Ik in Kinshasa

()

Zoals jullie al zullen gelezen hebben in ‘Ik in New York’ heb ik mijn diploma vertaler tolk behaald. Een paar dagen later kreeg ik een baan bij het ministerie van buitenlandse zaken. Inmiddels ben ik zelfstandige geworden en kies welke opdracht in aanneem. Een reisbureau contacteerde me om met een groep Vlamingen naar Kinshasa, Congo te reizen. Vermits men in Kinshasa alleen maar Frans sprak was een tolk wel gemakkelijk. Een akkoord over mijn vergoeding was vlug gemaakt. Het was een eind vliegen. Vermoeid kwamen we aan het hotel aan. We hadden nog op het vliegtuig gegeten om achttien uur. Bij aankomst in het hotel zaten we dicht tegen tweeëntwintig uur. Niemand bleek honger te hebben. Een halfuur later als iedereen op zijn kamer was hoorde we het lauwwarme water uit de douches lopen. Ook ik nam een uitgebreide douche, echter zonder stoute dingen te doen.

Eens in bed viel ik als een blok in slaap. Mijn handjes netjes boven de lakens.

De volgende dag bezocht de groep de binnenstad. Het gedeelte waar het netjes was, waar grote winkels waren, waar McDonalds was. Eten deden we in een restaurant zo mooi, neen, ik denk niet dat we zoiets bij ons vinden.

Ik zat aan tafel met de gids. Een kleurling, die enkel Frans sprak. Hij legde me uit wat we gingen bekijken. Daardoor was ik al voorbereid om de Vlaamse toeristen uitleg te geven. Tegen vier uur hadden we onze toer gedaan. Voor we naar het hotel zouden gaan gingen we nog een Belgisch café binnen. Belgisch was het wel maar van over de taalgrens. Weer zat ik met de gids aan tafel. We zaten naast mekaar. Eigenlijk zag hij er wel appetijtelijk uit.

Plots vroeg hij:”Geloof je het verhaal dat negers een lange hebben?”

Even verraste me die vraag wel.

“Inderdaad dat doet de ronde. Of ik het geloof. Misschien toch wel.”

Hij nam zacht mijn hand en bracht die onder tafel. Zijn penis hing uit zijn broek. Onvoorstelbaar, gewoon in een vol café. Mijn hand kwam dicht bij het mysterie. Dan voelde ik het. “Men” heeft gelijk.

Wat ik in mijn hand hield in slappe toestand was zeker twintig centimeter lang, wat moet dat zijn als hij op volle lengte is. Ik plaagde hem.

” Ja maar ik kan dat niet bevestigen, hij hangt slap.”

“Juist, wil je hem stijf voelen.” Vroeg hij gepikeerd.

“Ja maar niet hier.” Zei ik.

“Mij goed ik kom straks naar jouw kamer. Laat ons zeggen tegen acht uur.” Nodigde de gids zichzelf uit.

Vanzelfsprekend gaf ik mijn akkoord.

Om te douchen was er nog tijd genoeg. Een tijd lang liep ik naakt rond. Gewoon omdat ik niet wist wat aan te trekken. Uiteindelijk verkoos ik om een badjas aan te trekken zonder iets er onder. Mijn borsten waren stevig genoeg om recht te blijven staan.

Vijf over acht kwam de gids. De begroeting beloofde wel een feest te worden. Onmiddellijk zat zijn tong te ravotten met mijn tong. Bijna vijf minuten duurde die eerste kus. Zijn handen waren wel al op verkenning gegaan over mijn badjas heen. Mijn contouren stonden hem wel aan. Niet echt onverwacht trok hij aan het koord waarmee mijn badjas dicht geknoopt was.

Daar stond ik poedelnaakt voor een knappe neger.

Snel deed hij zijn kleren uit. Hij stond daarvoor met zijn rug naar mij.

Toen hij zich omdraaide kon ik mijn ogen niet geloven. Wat ik daar zag staan.

Door de lange tongkus had hij een stijve gekregen. Drieëntwintig centimeter zwarte lul wees naar mij, naar mijn kaal kutje.

De geile kleurling kwam naar me toe, zijn bijna angstaanjagende penis pal naar voor, ietsjes omhoog wijzend.

Met beide handen omsloot ik het groteske ding, voor zover ik kon toch. Met beide handen begon ik hem traag af te trekken. Om even later het tempo wat op te drijven. Hij nam in elke grote hand een borst en begon ze te kneden alsof het een brood moest worden.

Mijn tepels wilden er ook wel bijzijn en groeiden snel. Ze prikkelden zijn hand. Wat hem niet onbetuigd liet. Vlug nam hij beide tepels tussen zijn grote vingers om er rondjes mee te draaien.

“Kom laat ons op het bed gaan liggen.” Stelde ik voor omdat de houding die ik had aangenomen niet goed was voor mijn rug. Hij ging akkoord. We gingen naar de slaapkamer, zijn grote lul liet ik niet los. Het moet een mooi gezicht zijn.

“Ga jij op je rug liggen.” Zei ik. Nog steeds hield ik het vervaarlijke ding in mijn hand. Ik ging naast hem liggen met mij kutje naar hem toe.

Een derde deel van zijn stijve lul kreeg ik in mijn nochtans gretige mond. Een hand speelde met zijn grote ballen. Daar moet zeker wat inzitten, dacht ik. Terwijl ik hem pijpte voelde ik een vinger in mijn spleetje gaan. Een vinger, er zijn mannen waar de piemel kleiner van is. Heel mijn vagina werd bezocht door die dikke lange vinger. Met de duim van dezelfde hand wreef hij mijn klitje. Ik sidderde.

Wat had ik aangevangen om deze man uit te nodigen op mijn kamer. Ik haalde hem uit mijn mond en likte de enorme penis over heel de lengte, daar was ik wel even mee bezig.

Dan tilde hij me bij mijn benen op. Hij bracht mijn kletsnat kutje naar zijn mond. Aanvankelijk likte hij mijn kutje over heel de lengte. Om dan zijn tong diep in mij te steken. De sappen liepen uit mijn kutje alsof het een waterval was, een kleintje dan. Zijn lange tong neukte me.

Er ging heel wat om in mijn lichaam. Zo opgewonden ben ik nog nooit geweest. Opgewonden en toch een beetje bang voor het onbekende. Zulke penis, mensen toch wat staat me te wachten. Ongelooflijk zalig is het een grote stijve penis te pijpen en met een volle hand hem te kunnen aftrekken. Gulzig zoog ik zoveel mogelijk lul in mijn mond.

De groot geschapen man befte me ongelooflijk heerlijk. Zijn lange tong ging heel diep met neuken terwijl een vinger de wanden van mijn vagina leken schoon te maken. En dan schoof zijn pink, gelukkig was het zijn pink, in mijn holleke. Het leek wel alsof ik in brand stond. Ik werd gewaar dat hij feller ging met zijn tong. Hij probeerde ook zijn lul dieper in mijn mond te krijgen, dat ging niet.

Mijn sappen dropen van zijn kin toen hij zijn tong uit mijn kutje haalde.

“Ik wil je neuken.” Zei hij.

Oei, dacht ik nu gaat het gebeuren.

Om een beetje controle te kunnen hebben ging ik gauw boven hem zitten. Langzaam, heel voorzichtig liet ik me zakken. Nog niet de helft kon in mijn toch wel kletsnatte doosje. Langzaam ging ik met mijn kontje op en neer.

“Sneller!” riep hij bronstig.

Voorzichtig probeerde ik het wat sneller te doen. Eens de afstand tussen zakken en stijgen gevonden, begon ik blijkbaar tot zijn genoegen iets sneller te wippen op de grote stijve paal.

Met een hand bespeelde hij mijn borsten om beurten. Het wond hem blijkbaar ontzettend op toen ik mijn eigen tepel kon likken.

Zijn tegenstoten kwamen sneller. Met zijn duim wreef hij hard over mijn klitje. Ik wipte en schokte zo fel dat het bijna niet meer te doen was. Dan ging zijn hand opnieuw nar mijn holleke, zijn pink begon me daar te neuken.

“Ik ga klaarkomen, oh ja, ik ga komen!” riep ik uit.

Even later gleed ik van hem af. Een super orgasme was dat. Zonder dat ik er erg in had was hij ook een orgasme nabij. Hij sprong op en bracht zijn stijve lange penis tot boven mijn mond. Hij moest het niet zeggen, ik opende mijn mond. Twee seconden later spoot hij een enorme lading sperma in mijn mond. Ik probeerde alles binnen te slikken, dat was onmogelijk.

Daarna bleven we even liggen. Wanneer hij afscheid nam vroeg hij plagend.

“En? Hebben negers een grote?”

“Ik heb er van genoten.” Zuchtte ik en wreef nog eens over zijn kruis. Dat had ik beter niet gedaan.

Die enorme penis begon terug te groeien. Plots stak er een vinger in mijn gloeiend kutje. In een vlaag van waanzin deed ik zijn rits open en haalde zijn geweer weer naar buiten. Hij legde zijn handen onder mijn kontje en tilde me op. Mijn benen belanden rond zijn taille. Dan liet hij me zakken. Ongelooflijk geil begon ik te wippen. Amper twee minuten later kwamen we samen heftig klaar. Dan deed ik weer iets dom.

“Blijf je slapen?” vroeg ik. Hij stemde toe.

We namen een break van een uur en doken terug het bed in.

lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *