Na de training

()

Het volleybal seizoen is gedaan, op vrijdag zijn er nog een paar trainingen waar er voor het plezier nog gespeeld wordt maar die zijn meestal niet veel soeps. Dit was nu ook het geval, 6 man, juist genoeg om 3 tegen 3 te spelen en op tijd te stoppen

Na de training heb ik meestal de gewoonte om eerst men zweet boven in de kantine wat te laten opdrogen en iets te drinken voor ik me douche. Normaal doen we dit met een aantal maar vandaag was ik alleen, de rest was zich al gaan wassen. Ik liet Marie weten dat we vroeger gestopt zijn en we vroeger konden afspreken als ze wou.

Wanneer de rest boven kwam wist ik dat er plaats was in de douche dus ging ik naar de kleedkamers met de melding dat ik waarschijnlijk na het douchen ging vertrekken. Beneden kreeg ik een aangename verrassing. Marie kwam juist binnen, ze had tijd over dus wou ze me verassen door me te komen halen. Ik wist even niet wat zeggen want ze zag er beeldig uit.

Een zomers rode halter kleedje, met bijpassende schoenen. Het decolleté mocht er wezen maar was niet té diep en het kleedje had een losse rok. De combinatie van het rode kleed met haar rode haren gaf haar een vurige en sexy look. Ze vond het jammer dat de training al gedaan was want ze had me graag een keer zien zweten en afzien. Daar was helaas niet veel meer aan te doen. Natuurlijk vond ik het heel lief dat ze me kwam halen zodat ik gerust iets kon drinken dus gaf haar snel een kus om haar te bedanken ging me snel douchen zodat ze niet te lang moest wachten. In de kleedkamer pakte ik men douchegel, shampoo en handdoek uit. Deed men shirt uit en zette me neer om men schoenen uit te doen. Wanneer ik eindelijk verlost was van men laatste enkelbrace ging de deur van de kleedkamer open en kwam Marie binnen.

Ze vond het in de hal nogal eenzaam en dacht dat ze misschien wel men rug kon komen inzepen. Ik heb ze altijd al een aantrekkelijk meisje gevonden met de rondingen op de juiste plaatsen dus erg vond ik dit niet, integendeel. Ik stond recht om men short te laten zakken maar ze stapte op me af en zei me dat zij dit wel zou doen. Ze stapte uit haar schoenen en kwam voor me staan. Nog voor ze zelf iets kon doen nam ik haar bij haar heup vast en mijn lippen zochten de hare op. Al snel wisten onze tongen elkaar te vinden en draaide ze in elkaar. Een hand gleed van haar heup over haar kont om die lekkere billen zacht te masseren en de andere streelde haar rug. Ik trok ze niet dichter tegen me omdat ik nog wel wat zweet op me, borst heb hangen. Nu onze tongen elkaar wat beter hebben leren kennen vond ze het tijd om verder te gaan liet haar handen langs men heupen naar beneden glijd, terwijl had ze natuurlijk ook de rekker van men short mee zodat die al snel tegen de grond lag. Zich ging door haar knieën om me van de volgende laag te bevrijden.

Dit was nodig want het was vrij duidelijk dat men boxershort al heel hard spande. Dat lekkere kontje in men hand en geile tong die ik geproefd had deden men bloed veel sneller stromen waardoor men paal stilaan op sterkte begon te komen. Ze gleed langs elke kant met 2 vingers in men boxershort om ze naar beneden te trekken. Mijn speelgoed profiteerde van zijn vrijheid en kwam al wat rechter omhoog. Met hongerige ogen keek je naar boven en nam hem in de hand. Een paar keer trok je hem af om dan er even langs te lekken en dan je lippen erover te laten schuiven. Vol lust begon ze er aan te zuigen. Een paar halen waren voldoende om hem op volledige sterkte krijgen. Nu had die geile blik die ze me wierp alvorens hem in haar mond te nemen waarschijnlijk al genoeg geweest om hem helemaal stijf te krijgen. Maar toch kon ze het niet laten om nog even verder te doen. Al snel kreeg ik de indruk dat het niet lang ging duren alvorens ik haar mondje zou vol spuiten en dat leek me wat vroeg dus vroeg ik haar om te stoppen en terug naar boven te komen.

Terwijl haar tong de mijne weer zocht, gingen mijn handen opzoek naar de sluiting van haar kleed. Ik ritste haar kleed vanachter open en trok de knoop van haar bandjes rond haar nek los. Ik wou dan natuurlijk ook op zoek gaan naar de sluiting van haar BH, maar die vond ik niet. Ze had thuis besloten dat een kanten hotpants voldoende was als ondergoed. Niet dat het een probleem was, integendeel. Eén hand taste opnieuw haar lekkere billen af en de andere hand verplaatste zich naar voor om de perfecte rondingen van haar borsten te voelen. Zachtjes masseerde ik de twee borsten om de beurt. Ze duwde me op de bank en kwam met haar knieën over me zitten zodat ze verder met men tong kon spelen terwijl ik haar lichaam streelde en masseerde. Haar borsten voelde me té lekker aan om alleen te masseren en trok men lippen los van de hare om via haar oorlellen naar haar nek te gaan en zo verder naar beneden om uiteindelijk een tepel tussen men lippen te kunnen nemen.

Zachtjes sabbel en zuig ik er aan en ik laat men tong er mee spelen. Ik hoor ze zuchten van genot en ze laat haar heup over de mijne schommelen zodat mijn paal tegen haar slipje schuurt. Men tong en lippen glijden van de ene borst af om zo de andere lekker verder te kunnen verwennen. Ik wil meer dan die borsten alleen dus duw haar van me af zodat ze voor me staat en ik haar slipje snel kan laten vallen. Ik laat ze op de bank gaan liggen om dan op men knieën voor haar te gaan zitten en men hoofd tussen haar benen te begraven. Eerst lik ik even spelend haar schaamlippen maar ik kan mezelf niet inhouden en laat men tong ertussen glijden. Ik proef even hoe nat ze is door zo diep mogelijk in haar grotje te gaan om dan iets hoger aan haar klitje te lekken.

Wanneer ik daar aan begin duurt het niet lang of ze slaakt een kreet van genot, al snel gevolg door de volgende kreun als ik twee vingers in haar poes laat glijden en deze rustig in en uit laat glijden op hetzelfde tempo als men tong over haar klitje. Af en toe neem ik haar klitje ook tussen men lippen om er zacht op te sabbelen of schuift men tong terug even in haar poes om haar vocht te proeven.

Gestaag lik ik haar klitje intenser en sneller, ook men vingers glijden sneller in en uit haar grotje. Kreuntjes en zuchten van genot wisselen elkaar af bij haar, ze worden ook korter en volgen elkaar sneller op. Haar handen gaan door men haar en duwen men hoofd dieper tussen haar benen. Ik stop niet, en het werk loont want niet veel later hoor ik ingehouden maar diepe kreun. Ik haal men vingers er snel uit om haar orgasme te kunnen proeven.

Ik laat haar even op adem komen en zet een van de douches aan want ik hang natuurlijk nog altijd vol zweet en dat is ondertussen niet gebeterd. Wanneer het water warm wordt stap ik er al onder en ze volgt vrij snel. Ze neemt me stevig vast en na een lekkere tongzoen fluistert ze in men oor dat ze meer wilt, dat ze men paal in haar wilt voelen en men sperma in haar wilt voelen spuiten. Ze neemt men paal vast in haar hand, gaat een paar keer op en neer en gaat dan door haar knieën om er terug vol lust aan te lekken en te zuigen. Ze wil duidelijk meer, met lange halen zuigt ze hem naar binnen tot ze zelfs een paar keer tot helemaal naar beneden gaat. Als ik naar beneden kijk zie ik ze vol lust verder pijpen met haar nat rood krollend haar en de waterstralen die op haart gezicht vallen. Dat zicht maakt het alleen nog maar geiler.

Naar een paar minuten lekker zuigen staat ze recht en ik duw haar met haar rug tegen de muur. Ze slaat één been rond mijn heup. Wanneer ik mijn handen onder haar billen plaats en haar optil slaat ze haar ander been rond mij zodat ze stevig op m’n heupen steunt en met haar rug tegen de muur leunt. Met één hand plaatst ze mijn paal voor haar grotje en ik laat ze een beetje zakken waardoor ik vlotjes bij haar naar binnen glij, gevolgd door twee zuchten van verluchting.

Ik begin rustig te stoten met men heup. Haar rug leunt tegen de knop om de douche te laten lopen dus terwijl ik haar rustig neuk blijft het water over ons stromen. Het tempo gaat gestaag omhoog tot men heup een kletsend geluid geeft tegen haar billen. Ik voel het stilaan borrelen en vraag waar ze men sperma wil voelen spuiten; waarbij ze direct kreunend zegt dat ze het wil proeven. Ze lost haar benen waardoor ze weer op de grond staat en gaat door haar knieën om me terug te pijpen tot ik klaarkom.

Haar lippen gaan samen met éé hand op en neer. Men eerste kwak schiet in haar keel waardoor ze zich licht verslikt en moet lossen, de rest van de kwakjes komen op haar gezicht terecht. De douchestralen spoelen het sperma direct eraf. Eens bekomen van het verslikken, slikt ze alles door en lekt ze haar lippen af. Het smaakt blijkbaar.

Om even te uit te blazen neemt ze de douche naast me en spoelt haar gezicht deftig af zodat er niets is blijven hangen. Dan stel ik voor dat ik eerst men haar was en we daarna elkaar in te zepen en elkaars lichaam wassen. Als alle zeep uit men haar is verdwenen neem ik wat douchegel in men handen en stap ik naar haar en begin haar in te zepen. Begin bij haar rug maar al snel glijden men handen naar voor en haar borsten stevig onder handen neem. Ik ruk ze stevig tegen me aan, met haar kontje tegen mijn kruis. Natuurlijk kan ze het dan niet laten om met haar kont over en weer te wiegen waardoor het bloed daar beneden terug sneller begint te stromen. Men handen glijden verder over haar buik, dan terug naar boven om haar armen te wassen. Ik neem terug wat zeep, zak door men knieën en begin haar kontje in te zepen en profiteer er van om het nog eens lekker te masseren. Dan rest er mij nog enkel haar benen en was ik klaar. Nu was het haar beurt.

Sensueel zeept ze men bovenlichaam in, geen enkele cm² blijft onberoerd. Ze draait rond mij rond, en gebruikt niet alleen haar handen maar haar hele lichaam. Heerlijk om die borsten tegen me aan te voelen schuiven. Tegen dat ze klaar is met me helemaal in te zepen en ik terug helemaal afgespoeld ben staat men geweer weer op volle oorlogssterkte.

“Die is nog niet gewassen” zegt ze zwoel en met haar tong lekte ze hem helemaal af. “Voilà, ook proper” en met een knipoog staat ze terug recht en stapt ze uit de douche om haar af te drogen. Ik heb altijd twee handdoeken bij. Eén voor af te drogen en één voor op te staan. Dus ik kan er nu gerust één missen. Wanneer ze afgedroogd is merkt ze dat men paal nog altijd even stijf is.

De manier waarop ze zich sensueel afdroogde had hier voor gezorgd. Ze draaide sensueel met haar kont en speels met haar borsten. Ze bleef me opgeilen. Dan vraagt ze om haar te helpen, het word maar niet droog tussen haar benen. Ik vraag daarop wat ik daaraan kan doen, het antwoord volgt snel en gebied me bij om haar nog eens snel op de bank te neuken. Ze duwde me op de bank en ging amazone op me zitten. Ze is inderdaad nog kletsnat want men paal schuift zo naar binnen. Nu is er geen sprake om zacht te beginnen, hevig begint ze met haar heup te wiegen, men paal glijd aan een behoorlijke snelheid op en neer in haar grotje. Ik hou haar stevig vast haar heupen zodat ik zelf ook mee kan bewegen. Ze houdt zich vast aan de kapstokken om zeker niet weg te schuiven.

Heerlijk om haar borsten op ons tempo op en neer te zien wippen. Al snel hoor en voel ik dat ze nog eens een hoogtepunt zal bereiken. We voeren het tempo op, ik voel haar lippen sluiten en met een korte gil komt ze een tweede keer klaar. Dit heeft natuurlijk tot gevolg dat ik me ook niet meer kan houden en schiet men tweede lading in haar grotje. Vermoeid laat ze zich tegen me vallen. Ik laat haar even tegen me liggen zodat we kunnen bekomen. We moeten ons wel stilaan terug aankleden want anders gaan we sowieso betrapt worden als ze de zaal gaan afsluiten.

Vlug droogt ze wat er uit haar poes komt gelopen nog af. Veel was het niet want het meeste had ik onder de douche al verschoten. Marie doet haar kleed aan en schuift in haar schoenen. Haar slipje steekt ze om me te pesten in haar handtas. Ze weet dat ik door die gedachte waarschijnlijk toch terug geil word.

Ik schiet ook snel in men kleren en ruim men spullen op. Wanneer ik zo goed als klaar ben hoorde we boven krukken verschuiven, iedereen gaat dus naar huis. Vlug ontsnappen we uit de kleedkamer en gaan via de branddeur naar buiten, juist op tijd. We stappen in haar auto en ik vraag haar waar we naar toe gaan.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *