Evi

()

Omdat onze firma bestaat uit vele kleinere bedrijven die zijn overgenomen werden er heel veel verschillende systemen gebruikt, waaronder vele systemen die hetzelfde deden. Dus alle diensten op één lijn krijgen zou heel veel besparen. Daarvoor werd dan een enorm project voor opgezet waarbij mensen van alle diensten betrokken werden. Om uit te maken welke functionaliteiten voor welke dienst belangrijk zijn werden er verscheidene meetings georganiseerd over verschillende dagen waarbij we konden brainstormen.

Zo moest ik als eCom specialist samen met mijn collega Evi die de implementaties van nieuwe klanten begeleid twee dagen naar ons hoofdkantoor in Nederland. Evi is een dame van net 40 met de rondingen op de juiste plaats. Ik bedoel daar vooral mee dat een stevige kont heeft en voorzien is van een mooie boezem en tekenen van goed leven maar niet overdreven. Om drie kinderen op de wereld gebracht te hebben heeft ze zelfs nog een vrij strakke buik en benen. Dus geen fotomodel maar gewoon een oprecht mooie vrouw. We spraken ‘s morgens in de vroegte op een carpool parking af om samen naar het hoge noorden te rijden. Het was een rit van meer dan twee uur zonder vertragingen dus dan is gezelschap wel aangenaam. Natuurlijk kwamen we ook vertraging tegen maar gelukkig was die wel ingecalculeerd. En tijdens die drie uur viel het mij wel op dat onze social talk vlotter ging dan anders op het bedrijf zelf. De verandering van omgeving zal daar zeker en vast voor iets tussen zitten.

Eens daar gingen we elk onze eigen gang en we verwerkte onze meetings om dan ‘s avonds naar het hotel te rijden. Na het inchecken konden we ons dan even opfrissen en iets gaan eten. Ik was eerder klaar en wachtte even in de bar. Even later kwam ze ook aangewandeld en ik schrok toch wel even. Door haar commerciële functie is ze op kantoor altijd wel deftig gekleed maar ze draagt echter nooit een rok of kleed, altijd een broek met blouse of topje (soms wel met een mooi en toch deftige decolleté). Nu kwam ze echter aangestapt met een zwart kleedje. Wanneer ik haar complimenteerde reageerde ze dat het vooral goed zat. De sfeer zat daarmee ook direct goed en gingen we verder met praten over waarmee we in de auto gestopt waren. De ‘klik’ die ik ‘s morgens voelde was er weer helemaal.

Beiden begonnen we ook meer openhartige te praten. Het was veel te gezellig om na het eten al elk naar onze eigen kamer te gaan dus zetten we ons nog even in de bar. Nu vertelde we een heel stuk meer over het thuisfront dan dat we van elkaar gewoon waren. De wijn en het feit dat we elkaars partner helemaal niet kende zal daar zeker in meegespeeld hebben. Wanneer ik vertelde dat sinds de kinderen het voor men vrouw volstond van even ‘erop en eraf’ te gaan trad ze mij helemaal bij. Natuurlijk was het bij hun net omgekeerd natuurlijk. Tijdens de bevalling had hij net iets te veel gezien waardoor zijn honger om van haar verboden vrucht te snoepen over was en het liever op gewoon neuken wou houden. En dat terwijl zij wel eens lekker verwend zou willen worden. Ze gebruikten zelfs de woorden dat haar klitje wel eens iets anders kon gebruiken dan haar eigen vingers of vibrator. Ik verslikte me stevig, …niet echt woorden die je van een collega verwacht. Wanneer ik uit-gekucht was kon ik het niet laten om niet verder in te gaan op wat ze had gezegd. Ik snapte daardoor niet dat ik dat dan niet mocht doen. Ik zou niet liever willen dan nog eens een orgasme te proeven en natuurlijk zou ik ook graag eens volledig leeggezogen willen worden.

Door het onderwerp was er eerder al meer bloed naar men kruis gegaan maar nu was het niet meer te houden en begon men paal al goed te spannen in men boxershort. Haar gezicht werd rood en ik zag toch iets in haar ogen dat ik nog nooit bij haar gezien had. Ik denk dat ze het zelf ook merkte want ze stond recht en zei dat nu al veel te veel over haar wist en het laat genoeg was. Tijd om te gaan slapen dus. In de lift had ik me achter haar gezet want ik wou men enorme erectie niet laten opvallen, maar tevens kon ik het ook niet laten om me voor te stellen wat gezicht ze zou trekken moest ik haar klaar mogen likken. Met een kus op de kaak wenste we elkaar goede nacht. In de kamer deed ik men kleren uit en kroop ik in men boxershort men bed in. Net wanneer ik m’n gsm even wil checken gaat de telefoon van de kamer. Het was Evi met de woorden.

“Het is goed, ik wou het verdringen omdat ik gelukkig getrouwd ben maar je hebt me botergeil gemaakt, dus als je wil mag je proberen me klaar te beffen, als het je lukt zuig ik je helemaal leeg”.

Dit had ik helemaal niet verwacht en zonder iets te zeggen legde ik af. Niet omdat ik niet wou, want als de bliksem had ik men kamerjas aan en ik klopte op haar deur. Ik hoorde haar zelfs nog “Hallo, Hallooo?” aan de telefoon zeggen. Ze legde af en kwam opendoen. Ze glimlachte en zei dat ze schrik had dat ik gechoqueerd was door haar voorstel. Ze liet me binnen en stapte naar het bed. Net ervoor liet ze haar kamerjas vallen en ging ze met haar benen gespreid op bed liggen.

“Net geschoren, dat was misschien ook niet het beste idee om minder geil te worden”. Mij hoorde ze niet klagen en ik deed dan ook men kamerjas en boxershort uit en wou tussen haar benen naar boven kruipen om toch al eerst eens van haar lippen en borsten te kunnen proeven. Maar haar hand hield me tegen.

“De afspraak was toch beffen dacht ik?”. Ze knipoogde en duwde me terug naar beneden. Ik had het begrepen en legde me goed voor haar grotje en begon haar dijen te kussen en te lekken om dan verder te glijden naar haar schaamlippen. Bij elke lik gleed men tong dieper tussen haar lippen en van zodra ik her helemaal tussen likte schoof ik men tong in haar grotje op en neer. Een eerste kreuntje verliet haar mond en al snel gevolgd daar een tweede wanneer men tong naar haar klitje gleed en het lekker begin te likken. Haar adem ging sneller en luider en haar handen schoven door men haar. Ik hoorde alleen maar gehijg en gekreun, dus ik moest wel iets goed aan het doen zijn. Af en toe zoog ik haar klitje tussen men lippen om dan verder te likken. Ondertussen masseerde ik met één hand haar heerlijke kont en m’n andere hand gleed over haar buik om een van haar lekkere borsten te masseren. Het tempo van haar ging verder omhoog en ze duwde men hoofd dieper tussen haar bennen.

Wanneer ik twee vingers nat maakte en aan het zelfde tempo als men tong in en uit haar kutje liet glijden kreunde ze het uit. Men vingers voelde haar grotje samentrekken. Ik liet men vingers voor wat het was en probeerde al het vocht dat vrij kwam door haar orgasme op te likken. Wat heerlijk om te proeven en te horen. Wanneer alles opgelikt was wou ik naar boven kruipen om bij haar te liggen. Het eerste wat ze zei was.

“Oh, hemels”, maar al snel stelde ze me voor een keuze: rechtstaande of liggend gepijpt worden. Ik koos voor liggend en ze liet me dan ook op het bed liggen maar kroop zelf recht op haar knieën. Ze wou het inderdaad letterlijk alleen op likken en zuigen houden. Ze nam men ondertussen terug half slappe paal ter hand. Rukte er een paar keer aan zodat die harder werd en liet er dan speeksel over lopen om hem vervolgens met één haal hongerig naar binnen te zuigen. Ze ging nog niet helemaal naar onder maar een paar halen later was hij even helemaal verdwenen tussen haar lippen. Met heel veel overgave ging ze zuigend op en neer. Ze wisselde het heerlijk zuigen af door af en toe aan de zijkant te likken en ook af en toe men balzak wat aandacht te geven. Het was heerlijk genieten waardoor het voor mij moeilijker en moeilijker werd om het zo lang mogelijk te laten duren. Ik verwittigde haar dat het niet lang meer ging duren zodat ze op tijd kon stoppen moest ze het niet willen proeven maar ze begon daardoor net heviger te zuigen. Nog even ging ze terug tot helemaal beneden, ik voelde het opborrelen en schoot ik men lading in haar mondje. Lustig zoog ze het binnen en slikte ze elk kwakje dat er nog volgde door. Zelfs wanneer men laatste kruit verschoten was pijpte ze nog rustig verder. Alleen wanneer ik zei dat ik leeg was en het nu té gevoelig werd stopte. “Leeg is leeg” knipoogde ze. Ze kroop van het bed en ging haar mond in de badkamer spoelen. Ik kon even bekomen maar wanneer ze er terug stond gooide ze men boxer naar mij, gevolgd door men badjas.

“En nu gaan slapen!” Met nog een nachtzoen op de kaak trok ik naar men kamer om als een blok in slaap te vallen. De dag erachter hebben we nog samen ontbeten en het de sessies op kantoor verder gezet.

Een hele tijd later, in een verder stadium van het project was onze aanwezigheid weer voor meer dan één dag vereist en trokken we samen weer naar ons hoofdkantoor. De heenrit en het verloop van de dag verliep net zoals de vorige keer. Als we ‘s avonds gingen eten had ze helaas wel dat mooie zwarte kleedje niet meer aan maar een jeans met passende blouse. Het paste haar wel maar was niet bepaald sexy. Ik concludeerde dat ze nu een stuk voorzichtiger was en dat hare geile bui van de vorige keer wel over was. Net daarom was ik net voor we het dessert kregen eens zo aangenaam verrast. Ze stelde namelijk dat ze sinds de douche die ze net voor het eten had genomen met een probleem zat. Hoe goed ze zich ook afdroogde, het bleef maar nat tussen haar benen.

Stilaan begon men broek te spannen en wanneer ze vroeg of ik haar niet kon helpen kon je bijna een tik tegen de tafel horen van men paal die als een katapult recht schoot. Even moest ik kuchen van de verrassing maar al snel kon ik reageren dat ik er wel eens wou naar kijken.

Na het dessert verplaatsten we ons al snel naar haar kamer. Eens de deur dicht beginnen we ons elk apart uit te kleden. Niet echt romantisch of passioneel maar na haar afwijzing op meer de vorige keer waagde ik men kans (nog) niet om eens speeksel uit te wisselen of passioneel elkaars kleding uit te trekken. Ze was net iets eerder naakt dan ik en net wanneer ik men boxer op de grond wou laten vallen nam ze het van me over. Ze trok men short naar beneden en duwde me op bed. Ze ging op haar knieën zitten en nam men paal bij de hand.

“Nu mag jij eens eerst” knipoogde ze en schoof ze haar lippen over men stijve pik. Zachtjes schoven haar lippen een paar keer op en neer en dan zoog ze hem volledig naar binnen. Even bleef ze zo even vrij zuigen om dan terug even te lossen en adem te happen. Ze likte hem dan af langs de zijkant en nam hem dan terug lustig in haar mond om dan veel heviger zuigen en terug af te likken. Men paal smaakte haar blijkbaar enorm, want zo lustig en hevig was ik nog nooit gepijpt. Het duurde ook niet zo lang meer voor ik men zaad naar boven voelde komen. Ik verwittigde haar dat men orgasme eraan kwam. Ze stopte met pijpen en begon met verder af te rukken maar wel met haar mond open voor men eikel. Met geile en zaadhongerige ogen keek ze mij aan. Men eerste kwak spoot eruit en ze miste niets. Alles verdween tussen haar lippen, ook men volgende kwakjes slikte ze verlekkerd door. Ik liet me achterover vallen om even van de heerlijke pijpbeurt te bekomen maar veel tijd kreeg ik daar niet voor.

Al snel zag ik een paar schaamlippen en billen boven me hangen. Ze was naar boven gekomen en zat met haar grotje klaar voor men gezicht. Om mezelf toch wat op adem te laten komen begon ik rustig haar grotje over de hele lengte te likken. Men tong gleed van net boven haar kontgaatje naar boven tussen haar lippen tot iets voorbij haar klitje. Ik hoorde een zucht van opluchting en genot, maar zo rustig beginnen hoefde blijkbaar voor haar niet want ze duwde haar kutje meer op men gezicht zodat ik niets anders kon dan ofwel men tong zo diep mogelijk in haar grotje te begraven ofwel haar klitje te likken tot ze er bij neer viel. En aangezien ze me net heerlijk had klaar gepijpt wou ik haar ook doen kreunen van genot. Men tong gleed zo diep mogelijk in haar grotje om zo veel mogelijk van haar geil te proeven om dan terug naar buiten te komen en over haar klitje te glijden. Eerst likte ik haar klitje traag maar al snel dreef ik het tempo op om haar adem zo snel mogelijk te horen verzwaren en haar zo geil mogelijk te horen kreunen van genot.

Ze liet zich op haar handen vallen en verlaagde de druk van haar kutje op men gezicht zodat ik meer adem en speelruimte kreeg. Voor de afwisseling schoof ik men tong af en toe terug haar grotje in tot ik mijn stoute schoenen aan trok en haar kontgaatje begon te likken. Ik merkte geen reactie om me tegen te houden, integendeel, wederom zo’n heerlijke kreun. Wanneer ik terug haar klitje likte wurmde ik een arm mee tussen haar benen om men wijs- en middelvinger in haar ondertussen drijfnat kutje te schuiven. Op het tempo dat men tong over haar klitje ging sopte men vingers in haar grotje. Haar ademhaling werd veel zwaarder en de kreuntjes volgde elkaar sneller op maar wanneer ik alleen men wijsvinger in haar kutje liet op en neer gaan en men middelvinger in een gaatje lager duwde, hoorde en proefde ik duidelijk een hoogtepunt. Hongerig likte ik haar heerlijk orgasme op, er is weinig dat beter smaakt op de juiste moment (en dat was er een).

Voldaan plofte ze naast me neer, dus haar beffen tot ze er bij neer viel was al gelukt. Maar nu gaf ik haar geen kans om te bekomen. Ik kroop half over haar naar boven en zetten men lippen op de hare. Vorige keer was dat niet de afspraak maar ik gaf niet op. Ze lost en mompelde terug dat het niet de afspraak was maar al snel plakte onze lippen op elkaar en deze keer voelde ik ze gewillig mee bewegen en haar tong kwam zich ook moeien. Lustig knoopte we deze in elkaar schoof ik mezelf helemaal over haar zodat ik tussen haar benen kwam te liggen. Men paal was terug strijdvaardig geworden en al snel schoof ik men eikel tussen haar schaamlippen.

Ze duwde men hoofd weg en zei dat dat niet de bedoeling was, maar als ik vroeg of ik moest stoppen, met men paal ondertussen diep in haar kutje, trok ze me terug tegen haar en gleed haar tong terug tussen men lippen. Met men heup pompte ik men paal in en uit haar grotje wat weer een heerlijk soppend geluid maakte. Ik bleef haar zo nog even stevig in missionaris neuken maar al snel wou ze meer controle en duwde ze me op men rug om me dan als een wilde amazone te berijden. Met één hand masseer ik ondertussen haar lekker volle kont en met men andere hand neem ik haar borsten stevig vast. Op het ritme dat men paal telkens zo diep mogelijk in haar glijd kreunen we het tegen elkaar op tot ik het niet meer kon volhouden en men tweede lading in haar kutje spuit. Ze voelde men warme sperma spuiten maar bleef toch nog even rijden tot ze met een heerlijk geile gil ook voor een tweede maal klaar kwam. Uitgeput plofte ze half over en half naast me neer.

Zo bleven we even in alle rust en kalmte nagenieten. Een tijdje later kropen we onder het laken om dan een aantal uren later heerlijk naast elkaar wakker te worden.

Gelukkig had ze wel haar wekker gezet zodat we nog tijd genoeg hadden om ons nog te douchen en rustig te ontbijten alvorens we naar kantoor vertrokken. Ik liet haar eerst douchen zodat ik nog rustig verder kon wakker worden. Wanneer ze klaar was met douchen kwam ze terug naakt de kamer binnen. Met een gespeeld boos gezicht zei ze dat ze niet tevreden was van mijn behandeling. Ondanks dat het gisteren avond even geholpen heeft zat ze terug met hetzelfde probleem. Hoe hard ze zich ook afdroogde, ze bleef nat tussen haar benen. Ik moest me verontschuldigen dat ze het waarschijnlijk van mij had gekregen. Ik deed het laken van me af en liet men joekel van een ochtend erectie zien.

“Laten we het dan nog maar eens proberen” zei ze en kroop op handen en knieën op bed om me weer lekker te pijpen. Maar veel tijd hadden we niet dus ik kroop langs de andere kant van het bed om dan achter haar te komen staan. Als ze dan toch zo nat is kan ik gerust men beenharde erectie zo wel naar binnen laten glijden. En inderdaad, ik schoof men paal direct helemaal in haar kutje alsof er een hele tube glijmiddel op was gesmeerd. Ik begon meteen lekker stevig te stoten. Haar borsten zwierde naar voor en naar achter en men heup kletste tegen haar billen. Het enige wat ze nog gezegd kreeg was “ja, doe maar” en “o… o…oh…”

Door de heerlijke vrijpartij de avond ervoor had ik niet veel nodig, nog voor we van standje konden wisselen kwam ik opnieuw in haar kutje klaar. Maar, omdat het zo heerlijk was beet ik op men tanden en ik bleef haar verder neuken om haar ook nog eens klaar te laten komen. Ze boog verder voorover zodat ze met haar hoofd op bed lag. Zo kon ze zelf ook haar klitje verwennen met haar vingers. En dat bleek wel te helpen want een paar minuten later was het haar beurt om haar hoogtepunt van de ochtend te bereiken.

Na deze lekkere beurt maakte we ons verder klaar om te gaan ontbijten en te vertrekken naar kantoor.

Het project liep nog wel een aantal weken, waarbij we nog een aantal keer moesten overnachten en die nachten waren vanaf toen wel heel aangenaam. Wanneer het project afgelopen was, was het avontuur tussen ons ook afgelopen en zijn we terug gewoon fijne collega’s.

Lycan

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *