Timmeke I

()

Hoofdstuk 1 Sofhie

In wat men in het dorp de rijke buurt noemde omdat het een wijk was met prachtige villa’s woonde Georgette. Het laatste half jaar werden daar verschillende vrouwen lastig gevallen. Met haar vijfenveertig jaar zag Georgette er nog knap uit, slank, maatje veertig en een C cup. Haar tieten hingen wel een iets maar van hang tieten kon men nog niet spreken. Haar lang van nature gekruld blond haar, gaf haar een soort Marilyn Monroe uitzicht. Dat moest ze vaak horen.

Het buurtcomité van vrouwen hielden een vergadering. Daar had Georgette Tim bij gevraagd. Ze kende Tim nog van de tennisclub. Tim gaf haar zoon les. Hij was achter in de twintig, goed gebouwd en vooral eerlijk en rustig. Er waren tien dames naar de vergadering gekomen. Nadat Georgette de inleiding had gedaan gaf ze het woord aan Tim.

“Ja dames ik zie dat jullie niet gekleed bent om te vechten, en dat is wat de cursus inhoud.” Begon hij. “Misschien is het mogelijk wat kledij uit te doen. Ik zie dat jullie allemaal dure jurken dragen dus die trekken we best niet aan flarden.” Ging hij verder.

De dames keken mekaar aan, met twijfels. Tot Anita haar jurk uittrok. Ze stond er nog met enkel een behaatje, maat B en een bijpassende slip. Daarna volgden de andere dames.

“Goed als we er allemaal klaar voor zijn dan kunnen we starten. Wat we vooral gaan leren is zelfverdediging. Als er iemand U lastig valt kan U er voor zorgen dat zijn feestje niet doorgaat. Wat we nu gaan doen zijn eenvoudige dingen. Vorm maar een paar. Ga een halve meter van mekaar staan. Goed zo. De dames aan de linkerkant gaan proberen een mep te geven. Let op doe dat rustig en traag. De dames aan de rechterkant gaan leren die slag af te weren. Kijk allemaal goed. Ik ga het even demonstreren. Wie wil mij een mep geven?

Iemand, zo te zien de jongste, stak haar hand op.

 En u bent?” vroeg Tim.

“Sofhie” zei de vrouw. Ze gingen in positie staan. Sofhie haalde uit. Snel haalde hij zijn arm naar boven en hield zo de slag tegen.

“Dames doe dat na maar wees voorzichtig, het komt er nu niet op aan om te kunnen raken. Doe deze oefening vijf keer en wissel dan om.”  

Dat lukte vrij goed.

“Kijk dames voor de volgende oefeningen zou ik het op prijs stellen dat we individueel gaan werken. Het kan gemakkelijk in het zaaltje van de judo. Wat we nu nog gaan doen is een aanval langs achter afweren. Sofhie komt u nog eens.”

Sofhie ging achter Tim staan en sloeg haar arm rond zijn nek. Toen ze dacht hem goed in de tang te hebben stak Tim vliegensvlug zijn twee armen tussen haar armen en sloeg dan zijn armen naar buiten. Arme Sofhie moest lossen.

“Kijk we gaan het daar niet bij laten. Aan de afslagen komt nog een vervolg, we gaan de aanvaller leren overmeesteren. Maar dat doen we nu niet. We kunnen wel eens proberen wat ik en Sofhie daarnet deden. Wel voorzichtig zijn.”

De dames hadden het ieder om beurt vijf keer gedaan en de eerste kennismaking met zelfverdediging zat er op.

“Kijk dames woensdag voormiddag zou het kunnen voor mij.” Zei Tim.

Voor iedereen ging dat. Tim had per woensdagvoormiddag drie dames gepland. Elk een uur. Hij drong er op aan om sportieve kledij te dragen.

Sofhie, de jongste met haar achttien kwam als eerste. Zij was ook de enige die een string droeg de eerste keer. Nu droeg ze een heel strakke legging en een T-shirt dat niks verborgen hield. Net als Samantha had ze een C cup. Maar bij deze jongedame stonde de tieten nog rechtop. Tim deed met haar verschillende oefeningen. Ze was er vlug mee weg. Na een uur namen ze afscheid met een kus. Tot zijn verbazing stak Sofhie haar tong in de mond van Tim. Hij schrok even.

“Vanavond bij mij thuis, ik woon alleen.” Zei ze met een zachte stem en gaf haar adreskaartje.

Tim moest nog even bekomen. Dat was niet zijn gewoonte. Daarbij heeft hij een prachtige vrouw en twee kinderen thuis. Er was geen reden om het ergens anders te zoeken.

De klok wees negentien uur aan.

“Ik zou nog graag een uur les willen gaan geven, er is iemand bij die traag van begrip is.” Zei hij tegen zijn schattig vrouwtje.

“Goed ga maar, ben je thuis tegen dat Thuis begint?” vroeg ze.

“Absoluut” riep hij nog toen hij de deur dicht trok.

Een vijftal minuten later stond hij in de woonkamer van Sofhie. Ze bood hem drinken aan en ging tegenover hem zitten.

Nu droeg ze een ultra kort rokje en een blouse waarvan de vijf bovenste knoopjes los waren. Haar borsten hingen er half uit. Tim zag al direct dat ze geen slipje of beha aan had.

“Ik vlinder niet van de ene naar de andere.” Zei Sofhie op een bijna verontschuldigende toon. Tim keek haar aan, diep in haar ogen.

“Echt het is al bijna een jaar geleden dat ik gevreeën heb.” Voegde ze er aan toe.

“Ik geloof u.” zei Tim. De jonge knappe vrouw met grasgroene ogen kwam naar hem toe. Op amper twintig centimeter stond voor hem. Sofhie nam zijn hand en legde die op een dij. Langzaam schoof ze de hand omhoog, tot op vijf centimeter van haar vocht sterk behaarde kut. Als hij verder wou hield ze hem tegen. Ze begon aan zijn broeksriem te frunniken. Al gauw lagen zijn kleren op een hoop in een andere zetel. Ze deed haar rokje uit. De blouse nam Tim voor zijn rekening. Een paar ferme stevige tieten met kanjers van tepels werden helemaal vrij gegeven. Tim nam een borst in zijn grote hand en ging op verkenning. Even later zat hij er mee te spelen. Ze stonden vlak bij elkaar. Terwijl Tim zich geconcentreerd had op haar prachtige borsten, ging haar kleine hand naar zijn enorme penis.

Een korte zachte streling was genoeg om hem een erectie van jewelste te geven. “Hallo moeder, is me dat een groot exemplaar!” riep de jonge dame uit. Dan probeerde ze haar hand rond de stijve penis van Tim te leggen. Langzaam begon ze er aan te trekken. Duidelijk dat ze geen groentje meer was.

Tim liet een borst los en zijn hand ging naar beneden. Langs haar vlakke buikje over haar prachtige dijen tot aan haar zwaar behaard kutje. Het leek wel of ze hield haar spleetje verborgen. Als Tim ’s hand aan haar kutje kwam voelde hij dat het kroezelige haar vochtig was, als de dauw op een groen gazon.

Sofhie ging nu vlak voor Tim staan, ze was iets groter. Terwijl ze aan zijn grote stijve penis trok stapte ze nog dichterbij. Nu raakte zijn eikel haar kutje. De lippen zwollen op en het vocht vermeerderde voelbaar. Tenminste Tim voelde dat. Met het sap uit haar nauw kutje bevochtigde ze zijn stijve leuter. Vervolgens hield ze de paarse eikel tegen haar spleetje. Door op haar tenen te staan om hem toegang te geven, zich vervolgens te laten zakken, zat de stijve knots half in haar kutje.

Terug met haar voetzolen op de grond herhaalde ze die op en neergaande beweging geregeld. In een gezapig tempo bleef ze Tim neuken. Hij nam en stijve tepel in zijn mond. Met de andere hand hield hij haar in evenwicht door zijn hand onder haar kontje te houden.

De achttien jarige dreef het tempo op. Haar hoofd sloeg naar achter, haar prachtige tieten naar voor. Omdat Tim het in de mot had dat het niet lang meer zou duren of ze zou klaarkomen, zakte Tim even door zijn knieën. Zijn grote stijve penis floepte uit het enge spleetje. Met gemak tilde hij de jongedame op en droeg haar naar haar bed. Hij legde haar neer op de rug.

Dan ging hij met zijn stijve lul achter haar hoofd op zijn knieën zitten. Instinctief nam Sofhie de paal in haar hand en bracht hem naar haar mond. Gulzig begon ze hem te pijpen. Met een vrije hand speelde ze met zijn ballen.

Tim boog zich een beetje naar voor zodat hij aan haar prachtige stevige tieten kon. Hij zoog de tepels om beurten in zijn mond om er dan zachtjes op te bijten. Met een beetje rekken kon hij haar vingeren. Hij hoorde haar zuchten. Even dacht hij er aan te vragen of het goed was, maar dat vond hij niet veilig. Hij kroop nog verder omlaag en kon zijn tong in haar grotje steken. De tong was blij want ze draaide toertjes in haar vagina.

Sofhie begon te schokken, te zuchten en kon haar lichaam niet meer onder controle houden.

Tim kroop recht. Hij draaide zich om en ging op zijn rug liggen. Sofhie begreep de hint en ging op hem zitten. Ze zat met haar rug naar zijn gezicht.

“Zo gaat hij dieper.” Zei ze met een glimlach. Haar kutje lekte uit. Gemakkelijk schoof ze over de stokstijve penis van Tim. Onmiddellijk begon ze wild te wippen. Tim had alle moeite van de wereld om haar borsten in zijn handen te kunnen houden.

Plots, hoewel te verwachten hield ze het niet meer.

Met een luide schreeuw kwam ze klaar. Ze bleef lang komen. Haar orgasme duurde zeker drie minuten.

Tim hield haar vast en zette haar op handen en voeten. Zijn penis was in haar gebleven. Dan begon hij in haar nauwe kutje te rammen. Een minuut later spoot hij een lading lauw sperma op haar kontje. Tegelijkertijd brulde de jongedame een tweede lang orgasme uit.

Nog voor ‘Thuis’ begon kwam Tim thuis, moe maar zeker voldaan.

lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *