Domination day 3.4

()

Vandaag was het terug Domination Day voor Mieke en Jens. Mieke en Jens deden dit een keer in de maand en wie mocht domineren wisselde iedere keer. Zo was het vandaag terug aan Jens om de touwtjes in handen te nemen.

Domination day begon zaterdagochtend heel vroeg. Mieke werd door Jens om 7 uur uit bed gezet. Ze moest voor een uitgebreid ontbijt zorgen. Maar daarvoor moest Mieke wel nog even naar de bakker om koffiekoeken en broodjes te halen. Jens had de kledij voor Mieke al klaargelegd in de dressing. Jens had een uiterst strakke legging klaargelegd. Een legging die Mieke anders onder een kort rokje draagt. De legging komt tot net boven de knie van Mieke. De legging van Mieke was wel eg aansluitend. Dit viel anders niet op omdat ze er rokje boven droeg. Maar, die lag nu niet klaar en dus mocht ze die niet aantrekken. Jens had ook geen lingerie klaargelegd en zo moest Mieke deze zo aantrekken. Door het feit dat Mieke geen slip had aangetrokken, tekende haar schaamheuvel heel duidelijk af in de legging. Je kon haar schaamlippen duidelijk afgetekend zien in de legging. Het was een heel uitdagend zicht. Daarop moest Mieke een strak zittend topje aantrekken. Een BH mocht ze eveneens niet aantrekken, waardoor Mieke haar tepels doorheen de stof van het topje priemden. Mieke bekeek zichzelf even in de spiegel. Haar kledij bedekte alles wel mooi maar verborg eigenlijk heel weinig. Het was een heel uitdagende kleding die Jens voor haar had uitgekozen. En zo moest Mieke naar de bakker.

Bij de bakker was het behoorlijk druk en Mieke merkte al snel dat ze heel wat bekijks had van de aanwezige mannen. Mieke vond dit best prettig dat ze de mannen zo beroerde. Heel erg opgewonden verliet Mieke de bakkerij en reed ze terug naar huis. Ze had het zalig gevonden om de mensen zo uit te dagen. Met een kletsnatte poesje kwam Mieke terug thuis, waar ze meteen aan de slag ging om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Ze kookte enkele eitjes, ze bakte een omelet, zette koffie, perste enkele appelsienen uit. Toen Mieke klaar was met het bereiden van het ontbijt, dekte ze mooi de tafel. Ze was daar net mee klaar toen Jens de keuken binnenkwam en plaats nam aan de tafel.

Na een heerlijk ontbijt, kreeg Mieke een volgende opdracht. Ze mocht de keuken volledig opruimen en de vaat met de hand doen, in plaats van alles in de vaatwasser te stoppen. Mieke ging meteen aan de slag. Ondertussen zat Jens rustig zijn krant te lezen.

Toen Mieke een uurtje later klaar was met alles op te ruimen kreeg ze een nieuwe opdracht van Jens. Ze mocht zich gaan omkleden. Jens had een tennisbaan vastgelegd voor een uurtje te gaan tennissen. Dus mocht Mieke haar tennisoutfit gaan aantrekken. Jens had ook er bij gezegd dat ze lingerie mocht aantrekken nu. Mieke trok in de dressing haar topje en legging uit en legde die mooi aan de kant. Ze haalde vervolgens een setje lingerie uit de kast. Ze haalde een setje uit dat heel gemakkelijk zou zijn om te sporten. Na haar slip en BH te hebben afgetrokken, trok Mieke het tennisrokje aan. Haar lange mooi gebruinde benen kwamen van onder het korte plooirokje. Mieke trok nog een wit topje erboven aan. Ze trok nu nog een paar witte sokjes aan en haar tennisschoenen en ze was klaar om te gaan sporten..

Jens was intussen ook al klaar en zo konden ze vertrekken naar de tennisclub. Mieke en Jens mochten op baan 1 spelen. Dat was de eerste baan en daar was er steeds veel beweging van spelers die naar hun terrein moesten, of die naar de sporthal wilden. Ze begonnen te spelen.

Na een minuut of 10 gaf Jens Mieke de opdracht haar BH uit te trekken. Mieke die net bij het net stond keek Jens even aan en keek dan even rond. Er was volop beweging rond het terrein, maar er stond niemand echt te kijken. Mieke maakte de sluiting van haar Bh snel open en stak haar ene hand onder het T-shirt en trok de schouderbandjes van haar schouders. Ze trok haar ene elleboog er door. Vervolgens kon ze zo de BH verwijderen en trok ze hem van onder haar topje vandaan. Er was helemaal niets te zien geweest en niemand had ook maar iets opgemerkt. Mieke liep met haar BH naar het bankje en legde haar BH erop neer en legde de beschermhoes en haar handdoek er boven op. Ze gingen vervolgens verder met tennissen. Haar borsten werden nu niet meer zo ondersteund en ze wipten dan ook heel mooi op en neer onder haar bewegingen.

Na nog een 10 tal minuten. Je kunt het al raden, moest Mieke haar slipje uittrekken. Mieke stapte op het bankje toe, keek even rond en trok dan bliksemsnel haar slipje uit. Jens stond lachend toe te kijken hoe Mieke dit zo snel mogelijk probeerde te doen. Mieke vond het zelf heel erg spannend om dit te doen en ze voelde zich al terug heel erg opgewonden. Ze vond het altijd leuk, als Jens haar dergelijke opdrachten gaf. Mieke en Jens gingen vervolgens verder spelen. Nu moet je weten dat het tennisrokje dat Mieke droeg behoorlijk kort was en iedere keer als Mieke opsloeg, het rokje hoog opwaaide waardoor haar billen zichtbaar werden. Het was al snel enkele mensen opgevallen en die bleven een poosje achter haar staan. Mieke vond dit mega spannend en ze zorgde er dan ook voor dat het rokje alsmaar ophoog opwipte zodat de toeschouwers mooi zicht hadden op haar billen. Ze boog zich ook iedere keer diep voorover om de ballen op te rapen. Mieke genoot enorm van dit uitdagen. Ook Jens vond het heel opwindend wat Mieke deed. Hij had nooit verwacht, dat Mieke zo uitdagend zou reageren.

Toen het uur voorbij was, verlieten Mieke en Jens het terrein. Jens stak de beide tennisrackets weg in een tas. Mieke nam een handdoek en veegde het zweet wat van zich af. Mieke nam vervolgens haar slip en BH van het bankje af en wikkelde het in de handdoek en ze verlieten samen de baan. Nagestaard door de twee mannen die na hun op de baan kwamen tennissen want die hadden duidelijk gezien dat Mieke niets meer onder haar rokje aanhad. Behoorlijk opgewonden van het uurtje tennis verlieten ze de club en stapten ze in de wagen om naar huis te rijden.

Thuis aangekomen parkeerde Jens de wagen op de oprit. Mieke wilde al uitstappen, maar Jens hield haar tegen. “Kleed je alvast maar volledig uit”, zei Jens tegen Mieke. Mieke keek Jens aan. “Moet ik dan bloot naar binnen lopen”, vroeg Mieke aan Jens. “Inderdaad”, antwoordde Jens. Mieke vond dit wel spannend, want ze zou gezien kunnen worden van op straat. Mieke trok als eerste haar topje uit. De tepels van Mieke stonden reeds helemaal stijf van opwinding. Vervolgens trok Mieke haar rokje uit en zat ze helemaal naakt in de wagen. “Dan mag je nu uitstappen en kijken of er iets in de brievenbus zit”, zei hij tegen Mieke. Mieke moest daarvoor dan tot tegen aan het voetbad stappen en zo zou ze zeker van op straat zichtbaar zijn. Jens gaf haar zijn sleutelbos. Mieke stapte uit en stapte naar de brievenbus. Terwijl ze de bus checkte passeerden er enkele wagens en die zagen natuurlijk dat Mieke daar naakt stond. Mieke voelde zich rood kleuren en haar hart ging verschrikkelijk snel te keer. Een van de wagens toeterde naar Mieke. De brievenbus was natuurlijk leeg en Mieke sloot de brievenbus terug af en liep vervolgens naar de voordeur en opende die. Jens was ondertussen eveneens uitgestapt en kwam achter Mieke staan en streelde haar over haar billen terwijl ze de deur opende.

Eenmaal binnen, haalde Jens meteen zijn lul te voorschijn en moest Mieke op haar knieën om hem te pijpen. Iets wat ze natuurlijk vol overgave deed. Lang hoefde Mieke Jens niet te pijpen want hij was ook heel erg opgewonden en na enkele ogenblikken kwam Jens vol in haar gezicht klaar. Mieke haar gezicht zat compleet onder de sperma. Jens veegde zijn lul terug proper in haar haren. Mieke vond dit wel eens leuk op zo behandeld te worden.

Met de sperma nog steeds op haar gezicht moest Mieke naar de keuken gaan om daar de tafel te gaan dekken voor het middagmaal. De sperma liep van haar kin af en kwam op haar borsten terecht. Jens en Mieke hadden nog broodjes meegebracht op hun weg terug van de tennisclub. Mieke en Jens gingen aan tafel zitten en begonnen te eten. Terwijl ze aan het eten waren verklapte Jens aan Mieke dat hij een afspraak had gemaakt bij de kapper. Bedoeling was dat Mieke haar haren zou laten kleuren. Mieke had blond haar en Jens wilde wel eens iets anders. Jens vertelde Mieke nog dat ik zelf het kleur mocht kiezen.

Mieke was een beetje verrast omdat de regels waren dat ze geen zaken deden die blijvend waren. Je haar kleuren kon je zien als iets permanent, maar eigenlijk ook als iets tijdelijks. Het was een opdracht die pal op de grens van wat toelaatbaar was. En vooral dat Jens de keuze vrijliet van haarkleur, zorgde er voor dat die opdracht in principe voldeed aan de voorwaarden. Mieke kon de opdracht wel weigeren, maar ze besloot het niet te doen.

Nadat ze klaar waren met eten, moest Mieke de tafel afruimen en de keuken opruimen. De sperma was intussen reeds aan het opdrogen. Toen Mieke klaar was met de keuken, mocht ze zich gaan douchen. Na de douche, mocht ze zich afdrogen en zich dan aankleden. Jens had ondertussen terug de kledij klaargelegd die Mieke moest aantrekken. Hij had een kort rokje en een strak topje klaargelegd, meer niet. Dus ging Mieke terug zonder lingerie op stap. Het rokje was heel kort en Mieke had schrik dat er veel te zien zou zijn moest ze moeten gaan zitten. Mieke vond het wel heel spannend op er zo bij te lopen. Toen Mieke zich had aangekleed, trok ze nog bijpassende schoenen, met hoge hak aan. Nu waren ze klaar om te vertrekken.

Mieke en Jens liepen terug naar buiten en stapten in de wagen. Ze vertrokken en reden richting Brugge. Jens had een mooi zich op de benen van Mieke. Die slaagde er net in om alles mooi bedekt te houden met haar rok. Mieke was natuurlijk heel erg opgewonden. Terwijl hij aan het rijden was, gaf Jens de opdracht aan Mieke om zich te vingeren. Mieke had geen probleem met die opdracht en ze heft even haar kontje op zodat ze haar rok wat omhoog kon schuiven en ze met volledig ontbloot poesje op de zetel zat. Mieke had al snel twee vingers in haar kletsnatte kut zitten en vingerde zich stevig door, want ze wilde wel eindelijk eens klaar komen. Maar dat was haar natuurlijk niet gegund. Net voor ze ging klaarkomen, liet Jens haar stoppen. Mieke vond dit best frustrerend, maar anderzijds had ze Jens dit de vorige keer ook gelapt. In Brugge aangekomen, zette Jens Mieke af bij de kapper. Ze spraken af dat Mieke Jens zou opbellen op zijn GSM wanneer ze klaar was bij de kapper.

Mieke liep het kapsalon binnen. Het was een heel gekende zaak, die gespecialiseerd was in haarkleuringen. De kapper vroeg welk kleur Mieke in gedachte had. Mieke had blond haar en had altijd een beetje moeten vechten tegen de vooroordelen van het blond zijn. Mieke twijfelde tussen inktzwart en een roodharige kleur. De kapper nam een foto van Mieke. Vervolgens werd de digitale foto ingeladen in de computer en kon de kapper de haarkleur van Mieke wijzigen. Hij toonde zo Mieke hoe ze er uit zou zien met inktzwart haar en hoe ze er uit zou zien met roodkleurig haar. Mieke was meteen verkocht voor de inktzwarte kleur. Mieke mocht vervolgens gaan zitten in de stoel. De kleur zou zo’n 4-tal weken blijven zitten. Mieke vond dit prima. De kapper begon met het kleuren van het haar. Zo’n anderhalf uur later was het klaar. Mieke bekeek zichzelf in de spiegel en was heel tevreden met het resultaat. Ze zag er natuurlijk heel anders uit nu. Na afgerekend te hebben verliet Mieke de zaak en nam ze haar GSM en belde ze Jens op.

Jens nam de telefoon op en gaf Mieke meteen haar volgende opdracht. Niet ver van bij de kapper had Pabo blijkbaar vorig jaar een seksshop geopend. Mieke moest naar de seksshop gaan en daar een dikke dildo halen, een anale douche. “En als je nog iets anders ziet dat je geweldig zou vinden, mag je dat gerust meebrengen” voegde Jens er nog aan toe. Hierop werd de verbinding verbroken. Mieke was nog nooit alleen een seksshop binnen geweest. Mieke liep naar het adres dat Jens had opgegeven. Toen Mieke bij de zaak kwam, twijfelde ze even, maar liep dan naar binnen. Haar hart ging werkelijk enorm te keer. Mieke keek eerst even rond en vond al snel de anale douche die ze moest meebrengen. Mieke wist zo meteen dat haar kontje het deze avond weer hard te verduren zou krijgen. Mieke keek ook even naar de dildo’s en koos er een dik exemplaar uit. Mieke was zo bezig met het uitzoeken, dat ze niet had gemerkt dat een aantal mannen verlekkerd naar haar zaten te kijken. Toen ze dit merkte kleurde Mieke meteen heel rood en liep ze naar de kassa waar ze snel ging afrekenen. De man aan de kassa was heel vriendelijk en stak alles mooi weg in een tasje. Na betaald te hebben verliet Mieke de zaak. Ze was toch een beetje opgelucht dat deze opdracht erop zat.

Mieke liep snel van bij de winkel vandaan en nam dan haar GSM en belde naar Jens om hem te melden dat ze de opdracht had uitgevoerd. Jens vertelde Mieke dat ze naar het station moest komen, dat de wagen daar geparkeerd stond. Mieke bevond zich aan de andere kant van de stad en zou de bus moeten nemen naar het station. Mieke liep naar de bushalte en na een kleine 5 minuten wachten kwam de bus eraan. Mieke stapte op en ging zitten op de enige plaats die nog vrij was. Mieke hield haar benen dicht tegen elkaar gesloten zodat ze niemand onder haar rok zou kunnen kijken, want op de plaats waar ze zat zouden de mensen dit vlot kunnen doen. Mieke was terug heel erg opgewonden en voelde het geil al terug uit haar poesje stromen. Toen ze aan het station aankwam, stond Mieke op en zag Mieke dat er een natte vlek op de stoel zat. Mieke stapte af en belde terug naar Jens. Hij vertelde haar waar de auto geparkeerd stond en Mieke liep er naar toe. Jens zat al in de wagen. Mieke stapte bij hem in. Jens was aangenaam verrast van de kleur die Mieke gekozen had. Hij had verwacht dat Mieke voor een andere tint van blond zou kiezen. Hij had totaal niet durven denken dat Mieke voor zo’n drastische verandering zou gaan, maar hij was er wel heel erg blij mee. Hij vertelde haar dat het resultaat prachtig was.

Als beloning voor haar keuze, mocht Mieke zich in de wagen even klaarvingeren. Mieke vond het spannend om zo langs de autosnelweg, terwijl ze aan het rijden waren zichzelf klaar te maken. Maar veel moeite moest Mieke hiervoor niet doen, want ze was enorm opgewonden.

Thuis gekomen, moest Mieke meteen in huis gaan en moest ze zich terug uitkleden. Terwijl Mieke in de hal haar kleren uittrok, liep Jens naar binnen met enkele tassen en liep hij ermee naar de garage. Jens gaf Mieke vervolgens een lijstje met zaken die ze nog moest doen, want Jens moest nog even iets gaan halen. Mieke las het lijstje. Ze moest de logeerkamer in orde brengen. Dat wil zeggen dat Mieke de matras terug in plastiek moest gaan inpakken en verse lakens opleggen. Ook moest ze in de badkamer enkele handdoeken klaarleggen en moest ze bij de jacuzzi in de tuin enkele badjassen en handdoeken gaan klaarleggen. Daarvoor moest Mieke natuurlijk wel weer naakt door de tuin. Maar ze had geluk, de buren waren niet thuis, dus werd ze niet gezien.

Na nog een paar huishoudelijke taken te hebben moeten uitvoeren, moest Mieke in de hall op Jens staan wachten. Jens had gezegd dat Mieke voorover gebogen over de commode moest gaan staan met haar benen wijd open. Mieke deed wat Jens van haar verlangde en ging zo klaar gaan staan. Het duurde nog een hele poos eer Jens thuis kwam en al die tijd bleef Mieke gewoon staan.

Toen hoorde Mieke de wagen van Jens de parking oprijden. Enkele ogenblikken later kwam Jens binnen en zag Mieke staan zoals hij haar had gevraagd. Jens had nog enkele zaken gehaald en had ook frietjes van de frituur meegebracht als avondmaal. Hij zette de frietjes naast Mieke haar armen op de commode en deed vervolgens zijn broek open en haalde zijn stijve lul te voorschijn en stootte die lul gewoon bij Mieke naar binnen en begon haar hard te neuken. Mieke die al sterk opgewonden was, genoot heel intens van deze behandeling. Jens greep Mieke bij haar haren vast en trok haar hoofd zo naar achter. Mieke genoot toen Jens dit deed en ze kwam dan ook snel klaar op die beukende lul van Jens. Jens bleef maar doorgaan tot hij enkele ogenblikken later eveneens klaar kwam en een flinke lading sperma in Mieke haar poesje pompte.

Na deze neukbeurt, liepen Mieke en Jens naar de keuken. Mieke ging helemaal naakt aan tafel zitten en begon zo te eten. Na het avondmaal moest Mieke terug de keuken opruimen. De sperma liep gewoon uit Mieke haar poesje langs haar dijen. Jens had Mieke verboden dit weg te wrijven.

Na de keuken te hebben opgeruimd liepen Mieke en Jens vervolgens naar boven naar de badkamer.

Daar moest Mieke in de douche gaan staan. Jens vulde de anale douche die hij had meegenomen van beneden. Mieke wist wat er haar te wachten stond. Jens plaatste het uiteinde van de anale douche voor Mieke haar kontgaatje en duwde het voorzichtig bij haar naar binnen. De diameter van de canule was niet zo dik en het ging dan ook vlot doorheen de sluitspier. Toen de canule helemaal in Mieke haar aars stak, spoot hij de vloeistof in haar. Het bracht een vreemd gevoel teweeg bij Mieke. Toen hij de vloeistof in haar had gespoten, trok hij de canule terug. Mieke moest zich haasten naar het toilet om zich te ontlasten. Na al het water uit Mieke was verdwenen moest Mieke terug onder de douche gaan staan en herhaalde het ritueel zich terug. En zo ging het verder tot er proper water terug uit Mieke haar kont kwam gestroomd. Zo had Mieke voor het eerst in haar leven een lavement gekregen. Echt aangenaam had ze het niet gevonden, maar anderzijds waren haar darmen nu eens volledig proper.

Mieke mocht zich nu even douchen van Jens. Na zich te hebben afgedroogd moest Mieke zich nog wat opmaken van Jens. Hij verdween vervolgens naar beneden. Mieke liep naar de dressing om haar haren te drogen en zich op te maken. Ze liep vervolgens naar beneden naar de keuken. Daar lag een briefje op de tafel. Mieke nam nieuwsgierig het briefje en las wat er op staat. Er stond op dat Mieke de dildo die ze gekocht had moest mee nemen naar buiten, naar de jacuzzi. Mieke deed wat Jens van haar verlangde en nam de dildo uit de tas en liep er mee naar buiten.

Jens lag al te genieten in de jacuzzi. Mieke liep naakt naar hem toe. Ze zag Jens in de jacuzzi zitten en hoopte dat ze erbij mocht gaan zitten. Maar haar hoop was snel vervlogen, want Jens stond het niet toe. Ze moest wijdbeens voor hem gaan staan en hem de dildo geven. Mieke ging met haar benen wijd open voor Jens staan. Die had de dildo van Mieke overgenomen en plaatste die tussen haar schaamlippen en ging zo een aantal heen en weer en maakte zo de top van de dildo nat. Vervolgens duwde Jens de dikke dildo in het kutje van Mieke. Gelukkig lag de jacuzzi compleet buiten het zicht van de buren, want deze zaten op het terras te genieten van een heerlijke zomeravond. Mieke had zelfs niet gezien dat de buren buiten zaten en ze wist zo ook niet of ze door hen gezien waren. Jens duwde de dildo diep in Mieke haar kut. Dan liet hij die met rust en moest Mieke zo blijven staan en mocht ze de dildo niet aanraken en mocht die niet uit haar poesje vallen. Mieke kneep haar vaginale spieren samen om de dildo zo goed te kunnen vasthouden.

Na maar dan tien minuten met die dildo in haar kutje te hebben moeten staan, trok Jens de dildo uit Mieke haar kut. Mieke moest zich vervolgens omdraaien en diep vooroverbuigen, waardoor haar kont heel uitdagend naar achteren stak. Jens nam de dildo, die nat was van Mieke haar kutsappen en smeerde wat van de kutsappen aan haar anus. Vervolgens duwde Jens heel voorzichtig de dildo in Mieke haar kont naar binnen. Ondanks het feit dat Jens het heel voorzichtig deed, deed het behoorlijk pijn, want er was een beetje te weinig vocht aanwezig. Toen Jens merkte dat het Mieke iets te veel pijn deed, hield hij er meteen mee op. Het moest immers leuk blijven. Mieke was hem daar dankbaar voor. In plaats daarvan moest Mieke zichzelf gaan vingeren, maar niet in haar poesje maar in haar kont. Mieke had dit nooit eerder gedaan en vond het vreemd, maar ze deed wat Jens van haar verlangde en duwde een vinger in haar kont. Dit ging wel gemakkelijk. Mieke begon zichzelf te vingeren. In het begin vond Mieke er niets aan, behalve een beetje vreemd, maar al snel begon ze er toch van de genieten.

Mieke moest zichzelf geruime tijd staan vingeren.

Pas toen Jens de jacuzzi verliet, mocht ze stoppen en trok Mieke de vinger uit haar kont terug. Mieke moest Jens afdrogen. Ze nam een van de badlakens die ze had klaargelegd. Jens liet het zich welgevallen. Toen Mieke klaar was met hem af te drogen, moest ze de badjas klaar houden zodat Jens deze gemakkelijk kon aantrekken. Toen Jens de badjas om had, liepen ze samen naar binnen. Mieke nog steeds naakt. Mieke moest de blikken van de buren trotseren. Deze vonden het leuk om zien. Mieke kleurde helemaal rood.

Eenmaal binnen ging het meteen naar de logeerkamer. Mieke moest daar op het bed gaan liggen. Jens haalde een set handboeien uit een tas die hij had klaargezet. De handen van Mieke werden met die boeien, boven haar hoofd vastgemaakt aan het bed. Hij haalde vervolgens nog een set enkelboeien uit de tas en maakte die vast aan Mieke haar beide enkels. Die werden aan weerzijde van de matras vast gemaakt aan het bed, waardoor Mieke wijdbeens op het bed lag en niet in staat was haar benen dicht te doen of haar armen als bescherming te gebruiken. Mieke was nu volledig aan Jens onderworpen. Jens verliet even de kamer en liet haar zo alleen achter. Mieke vond dit wel een beetje schrikwekkend.

Maar enkele ogenblikken later was Jens terug met een mandje met daarin een aantal zaken.

Hij nam een banaan en pelde die en stak die vervolgens grotendeels in Mieke haar kutje. Mieke vond het een bijzonder geil gevoel. Jens nam vervolgens een spuitbus met slagroom en spoot heel wat over haar borsten. Ze kwamen helemaal onder de slaagroom te zitten. Hij deed er ook nog een flinke scheut op Mieke haar poesje en op de banaan. En als afsluiter deed hij nog wat chocoladesaus over de banaan. Mieke haar vagina zat compleet onder de slagroom en chocoladesaus. Hij spoot ook heel wat chocoladesaus op mijn buik en vulde Mieke haar navel er volledig mee op. Mieke werd dus gedegradeerd tot het dienblad voor Jens zijn dessert. Jens begon vervolgens de slagroom van Mieke haar borsten te likken. Vervolgens likte Jens de saus van Mieke haar buik af. Zijn tong in haar navel voelden deed Mieke bijna ontploffen. En dan begon hij de banaan op te eten. Hij likte ook de slagroom en chocoladesaus van de vagina van Mieke af en dit zorgde ervoor dat ze in geen tijd op klaarkomen stond. Hij bleef maar doorgaan tot Mieke klaarkwam. Mieke trok haar spieren hierbij zo stevig samen, dat ze de banaan die nog in haar poesje stak kapot kneep. Dat was precies Jens zijn bedoeling geweest. Hij at de banaan verder op en stak zijn tong in haar kut om alle banaan uit haar te krijgen. Dit bezorgde Mieke natuurlijk heel wat genot en ze kwam nog een keer klaar op die tong diep in haar kut.

Toen Jens alles uit Mieke haar poesje had gelikt, verliet hij terug even de kamer. Hij liet Mieke terug alleen achter. Een klein kwartier later kwam hij terug en maakte Mieke los. Ze liepen vervolgens samen naar de badkamer. Daar had Jens de douche een van de handsproeiers vervangen door een dildo. Jens draaide even de kraan open en Mieke zag dat er uit de dildo, doorheen de kleine gaatjes die er in zaten, water naar buiten spoot. Mieke moest in de douche gaan staan met haar benen wijd. Jens duwde de dildo in haar poesje en zette dan het water aan. Mieke voelde het water in haar spuiten, wat een heerlijk gevoel gaf. Mieke genoot er met volle teugen van. Zo reinigde Jens Mieke haar poesje helemaal. Mieke vond het mega aangenaam en Mieke kwam nog een keer klaar. Mieke was helemaal door het dolle heen aan het geraken.

Nadat Mieke zich terug wat had afgedroogd, moest ze van Jens nog even de troep in de logeerkamer opruimen. Toen ze daarmee klaar waren trokken Jens en Mieke naar de slaapkamer. Daar heeft Jens Mieke nog even in haar kont geneukt. Jens kwam in Mieke haar kontje klaar. Intussen was het al ruim na middernacht. Beide waren toch al wat moe geworden van deze dag vol opwinding en gingen ze slapen.

Maar de “Domination Day” was, nog niet helemaal afgelopen, want om zes uur liep de wekker af en profiteerde Jens van het laatste uurtje van zijn 24 uur om Mieke nog even een beurt te geven in haar kont. Hij deed dit op zijn hondjes en greep daarbij Mieke bij haar haren stevig vast en liet zich compleet gaan. Mieke vond het leuk op zo gewekt te worden. Om zeven uur zat de “Domination Day” dag erop.

Lisa 1973

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of direct contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *