Timmeke IV

()

Hoofdstuk 4 Kate en Iris

Er volgde nog een laatste sessie. Slechts twee vrouwen hadden ingeschreven. De ene noemde Kate en de andere Iris. Kate was nog maar een week in de buurt gaan wonen met haar man en een dochter van drie. Met haar vijf en twintig één van de jongste. Ook wel de mooiste. Kate was duidelijk een dame met klasse. Haar witte deux pieces van zuivere scheerwol was daar getuige van. Ze droeg het gitzwarte haar plat tegen haar mooi ovale hoofd. Achteraan droeg ze een dot.

Uit een gesprek tussenin begreep ik dat zo mannequin was. Inderdaad haar figuur leunde bij het ideale beeld dat ik en veel andere mannen, ook wel vrouwen denk ik, heb. Een meter tachtig, vijf en vijftig kilo en haar maten logen er niet om. 90-60-90.

De andere cursiste, Iris had bijna dezelfde maten en was ook mooi. Toch zag men dat er verschil zich manifesteerde. De lessen waren uiteraard gemakkelijker voor Tim. Het programma afwerken ging dan ook vlotter dan de vorige keren. Op de laatste dag stelde Kate voor om met ons drietjes bij haar thuis iets te komen drinken. Daar de grote knappe villa in Spaanse stijl op vijf minuten stappen lag gingen we te voet.

“Is je man thuis?” vroeg Iris om een gesprek op gang te brengen.

“Nee, we zijn met ons drie.” Antwoordde Kate. Het was al te laat om een nieuwe vraag te stellen. Kate nodigde ons uit plaats te nemen in het prachtige salon. Ze verdween in de keuken en kwam terug met een fles Moet et Chandon brut en drie glazen. Even later nipten we aan een glas heerlijke godendrank. Er werd nog nagepraat over zelfverdediging. De beide dames vonden het heel leerrijk en nuttig. “Het is te hopen dat jullie het nooit nodig hebben.” Kwam Tim ertussen.

De zevenentwintig jarige blonde Iris bleek toch wel genoeg letters gevreten te hebben want in het taalgebruik deed ze niet onder. Kate van haar kant liet niet blijken dat ze heel veel geld verdiende op de catwalk. De twee vrouwen konden het goed met mekaar stellen. Onoverkomelijk ging het gesprek richting seks.

“Wij hebben een heel gewoon seksleven. Eens per maand vrijen we uitgebreid.” Vertelde Iris bedgeheimen. Tim en Kate glimlachten.

“Bij ons is dat om de drie weken als mijn man in het land is.” Gaf Kate op haar beurt een geheim prijs.

“En jij Tim?” vroeg Iris onverwacht.

“Ik ben vrijgezel.” Zei ik.

“Ik heb een ideetje Iris.” Zei Kate. Ze wenkte Iris naar de keuken. Even later kwamen ze lachend terug. Ze gingen voor Tim staan nadat Kate een muziekje had opgelegd. Samen begonnen ze aan een striptease. Tim genoot er van. Hij liet het gebeuren, keek vanuit zijn zetel toe.

Na de schoenen en het mantelpakje en haar jurk was het de beurt aan haar met kant afgewerkte beha. Haar prachtige borsten stonden stijf recht naar voor. De tepels reageerde toen ze er met haar duim over wreef.

Naast haar stond Iris haar best te doen Tim te verleiden. Haar tieten waren kleiner, fijner met minder grote tepel. Dan was het de kunst om hun muis bedekkers op zulke geraffineerd mogelijke manier simultaan weg te toveren. Tim had niet anders verwacht, Kate droeg een string van een grote ontwerper. Iris droeg een prachtig satijnen slipje van de Wibra.

“Allebei even mooi.” Vond Tim.

Iris had een driehoekje haar boven haar vagina, terwijl Kate een gladgeschoren ruimte rond haar genitaliën had. Ze stapten samen naar Tim.

“En nu jij.” Lachten ze in koor.

Samen begonnen ze Tim te strippen, heel traag. Nog voor ze aan zijn slip kwamen kwam zijn grote stijve penis recht vooruit te staan. Samen trokken de zwarte en de blonde de slip uit. Ze knielden en gingen elk aan een kant zijn penis likken. Als ze aan de eikel kwamen gingen hun tongen verder, voorbij de paarse eikel. Daar ontmoeten hun tongen elkaar. Even speelde ze, om dan terug de stijve penis zijdelings te likken tot aan zijn balzak. Zo gingen ze een tijdje door.

Doordat de vrouwen op hun knieën zaten en hij rechtstond kon Tim weinig doen. Tot ze eindelijk rechtkwamen.

Tim viel op zijn knieën. Een vinger schoof in het kutje van Iris, terwijl hij Kate begon te beffen. Onmiddellijk drukte Kate het hoofd van Tim tegen haar kletsnet kutje. Ondertussen vingerde hij Iris in een hoog tempo. Tim stopte met beffen, stond recht en zei.

”Kom we gaan naar de slaapkamer.” Daar hadden de dames wel oren naar. Ze duwde Tim op de rug. Kate zette zich boven hem. Met haar open druipende kut recht boven zijn grote stijve penis. Ze liet zich zakken tot haar spleetje zijn eikel voelde. Iris nam plaats boven zijn hoofd. Met haar gezicht naar Kate. Ze liet zich een klein beetje zakken. De tong van Tim schoot als een raket in haar kruis. Hij begon haar heftig te beffen. Tim was heel geil geworden. Kate liet zich op zijn penis zakken, zo ver ze kon. Dan begon ze traag op en neer te gaan. Al gauw ging dat sneller. Kate en Iris zaten naar mekaar. Hun monden gingen open en de tongen kwamen hun speelkameraad al tegemoet.

Ze begonnen mekaars borsten te kneden, te strelen en de tepels daar trokken ze aan. Kate ging nu heel snel wippen op de stijve penis van Tim. Hij befte Iris zo heftig dat ze een orgasme bijna niet kon tegen houden. Ook Kate was er kort bij. Tim bedacht een plan. Hij moest wel rap zijn. Zijn zaad was onderweg.

Hij tilde Kate vlug op en zijn sperma spoot op haar buik. Dan legde hij haar neer in 69 houding met Iris. Beide dames beften mekaar alsof hun leven er van afhing. Het was voor beid ook de eerste keer dat ze het met een vrouw deden. Amper een minuut hielden ze het vol. Zwaar schokkend, zwetend tegen de hel op kwamen ze gelijktijdig klaar.

Uitgeput lagen ze naast mekaar uit te blazen. Tim moest wat duwen en wringen om tussenin te geraken. Na vijf minuten van complete stilte, niemand sprak, niets bewoog. Tim likte zijn vingers nat. Dan ging hij eens poolshoogte nemen. Hij voelde met de linkerhand bij Kate, met de rechterhand bij Iris of hun kutje al droog waren. Dat bleek het geval. Om daar verandering in te brengen zou wel gaan maar hij besloot dat het genoeg was. Hij ging recht zitten.

“Dames, ik ga eerst douchen en daarna mogen jullie.” Zei Tim en kon het niet laten om een vinger in hun heerlijk kutje te steken.

“Trouwens, Kate waar is de douche?” voegde Tim er aan toe.

“Wacht, we kunnen samen in het binnenzwembad, dat is in de kelder.” Zei Kate.

Een paar minuten later waren ze alle drie aan het zwemmen in Adamskostuum. Een half uur later moesten Tim en Iris wel naar huis want Kate verwachte haar man.

Hoofdstuk 7 Selma

Wie naar de lessen zelfverdediging wilden komen waren waarschijnlijk al geweest. Dus zette Tim daar een punt achter. Maar de tamtam had zijn werk gedaan.

Op een dag, zo tegen negentien uur belde men aan. Tim verwachte wel niemand maar je weet nooit. Een jonge vrouw, zo rond de dertig, stond voor hem.

“Bent U Tim?” vroeg ze.

“Dat klopt.” Antwoordde Tim.

“Is er geen belet?” vroeg de jonge vrouw beleefd.

“Nee, komt u binnen.” Nodigde Tim haar uit.

“Laat me met de deur in huis vallen. Van die lessen weet ik, ik heb ze zelf gevolgd. Maar je gaf hier nog bijlessen in iets anders.” Sprak de mooie jonge vrouw.

“Dat ga ik niet ontkennen. Om te vrijen moet je met twee zijn.” Repliceerde ik.

“Dat is juist.” Gaf ze toe. “Bij mij is het iets moeilijker. Als je op mijn voorstel niet ingaat even goede vrienden.” Begon de vrouw. “Mijn man en ik zouden graag kinderen willen. Omdat het na jaren nog niet lukte ben ik naar een gynaecoloog geweest. Met mij was er niets fout. Nu had ik een spelletje bedacht om aan sperma van mijn man te komen. We gingen op het bed liggen. Hij zou me moeten neuken op de ouderwetse manier en hij zou zijn sperma op mijn buik moeten schieten. Ik vertelde hem dat ik het dan in een potje zou doen en wegen. Ja, ik wou weten hoeveel zulke lading wel woog. Hij geloofde me. Een paar minuten later had ik zijn sperma in een potje. De volgende dag ben ik er mee naar de gynaecoloog geweest. Mijn vermoeden werd bevestigd. Mijn man was niet in het vermogen om kinderen te verwekken.” Legde ze uit.

“Als ik het goed begrijp zou je willen dat ik je een kind maak?” vroeg Tim.

“Daar komt het op neer.” Antwoordde ze. De jonge vrouw kreeg een sterk vermoeden dat het op een sisser zou aflopen.

“En kunstmatig?” vroeg Tim.

“Ik wil dat het normaal gemaakt word.” Zei ze een beetje bitter. Tim nam haar in zijn armen. Zuiver rekening houden met seks, had Tim zeker geen bezwaar. Selma straalde een zekere aantrekkelijkheid uit. Alleen het doel hield Tim wat op afstand. Hij was wat bang voor de gevolgen. Wat als het kind geboren word. Tim vreesde voor zijn emotie dan. Hij hield haar armen vast, duwde haar een beetje achteruit. Ze bekeken mekaar in de ogen.

“Luister Selma, ik wil best een kind bij jou verwekken. Er is echter een maar. Als we het doen wil ik echt vrijen, zonder de gedachten aan het maken van een kind.” Legde Tim uit.

“Zonder vrijen gaat het niet, niet gewoon jou piet stijf maken, mijn vagina vochtig maken en er in?” Vroeg Selma.

“Neen, zo werkt dat niet.” Zei Tim kordaat.

Selma moest er over nadenken. Met een andere man vrijen is overspel. En dat is niet haar bedoeling. Ze heeft een goed huwelijk.

“Het is best dat je komt als het de beste tijd is, de vruchtbaarste periode.” Zei Tim. “Dat is vandaag.” Zei Selma met gebogen hoofd.

“Wel Selma, het is aan u.” zei Tim. Hij verwachte dat ze de boot zou afhouden. Even bleef het stil. Tim wou niets forceren. Hoewel hij het wel zou zien zitten. Ze had een prachtig figuur, mooi glanzende blonde lange haren. Haar ogen drongen door jou als ze je bekeek, gaven je rillingen, gaven je stroomstoten in je penis.

Tim trok Selma dicht bij hem. Hij streelde haar rug. Een kus in haar nek hoorde daarbij. Even later voelde Tim lippen op zijn hals. Selma sloeg haar armen rond zijn taille. Tim liet haar rustig aan het idee wennen. De knappe blondine wist niet goed hoe ze zich moest gedragen. Tim stapte een paar centimeter achteruit. Hij nam haar hoofd in zijn handen. Ze keek naar beneden. Tim hief haar hoofd omhoog. Hij keek haar in de groenblauwe ogen. Kreeg een scheut in zijn piemel. Zijn mond ging naar haar met rode lippenstift gekleurde lippen. Hij opende zijn lippen en zij, na enige terughoudendheid ook. Het duurde even vooraleer haar tong de zijne wou ontmoeten. Eens het zover was, kwam de passie los.

Tim streelde haar onwaarschijnlijk mooie borsten over de pull heen. Haar tong vertelde aan zijn tong dat ze het lekker vond. Dan ging dezelfde hand onder de pull. Tim maakte de beha los. Daardoor kwamen haar borsten vrij. Voor zover hij kon voelen waren het echt prachtige borsten. Haar prachtige lichaam vertoonde schokkende bewegingen. Tim nam haar op, legde Selma in zijn armen en droeg haar naar de slaapkamer. Daar legde hij haar op het bed.

Neen, Selma protesteerde niet echt. Haar pull trok Tim over haar blonde hoofd. De rok werd ook verwijderd. Tim ontkleedde zich tot op zijn slip. De slip hield hij nog even aan, net als de tanga van Selma. Hij ging naast haar liggen. Tim speelde met haar stevige borsten. De tepels mochten zijn tanden voelen. Selma rilde. Zijn hand aaide haar vlakke buik. Plagend ging hij van haar borsten tot aan het klein plukje schaamhaar, om dan terug naar boven te gaan en in een cirkel rond haar borsten wandelde. Die weg deed de hand van Tim, eigenlijk een vinger, verschillende keren. Tot Selma plots zijn hand nam. Ze legde de open hand op haar vagina. Tim voelde enige vochtigheid.

“Oh, ja” fluisterde ze. Dan begon ze zijn borst te strelen. Na enige aarzeling zocht haar trillende hand zijn penis. Haar hand sloop binnen in zijn slip. Ze voelde de grote stijve penis van Tim.

“Oh, wat is die groot!” riep ze uit.

De platte hand van Tim streelde uitvoerig haar vagina. Tot er meer vocht kwam. Dan liet hij een vinger in haar kut schuiven. Tergend langzaam. Zo langzaam dat Selma zijn hand nam om zo de vinger dieper in haar laten schuiven.

Tim begreep wel dat het niet te uitvoerig mocht zijn. Het kwam er niet op aan om vaak en heel intens klaar te komen. Zijn gelegenheidspartner moest niet zo nodig menig orgasme krijgen. Pijpen en beffen, daar had hij zijn twijfels. Beter liet hij het initiatief daarvoor aan Selma over.

De knappe blondine gebruikte een voet om zijn slip naar beneden te duwen. Vervolgens nam ze zijn stijve penis in haar hand. Zachtjes begon ze er aan te trekken. Het vingeren ging nu al veel intenser. Het leek meer op neuken. Dat ze er van genoot voelde Tim wel aan de snelheid waarmee ze aan zijn piemel trok. Selma duwde Tim op zijn rug. Hij verwachte dat op hem zou gaan zitten om zodanig vlug zijn zaad in haar te krijgen.

Neen, ze boog zich voorover en nam zijn stijve grote penis in haar gretig likkende mond. Van pijpen had ze blijkbaar kaas gegeten. Ze likte en zoog als de beste. Dan sloeg ze een been over Tim zodat hij zicht had op haar open kut met de gezwollen lippen en de parels sap. Ze schoof iets naar achter zodat de tong van Tim er gemakkelijk inging. Hij befte haar heel heftig.

Selma verhoogde het ritme waarmee ze hem afzoog. Lang kon dat niet duren, ze begon al krampachtig te doen.

“Hoe wil je het?” vroeg Tim.

“Maak me niet uit, neuk me vlug, oh ik sta zo heet, doe met mij wat je wil.” Zuchtte ze.

Tim trok haar half van het bed. Legde haar op de rug en ging voor haar staan. Gemakkelijk schoof zijn grote stijve penis in haar lekkende kut. Niet meer dan vijf stoten waren er nodig om Selma een orgasme te bezorgen.

Tim ramde ondertussen verder en harder in haar. Een paar tellen later spoot hij zijn warme zaad tegen haar baarmoeder. Tim tilde haar een beetje op en legde de blonde vrouw helemaal op het bed. Hij ging er naast liggen. Selma draaide haar hoofd naar hem.

”Bedankt.” zei ze zacht en gaf Tim een kus op de mond, maar die bleef gesloten.

Na enige tijd waren ze beide bekomen. Nog een tas koffie dronken ze samen.

“En viel het mee?” vroeg Tim. “Eigenlijk mag ik het niet zeggen, ik heb er zalig van genoten. Ik weet dat was niet de bedoeling. Begrijp je me?” vroeg ze dan.

“Ik kan er goed inkomen, ik kon er goed inkomen ook. Neen, ik begrijp je volkomen. Maar kinderen maken zonder er van te genieten is pas zondig. Pas op er is hier geen sprake van overspel. Het was het nuttige aan het aangename voegen.”

Na een half uur ging Selma, vol zaad en vol goede moed naar huis.

“Mocht het niet gelukt zijn mag je altijd terugkomen.” Had Tim nog gezegd.

Zes weken later kreeg Tim een kaartje in de bus. Geen afzender, alleen de tekst: “Het is gelukt.”

Lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *