Spanning in de lucht

()

Ik ken Chloé al een hele tijd, vroeger op een chatbox leren kennen en omwille van de lange afstand vooral via chat en sociale media contact gehouden. Ondanks dat we elkaar door de afstand niet echt veel in levende lijven hadden ontmoet is er toch altijd wel een beetje aantrek geweest en weten we van elkaar dat we elkaar ook lichamelijk best wel aantrekkelijk vinden. Maar door de afstand en andere relaties is er nooit meer gebeurd. Wel gingen onze gesprekken soms wel de pikantere toer op en vroeg ze soms men mening over nieuwe lingerie die ze wou kopen.

Ze heeft halflang, krollend donkerbruin haar, meestal opgestoken. Voor mij heeft ze ook de perfecte rondingen, je kon ze zeker goed vastpakken zonder ze te breken. De keren dat ik haar kontje te zien heb gekregen kwam er toch een verlangen om die billen eens goed vast te nemen. Ook haar borsten zijn mooi rond in mijn ogen bijna de perfecte maat, als je ze in de hand neemt is er toch nog genoeg overschot (en ik heb grote handen). Ze is wel een stukje kleiner dan ik (rond 1m70) maar dat maakt haar niet minder mooi, integendeel.

Ze woonde samen met haar vriend maar dat bleek toch niet goed te lukken waardoor hij er een punt achter zette. Het huis was van hem dus moest ze noodgedwongen een andere stek zoeken. Maar gelukkig was de woning van haar grootmoeder nog vrij en was het niet slecht dat daar iemand kon wonen om verkrotting te voorkomen en de woning kon ook wel een opknapbeurt gebruiken. Zo ook de elektrische installatie. Ik had een jaar ervoor puur uit interesse een cursus elektrotechnische installaties voor woningen gevolgd dus vroeg ze of ik er niet kon naar komen kijken om hier en daar al wat te vervangen zodat de rekening van de elektricien wat gedrukt kon worden. Het was vrij lang geleden dat we elkaar nog gezien hadden dus kon ik dit niet weigeren en maakte ik desnoods wel plaats in men agenda. Ze kan tijdelijk bij haar ouders terecht dus er was geen haast bij dus zorgde we ervoor dat we een heel weekend hadden dat ik aan de elektriciteit kon werken.

Een tweetal weken later, het was een van de eerste warme lentedagen van het jaar, stond ik voor haar deur en ik belde aan (ondertussen was de breuk al meer dan 2 maanden voorbij). Door het warme weer had ik enkel een T-shirt, een jeansbroek en stevige werkschoenen aan. Men gereedschap had ik nog niet uitgeladen, we zouden eerst eens kijken wat er moest gebeuren en wat ik al kon doen. Tot men verbazing zag ik dat ze zelf niet echt aangepaste kledij aan had. Wel voor het weer maar niet om in het huis het een en het ander gedaan te krijgen. Ze had een wit zomerkleedje met blauwe tekeningen aan en blauwe pumps. Het kleedje paste perfect rond haar mooie rondingen. Ze is niet echt klein, maar ook niet groot, ik denk rond 1m70. Haar figuur is strak waar het strak en gevuld waar het moet. Met andere woorden een lekker gevuld kontje dat je stevig kan vastpakken en haar boezem is ook niet te groot maar zeker niet te klein (meer dan een goed gevulde hand). En onder dat kleedje heeft ze nog een paar mooie benen die zeker gezien mogen worden.

Normaal heeft ze half lang zwart haar maar nu heeft ze het opgestoken. Omdat ze er zo beeldig uitziet weet ik buiten goede morgen niet direct wat zeggen. Gelukkig duurde de stilte niet lang, enthousiast gaf ze me een knuffel en kus op de wang en liet ze me binnen. Ze liet me ook direct weten dat ze nog geen werkkledij aan had omdat ze iets voor de middag nog even naar de stad moest. We praatte even bij en vervolgens liet ze me het huis zien en wat ze nog moest gebeuren. Ik schreef alles op en tegen we rond waren kon ze vertrekken en kon ik er aan beginnen. Wanneer ze weg was laadde ik alles wat ik nodig had uit de wagen en begon ik al te slijpen en te boren waar nodig was. Door de zon die al fel op een aantal ramen zonder verduistering scheen werd het daar al behoorlijk warm en begon al snel te zweten. Een paar kabelgoten later, iets na de middag belde Chloé, ze was op weg naar huis en ze wou weten welk broodje ik wou en wat ik erbij wou drinken. Niet veel later was ze daar met de lunch.

Buiten een paar stoelen was er geen meubilair aanwezig dus waren we genoodzaakt van gewoon op een stoel te eten. We maakten dan ook van de tijd gebruik om nog wat verder bij te praten maar al snel kwam het gesprek terug uit op de verbouwingen. Eerder was er nooit van een vergoeding gesproken, wat ik bij vrienden normaal vind, je doet zoiets dan als vriendendienst om ze te helpen. Maar blijkbaar had ze dat niet verwacht en vroeg hoeveel ik voor de klus of per uur wou. Ik zei dan ook dat ik niets hoefde, anders zou ze nog niet veel besparen bij de elektricien, en al grappend voegde ik er aan toe dat ze me wel in natura mocht betalen.

“Ok, das goed” antwoorde ze met een knipoog. Ik dacht dat ze het ook al grappend bedoelde maar aan haar ogen had ik de indruk dat het haar wel een leuk idee leek. Het idee dat onze pikante chats misschien realiteit zouden kunnen worden deed veel bloed naar men kruis stromen waardoor het daar wel iets harder werd. Maar, ik bedacht snel dat het een verkeerde indruk kon zijn en ik liet het idee varen. Na het eten ging ze zich snel omkleden zodat ze me wat kon helpen. Voor het trekken van de kabels kwam haar hulp zeker van pas. Ik zette alles klaar en dan kwam ze tevoorschijn in kort jeansshortje en een wit topje zonder mouwen, een ‘marcelleke’ voor dames eigenlijk.

In die outfit zag er al even aantrekkelijk uit dan in haar kleedje. Ik moest even slikken voor ik haar kon uitleggen hoe ze kon helpen. De hele namiddag was het niet makkelijk om enkel het nodige bloed in men broek toe te laten omdat ze er echt wel sexy uitzag. Zeker op de moment dat ik merkte dat ze onder dat ‘marcelleke’ eigenlijk niets meer aan had. Geen enkel afdruk van een bh was zichtbaar en op een gegeven moment wanneer ze voorover gebukt stond kreeg ik een mooie inkijk en was het helemaal duidelijk dat ze geen bh meer aan had.

Tegen de vooravond hadden we al heel wat gedaan, maar ik had de volgende dag ook al voorzien om terug te komen dus we hielden nog wat werk over en werkte af waar we aan bezig waren. Ze vroeg me of ik zin had in een pintje, wat met dit weer altijd wel smaakt dus ik zette me op een stoel met het gedacht dat we samen nog wel iets dronken om de dag af te sluiten. Dat was helaas niet waar, ze gaf me men pintje en zei dat ze zich even boven ging opfrissen en liet me daar alleen zitten. Ik keek haar verbaasd aan maar ze lachte en trok er zich blijkbaar niets van aan. ‘Ok dan’ dacht ik bij mezelf, ik liet het niet aan men hart komen en genoot van het wel verdiende bier. Een paar minuten, of een half pintje, later kwam ze terug naar beneden. Tot men verbazing had ze haar jeanshort, werkschoenen en ‘marcelleke’ niet meer aan, maar terug haar blauwe pumps en een mooi kanten lingerie setje in hetzelfde blauw. Het was een kanten BH dat net niet te veel onthulde en een kanten hotpants die perfect rond haar ronde kont paste.

“Ik sta niet graag in schuld, dus reken ik graag nu al voor vandaag af, en in natura, zoals je gevraagd hebt”. Ze meende het dus toch… Al de opwinding die ik heel de namiddag had onderdrukt kwam nu in 1 explosie vrij. Op een paar seconden tijd spande men broek veel te hard.

“Wat vind je van het setje? Daarnet gekocht, ik dacht wel dat het snel van pas zou kunnen komen” vroeg ze. Alleen aan haar stem en de blik in haar ogen merkte ik dat ze botergeil was. Dat ik botergeil was kon ze duidelijk aan de bobbel in men broek merken. Sensueel kwam ze aangewandeld zodat ik tijd genoeg had om haar van top tot teen te bekijken in haar sexy lingerie. Ze zetten zich met haar benen rond mij op men schoot, legde haar armen op men schouders en zette haar lippen op de mijne en liet haar tong naar de mijne glijden. Ik had eerder gezegd dat ik geen betaling hoefde maar dit kon ik echt niet laten liggen en ontving haar tong met veel plezier en liet de mijn over die van haar glijden. Men handen streelde over haar rug en dijen. Af en toe gleed een van men handen naar voor en masseerde even een van haar borsten. Ik liet geen vierkante cm van haar bovenlichaam en kontje onberoerd.

Ze loste men lippen en fluisterde in mijn oor dat ze al heel lang uitkeek om me in haar te voelen en van men lekkere paal te proeven. Dat had ze al een lange tijd geleden in een pikante chat al wel eens naar me gestuurd maar haar dat echt in men oor horen fluisteren deed men broek bijna ontploffen. Ze nam vervolgens men oorlel tussen haar lippen en begon er op te sabbelen. Het strelen van haar rug veranderde door de opwinding eerder in masseren en ondertussen schuurde ze met haar slipje over die beenharde bobbel in men broek. Ik klikte haar bh met één hand los terwijl met men andere hand de bh wegtrok en haar borsten stevig begon te masseren. Van men oorlel ging ze met haar tong naar men hals en met haar handen schoof ze onder men T-shirt om deze dan omhoog te trekken. Ze loste haar lippen even om men T-shirt uit te trekken om dan in men hals verder te lekken en lekker te zuigen. Stilaan zakte ze naar beneden terwijl ik nog druk bezig was met haar borsten te masseren. Haar handen gleden over men borstkas zwoel op en neer om dan wat af te zakken en men riem los te maken.

Tijdens het afzakken met haar lippen hield ze even halt bij mijn navel waar ze haar tong even liet in glijden om me te plagen. Ze zat dan op haar knieën voor me en men broek was helemaal los gemaakt. ik hief men heup even op waarop ze direct zowel men broek als boxershort naar beneden trok en men beenharde paal tevoorschijn sprong. Nog voor men broek de grond raakte had ze men paal al bij de hand en gleden haar lippen over men eikel. Zachtjes begon ze aan men eikel te zuigen terwijl haar hand op en neer schoof, maar ze was zo geil en had zo’n honger naar men paal dat ze al snel haar hand loste en hem dieper in haar mond nam. Al zuigend schoof ze haar lippen op en neer, en af en toe wisselde ze af met hem helemaal af te lekken als een likstok om haar kaken wat rust te gunnen. Maar, op zich was dat niet echt nodig. De fantasie eerder op de dag, de inkijk en haar intrede in lingerie hadden ma al enorm opgewonden waardoor ze niet echt fantastisch lang moest lekken en zuigen.

Wanneer ik met een kreunende stem zei dat ik bijna ging komen naam ze hem stevig tussen haar lippen en zoog ze hem even helemaal in haar mond om dan haar lippen terug halverwege te laten schuiven tot ik men lading met een enorme kreun van opluchting in haar mondje spoot. Lustig slikte ze alles door en likte ze men paal schoon. Met een geile blik kroop ze terug omhoog en zette ze zich terug even op men schoot en kuste me op de mond, gelukkig zonder haar tong naar binnen te steken. Geen idee waarom maar ondanks dat het van mezelf is ben ik er toch niet zo scheutig op. Vervolgens likte ze terug even aan men oorlel en fluisterde dat ze even haar mond ging spoelen en ze direct terug was, ik mocht niet bewegen. Een tweetal minuten later was ze daar terug met twee pintjes. Ze gaf er mij een en zette het andere op haar stoel. Ze draaide zich met haar rug naar mij en begon zwoel met haar heup te draaien. Speels en uitdagend begon ze met haar slipje te spelen om het uiteindelijk naar beneden te trekken. Volgens mij was er geen geilere of sexyer manier om een slipje uit doen.

Ze kwam na haar pintje terug van haar stoel en kwam terug met haar benen rond mij op men schoot zitten. Ze keek met haar geile ogen in de mijne en zei dat we deze grote jongen (wijzend naar men ondertussen slap geworden penis) even laten bekomen, want ze wil die liefst zo snel mogelijk in haar andere lippen zien verdwijnen. Zonder veel te zeggen kuste we elkaars lippen, speelde ik met men vrij hand wat met haar borsten en dronken we ons flesje rustig op. Ze wiegde rustig met haar heup over de mijne en dit miste zijn effect niet. Stilaan kwam er terug wat leven in de zaak en begon er bloed door men paal te stromen. Ze begon overtuigender haar kutje over men half harde paal te schuren en vroeg of ik de rest van haar pint wou leeg drinken, het was nog halfvol. Ik bevestigde met een knik waarop ze even rechter kwam zitten en het zachtjes tussen haar borsten leeg goot. Ik moest snel zijn en duwde men mond tussen haar borsten die ik tegen elkaar duwde om het bier beter te kunnen opvangen. Ik had blijkbaar een goede reactiesnelheid, ik liet niet veel lopen. Nu ik daar toch was maakte ik van de gelegenheid gebruik om haar borsten te masseren en haar tepels om de beurt tussen men lippen te nemen om er wat aan te sabbelen. Ze zag dat men flesje ook nog halfvol was en nam het uit men hand. Ik zette me klaar en dronk op de zelfde manier de rest van mijn flesje op.

Als ik al het bier van tussen haar borsten had gelikt liet ze zich terug zakken en begon terug met haar nat kutje over men ondertussen beenharde paal te schuren. Ze had maar een paar heupbewegingen nodig om hem in haar grotje te laten glijden. Ik voelde meteen hoe graag ze me in haar wou voelen, men paal schoof vlotjes op en neer in haar geil kutje. Ik nam haar bij haar heup en ze zette haar voeten steviger op de grond zodat ze beter op en neer kon wippen. Haar gekreun dat beetje bij beetje luider werd, naarmate hoe sneller ze op en neer ging was heerlijk om te horen. Zo bleef ze me nog een paar minuten neuken tot ik haar tegenhield en dicht bij me trok. Ik naam haar beet onder haar billen en stond recht. Ze liet een klein gilletje omdat men paal door de zwaartekracht nu helemaal in haar grotje verdween. Ik stapte naar de muur en duwde haar er tegen aan voor wat extra steun. Nu was het mijn beurt om men paal lekker snel en in en uit haar kutje te laten glijden. Ik duwde probeerde het tempo zo hoog mogelijk te houden zodat men paal een soppend geluid maakte in haar natte poes, ze kreunde het uit van genot. Doordat ze me eerder al heerlijk heeft klaar gepijpt duurt het nu wat langer eer ik aan men hoogte maar veel langer toch niet, en haar haar gekreun en gezichtsexpressie merk ik dat ze ook niet veel meer nodig heeft om aan haar hoogtepunt te komen.

Net wanneer ik het moeilijk begin te krijgen om het hevige tempo aan te houden slaakte ze een luide geile kreun en voel ik haar lippen samentrekken. Dat was dan voor mij gelukkig ook de druppel en schoot men tweede, kleinere lading in haar grotje leeg. Met men laatste krachten hield ik haar vast en stapte ik terug naar de stoel om terug te gaan zitten. Ze blijft nog even zitten en leunt tegen me aan om op adem te komen van de heerlijke beurt. Wanneer men paal terug wat begint te krimp schuift ze nog even van men schoot af hem terug proper te lekken. Eens schoon staat ze recht en gaat nog iets halen om te drinken. Als snel is terug en geeft ze me mijn drinken, deze keer cola omdat ik nog moet rijden, en ze zich terug met haar benen langs me op men schoot. Ze wou nog wat nagenieten, want ze verlangde wel om me eens in haar te voelen maar ze had niet verwacht dat het zo hevig ging zijn. En ze wou mij bedanken door me te verwennen waardoor ze niet had verwacht dat ze zelf ging klaarkomen. Daarop vroeg ze of ik morgen terug kwam om de rest nog te doen en wat ze moest aandoen, want ze wou me best wel nog eens bedanken. Een korte salopette zonder iets onder leek me wel iets. Dat zag ze wel zitten op één voorwaarden, dat ik ook in commando stijl kwam, zodat ze zonder veel moeite men paal tevoorschijn kon halen. Dat beloofde dus…

De volgende dag belde ik, met alles los in de werkbroek en een T-shirt en enorm veel opwinding aan. Wanneer ze open deed was ik wel een beetje teleurgesteld. Ze had inderdaad een korte salopette aangedaan maar met een T-shirt onderaan. Haar vader had het geweldige idee om vandaag mee te komen helpen. Dus van uitdagende en opwindende spelletjes ging er dus geen sprake zijn. De opwinding in men broek zakte al snel omlaag. Maar ze wist me wel te zeggen dat die salopette en T-shirt het enige is dat ze droeg. Een lekker geile gedachte, maar wat was ik er mee als haar vader daar rondliep? Elk moment dat het onopvallend kon liet ze haar handen langs me passeren en liefst van al kneep ze eens in men kont of voelde ze aan men kruis. Ik kon dan natuurlijk ook geen moment onbenut laten om haar lekker lijf eens aan te raken en in haar kontje te knijpen. Helaas was het net iets te opvallend als ik haar borsten wou betasten en ik wou echt niet het risico lopen dat haar vader het zag, dus die 2 mooie ronde borsten heb ik niet veel kunnen voelen die dag. Ook elk oogcontact knipoogde ze ondeugend en ik zag zo de opwinding in haar blik.

Als haar vader naar het toilet ging kwam ze toch nog eens aan men kruis voelen en fluisterde ze in men oren dat ze men paal nu zo graag in haar nat grotje zou willen voelen. Ik werd op den duur bijna zo gek van dat het niet veel meer nodig had om haar de kleren van het haar lijf te scheuren om haar dan stevig tegen de muur te plakken en te neuken. Ik had het heel moeilijk om me in te houden maar het lukte net. Wanneer ik alles gedaan wat ik kon doen en het meeste zo goed als opgeruimd was kwamen eindelijk de verlossende woorden…haar vader vond het genoeg geweest, de overschot mochten we zelf opruimen en hij ging naar huis.

Chloé liet hem buiten en wanneer ze boven kwam had ze al geen T-shirt meer aan en mijn broek lag al op de grond. Men paal keek fier naar boven, want eindelijk, na een hele dag afzien mocht hij vrij ademen. Ze liet haar salopette vallen stapte er ineens ook uit terwijl ze naar mij kwam gewandeld. Dadelijk plakte we tegen elkaar en sleurde we van opwinding bijna elkaars tong uit elkaars mond. Ik masseerde die lekkere borsten met een hand terwijl men andere hand haar kontje bewerkte. Ze liet zich door haar knieën zakken zoog men paal hongerig naar binnen. Met lange halen pijpte alsof haar leven er van af hing. Maar long kon ze het niet volhouden en ze stond terug recht, ze nam me mee naar een muur en nam een stoel mee, ze zette de stoel naast zich op een meter van de muur. Ze zette een voet op de stoel en boog voorover met haar handen tegen de muur. Mijn opdracht was duidelijk! Ik zette men eikel aan de ingang van haar grotje maar moest hem bijna niet naar binnen duwen. Het leek me dat ik naar binnen werd gezogen, zo nat stond haar kutje. Ik duwde hem direct helemaal naar binnen en begon haar stevig te neuken.

Men heup kletste tegen haar billen terwijl ze het uit kreunde van opluchting en genot. Hoe langer ik haar neukte hoe meer men paal een soppend geluid maakte in haar kutje. Ze genoot zo hevig dat je ons door heel het huis kon horen, vooral haar dan. Het opgeilen van eerder op de dag zorgde ervoor dat het genot nu enorm intens was, maar ook heel kort, ik voelde na een paar minuten men zaad al omhoog borrelen en een paar tellen later schoot men zaad diep haar grotje in. Dat was voor haar ook de druppel en met een paar korte kleine kreuntjes volgde er een hele hevige en bereikte ze haar hoogtepunt. Ik bleef nog rustig op neer gaan maar zette me dan al snel op die stoel waarna zij op men schoot kon ploffen. Zo kort en zo heftig hadden we het geen van beide al gedaan. We hadden daarom wel even tijd nodig om terug op de aarde te dalen om dan verder op te ruimen en afscheid te nemen.

Wanneer ik een tijdje later huiswaarts reed voelde men benen nog slap van wat er net was gebeurd. Maar bedacht me ook, als ik zo verder doe ga ik in bijberoep niet veel geld verdienen, maar het zal wel heel plezant zijn…

Lycan

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *