Timmeke 2.5

()

Hoofdstuk 2 Angel

De volgende dag was er weer zelfverdedigingles. Deze keer was het een rossige, met kort haar en redelijk wat sproeten. Dat sierde haar. Angel heette ze. De rossige vrouw bleek vijfenveertig te zijn. Zo te zien waren dat vijfenveertig mooie lentes. Op het eerste zicht had ze nog een mooi slank figuur. Een beetje een steekkontje dat wel. Maar het stond haar beeldig. Pas toen ze haar joggingvest uittrok kon Tim vermoeden dat ze heel mooie tieten zou hebben. Nog vooruitsteken dat kan natuurlijk niet op die toch al een beetje gezegende leeftijd. Voor zover Tim er van kende. Ze deden samen een paar oefeningen. Dat lukte goed. Na de break, die vijf minuten duurde, tijd genoeg om Angel de kans te geven buiten een sigaret te gaan roken. Terug binnen gingen we verder met al wat ingewikkelder verdedigingstechnieken.

Tot we aan een oefening kwamen dat Angel achter Tim stond. Het was de bedoeling dat Angel Tim langs achter moest aanvallen. Daarbij zou Tim tussen zijn benen door een been van Angel nemen en naar voor trekken zodat de aanvalster op haar rug zou vallen. Angel was echter iets te vlug en bracht zelf haar been naar boven zodat ze recht in zijn kruis stampte.

“Auw!” Riep Tim en pakte naar zijn kruis.

“Oei, wat heb ik gedaan,” vroeg de vijfenveertig jarige slanke vrouw.

“Kom, ik zal er eens over wrijven.” Zei ze met spijt in haar stem. Dat had ze beter niet gedaan. De penis van Tim was de pijn al vergeten als een zachte vrouwenhand hem streelde. De grote penis van Tim had het blijkbaar verkeerd begrepen en kwam recht vooruit. Stijf als een lat, een stijve lat. Doordat Angel bleef wrijven kwam plots de eikel boven de rand van zijn joggingbroek uit.

“Amaai, dat is een stuk!” riep ze uit. Toch stopte ze niet met wrijven. Meer nog ze trok zijn broek naar beneden. De stijve penis sprong op. Angel viel op haar knieën. Nu likte ze de grote stijve lul over heel de lengte. Dan nam ze de eikel in haar gretige mond. Ze zoog een stuk lul naar binnen. Angel begon aan een pijpbeurt zoals Tim het nog niet ondergaan had. Hij kon niet anders dan zijn hand op haar ros achterhoofd te leggen om zijn penis dieper in haar gulzige mond te duwen. Zonder dat ze zijn mond los liet draaide ze zich om.

“Trek mijn broek en T-shirt uit!” riep ze geil. Duidelijk stond de rossige vrouw heet. Tim gehoorzaamde. Dan ging hij in de 69 houding liggen. Hij stopte onmiddellijk twee vingers in haar kletsnatte kut. Haar lippen waren erg gezwollen. Aan haar vagina te zien was deze vrouw geen jonge dame meer.

Tim vingerde haar op het tempo waarmee zij hem pijpte, heel snel. Even later viel zijn penis uit haar gulzige mond.

“Je moet me neuken, nu!” riep ze geil en ging op haar rug liggen met haar benen open. Tim deed alsof hij thuis was en gehoorzaamde. Met een flinke stoot ramde hij zijn grote stijve lul in haar open spleet. Ze slaakte een kreet toen hij er helemaal in ging. Hij ramde er op los. Geen twee minuten later schreeuwde Angel het uit.

”Ik kom, ja, ja! Ik kom! Oh! Tim niet stoppen, blijven rammen, ja! Oh, ja! Sneller, ja!”

Dan zweeg ze en enkel haar lichaam sprak, ze kwam heel lang klaar.

“Ik ga schieten!” riep Tim.

“In mijn mond.” Smeekte Angel.

Tim kroop omhoog. De eerste druppels vielen op een borst om tenslotte de volle lading in haar gulzige mond te spuiten.

Angel begreep dat de les gedaan was.

Hoofdstuk 3 Annette

De volgende dag kwamen er nog drie dames. Vermits de eerste twee al wat oudere dames betrof moest Tim de oefeningen aanpassen. De eerste twee verliepen vlotjes met het broodnodige geduld.

Dan was het de beurt aan Annette, een prachtig ogende dertig jarige gehuwde vrouw. De anderen waren vrijgezellen of weduwen.

Nee, Annette had niet het ideale figuur. Annette had kleine tietjes. Haar kontje was ze misschien wel ergens vergeten. Maar toch was ze aantrekkelijk. Tim mocht haar wel. Hij hield van vrouwen met zwart haar. Zeker als het zo lang is als dat van deze getrouwde vrouw. Ze kan met het gitzwart haar gemakkelijk haar poepje afvegen. Ze kwam de judozaal in met een rok en een sweater.

“Sorry, maar ik ben helemaal niet sportief en heb dus geen sportkledij. Trouwens als je mij bekijk zie je dat ik dat niet nodig heb.” Verontschuldigde ze zich bij Tim.

“Geen punt.” Zei Tim. Ze deden enkele afweer oefeningen.

“Het gaat uitstekend.” Zei Tim naar waarheid.

“Mijn man is politieagent, en die heeft me ook al wat willen leren. Maar dat vlotte niet goed. Het is hij die me naar hier gestuurd heeft.” Verklaarde de jonge vrouw hoe het kwam dat ze al zoveel wist.

Ze namen een koffiepauze. Het was wel automaatkoffie maar beter dan niks.

“Voor de volgende oefeningen kun je best de rok uit doen.” Zei Tim. Hij liep naar de deur en deed ze op slot.

“Pottenkijkers kunnen we missen.” Zei Tim lachend.

“Mij goed, als het met minder kleren beter gaat, mij niet gelaten.” Zei Annette en trok haar sweater over haar hoofd. Tim zag dat haar tietjes niet veel groter waren dan zijn borsten.

“Stelt niet veel voor hé.” Lachte ze en wreef even over haar borstjes.

“Nee, groot durf ik ze niet noemen.” Zei Tim. Dan ontdeed ze zich van haar rok, een lange smalle rok. De jonge getrouwde vrouw droeg nog enkel een slip. Een doodgewone onderbroek. Niks sexy.

De oefeningen waren voor gevorderden. Dat ze de rok niet kon aanhouden bewezen sommige oefeningen.

Op een gegeven moment stond Annette achter Tim. Ze zou haar handen rond zijn nek leggen om hem te wurgen. Tim moest dan haar handen pakken en haar over zijn schouder op zijn rug leggen, om daarna door te kunnen trekken zodanig dat ze met haar rug op de grond voor hem kwam te liggen. Tim had door die doorgedreven oefeningen te doen een half stijve penis gekregen. Hij trok Annette over zijn hoofd, haar arm gleed weg. Daardoor gleed haar hand in zijn jogging. Ze kon afremmen door zijn halfstijve penis vast te pakken. Tim pakte haar in de lende en zette haar op de grond.

“Kom we doen deze oefening nog eens.” Zei Tim. Met tegenzin liet ze los wat ze vast had. Na drie pogingen lukte het.

“Kom en nu doen we het snel. Als je op de tatami, zeg maar mat valt dan doet het geen pijn.” Stelde hij haar gerust.

“Ik zal het nu niet doen, ook omdat de geslachtstoestand nu anders is dan het normaal zou zijn. Normaal is het een man die aanvalt en ben jij diegene die zich moet verdedigen.” Legde Tim uit.

De oefening ging goed maar toen Tim de jonge vrouw op de grond had liggen zei hij, “De volgende stap zal hem voor een tijdje uitschakelen, de tijd om hulp te zoeken. We zullen even de rollen omdraaien, ik ga op de grond liggen en jij staat boven mij.” Zei Tim en voegde de daad bij het woord.

“Kijk als je zover bent stamp dan maar eens goed tegen zijn ballenbak. Hij heeft zeker tijd nodig om te bekomen, en dan kan je weg.” Legde Tim uit.

Ze hielden het voor bekeken. Om wat uit te rusten namen ze plaats op een bank. Annette vertelde dat ze heel veel had opgestoken van de lessen. Ze voelde zich al veel veiliger. Ongewild, waarschijnlijk, legde ze haar hand op mijn bil.

“Wat was dat daarstraks toen ik uitgleed?” vroeg de jonge bijna naakte vrouw.

“Niet erg.” Lachte Tim.

“Heb ik je toch geen pijn gedaan?” vroeg de gitzwartharige dertig jarige vrouw. Tim had niet de indruk dat ze op seks uit was. Het zag er een doodbrave vrouw uit. In al haar braafheid wreef ze over mijn kruis, waar ze mijn opstijvende penis tegen kwam. Dan pas besefte Tim dat ze nog enkel haar onderbroek droeg. Doordat ze bleef wrijven kwam mijn penis helemaal stijf te staan.

Annette voelde het. Ze bloosde.

“Heb ik dat gedaan?” vroeg ze met een glimlach.

“Inderdaad, jij bent de schuldige.” Lachte Tim.

“En wat nu?” vroeg ze gegeneerd.

“Nu moet jij ervoor zorgen dat het terug normaal gaat worden.” Zei Tim met een ernstig gezicht. Annette stond recht, ging voor hem staan.

“In orde. Maar, je zult moeten helpen. Bij ons is het de missionarishouding en niks meer. Maar ik wil leren.” Zei ze met blozende kaken.

Tim begrijpt eigenlijk niet dat zulke mooie vrouw alleen maar de missionarishouding kent. Tim zat er mee verveeld.

“Luister Annette, het is niet dat ik het niet wil maar hier en nu ligt nogal moeilijk. Het is al laat, binnen tien minuten komt de judoclub oefenen. Om alles goed te leren is er meer tijd nodig.” Legde Tim uit. Aan zijn stijve grote penis te zien had hij wel zin. “Spijtig.” Zei ze met een pruilmondje. Ze begon zich terug aan te kleden.

“Weet je, morgen heb ik niks gepland. Wanneer kan jij? Vroeg hij.

“Liefst in de namiddag, mijn man moet om dertien uur beginnen.” Zei ze vol verwachting.

De volgende dag was Annette op tijd. Voor de gelegenheid had ze een heel kort plooienrokje aan, zoals vroeger bij tennis. Het T-shirt deed vermoeden dat er niet veel volk thuis was. We gingen zitten. Ze nam mijn hand in de hare.

“Zullen we eerst kussen?” vroeg Annette. “Daar word ik heet van.” Zei ze met een floeren stem. Onmiddellijk stak ze haar tong in de mond van Tim. Daar vonden twee vrienden mekaar. De gitzwarte dertig jarige begon zijn rug te aaien. Tim huiverde. Even lieten ze mekaar los. Vlug trokken ze hun kleren uit. Annette hield nog wel haar onderbroek aan. De hand van Tim streelde de kleine borstjes. Frappant was dat ze heel grote stevige tepels had. Tim speelde er mee. Ze genoot.

“Dat doen we thuis ook wel.” Zei de jonge dame. Omzichtig nam ze de grote stijve penis in haar hand. Dat doe ik thuis ook wel.” Ging ze verder.

“En me aftrekken ook?“ vroeg Tim.

“Ja dat wel.” Gaf ze toe.

“En likken? Vroeg Tim”.

“Nee dat niet.” Zei ze met neergeslagen ogen.

“Ik ga hier geen theorieles geven, doe gewoon waar je zin in heeft.” Probeerde Tim haar gemoedsrust bij te brengen. Hij nam haar vast en zijn tong nodigde buiten zijn mond haar tong uit tot een spelletje. Ze beantwoorde de uitnodiging. Hij streelde haar kleine borstjes en grote tepels met een hand, de andere ging naar haar onderbroek. Hij wreef met zijn volle hand over de witte onderbroek heen haar vaginale omgeving. Ze was behaard. Niet overdreven veel maar er waren geen tekens van knipbeurten. Het was allemaal naturel.

“Kom we gaan op het bed liggen, dat is gemakkelijker.” Zei Tim en tilde haar op. Tim ontdeed Annette van haar onderbroek. Annette lag op haar rug. Ze wist niet wat te verwachten. Tim ging voor haar liggen. Even streelde hij het harige kutje. Door zijn streling kwam er vocht uit het spleetje. Tim trok zijn hand terug en stak zijn tong in haar harig poesje. De tong verkende heel de vagina tot groot jolijt van Annette. Haar lichaam schokte al een beetje. Dan ging Tim haar heel intens beffen.

“Oh, oh! Dat is geweldig, ja ga verder, oh ja!” Schreeuwde ze.

Tim verhoogde nog de intensiteit. Een paar minuten later begon Annette te schokken dat het een kunst was voor Tim om in haar druipende kutje te blijven. Plots, wel niet onverwacht, kwam ze luidkeels klaar. Zeker twee minuten lang bleef het orgasme duren. Het ebde weg.

“Nu het volgende.” Zei Tim.

“Is er nog iets dat ik niet ken?” vroeg ze blozend.

“Kom, ik ga nu op mijn rug liggen.” Zei Tim rustig. “Kom nu naast me zitten zodat je mijn penis gemakkelijk kan vastnemen.”

Ze ging op haar knieën naast hem zitten en nam de grote stijve penis in haar hand. Annette begon hem af te trekken zoals ze bij haar man deed. Normaal ging dat goed. Tim was er tevreden mee. Hij streelde haar kleine tietjes en grote tepels.

“Annette nu iets dat je nog niet gedaan hebt, lik langs mijn penis zoals bij een lolly maar niet in bijten. Als je er klaar voor bent mag je mijn penis in je mond nemen. Dan bewerk je hem met je tong en je mag er op zuigen. Klaar? Begin maar.” Zei Tim.

De dertigjarige getrouwde vrouw begon aan zijn penis te likken. Aanvankelijk twijfelend of hij het wel meende, of dat het geen grap was. Ze deed dat behoorlijk. Na een tijdje nam ze zijn eikel tussen haar lippen. Ze lijkt de eikel. Ook de rand eronder kreeg speeksel van haar. Na een beetje beraad nam ze een heel stuk van de grote stijve penis in haar gretige mond. Het duurde zowat tien minuten eer ze het spelletje doorhad. Vanaf dan begon ze hem heftig te pijpen. Na een vijftal minuten voelde Tim dat zijn sperma onderweg was naar buiten.

“Annette niet bang zijn, ik ga klaarkomen.”

De jonge vrouw liet zijn penis uit haar gretig zuigende mond vallen.

“En wat moet ik dan doen?” vroeg ze angstig, omdat ze in het onbekende terecht ging komen.

“Gewoon verder doen, je doet dat prima, seffens ga ik spuiten en dat kan in je mond of over je borsten. De keuze is aan jou. Als ik er bijna ben roep ik ja.” Vertelde Tim. Ze leek het te hebben begrepen.

De grote stijve penis verdween weer voor een gedeelte in haar gulzig zuigende mond. Nog geen minuut later riep Tim het magische woord

”Ja!”

Annette deed niks en pijpte verder. Ze probeerde alles in te slikken. De laatste druppel likte af.

Ze gingen naast mekaar liggen.

“Kun je nog? Of maken we een nieuwe afspraak?” vroeg Tim.

“Wat nog kunnen?” vroeg Annette nog naschokkend.

“Kan je nog klaar komen?” vroeg Tim.

“Nu?” vroeg de dertig jarige vrouw.

“Seffens.” Lachte Tim en masseerde een borst. Met de andere hand aaide hij haar vlakke buik. Dat wond haar op. Ze streelde zijn borst. Haar hand ging naar beneden, daar lag het goud, daar zou seffens een grote stijve penis naar haar lachen. Annette nam de half stijve penis in haar hand. Dat was genoeg om hem opnieuw stijf te krijgen.

De hand van Tim bereikte de oase. Hij draaide zich in een bijna 69 houding.

Annette zag de enorme grote stijve penis plots boven haar mond verschijnen. Ze twijfelde geen seconde en nam hem in haar mond. Gulzig begon ze Tim te pijpen. Ze aaide zijn balzak. Tim van zijn kant zag de bijna droge beboste oase onder hem. Gretig likte hij dat prachtige kutje. De lipjes zwollen op het deurtje ging open.

“Kom maar binnen” fluisterde de vagina.

Tim nam de uitnodiging aan en zijn tong gleed naar binnen. Bijna onmiddellijk maakte hij neukbewegingen. Aan haar manier van zuigen werd hij gewaar dat ze er van genoot.

Annette zoog en likte zijn penis in een hoog tempo. Soms beet ze achter de rand van de eikel.

Ook Tim verhoogde de snelheid waarmee hij haar befte.

Een paar minuten waren voldoende om de slanke vrouw een nieuw orgasme te laten krijgen. Haar hele lichaam schokte heftig tot ze de top bereikte. De oh,s en de ah,s gingen een lange “ja!” Vooraf.

Annette kwam half recht greep het achterhoofd van Tim en drukte hem nog dichter bij haar bijna spuitende vagina. Tim stikte bijna.

Wonderlijk genoeg bleef ze komen. Tim kon het niet meer houden en verliet het kletsnatte kutje. Haar ietwat weelderige haar drupte alsof het motregende. Tim kwam recht draaide zich zodat hij met zijn penis in de omgeving van het druipende in kramp trekkende kutje kwam. Tim nam haar vast keerde haar met haar gezicht naar beneden.

Vervolgens zette hij haar armen en benen. Zoals een hondje. Annette wist niet wat hij ging doen. Ze had nog teveel werk met het verwerken van haar tweede orgasme. Tim zette zich achter haar en schoof zijn grote stijve penis traag in het ver openstaande spleetje. Om dan over te gaan tot het grote werk. Hij ramde zijn paal er in en in een fel hoog tempo naaide hij haar. Op zijn Antwerps gezegd ze waren aan het vogelen. Of nog anders, hij deed haar binnen.

Voor de arme, rijke, Annette werd het te veel. Na een minuut voelde ze het opnieuw opkomen.

“Nog, nog ja! Neuk me hard!” riep ze en viel omver.

Onmiddellijk viel ze in slaap.

Tim besefte dat dit het einde van de namiddag betekende. Even dacht hij er aan om zelf met zijn fluit te spelen en het zaad op haar te spuiten, maar daar zou zij niks aan hebben. Hij fatsoeneerde zichzelf en om vijftien uur maakte hij haar wakker. Een tas geurende warme koffie bracht Annette terug op de wereld.

“En hoe beviel het je, dit was meer dan de missionarishouding, niet?” vroeg Tim. “Och Tim, deze namiddag was geweldig, ik heb enorm genoten van alle standjes. Kan het dat ik drie maal ben klaar gekomen?” Vroeg ze op een heel tevreden klinkende manier, als een kind dat van Sinterklaas komt met veel lekkers.

“En thuis?” wou Tim weten.

“Mijn man, een schat daar niet van, houd niet van condooms en we hebben al twee kinderen, dus voor het zingen de kerk uit. Hij spuit dan gegarandeerd op mijn buik, en ik, ja ik blijf verweest achter.” Vertelde ze met een zekere droefheid in haar zachte stem.

“En de lessen zijn voorbij zeker?” vroeg ze in de hoop dat Tim de lessen wou vervolgen.

“Voor vandaag toch wel.” Zei Tim lachend. Hij nam de dertigjarige vrouw in zijn armen, kuste haar op de blozende wang.

”Niets belet je om een nieuwe afspraak te maken. Je kan bijvoorbeeld om de twee weken komen. Wat denk je? Denk er goed over na, bel me op het einde van de week maar. Je hebt een gelukkig gezin, ik wil dat niet kapot maken. Ik wil evenmin, laat dat duidelijk zijn, een relatie. Als we nog afspreken is het enkel om te neuken en te vrijen. Liefde is hier niet in het spel.” Legde hij zijn spelregels uit.

Met veel vragen en twijfels nam Annette afscheid.

Tim zag haar nooit meer terug. Ze had duidelijk voor haar gezin gekozen.

lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *