Jens. Jens zag nu eindelijk hoe de lingerie die hij deze middag voor Mieke had gekocht, haar stond. Hij was enorm tevreden van het resultaat. Ze zag er gewoon fantastisch uit. Mieke stapte op Jens toe en vroeg hem: “bevalt het je een beetje”.

“Het staat je fantastisch”, zei Jens heel erg onder de indruk.

Mieke sloeg haar armen rond de middel van Jens en deze deed hetzelfde bij haar. Ze begonnen elkaar terug te tongzoenen. Jens legde al snel zijn handen op Mieke haar billen en begon deze zachtjes te kneden. Mieke vond het een heerlijk gevoel. Ze genoot er even heel intens van en schoof dan op haar beurt de rok van Jens even omhoog en begon zo zijn billen te strelen. De handen van Mieke gingen naar de lul van Mieke. Ze greep deze vast en begon hem zachtjes af te trekken. Mieke haar handen werden snel nat van het voorvocht. Mieke die eveneens heel erg opgewonden was, wilde zo snel mogelijk de lul van Jens in zich voelen. Ze trok de string naar beneden en deze viel rond de enkels van Jens. Hij stapte er uit. Het rokje zat rond zijn middel. Mieke maakte de BH los, en trok deze uit. Ze streelde zich even over haar borsten. Haar tepels waren keihard van opwinding. Mieke trok vervolgens haar string uit. Deze was al helemaal nat van haar sappen die al rijkelijk uit haar poesje liepen. Mieke had nu enkel nog haar jarretelgordel, haar kousen en haar schoenen aan. Mieke zei tegen Jens dat hij in de sofa moest gaan zitten. Jens ging in de sofa zitten. Mieke ging vervolgens bij Jens op de schoot zitten met haar gezicht weg van hem. Ze greep de lul van Jens vast en leidde die bij haar naar binnen. Ze liet zich volledig op de lul van Jens neerzakken. Mieke vond dit een heel leuk standje omdat haar G- spot er heel goed door word gestimuleerd. Mieke zette haar handen op de dijen van Jens en begon op en neer te wippen. Door het feit dat Mieke zo opgewonden was, duurde het niet lang of ze kwam klaar. Nadat haar orgasme was weg geëbd, kwam ze van Jens zijn lul af. Jens die bijna op het punt stond om klaar te komen werd er bijna gek van

“Even geduld nog”, fluisterde Mieke hem geil toe.

“Kom mee met me naar boven”, zei Mieke tegen Jens. Ze liep alvast heupwiegend naar de trap. Jens stond snel op uit de sofa, met een lul die steeds stokstijf overeind stond. Hij liep snel Mieke achterna en liep achter haar de trap op. Hij had een heel mooi zicht op de billen van Mieke.

“Wat zien die billen er heerlijk uit”, dacht Jens bij zichzelf.

Boven gekomen liet Mieke Jens de logeerkamer binnen gaan. Zelf liep ze naar de dressing. Ze haalde een voorbindpenis te voorschijn. Ze had deze bij Pabo besteld zonder dat Jens het wist. Mieke trok de voorbindpenis aan waarbij het ene uiteinde in haar poesje verdween. Ze gespte de riemen goed dicht zodat het mooi op zijn plaats bleef zitten. Ze nam nu nog een tube glijmiddel uit de lade. Mieke was klaar voor de opdracht, die ze al een heel eind voor ogen had. Het was wel een opdracht die voor haar gevolgen zou hebben. Jens wilde haar al een hele tijd eens in haar kont neuken. Maar, dat idee had Mieke maar niets gevonden. Jens had nog nooit er echt op aangedrongen, maar stelde regelmatig eens de vraag opnieuw zonder haar onder druk te zetten. Gaandeweg was het idee gaan groeien bij Mieke en stond ze er niet meer zo weigerachtig tegen. Het begon haar zelfs een beetje te fascineren. Als ze naar een pornofilm keek, had ze altijd wel extra aandacht als er anale seks in voorkwam, en het wond haar zelfs op. Maar ze wilde niet zomaar toe geven aan Jens zijn vraag. Ze wilde er iets tegenover stellen. Ze had er lang over nagedacht en ze had een schitterend idee gekregen. Ze zou Jens vertelen dat hij haar in haar kont mocht neuken, als ze dit eerst bij hem mocht doen. Dat was de voorwaarde. Jens moest eerst eens zelf ondervinden hoe dit zou aanvoelen. En nu was het eindelijk zo ver.

Mieke liep naar de logeerkamer. Ze voelde zich toch wel wat zenuwachtig. Toen Jens Mieke de kamer zag binnenkomen keek hij enorm verbaasd naar de voorbindpenis die Mieke om had. Hij had nog totaal geen idee wat Mieke van plan was.

“Je hebt me al altijd eens in mijn kont willen neuken en tot op heden wilde ik dit niet, maar ik heb een voorstel voor je”, zei Mieke tegen Jens. “Als ik je in jou kont mag neuken, dan mag jij me later ook in mijn kont neuken”, deed Mieke haar voorstel. Jens kon zijn oren haast niet geloven. “Wat een voorstel”, zei Jens heel verrast. Jens keek even naar de voorbindpenis die Mieke om had. ‘Die lul is niet zo dik’, dacht Jens bij zichzelf. Hij keek Mieke even strak in de ogen aan en vroeg haar: “Als jij mij niet mag neuken in mijn kont, dan mag ik niet”.

“Inderdaad, als jij mijn kont wil ontmaagden, dan wil ik dat eveneens bij jou doen”, antwoordde Mieke.

“Dan mag je me ontmaagden”, zei Jens toen.

Mieke vond dit schitterend al betekende dit wel het einde van haar maagdelijkheid. Maar daar had ze zich al lang over gezet. Ze wilde het eigenlijk wel eens weten hoe het voelde, om een lul in je kont te krijgen.

“Dan mag je nu eerst je kledij uittrekken”, zei Mieke tegen Jens. Jens had immers nog steeds het topje aan en de rok zat nog steeds rond zijn middel. Jens trok de kledij uit en liet het op de grond neervallen. Toen Jens helemaal naakt was, liet Mieke hem op handen en knieën plaatsnemen op het bed. Jens deed meteen wat Mieke van hem verlangde. Mieke nam de tube met glijmiddel en draaide deze open. Ze trok met haar ene hand de billen van Jens wat uit elkaar en zo kon ze makkelijker bij Jens zijn kontgaatje komen. Ze spoot een flinke klodder glijmiddel op Jens zijn kontgaatje en wreef het voorzichtig wat open. Mieke was toch wel een beetje onwennig. Jens vond het eveneens een beetje vreemd, maar hij liet Mieke haar gang gaan. Toen deed Mieke heel wat glijmiddel over de dildo die ze omhad en smeerde alles mooi open. Ze had er een heel dikke laag opgelegd. Toen ze dit gedaan had legde ze de tube naast Jens op het bed. Ze knielde vervolgens achter Jens neer. Mieke haar hart ging verschrikkelijk te keer van opwinding. Om maar van dat van Jens te zwijgen. Mieke plaatste de dildo voor het nauwe gaatje en vroeg nog even aan Jens of hij het nog steeds wilde. Jens beantwoordde haar vraag positief, al klonk er toch wat onzekerheid in zijn stem. Mieke begon hierop wat druk uit te oefenen op het maagdelijke gaatje. De sluitspier bood heel wat weerstand. Mieke verhoogde de druk en plotseling schoof de top van de dunne dildo bij Jens naar binnen.

“Aaaach”, riep Jens uit toen hij de dildo doorheen zijn sluitspier voelde glijden. Het deed hem wat pijn, maar hij wilde Mieke niet tegen houden. Nu de sluitspier overwonnen was, kon Mieke voorzichtig de dildo in Jens zijn kont naar binnen duwen. Ze raakte er door in extase. Jens voelde hoe de dildo zich langzaam een weg bij hem naar binnen baande. Er kwam alsmaar meer glijmiddel mee naar binnen en die smeerde de sluitspier van Jens goed, en hierdoor verdween de pijn ook langzaam. Toen de dildo volledig in Jens zijn kont zat, vond Mieke dit een soort overwinning voor haar. Ze wist dat ze binnenkort hetzelfde gevoel zou moeten meemaken, maar ze was Jens toch mooi voor geweest. Ze liet Jens even wennen aan het gevoel van die dildo in haar kont. Na een paar minuten te hebben gewacht begon ze de dildo heel voorzichtig in en uit Jens te bewegen. Wat vond ze het jammer dat ze niet kon voelen hoe het aanvoelde om een lul ergens in de steken. Dat had Jens dan weer wel voor op haar. Mieke verhoogde het tempo en was al snel Jens behoorlijk stevig aan het neuken in zijn kont. Door het feit dat er eveneens een dildo in haar kutje zat, zorgde dit eveneens voor enorm veel genot bij Mieke. Ze begon te kreunen van genot. Haar genot werd als maar groter en groter en ze bleef maar door gaan. Ze bleef maar doorgaan tot ze een orgasme kende. Ondertussen zat Jens op zijn knieën en voelde hij die lul maar heen en weer gaan in zijn kont. Hij had nooit durven denken dat hij ooit in zijn kont geneukt zou worden. En nu Mieke dit deed, wist hij niet wat hij ervan moest vinden. Hij vond het voor een stuk wel nog aangenaam, maar anderzijds vond hij het wel een beetje onnatuurlijk aanvoelen.

Toen Mieke klaargekomen was, vestigde ze haar aandacht terug op Jens. Ze was even met haar eigen genot bezig geweest en was daarbij Jens uit het oog verloren. Ze boog zich wat over Jens heen en bleef met haar bekken verder neukbewegingen maken zodat de lul bleef in en uit Jens zijn kont gaan. Mieke greep de lul van Jens vast in haar rechterhand en begon Jens op zijn beurt af te trekken. Jens had nog steeds een enorm stijve lul. Terwijl ze Jens zo aan het aftrekken was, bleef ze hem neuken in zijn kont. Jens werd er helemaal gek van dit heerlijke gevoel en al snel kondigde zijn orgasme zich terug aan. Hij begon luid te grommen en te brommen. Mieke bleef maar verder rukken en neuken en enkele ogenblikken later kwam Jens klaar. Zijn sperma spoot wel twee meter ver op de lakens. Doordat Mieke Jens in zijn kont aan het neuken was, was zijn prostaat enorm gestimuleerd en hierdoor kende Jens een ongelofelijk hevig orgasme. Hij bleef maar spuiten. Nooit eerder was hij zo hevig klaargekomen. Toen hij leeggespoten was, trok Mieke, die heel erg onder de indruk was, zich voorzichtig uit Jens zijn kont terug.

Toen de dildo uit zijn kont floepte zag ze hoe het gaatje zich langzaam terug sloot. Jens viel wat uitgeput op het bed neer. Mieke voelde zich fantastisch dat ze Jens anaal had ontmaagd. Hoeveel vrouwen zouden dit bij hun man of vriend hebben mogen of kunnen doen. Mieke vond het werkelijk te gek. Mieke ontdeed zich even van de voorbindpenis en liet deze op de grond neervallen. Ze ging naast Jens op het met sperma besmeurde bed liggen. Ze streelde Jens over zijn billen. Zo bleven ze ruim nog een kwartiertje liggen. Dan kwam Mieke overeind.

“Kom recht staan, de dag is nog niet om”, zei ze tegen Jens, hem duidelijk makend dat zij in charge was en dat ze nog wat van hem verlangde. Jens kwam overeind en zei tegen Mieke dat hij nog nooit zo hevig klaargekomen was.

“En mag ik je later nog in je kont neuken”, vroeg Mieke aan Jens. Die keek haar aan en antwoordde dan: “dat mag je zeker nog doen, want ik heb er enorm van genoten”. Mieke was opgelucht met het antwoord, want ze had een beetje schrik dat Jens dit er een beetje over zou hebben gevonden, maar dat was dus duidelijk niet het geval.

 Ga je nu maar even douchen, zei Mieke tegen Jens, en dan mag je naar de slaapkamer komen. Jens verdween naar de badkamer terwijl Mieke naar de slaapkamer ging en daar haar kousen en jarretelgordel uittrok en toen naakt op het bed ging liggen. Ze was nog steeds behoorlijk opgewonden en wilde wel nog eens aan haar trekken komen. Tien minuten later kwam Jens de slaapkamer binnengewandeld. Zijn lul stond nog steeds half stijf. Ruim je even nog de slaapkamer op, zei Mieke tegen Jens en was je even de voorbindpenis mooi. Jens vertrok te doen wat ze vroeg. Ondertussen lag Mieke op haar rug op haar bed, haar knieën opgetrokken en haar benen wijd open. Ze was met zichzelf aan het spelen. Ze vingerde zichzelf, streelde langs haar klitje en liet zich zelf heerlijk klaarkomen. Maar nog steeds ging dat hete gevoel niet weg tussen haar benen. Ze wilde de lul van Jens nog in haar voelen.

Toen Jens twintig minuten later terug binnenkwam, stuurde Mieke hem nog even naar beneden om zijn nieuw speeltje te gaan halen. Jens kwam even later terug met de penispomp en de Cock ring. Jens gaf Mieke de doos. Mieke haalde de Cock ring over zijn lul en over zijn ballen zodat deze bij het hele begin van de penis kwam te zitten. Mieke trok de ring vervolgens wat aan. Vervolgens zette Mieke de koker van de penispomp over de lul van Jens en zette de pomp vervolgens aan. Deze zoog de koker luchtledig en hierdoor werd Jens zijn lul in geen tijd helemaal stijf. Toen Mieke de pomp afzette en de koker verwijderde had Jens een ongelofelijke stijve en dikke lul. Hij was ietsje dikker dan anders, niet veel, maar toch een beetje.

“Kom me nu maar eerst even lekker likken”, zei Mieke tegen Jens. Jens knielde voor Mieke neer en begon meteen Mieke te beffen. Hij liet Mieke kronkelen van genot. Het duurde dan ook niet lang of Mieke kwam klaar. Mieke haar orgasme was enorm hevig en het geil stroomde uit het poesje van Mieke. Jens likte en zoog alles mooi op en slikte alles door. Nadat haar orgasme was verdreven was, spoorde Mieke Jens aan, haar te neuken. En dat moest je Jens natuurlijk geen twee keer zeggen. Hij tilde Mieke op en gooide haar in het midden van het grote bed en dook meteen op haar. Hij stootte meteen zijn lul in Mieke haar kut en begon haar meteen stevig te neuken. Het duurde maar enkele minuten of Jens kwam luid roepend klaar.

Nadat hij klaargekomen was, trok hij zich uit Mieke terug. Maar deze was nog niet klaar met hem en ze dook meteen op hem. Doordat Jens een Cock ring om had en ook door het feit dat Mieke hem Cialis had doen slikken zorgde er voor dat Jens zijn lul stijf bleef. Mieke liet zich op zijn lul neerzakken en begon Jens te neuken. Deze kon het haast niet geloven. Mieke neukte Jens stevig. Jens greep haar borsten vast en begon deze stevig te kneden. De tepels van Mieke stonden stijf van opwinding. Al snel stond Mieke op het punt om klaar te komen. Ze bleef maar door gaan en kwam dan ook snel op een heel luidruchtige manier klaar. Na haar orgasme kwam ze van Jens zijn lul af. Ze liet zich naast Jens neervallen en beiden moesten toch even bij komen.

Na tien minuten stuurde Mieke Jens naar beneden om nog iets te drinken te halen. Jens kwam terug met een fles rosé wijn en twee glazen. In de kamer aangekomen schonk hij de glazen vol. Mieke kwam uit het bed en kwam bij Jens bij de tafel staan. Jens gaf Mieke een glas. Mieke dronk haar glas in een teug leeg, want ze had een grote dorst. Jens volgde het voorbeeld van Mieke en dronk ook zijn glas leeg. Jens vulde de glazen nog even bij. Mieke nam haar glas en nam nu een slokje van om de wijn eens te proeven. Hij was best lekker. Ze waren gezellig hun glaasje aan het drinken. Maar al snel wilde Mieke terug neuken. Ze ging op de tafel liggen en spreidde haar benen wijd open.

“Heb je geen zin om me nog even een beurt te geven”, stelde Mieke voor. Jens begreep meteen dat Mieke nog niet verzadigd was en hij ging tussen haar benen staan en duwde zijn lul terug in haar kut en begon haar zo te neuken. Hij kon zo gemakkelijk bij haar borsten komen en speelde er mee. Na een poosje haar zo op de tafel te hebben geneukt, duwde Mieke hem van haar af en kwam ze van de tafel af. Ze liet Jens plaatsnemen op de stoel en ging dan vervolgens op zijn schoot zitten, met zijn pik diep in haar. Zo begon ze op en neer te wippen. Mieke bleef maar wippen tot ze terug klaar kwam.

Na nog even een slok te hebben gedronken, verplaatsen ze zich terug naar het bed, waar Mieke en Jens elkaar in verschillende posities en standjes nog ruim een uur verder neukten. Mieke kwam nog drie keer klaar en ook Jens spoot nog twee keer een lading sperma in Mieke haar hunkerende poesje. Tegen een uur of drie waren beiden uitgeput en doken ze onder de lakens. Mieke nestelde zich in de armen van Jens en zo bleven zo nog even napraten over de voorbije dag. Jens vertelde Mieke dat hij enorm van de dag genoten had, dat het een enorm spannende dag was geweest. Zo viel Mieke een kwartiertje later in slaap. Heel eg tevreden over de voorbije dag en ook volledig bevredigt.

Lisa 1973

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En of directe reactie met auteur per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *