Ik in Londen

()

Zoals jullie al zullen gelezen hebben in ‘Ik in New York’ heb ik mijn diploma vertaler tolk behaald. Een paar dagen later kreeg ik een baan bij het ministerie van buitenlandse zaken. Mij tweede opdracht bracht me naar Londen. Deze keer mocht ik de minister van cultuur vergezellen. Er werd een Miss Europa verkozen. Vermits er een Belgisch meisje mocht deelnemen achtte de minister het normaal dat de minister van cultuur daar aanwezig zou zijn. Aangezien de betrokken minister, ik noem geen naam, zijn Engels niet echt goed beheerst mocht ik mee. We namen onze intrek in een prachtig hotel. Echt de grand luxe. De verkiezing zou de volgende dag plaats hebben. De minister stond er op dat hij de kandidates mocht toespreken. Dat werd geregeld. Uiteraard was ik daar bij.

Om de toekomstige miss niet voor schut te zetten had ik samen met de minister een vragenlijst opgesteld. Met die lijst ging ik in de kleedkamer van de kandidates. Ze hadden net de repetitie in badpak achter de rug. Dus ze moesten zich omkleden om de minister te woord te staan. Omdat ik een vrouw ben zagen ze er geen graten in dat ik hen naakt of halfnaakt zou zien. Ik moet niet vertellen dat het stuk voor stuk allemaal heel knappe, slanke dames zijn.

Tijdens de voorbereiding van de vragen viel er eentje in het oog. Onze blikken kruisten mekaar meer dan normaal. Het ging om het Belgische meisje, een Vlaamse uit het Antwerpse. Plots vroeg ze in het Vlaams, zodat niemand ons kon verstaan naar mijn kamernummer.

“Sorry, de minister heeft geen invloed op de jury.” Hield ik de boot af.

“Daar vraag ik het niet voor.” Zei ze en verdween tussen de andere.

De vragenronde met de minister verliep rimpelloos. Na het uitgebreid diner ging ik naar mijn kamer. Nog een uur las ik in een boek. Dan besloot ik maar vroeg onder de wol te kruipen. Het duurde een tijdje voor ik de slaap kon vatten. Eigenlijk had ik de Antwerpse deelneemster verwacht. Ze daagde niet op. Wat rusteloos lag ik op de slaap te wachten. Mijn hand kwam onverwacht op een borst terecht. Zachtjes wreef ik er over. De tepel manifesteerde zich. Hij kwam recht. Met twee vingers draaide ik er rondjes mee. Dan nam ik met mijn andere hand mijn rechter boezem. Hetzelfde spelletje als links begon ook daar. Na een tijd met mijn borsten gespeeld te hebben. Stevig gespeeld mag ik wel zeggen. Langzaam gleden mijn handen over mijn vlakke buik naar beneden. Het bos zwart haar was voorgoed weg. Een beetje miste ik dat. Toch was een gladde kut gemakkelijker.

Mijn kutje opende zich onder de druk van een vinger. Binnen de kortste keren kwam er vocht uit mijn grotje. Die vinger gleed langs de wanden van mijn vagina. Elke wand kreeg bezoek van de vinger. Mijn klitje stak zijn kop op en kreeg een ferme beurt van mijn duim. Geiler en geiler werd ik. De vorm begon me te neuken. Ik lag te zweten van heftigheid. Een orgasme klopte op de deur. Ik liet ze aanvankelijk op een kier staan. Om nog meer genot te krijgen stak ik een vinger van mijn ander hand in mijn poepgaatje. Alsof er een wedstrijd was neukte beide vingers zo fel alsof ze de eer voor zich wou houden van wie me liet klaarkomen. Uiteindelijk kreeg ik zulk sterk orgasme dat ik niet kon uitmaken wie voor gezorgd had dat ik heel zwaar schokkend klaarkwam. Het maakte niet uit. Amper drie minuten later viel ik als een blok in slaap.

De volgende dag was een werkdag. Tot na het avondeten diende ik de minister met vertaalwerk. De Franse miss was miss Europa geworden. Zo rond de kok van eenentwintig uur begon iedereen zo wat van hun plaats te gaan en zocht men interessante mensen op. De Antwerpse keek in mijn richting. Ze droeg een heel diep uitgesneden lange rood satijnen avondkleed. Men moest niet veel moeite doen om haar stijve tepels te zien. Haar lang gekruld blond haar hing beeldig naast haar ovale gebruinde gelaat. De vuurrode lipstick accentueerde alles. Ze was slanker dan ik. De taille zal wel niet veel verschillen maar boven kan het een maatje meer zijn. Langzaam kwam ze naar me toe.

“Op jou kamer of de mijne?” vroeg ze.

“Wat bedoel je?” hield ik me voor de domme.

“Wat zou je denken van een triootje?” vroeg ze fluisterend.

“Met wie?” vroeg ik op mijn beurt.

“Wacht hier even.” Zei de kandidate Miss Europa. Bij een man die er normaal uitzag, mijn lengte, normaal postuur bleef ze staan. Ik zag dat ze mekaar aanspraken en haar hoofd wees in mijn richting. Hij knikte. Ik knikte terug. Judith, zo heette ze deed teken met haar blauwgroene ogen. Zij en de man gingen buiten. Zelf ging ik eerst naar de minister en vroeg of hij me nog nodig had. Hij stond te praten met de Nederlandse deelneemster.

“Ik denk dat ik vanavond geen hulp nodig heb.” Fluisterde de minister in mijn oor. Dan liep ik het koppel achterna. Ze gingen binnen in haar kamer.

We waren nog maar net binnen of de eerste kleren vielen al op een zetel. Judith trok haar jurk uit en liep naar de slaapkamer waar een kleerkast stond.

“Mag mijn jurk er ook bij?” vroeg ik.

“Mooie jurk.” Zei Judith.

“Een Versace.” Zei ik fier.

Ondertussen stond de man met nog enkel een slip  aan. De bult in die slip beloofde veel. Judith en ik stonden ook in ons ondergoed, of moet ik zeggen lingerie. Duidelijk droegen we allebei heel dure lingerie. Judith droeg een setje van Marie-Jo. Zeegroen met een lichtgroen motief. Alhoewel er aan de string niet zoveel stof besteed is.

“Zullen we naar de slaapkamer gaan of willen jullie eerst dansen, terwijl ik ga douchen.” Zei Judith.

“Dansen?” vroeg ik aan de man.

“Mij goed als het traag is.” Lachte hij. Judith zette muziek op. Een plakker. De man sloot me in zijn armen. We bewogen amper. Hij wreef met zijn onderbuik tegen me aan. Hij kuste mijn nek. Een hand streelde me daar waar de rug van naam verandert. Toevallig hoerde ik dat Judith de kraan dichtdraaide, dus die ging niet lang meer wegblijven.

Mijn hand ging tussen ons in. Ik vond de bobbel die gevangen zat in het te kleine slipje. Heel zacht, teder bijna raakte ik zijn ballen aan en daar ging hij hoog in de bocht, zijn penis stak zijn paarse kop boven de elastiek van zijn slip. Even aaide ik de kop. Er kwam al voorvocht uit. Zonder hem te zien wou ik de maat nemen van de penis. Achteraf bleek mijn schatting er niet ver naast te zitten. Zeker achttien centimeter was hij.

Judith kwam ons halen om naar de slaapkamer te gaan. Met tegenzin liet ik zijn grote penis los. We gingen op het bed liggen. De man in het midden.

“Nu ik.” Zei Judith en nam de grote stijve penis in haar hand. Langzaam begon ze er aan te trekken. Heel langzaam. Judith lag bijna plat op haar rug. Terwijl zij hem aan het aftrekken was zoog ik zijn zak in mijn gulzige mond. Dat kon hij wel appreciëren dacht ik. Judith en ik gingen op onze knieën zitten waardoor we beide met onze kutjes naar hem zaten. Zijn linkerhand begon mijn nat kaal kutje te bepotelen. Zijn andere hand nam het lekkend kutje van Judith onderhanden. In elk kutje stak hij een vinger. Deze man kende er iets van. Hij kon van vingeren zijn beroep maken. Zalig zoals hij het deed.

Ik wisselde met Judith. Nu trok ik aan de enorme knots. Ik kreeg er mijn hand niet rond. Door zijn kunstig vingeren werd ik heel geil, ik begon steeds harder aan zijn kloppende stijve lul te sleuren.

Judith nam mijn linkerborst in haar hand. Stevig ging ze die kneden. Om dan aan de opspringende tepel te trekken. Ik van mijn kant deed bij haar hetzelfde. Onze hoofden kwamen dichter bij mekaar. Onze hete tongen zochten mekaar op in een dartel spel. Even hielden we dat vol.

De man haalde zijn vermoeide vingers uit onze druipnatte kutjes. Onze tongen namen even afscheid. De man lag nog plat op zijn rug.

Judith kroop als eerste recht. Dan zag ze haar kans schoon en ging boven hem hangen. Zijn pik op een paar centimeters afstand van haar lekkende poes.

Met een smak liet ze zich om hem vallen. Zijn penis schoof er tot de helft in. Onmiddellijk begon ze wild te wippen op de stijve dikke paal. Ik zat achter het hoofd van de man. Mijn zeiknat kutje wreef over zijn neus. Gulzig stak hij zijn tong diep in mijn verlangend brandend kutje. Ergens diep in mijn buik kwam een orgasme aangelopen. Lang kon het niet meer uitblijven. Gelukkig voor mij brulde Judith een heel heftig orgasme uit.

De man kon Judith niet in bedwang houden, hij moest toezien hoe ze van hem afschoof. Ze bleef een hele tijd naschokken. Ik zag mijn kans en besprong de hete man. Terwijl ik op zijn stijve grote penis wipte probeerde hij met mijn mooie borsten te spelen. Een tepel in zijn mond nemen lukte niet. Door de tegenstoten van de hitsige man meende ik te begrijpen dat hij ging schieten. Even keek ik naar Judith. Die was bijna bekomen.

“Kom.” Riep ik, sprong van de stijve penis en ging met open mond voor de penis liggen.

De blonde vamp had mijn hint begrepen en nam plaats naast mij. Net op tijd, want hij spoot al zijn hete zaad in onze monden. Er liep wel wat naast maar dat likten we op.

De Antwerpse had het eerst door dat ik nog geen orgasme had gehad. Ze opende het kastje naar het bed en met die rode dildo kreeg ze mij in een paar minuten tot een geweldig orgasme. De man probeerde nog zijn nog stijve grote penis in mijn kontgaatje te steken maar helaas hij kreeg hem er niet in.

Bij Judith lukte dat ook niet. Judith ging op hem zitten met haar rug naar zijn gezicht Gretig stak hij drie vingers in haar nog natte kut, en pompte in een hels tempo zijn vingers tot tegen zijn pols in haar gloeiende kut. In een paar minuten ontplofte Judith in een oorverdovend orgasme. Daarbij beet ze hard op mijn tepel die ze aan het zuigen was.

Ik bereed de man die al gauw een nieuwe lading sperma spoot. Alles ging diep in mij tot tegen mijn baarmoeder dacht ik. Op hetzelfde moment kreeg ik gevoel dat mijn vagina openscheurde toen heel zijn enorme stokstijve penis helemaal in mijn grot verdween.

Voorzichtig ging ik van hem af. Mijn kutje brandde. Er liep zoveel vocht uit dat ik dacht dat het bloede. Maar het was het sperma van de man samen met mijn sappen, dat er uit liep.

Vlug liep ik naar de badkamer waar ik een washandje nat maakte en tegen mijn kutje hield. Een beetje later kreeg ik een beter gevoel. Het genot kwam terug opzetten. Net toen ik de badkamer verliet zag ik de man buitengaan. “Mag ik dat washandje ook gebruiken?” vroeg Judith.

Vlug maakte ik het washandje opnieuw nat. In de plaats van het aan de blondine te geven hield ik het tegen haar oververhit kutje. Met een vinger in het washandje ging ik diep in het lekkende kutje.

Ik dacht op een moment dat het genoeg was en wou het washandje en mijn vinger uit haar licht behaard kutje halen.

“Nog, ja nog oh ja doe verder, vinger me met je vingers in het koude washandje.” Smeekte Judith.

Maar amper een minuut later schreeuwde ze een derde orgasme uit. Ze viel bijna in zwijm. Samen vielen we naast mekaar op het bed.

Tegen de morgen werden we wakker. Een lange tongkus diende als afscheid.

Lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *