Een afzakkertje na de kerstmarkt

()

Als ondersteunende dienst kom ik veel in contact met onze verkopers en verkoopsters. En zo lopen er wel aantal mooie exemplaren rond op kantoor, ten minste als ze niet op de baan zijn natuurlijk. En deze dames zorgen er dan ook altijd voor dat ze er tip top uit zien. Zo ook Ella, maar in tegenstelling tot sommige andere komt ze heel naturel over. Niet zo groot van gestalte, lang bruin haar, een prachtige lach, niet te mager en met de rondingen op de juiste plaats. En ze weet zich ook heel goed te kleden. Niet bepaald sexy maar wel stijlvol en dat maakt haar daarom juist zo naturel en aantrekkelijk, het girl next door type.

De week voor de kerstvakantie is het de gewoonte om met degene die willen iets te gaan eten in het centrum en dan nog even gezellig op de kerstmarkt te blijven hangen. Die dag had Ella weer een stijlvol zwart/grijs kleedje aan, met bijpassende nylon kousen en passende pump schoenen. Het was de gewoonte om met maar een paar auto’s naar het centrum te rijden zodat er minder geparkeerd moest worden. De andere werden achteraf indien nodig aan het station of terug aan de firma afgezet. Vlak voor we vertrokken was ik heel blij dat Ella even langs men bureau passeerde met de vraag of ik mee ging en dat ze met me kon meerijden en haar dan natuurlijk ook terug aan haar wagen kon afzetten. Zo’n mooi en leuk gezelschap is altijd fijn om de files richting centrum te doorstaan. Ik had haar alleen nog maar van op afstand zien lopen maar nu viel het mij ineens op dat haar decolleté iets meer was uitgesneden dan dat we van haar gewoon waren. Ik vroeg haar dan ook of ze uitkeek naar het uitstapje want ze zag er nog beter uit dan gewoonlijk. Ze bloosde en kon niet anders dan toegeven dat ze op een leuke avond hoopte.

“Ik zal men best doen” repliceerde ik en met een knipoog reageerde ze dat dat al veel zal geven. Moest ik hier iets uit afleiden? De avond zou dit natuurlijk uitwijzen. Onderweg naar het centrum verliep de babbel vlot en ik profiteerde er dan ook af en toe van om de schoonheid die naast me zat te bewonderen. En de decolleté liet met natuurlijk niet onberoerd. We waren niet de eerste in het restaurant dus sloten aan in de rij waardoor we nu over elkaar zaten. Tijdens het eten praatte iedereen met iedereen natuurlijk maar toch merkte ik meer oogcontact op met Ella dan gewoonlijk en van die knipoog af en toe kreeg ik het vanbinnen wel warm. Na het eten gingen we met zen allen de kerstmarkt op en stopte we natuurlijk bij het eerst het beste drankstandje. Ook hier praatte iedereen met iedereen maar op een gegeven moment zag ik Ella niet meer. Ze was met een andere collega even de markt rond geweest en had hier en daar wel wat gekocht. Ze kwam bij me staan en vroeg of ik het niet erg vond dat we wat extra bagage mee moesten nemen. Ze keek in men ogen en ik smolt helemaal, natuurlijk was dat niet erg. Het was gezellig maar helaas kwamen we dicht bij sluitingstijd en gingen de meeste mensen naar huis. We vonden ook dat het tijd was om te gaan, en ze had niet te veel gedronken dus ik zette haar best aan haar wagen af. Om het haar gemakkelijk te maken reed ik de garage van ons bureau binnen en parkeerde me langs haar wagen. We keuvelde nog even in de auto.

Ik weet niet of het met opzet was maar ze liet haar jas nog open staan zodat ik toch nog voldoende inkijk had. Wanneer we over het onderwerp waren uitgepraat stelde ik voor dat ik haar aankopen mee hielp overladen naar haar wagen. Wanneer dit gedaan was bedankte ze me voor de hele fijne avond en gaf me een kus, maar deze keer niet op men wang. Wanneer ik deze beantwoorde voegde ze er aan toe dat de avond voor haar nog niet hoefde te stoppen en was voor mij voldoende om haar tegen me aan te trekken en men tong tussen haar lippen te laten glijden. We ontdeden ons van onze jassen en wierpen die in haar koffer. Men handen gleden over haar rug om af en toe haar heerlijk gevuld kontje te voelen en te masseren. Ze loste men lippen en ging verder naar men oorlel en nek. Ik liet haar voelen dat ik het lekker vond door de lekkere rondingen van haar kont en borsten stevig in men hand te nemen. Ze liet haar tong terug tussen men lippen glijden en voelde welk vlees ze in de kuip had door stevig over men kruis te wrijven. Ondertussen was men paal al vrij stevig geworden maar zat hij gevangen in men jeansbroek.

“Laten we die maar bevrijden” fluisterde ze geil en maakte men broek los om dan men rechtkomende paal in haar hand te laten glijden en er zacht aan te trekken. Ik trok de rits van haar kleed gedeeltelijk naar beneden zodat het toch gedeeltelijk naar beneden kon zakken en ik aan de sluiting van haar bh kon. Eerst masseerde ik haar borsten nog over haar bh maar al snel had ik de bh los gemaakt om zo helemaal bloot in de hand te kunnen nemen en men lippen aan haar tepels te zetten. Ik lekte en sabbelde op haar tepels terwijl ik de andere vrije borst masseerde en met men tweede vrije hand onder haar kleedje ging om haar kontje te strelen en vast te nemen. Men lippen gleden naar de andere borst om alles in evenwicht te houden. Na enkele minuten liet ze me merken dat ik terug recht moest komen. Na nog even lekker van men tong te proeven ging ze door haar knieën en nam zen men paal tussen haar lippen. Rustig ging haar hoofd op en neer om hem dieper en dieper in haar mond te laten schuiven.

Ondertussen trok ze haar rok op en ze deed gehurkt haar benen open om haar panty te laten spannen. Met haar nagels trok ze deze kapot zodat een grote scheur aan haar kruis kwam. Terwijl ze zacht maar oh zo lekker bleef zuigen aan men paal keek ze me in de ogen. Zo geil had ik nog nooit iemand zien kijken. Ik voelde dat ze te lekker aan het zuigen was en vroeg haar om terug recht te komen. Dat deed ze maar ze ging direct op de rand van haar koffer zitten met benen open en haar voeten eveneens op de rand. De boodschap was duidelijk en zette me op men knieën voor haar, ik trok de scheur in haar panty open en haar slipje opzij. Glimmende lippen keken me aan en ik begroef men hoofd tussen haar benen. Even likte ik haar lippen maar al snel schoof men tong ertussen om haar klitje te beroeren, met een geile kreun tot gevolg. Even liet ik men tong ook in haar grotje glijden maar al snel ging ik verder met haar klitje te lekken. Ik hoorde aan haar gehijg dat ze genoot. Het hijgen werd zwoeler en luider wanneer er twee vingers in haar grotje gleden. Hier mocht ik niet lang mee door gaan, ze vroeg me om te stoppen, ze wou men paal tussen haar benen voelen. Die was ondertussen wel bekomen van haar geile lippen, maar stond nog beenhard. Ik nam haar bij de hand om recht te staand en vroeg haar tegen de paal van de parking te gaan staan.

Ik nam haar stevig onder haar billen en tilde haar op. Ze plooide direct haar benen rond me waardoor ik haar steviger kon vast nemen en ze op men heup leunde. Met één hand begeleide ze men paal naar haar grotje en ik liet haar een beetje zakken zodat ik naar binnenschoof. Ze had haar armen nu ook stevig rond men nek en ik duwde haar tegen de paal van de parking. Ik begon haar zachtjes te neuken maar al snel smeekte ze om sneller te gaan. Ik trok het tempo op, tussen twee kreunen van haar door kon je het soppend geluid van haar nat kutje horen. Met dit standje ging ik al snel lekker diep en dat miste zijn effect niet. Na een tijdje zo te neuken hield ze haar adem even in om dan met een luide kreun klaar te komen. Haar lippen trokken samen en daardoor kon ik het ook niet meer houden. Na nog een paar extra stoten spoot ik men lading in haar grotje leeg. We bleven zo nog even tegen de paal leunen tot ik uitgespoten was en dan liet ik haar terug zakken.

We zetten ons even naast elkaar neer op de rand van haar koffer om te bekomen. Ondertussen deed ze haar BH terug aan en ze fatsoeneerde haar kleed. Ondertussen was het alleen maar later geworden en was het tijd om naar huis te gaan. Met nog een laatste geile tongkus namen we afscheid.

Op het werk en in de ondergronds parkeren zou voor ons nooit meer hetzelfde zijn. Zo bleek ook de dag nadien. Wanneer ik de garage enkele uren later terug binnen reed om te komen werken zag ik dat ze op exact dezelfde plaats terug was geparkeerd. Ik kon het dan natuurlijk niet laten om me terug naast haar te zetten. In de loop van de ochtend kwamen we elkaar op de gang tegen. Met een knipoog zei ze me dat ik m’n jas was vergeten in haar wagen en dat ik die wel mee kon krijgen, maar als ik wou kon ik die ook in de loop van de week op een avond mocht komen halen bij haar thuis…

Lycan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Een afzakkertje na de kerstmarkt”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *