Streetball groupies

()

In mijn jongere jaren (hoge schoolgaande jaren) speelde ik samen met een aantal vrienden tijdens de zomer een aantal drie-tegen-drie basketbal tornooien. We waren niet slecht, maar nu ook geen supertalenten. In de grote steden gingen we meestal op in de massa en eindigde we in het midden van de klassering. Maar op een gegeven moment had een jeugdhuis een dorp verder het idee om ook zo een tornooi te organiseren. De samenstelling van onze ploeg wisselde wel, afhankelijk van wie er kon en deze keer speelde ik samen met Kris en Davy. Er was net een amateur basketbalploeg gestart en dit tornooi was om de ploeg te promoten en leden te verwerven. Met als gevolg dat we met onze ervaring niet veel tegenstand hadden en het tornooi met een redelijke voorsprong wonnen. Eigenlijk wel leuk om eens een tornooi te winnen en door de jaarmarkt en de reclame van het jeugdhuis hadden we ook wel een groot aantal toeschouwers. Maar het waren drie redelijk knappe meiden die me het meest opvielen tijdens het tornooi. Vanaf de 2de wedstrijd hadden ze al onze wedstrijden gezien ondanks dat niemand van ons drie ze kende.

De winnaar kreeg zoals op vele tornooien een lelijke en opzichtige beker en wat drankbonnetjes waardoor we natuurlijk nog even bleven om onze prijs op te drinken. Er is geen ander moment waarop een frisse pint meer smaakt! Toevallig of niet bleven de drie dames blijkbaar ook nog even en dat was voor ons ideaal om eens kennis te maken. Nu ja, op dat moment leek het wel toevallig, nu natuurlijk niet, anders zou ik ze niet in het verhaal vermelden (stating the obvious). Dus na de prijsuitreiking, weg van de spreekwoordelijke schijnwerpers kwamen ze even dag zeggen en een praatje maken. Omdat we geen supertalenten zijn en ook niet direct een mister verkiezing zouden winnen was dit wel een verrassing, maar wel een hele aangename natuurlijk. Alle drie waren ze niet veel jonger dan wij, 19-20 jaar. Lynn had lang bruin haar en was klein maar fijn gebouwd. Haar boezem was niet al te groot maar toch meer dan gemiddeld voor haar figuur. Ze kwam dus ook wel aantrekkelijk voor de dag met een korte jeansshort en een spannend T-shirt.

Haar vriendin Linsdey, zwart halflang haar, was de grootste van de drie, niet veel kleiner dan ons. Ze was dan ook iets forser gebouwd, maar dan met de rondingen op de juiste plaats. Met andere woorden een stevige maar toch redelijk strakke kont en haar borsten waren wel wat meer dan een handsvol. Die kwamen ook mooi tot uiting in het witte halter topje dat ze aan had. Hetzelfde gold voor haar benen onder haar donkerblauwe halflange losse rok. De derde vriendin is Kelly, van grootte tussen de twee andere en met mooie korte rosse krullen. Zij was de sportiefste, ze was van lichaamsbouw geen plank maar ze was wel mooi afgetraind. Nu ze zelf niet aan sport deed had ze voor de gelegenheid wel een mooi geel kleedje aangetrokken.

De meisjes hadden nog nooit een wedstrijd, laat staan een drie on drie tornooi live gezien en ze vonden best wel leuk, niet alleen voor de mannen die zich in het zweet spelen maar ook het spel op zich. Vandaar dat ze wel meer over het spel wilde weten, maar natuurlijk evolueerde de babbel en ging het na een tijdje helemaal niet meer over de sport. Zo werd de fuif van die avond uiteindelijk het onderwerp en vroegen de meisjes ons om mee te gaan. Daar konden we natuurlijk geen nee op zeggen. We moesten dan wel over huis om ons te wassen en andere kleren aan te trekken en dus spraken we terug af aan het basketplein om dan samen naar de fuif te fietsen.

Net iets te vroeg ben ik op aan het basketplein en zie dat Kris en alle drie de meiden er ook al waren. Ze waren blijkbaar echt enthousiast om met ons uit te gaan. Zelf waren ze zich niet gaan omkleden, maar dat vond ik dan ook niet nodig voor zo’n lokale fuif en met het goede weer. Net na mij kwam Davy aan gereden en konden we vertrekken, en maar goed ook, ons overwinning moest gevierd worden en met zo’n drie knappe meiden erbij kon het niet mis gaan.

Na een aantal pintjes kwam de sfeer in de zaal en in de groep en werd er al wat meer gedanst. Door het geklets van de namiddag en avond kende we elkaar wat beter en met daarbij de nodige pintjes werden de meiden al wat losser met ons en wordt al wat dichter bij elkaar gedanst. Mij viel het wel op dan geen van hun een voorkeur had, alle drie kwamen ze langs om wat te dansen en tussendoor nog wat kletsen en te lachen. Een aantal liedjes later speelde de DJ eindelijk een slow. Ik keek al even uit naar het moment dat ik een van de drie schoonheden tussen men armen mocht nemen. Ik had geluk dat Lindsey (de grootste) bij mij stond en nog voor ik iets kon vragen nam ze me al vast om te dansen. Hetzelfde gebeurde natuurlijk bij de andere. We plakte al vrij dicht tegen elkaar, iets wat ik wel gehoopt maar niet zo snel verwacht had. Maar zo close ging het bij de andere er ook al aan toe. Kris had z’n hand al op Kelly haar kont gelegd en liet het blijkbaar maar al te graag begaan. Ook Davy had Lynn (de kleinste) stevig vast en haar hoofd lag bovenop zijn borstkas.

Zoals gewoonlijk was het een blok van twee nummers en halverwege het 2de nummer konden Kris en Kelly zicht niet meer houden en draaide hun tongen stevig in elkaars mond. Lindsey trok me dichter en fluisterde dat als ze mensen zag kussen ze er zelf ook altijd wel in kreeg. Ja, meer moest ze natuurlijk niet zeggen. Ze had haar zin nog maar net uitgesproken als ik mijn lippen op de hare zette (vroeger is onbeleefd, je moet altijd iedereen laten uitspreken ;-)) en onmiddellijk vonden onze tongen elkaar. Ik nam ze stevig bij haar kont en trok ze nog net iets dichter tegen me aan. Nog dichter was met kleding niet meer mogelijk. Ervoor voelde ik het bloed al stevig naar onder stromen en ik was voorzichtig dat ze het niet te hard merkte hoe leuk ik het dansen met haar vond maar nu was dat niet meer nodig. Wanneer ik een paar (lange) tellen even loste en mogen opende waren Davy en Lynn natuurlijk ook aan het kussen.

Wanneer er terug sfeer nummer gedraaid werden draaide onze tongen nog even verder maar al snel begonnen we terug te dansen. Natuurlijk werd het dansen zwoeler en schuurde Lindsey af en toe met een geile blik over haar schouders met haar heerlijke kont tegen me aan. Na de derde keer draaide ze zich om, om me nogmaals een heerlijke tongkus te geven en te voelen of haar moves hun effect niet gemist hebben. En ze was heel blij met het resultaat, men broek spande al hevig. Kelly had dit gezien en kwam er bij staan en vroeg of ik al zo geil als Kris stond. Het antwoord van Lindsey verbaasde me wel.

“Geen idee hoe geil Kris staat, maar één manier om te vergelijken” zei ze met een knipoog. Ondanks dat Lindsey nog een arm rond me heeft laat Kelly haar hand over men kruis glijden en voelt ze stevig.

“Ook niet slecht, maar nu wil ik ook wel weten of hij even goed kust”. Meer dan een knipoog had ze niet nodig om haar lippen op de mijne te zetten en van men tong te proeven. Lindsey fluisterde iets in Kelly haar oor, liet me met Kelly doen en ging naar Davy en Lynn waar zij waarschijnlijk hetzelfde in Lynn haar oor fluisterde en het dan van Lynn overnam en Lynn schoof door naar Kris. Blijkbaar zijn ze niet echt jaloerse types. Natuurlijk kwamen ze op die manier wel vrij sletterig over maar lang kon ik die gedachte niet hebben. Kelly vertelde me dat het niet van hun gewoonte was, maar wanneer wij gaan douche waren zijn ze bij haar thuis samen gebleven omdat ze ook alle drie daar bleven slapen. Haar ouders zijn op vakantie dus ideaal om de bloemetjes buiten te zetten. Wanner er over ons geroddeld bleek dat ze ons alle drie best wel aantrekkelijk vonden. Alle drie hadden ze zich altijd op hun partner van dat moment gehouden en vonden ze het wel een ideaal moment om eens te experimenteren.

Ondertussen had ik ze nog stevig vast en het feit dat men nog over haar kont en gleden en ik na haar uitleg terug haar lippen opzocht gaf haar de nodige bevestiging dat ik dit niet aan mij ging laten voorbij gaan. Na nog eens heerlijk van haar tong en lippen geproefd te hebben fluisterde ze half likkend aan men oorlel dat we straks alle drie welkom zijn bij haar thuis. Ik keek naar men twee kompanen en hun glimlach sprak boekdelen, het ging nog een leuke nacht worden. Ik stelde wel nog voor om nog een laatste rondje te bestellen, we hadden nog bonnetjes. De dames namen een cola of Fanta en dronken die zo goed als in een keer uit. Wij hadden bier besteld en het leek ons niet zo slim om die ook ad fundum leeg te drinken dus we dat duurde iets langer. Lindsey zei dat ze ons wat ging aanmoedigen om wat sneller te drinken en keek dan naar Lynn. Ze nam haar stevig bij haar kontje en zette haar lippen op die van Lynn. Lynn haar tong gleed bij Lindsey naar binnen. Ze liet Lindsey naar ons toe draaien en ze trok de rol van Lindsey geleidelijk aan naar boven zodat haar billen voor iedereen even zichtbaar werden. Even masseerde ze die en liet dan haar rok waar vallen. Wanneer hun lippen weer loste en ze naar ons keken waren onze bekers al lang verdwenen en konden we niet snel genoeg teken doen om naar buiten te gaan en onze fiets te gaan zoeken.

Al snel kwamen we bij Kelly thuis, ze wees ons waar we onze fietsen konden zetten en liet ons binnen. De schoenen moesten wel al uit in de gang maar dan hadden we daar ook geen last meer van. Dat het hun plan was ons mee naar het huis te krijgen werd wel duidelijk als we het salon binnen kwamen. De salontafel was aan de kant gezet en drie matrassen lagen naast elkaar tussen het hoeksalon. Lynn had ik nog niet geproefd dus zij kwam naar mij en nam me bij de hand naar de zetel. Ze liet me in de zetel zitten en zette zich dan op mijn schoot zocht dadelijk mijn tong met de hare op. Met haar heup schuurde ze over men kruis dat al heftig begon te spannen in men jeansbroek. Na even van elkaar te proeven hielp ik haar topje uit en maakte ze mijn broek los om dan ook mijn hemd los te knopen. Lindsey en Kris zaten op dezelfde manier in de zetel, met haar rok helemaal naar boven geschoven masseerde Kris haar billen en deed Lindsey zijn T-shirt uit.

Kelly stond blijkbaar toch net iets heviger. Eerst nam ze Davy z’n hand en trok hem mee naar de keuken. Waarschijnlijk dacht hij dat ze met hem liever afgezonderd was maar het was eerder praktischer. Eens in de keuken duwde ze zes glazen in z’n hand en stuurde hem terug naar het salon. Een paar tellen later volgde ze hem met een aantal flessen sterke en frisdrank. Wanneer hij de glazen had neergezet riep ze licht bevelend al in de zetel te gaan zitten en hij mocht z’n broek al gerust laten zakken. Wanneer hij zich in de zetel zette lag haar kleedje al aan de andere kant van de kamer. Even zette ze zich op zijn schoot voor een passionele tongkus maar al snel liet ze zich uit de zetel glijden en nam ze zijn paarse eikel tussen haar lippen om er lekker aan te zuigen en te likken. Lynn stond dan recht om men broek helemaal te kunnen uitdoen. Bijna in één ruk trok ze men broek en boxershort tot aan mijn enkels. Zelf deed ze haar shortje uit en dan kon ik ineens men broeken uitstampen. Ze kwam terug op men schoot zitten en i.p.v. met de jeans over elkaar te schuren wiegde ze met haar stringetje over men ondertussen beenharde paal. Ze trok dan men hemd verder uit en ik klikte haar bh los om haar heerlijke borsten te kunnen masseren.

Ik liet men tong van haar lippen langs haar nek even naar haar oorlel glijden om dan verder af te zakken naar haar heerlijke boezem. Ik masseerde haar strakke kont terwijl ik gretig afwisselend aan haar tepels zoog en sabbelde. Tussen het gekreun door hoorde we Davy ineens veel harder kreunen terwijl Kelly hongerig aan zijn paal bleef zuigen. Hij schoot zijn eerst lading in haar mondje leeg en ze slikte het lustig door. Eens ze zijn kwakjes had doorgeslikt schonk ze twee glazen in, eentje voor hem om even uit te puffen van het orgasme en eentje voor haar om zijn zaad door te spoelen. Ondertussen had Lindsey ook enkel nog haar slipje aan en zat ze eveneens voor op haar knieën voor Kris met z’n paal diep in haar mond. Lynn had er ook wel zin in en fluisterde me in men oor dat ze eigenlijk wel grote honger heeft naar zaad en laat zich van de zetel schuiven om dan wat speeksel op men paal te laten vallen en hem dan in een keer helemaal in haar mondje te nemen. Kelly zat nog even bij Kris zijn zaad door te spoelen. Had haar BH los gemaakt en masseerde en streelde ondertussen haar borsten maar nu wou ze toch zelf verwend worden. Ze stond recht met haar kont naar Davy, die liet dan haar slipje zakken om dan die billen ook stevig onder handen te nemen maar daar kreeg hij de kans niet voor. Ze stapte uit haar slipje en kwam naast me zitten. Ze streelde Lynn over het hoofd, die bleef lekker verder likken en zuigen en draaide even haar tong rond de mijne. Men handen gleden over haar lichaam en masseerde haar borsten maar daarvoor was ze niet tot bij mij gestapt.

“Die tong lijkt me warm genoeg” stelde ze vast en zette zich recht op de zetel. Ze ging over me staan en leunde met haar knieën op de leuning zodat ze diep genoeg kon zakken. Ik naar boven en zag een blinkend grotje naar me toe komen. Eens laag genoeg liet ik men tong over haar kutje glijden om dan tussen haar lippen te gaan en haar klitje op te zoeken. Alvorens ik me concentreer op haar klitje laat ik men tong eerst nog even zo diep mogelijk in haar grotje gaan om haar heerlijke geile sappen te proeven. Wanneer men tong haar klitje beroert sidderde haar benen, hier verlangde ze al even naar. Ik begon rustig haar klitje te likken, op het tempo dat Lynn met haar lippen op en neer over men paal ging om dan het tempo wat verder op te drijven. Om men tong wat rust te geven zoog ik haar knop je af en toe tussen men lippen om er dan even op te sabbelen. De afwisseling deed haar opvallend veel deugd. Doordat meerdere lippen druk bezig waren zou je minder kreunen verwachten, maar Kelly maakte dat gemis ruimschoots goed. Ondertussen had Davy plaatsgemaakt in de zetel en hadden Lindsey en Chris zich in 69 in de zetel gelegd.

Davy wou natuurlijk ook niet werkloos blijven toekijken en legde zich op de matras, trok Lynn haar stringetje uit  en schoof z’n hoofd tussen Lynn haar benen om ook haar klitje niet onberoerd te laten. Naast het gekreun van Kelly is er nu vooral een smakkend geluid te horen van het zuigen en likken, het genot en gekreun van de rest klinkt nu vooral binnensmonds maar dat maakt het niet minder geil natuurlijk. Maar lang duurde dit niet. Door het opgeilen tijdens de fuif hadden we niet veel meer nodig. Ik voelde men zaad opborrelen en het schoot men paal uit. Lynn voelde het aankomen en zoog hem nog even helemaal in haar mond op om hem er dan uit te laten schuiven. Net wanneer ze men paal net uit haar mond had schoot ik men eerste kwakje op haar gezicht. Ze liet haar mond wel open om het grootste deel op te vangen maar een deel op haar voorhoofd en kaak. De daaropvolgende kwakjes zoog ze heerlijk uit men pik uit. Daardoor kon ik me even niet meer op Kelly haar grotje concentreren. Ze zag hoe men zaad over Lynn haar gezicht spoot en ze al snel opperde ze om het even te laten hangen, ze zal het dadelijk wel komen opkuisen. Wanneer ik uitgespoten was liet ze haar heup wat verder zakken, wat wel een duidelijke boodschap was.

“Verder likken!”. En zo knappe en geile meid kan je niets weigeren dus liet ik men tong terug in haar grotje glijden om dan terug hevig aan haar klitje te likken. Ondertussen was Davy Lynn ook nog aan het likken en nu die laatste niets meer in haar mond had kon ze haar volledig laten horen. Kort gehijg ging over naar korte kreunen die telkens luider werden tot ze met een toch nog een beetje ingehouden gil klaarkwam en Davy al haar heerlijke sappen die vrij kwamen oplikte. Het gekreun van Lynn was voor Kelly ook de druppel, een aantal tellen later kwam ook zij met het nodige gekreun tot aan haar hoogtepunt. Wanneer ik haar benen voelde sidderen van genot duwde ik men tong haar grotje in om zoveel mogelijk van haar heerlijk orgasme te proeven. Kelly liet zich naast me in de zetel zakken en Lynn kwam gelijk op haar schoot zitten.

“Ik moest wat voor je opzij houden” zei ze tegen Kelly. M’n kwakje sperma op haar gezicht was verder naar beneden in haar nek gelopen. Kelly lekte in haar nek het zaad op en ging dan verder naar boven tot alles weg was om dan haar lippen op die van Lynn te zetten en haar een (volgens mijn opinie alleszins) geile tong te draaien. Ondertussen lagen Kris en Lindsey nog in 69 in de zetel. Ze hadden hun tijd genomen maar voor Kris was de tijd gekomen. Hij voelde z’n zaad opborrelen en schoot op zijn beurt z’n zaad in Lindsey haar mondje. Zij was blijkbaar niet van plan alles door te slikken en keek vragend naar de andere twee. Kelly wou ons best alle drie geproefd hebben en zette zich bij Lindsey om nu haar lekker te tongen en het zaad over te nemen. Voor Kris was het blijkbaar wel een heftig orgasme want hij moest even bekomen waardoor Linsdey wel als enige onbevredigd achter bleef. Ik zei dat ze zich dan maar met haar benen open in de zetel moest zetten en dat iemand wel voor haar ging zorgen.

Ze kroop van Kris af en Lynn maakte plaats en zette zich op de matras voor de zetel. Ik zag het wel zitten om na Kelly Linsdey naar een hoogtepunt te brengen maar ik kreeg de kans niet. Lynn stelde dat ze eigenlijk wel eens wou beffen en dit was haar kans. Ze kroop met een geile blik naar Lindsey en voor die iets kon zeggen begroef Lynn haar hoofd tussen Lindsey haar benen. Kelly zette zich bij Lynn op de matras en liet haar weten dat ze ook wel eens wil proeven. Voor ons jongens was dit wel een geil schouwspel. Zeker voor mij, ik zat naast Lindsey op de eerste rij. Door de opwinding kon ik onmogelijk van Lindsey haar borsten blijven. Af en toe zoog en sabbelde ik haar tepels maar het merendeel van de tijd zag ik haar enorm genieten en de andere twee dames lustig beffen. Helaas voor ons maar misschien best voor Lindsey duurde het niet al te lang. Zo genoot intens wat duidelijk te horen en te zien was. Het was terug Lynn die haar naar haar hoogtepunt likte. Wanneer het orgasme over was vleide Lynn zich op de matras bij Davy en schonk Kelly als een echte gastvrouw voor iedereen drankjes in en zette zich bij Kris in de zetel. Lindsey legde zich tegen mij om wat te bekomen. We hielden, zonder dit echt af te spreken, een pauze. Natuurlijk was het eerste gespreksonderwerp wat Lynn en Kelly er van vonden om ook eens een meisje te beffen. En de conclusie was dat een volgende sleepover bij de drie vriendinnen wel eens extra leuk zou kunnen worden.

Zeker omdat Lindsey het ook wel eens wou proberen. Tijdens het keuvelen konden we het niet laten om nog wat te strelen en af en toe te kussen. Na wat keuvelen begon de drang naar meer opwinding toch stevig te groeien. Het strelen en kussen werd frequenter en onze palen begonnen al terug stevig te groeien. Wanneer de dames elk de dichtstbijzijnde paal ter hand hadden genomen maakt het gebabbel plaats voor zacht gekreun en sappige tongen die over elkaar streelde. Lindsey nam mijn paal vast en ging zacht op en neer tot deze op volle sterkte kwam te staan. Met men vrij hand masseerde ik haar borsten en liet men vingers dan over haar buik naar haar grotje glijden om met twee vingers direct naar binnen te glijden. Veel weerstand ondervond ik niet want haar kutje verlangde naar meer. Ze zette zicht recht en kwam recht op men schoot zitten en liet men paal bij haar naar binnen glijden. Ik nam haar stevig beet en terwijl onze tongen nog passioneel door elkaar draaide wiegde ze rustig haar heup op en neer. Maar dit duurde niet lang. Ze liet men lippen los en zette zich wat rechter om het tempo op te kunnen drijven.

Ondertussen had Lynn zich op de matras tussen de zetels op handen en knieën gezet en neukte Davy haar op z’n hondjes. Aan de andere kant van de zetel lag Kelly met haar benen open en Kris ertussen, z’n paal soppend in haar drijfnat kutje, dat je kon je duidelijk horen. Linsdey had haar tempo opgedreven van lekker vrijen naar stevig neuken. Haar borsten botste lekker op en neer terwijl maar paal weer in haar grotje schoof. Even stopte ze om haar voeten recht op de zetel te zetten waardoor ze die gehurkt over men paal hing en ik een stukje dieper kon glijden. Dadelijk schoof ik hem helemaal bij haar naar binnen en je zag aan haar gezicht dat ze het heerlijk vond. Ze wipte op en neer en ik bewoog dan met men heup ook mee waardoor je op het verste punt men eikel net niet zag en men paal daarna weer helemaal verdween. Het soppend geluid van de natte kutjes werd nu overstemd door het kletsend geluid van de heupen tegen de billen en het heftig gekreun van alle zes, de ene al wat harder of intenser dan de andere. Van mij mocht Lindsey haar benen even laten rusten dus liet ze op de matras naast Lynn en Davy gaan liggen.

Wanneer ik mezelf tussen haar benen legde, gleed men paal gelijk terug haar grotje in. En kon ik in een keer verder gaan waar we heel even gestopt waren. Lynn wou ook wel eens van standje wisselen draaide zich om en stak haar benen hoog in de lucht zodat die tegen Davy zijn schouders konden rusten. Die schoof dan natuurlijk opnieuw zijn beenharde paal in haar kutje begon haar terug stevig te neuken. Kris was ondertussen recht gaan zitten in de zetel en Kelly zat achterwaarts op z’n schoot. Hevig kletsend lande haar kont op zijn heup, een standje dat hij blijkbaar wel lekker vond. Zeker wanneer ze wat voorover bukte had hij niet veel meer nodig. Hij voelde z’n zaad opborrelen en schoot z’n 2de lading diep in haar grotje. Nog even ging Kelly verder om het laatste kwakje in haar te voelen spuiten. Kris was nu wel voldaan maar Kelly nog lang niet.

Ze kwam bij ons zitten en vroeg aan Lindsey of ze doggy geen leuk standje vond. Geen idee waarom liet Lindsey me recht komen zodat ze zich kon omdraaien en ik haar langs achter haar kutje verder kon neuken. Kelly ging met haar benen open voor Lindsey liggen en stelde dat als ze graag eens een nat kutje wou proeven ze nu al de kans kreeg, zelfs eentje met een extra flavor. Met een geile blik keek Lindsey Kelly in de ogen en liet haar hoofd dan tussen Kelly haar benen zakken. Eerst lekte ze het zaad dat er al een beetje was uitgelopen op om dan dieper in haar grotje te likken.

In het begin was het moeilijk een ritme te vinden door dat ik stevig in haar kutje aan het neuken was maar een beetje later zag je aan het gezicht van Kelly dat Lindsey een manier had gevonden had om mij stoten op te vangen. Afwisselend likte Lindsey Kelly haar klitje en ging ze met haar tong dieper in het kutje om Kris z’n zaad dat stilaan terug kwam gelopen op te lekken. Lindsey wist blijkbaar wat ze moest doen want lang hoefde ze niet te likken voor Kelly met een gil haar orgasme kreeg. En Lindsey vond het blijkbaar ook wel lekker. Kelly horen en proeven klaarkomen, haar sappen gemengd met het zaad van Kris in combinatie met door mij geneukt worden was voor haar te veel van het goede en ik voelde haar lippen samentrekken, met hevig gekreun en bibberende lenden kwam ze eveneens klaar en liet ze zich subtiel plat op de grond vallen zodat ik niet meer kon stoten in haar nu overgevoelig kut. Een meisje dat voor mij klaarkwam had ik nog nooit meegemaakt, maar ik denk dat de andere factoren en het feit dat ik al eens was klaargekomen daar een grotere rol in speelde dan de prestaties van mezelf, maar toch kon ik mezelf iets wijsmaken.

Nu hoorde we Davy kreunen terwijl hij zijn paal uit het grotje van Lynn trok en zijn tweede lading zaad over haar buik spoot. Kelly was er als de kippen bij om de kwakjes op te ruimen. Eerst gleed ze met een vinger door het zaad en liet Lynn haar vinger aflikken om dan zelf de rest op te lekken. Eens haar buik schoon gelikt en Davy uit de weg gekropen was, draaide ze zich om en ze kroop over Lindsey haar rug die nog altijd languit voor me lag. Lynn duwde haar kontje mijn richting uit dus de boodschap was duidelijk. Ik was de enige man die nog wat in de tank had en zij was ook nog niet uit-geneukt. Onder het motto, een nee heb je en een ja kan je krijgen zette ik men eikel voor haar kontgaatje om te kijken wat haar reactie was.

Ze keek om en zei dat ze misschien wel geil genoeg was om het wel eens te proberen maar niet ‘droog’. Ze nam dan met één hand men paal beet en zette hem klaar voor haar grotje en ik gleed in een keer naar binnen. Kelly was duidelijk nog bij de les en sprong recht om naar boven naar haar slaapkamer te lopen. Ze rende de trap op om met glijmiddel terug naar beneden te komen. Ze wou blijkbaar graag eens zien dat Lynn in haar kontje werd genomen. Maar ik had me niet ingehouden en was Lynn hevig blijven neuken, ik was echt te geil om even in te houden als er zo lekkere meid met haar kutje naar mij gericht voor me ligt. Tegen de tijd dat ze klaar zat om men paal in te wrijven met het glijmiddel voelde ik opnieuw twee schaamlippen samentrekken rond men paal en kon ik het zelf ook niet meer uithouden. Met een hevige kreun schoot ik men laatste kwakjes in Lynn haar grotje waarna zij ook met een geile gil haar hoogtepunt bereikte. Jammer van het glijmiddel dat Kelly klaar had maar er was geen paal meer in staat om een kontje te neuken, en ik denk ook niet dat een van de meiden dat nog zag zitten (als ze er, buiten Lynn, al voor open stonden).

Er werden dan nog wat drankjes gemixt terwijl we ondertussen napraatte en bekwamen van die ongelofelijk geile nacht. Het was heerlijk en spontaan waardoor we dan ook tot de conclusie kwamen dat we dit van onze bucketlist konden afchecken en het daarbij houden.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *