Timmeke V

()

Hoofdstuk 5 Joske

Joske was een zuster van Iris. Ze was veel kleiner dan haar zus, tenger, bijna borstloos. Met heel kort purper haar, dat wel niet van nature zo zal zijn. Toevallig ontmoeten de zussen op de openbare markt Tim. Eerst werd er kennis gemaakt. “Met die wil ik ook wel eens tussen de lakens kruipen.” Zei Joske openhartig. Ze droeg het hart op de tong.

“Je zus laat er geen gras over groeien”merkte Tim op.

“Joske, ik ben beschaamd, zoiets zeg je toch niet.” Zei Iris kwaad.

“Geeft niet, ze is eerlijk.” Lachte Tim het accidentje weg. Tim ging verder zonder er nog aan te denken. Maar een uur later stond Joske voor de deur van Tim te wachten. Hij liet haar binnen.

Nog maar net sloot hij de deur of ze deed de rits van zijn broek open. Voor hij besefte wat er gebeurde hing zijn penis buiten zijn broek. Joske nam hem in haar mond. Buiten de wil van Tim om kreeg hij een stijve penis. Terwijl de tengere zus van Iris hem op professionele manier pijpte deed ze zijn broek uit. Tim wou zich verzetten, doch hij kon het niet. Deze vrouw was wel erg creatief. Terwijl ze hem pijpte trok ze haar rokje en slipje uit. Tim stond machteloos te ondergaan. Toen hij naar beneden keek zag hij dat ze zichzelf aan het vingeren was. Een tijdje later liet ze zijn grote stijve penis los. Ze draaide zich om, bukte zich heel diep, ze raakte met haar kutsap bevattende vingers de grond. Haar open druipende kut bijna ter hoogte van zijn naar neuken verlangende penis. Door nog een voet achteruit te gaan raakte haar druipende kut zijn eikel.

Buiten zichzelf stak Tim de grote stijve penis diep in haar vagina. Hij begon haar zowaar te neuken. Ze stootte tegen op zijn tempo. Deze tengere jonge dame bezat de kunst om met haar kutspieren te werken. Terwijl hij in haar ramde trok ze hem af met haar kut. Tim kromde zijn rug om zo nog dieper in het hete kutje te dringen. Opvallend was dat de grote penis helemaal in haar vagina ging. Dat heeft hij nog maar zelden meegemaakt. Met groot gemak schoof hij in en bijna uit de harige kut. Niet dat het wildgroei was. Neen, Joske knipte duidelijk het haar rond haar spleet. Ze hield het op een lengte van een centimeter. Opvallend, maar niet uitzonderlijk, de haarkleuren kwamen niet overeen.

Hoe feller Tim in haar ramde, hoe meer ze achteruit duwde met haar mager kontje. Zowel zichtbaar als hoorbaar aan hun geluiden was het seks van eerste kwaliteit. Om haar nog meer op te hitsen, stak Tim een vinger in haar kontgaatje.

“Oh ha, vinger mijn gat.”

Een tijdje houden ze die pose vol. Tot slot kan de tengere vrouw zo niet blijven staan. Plots draait ze zich om. Steek de grote stijve penis terug in haar kut. Ze slaagt haar armen rond zijn nek en haar benen rond zijn lende. In een razend tempo wipte ze op de stijve penis. Als ze borsten had zouden die dansen, maar Tim had meer borsten dan zij. Ook die houding was geen lang leven geschoren. Tim wandelde met de jonge tengere geile vrouw, met zijn stijve penis nog in haar kletsnatte behaarde kut in haar, naar de slaapkamer. Hij legde haar op het bed. Zijn penis viel uit haar natte kut. Hij zette haar op zijn hondjes en ging onmiddellijk tot de aanval over. Zijn groot geweer schoof in haar kletsnatte kut. Onmiddellijk naaide hij haar heel wild. Nu kwamen er toch kreetjes van pijn.

“Niet zo wild, niet zo diep, je doet me pijn!” riep ze uit. Nog drie keer stootte hij in haar, iets zachter, iets minder diep. Dan kwam ze zwalpend klaar. Haar lichaam schokte naar alle kanten. Ze had er geen controle meer over. Tim draaide haar om. Misschien besefte ze het niet. Tim spoot zijn zak leeg op haar gelaat. Uitgeteld bleef ze liggen. Tim ging douchen.

Een beetje later kwam hij terug. Joske was weg. Op het bed lag een brief. Het zag er officieel uit, van een labo. Er stond op:” Voor de test van “Dorpstier krijgt u grote onderscheiding” Het was getekend

“Joske.”

Hoofdstuk 9 Leila

Leila had ter gelegenheid van haar eenentwintigste verjaardag van haar opa een bon gekregen van twintig tennislessen. Opa kende lang geleden menig succes binnen de club. Tim kende de man al van vroeger. Toen Tim nog een broekie was zat de opa op zijn top. Zeker vijf keer werd hij clubkampioen. Het was opa die met het idee voor de dag kwam. De kleindochter, Leila dus, kende Tim niet. Opa vergezelde zijn kleindochter naar de eerste les. Tim was in de wolken. Leila zag er uit als een roos. Na de kennismaking en een babbel met opa begon de eerste les. Dat ging al vlot. Daar zal opa wel voor iets tussen zitten. Na een half uur mocht Leila wat rusten. Tim nodigde de opa uit om een balletje slaan.

Die liet zich niet pramen. Tim sloeg uiteraard de ballen bereikbaar voor de oude kampioen. Langer dan vijf minuten duurde het spelletje niet. Leila klapte in haar kleine handen. Dan was het weer haar beurt.

Na een uur eindigde de eerste les. Ze spraken af voor de volgende dag.

Langzaam aan begonnen Tim en Leila vrienden te worden. Tijdens de rust pauzes kregen de korte gesprekjes een andere wending. Na vijftien trainingsessies vroeg Leila aan Tim af het waar is dat tennisleraars niet alleen op het tennisveld les geven. “Nee, dat is niet zo. Wel is het zo, dat de leerlingen verliefd worden op de leraar. Maar dat is niet exclusief op het tennisveld.” Verdedigde Tim zichzelf en zijn collega’s.

“En gebeurt dat bij jou ook?” wou ze weten en lachte schalks.

“Wel Leila uit respect voor je opa zal ik eerlijk zijn, het gebeurd wel een enkele keer. Laat me zeggen één op de dertig.” Legde Tim naar waarheid uit. Tim voorspelde dat dit gesprek een gevaarlijke richting uitging.

“Kom we doen verder, een half uur met de back hand.” Zei Tim.

Duidelijk had Leila zeker zo graag verder gebabbeld. Ze zag deze knappe goed gebouwde man wel zitten. Haar vriend zit bij het leger en is nog drie maanden weg. En vingeren is toch niet alles. De les was gedaan. Tim was blij dat opa haar kwam afhalen.

“Morgen gaan we binnen spelen.” Zei Tim. Leila glimlachte.

“Ik bedoel wel tennissen.” Lachte Tim. Opa lachte mee. Net voor ze weggingen zei opa nog.

”Ik kom morgen niet, ik moet op controle in het ziekenhuis.”

De tennispleinen lagen wel op enkele kilometer van de woonplaats van Leila. De vorige dagen bracht opa haar naar de tennispleinen en kwam haar een uur later halen. Hij ging dan om de hoek een borreltje drinken.

“Kan je Leila brengen?” vroeg Tim.

“Moeilijk, kan jij haar komen halen?” vroeg opa.

“Dat komt in orde.” Zei Tim.

De volgende dag mocht de autorit niet langer duren. Leila vroeg of zij bij die één op dertig hoorde. Tim antwoordde niet, zelfs niet na tweemaal aandringen van de een en twintigjarige. Vlug begon Tim met de les. Hij legde er de pees op. Daarmee dat ze moe genoeg was, zelfs te moe om aan iets anders te denken. Nochtans had ze meer energie en kracht dan Tim hoopte.

“Ik heb oma gezegd dat  het later zou zijn want dat er nog twee meisjes komen om dubbelspel te trainen.” Zei Leila met een beetje zwoele stem. “Kunnen we hier douchen?” vroeg de jonge dame.

“Nee, hier zijn geen douches, dit is een oud veld, normaal word het niet meer gebruikt, enkel mannen zoals ik komen hier privé lessen geven.”

“Oei, wat dan.” Vroeg Leila met zekere teleurstelling in haar stem. Tim wist natuurlijk allang waar het meisje naartoe wou. Hij bekeek haar nog eens en ja ze mocht bij hem douchen.

“Je kan bij mij thuis douchen, alleen.” Zei Tim. Ze vloog hem rond de hals en plande haar lippen op de zijne. Tim hield de lippen op mekaar. Een beetje later stapten ze in de auto en reden naar het huis van Tim.

Binnengekomen wees Tim waar de badkamer was. Ondeugend, uitdagend zelfs begon Leila zich onderweg uit te kleden. Haar tanga lag voor de deur van de badkamer. Tim raapte haar kleren op en nam ze mee in de woonkamer. Hij hoorde het water lopen. Op een gegeven moment stopte het water. Leila droogde zich af. Aan een haak hing een witte badjas. Ze trok die aan en ging naar de woonkamer. Tim had zich ook uitgekleed. Leila zag hem niet zitten.

“Hallo!” riep ze.

“In de slaapkamer!” riep Tim.

Toen Leila Tim zag liggen vloog de badjas weg. Helemaal naakt stormde naar hem toe. Zijn grote stijve penis wees naar het plafond. Gretig nam ze hem in haar hand. Langzaam en zacht trok ze hem af. Ondertussen likte ze de buitenkant alsof het een ijsje was. Dan nam ze de grote penis in haar mond. Ze likte achter de eikel. Om daarna hem te pijpen. Tim trok haar op het bed in een 69 houding. Haar geschoren kutje moest hij niet meer opendoen. Het stond al uitnodigend open. De lipjes licht gezwollen, het klitje stijf. Er liepen wat druppels als parels uit haar vochtig kutje. Leila had mooie stevige tieten, misschien een c cup. Haar tepels waren al gaan slapen, ze waren amper te zien. Tim kneedde haar stevige borsten, maar de tepels reageerde niet. Haar kutje stond open en riep,”Kom maar binnen.”

Tim stak zijn tong diep in haar grotje. Hij likte overal. Dan begon hij neukbewegingen te maken met zijn tong. Tim werd gewaar dat ze heel dicht bij een orgasme kwam aan de manier waarop ze hem pijpte.

Hij draaide haar om, zodat ze met haar rug op het bed lag. Ze opende haar benen zover ze kon. De grote stijve penis vond het zijn moment gekomen. Door het vele vaginale sap schoof hij er gemakkelijk in. Langzaam ging hij in en bijna uit het sappig kaal een en twintig jarig kutje. Haar stevige borsten bewogen van links naar rechts. Tim nam de bijna onbestaande tepels in zijn mond.

Eenvoudig was dat niet, eigenaardig. Hij dreef het tempo op. Terwijl hij traag zijn penis in haar bewoog zei Tim.

“Je word een en twintig, weet je dat er meer dan een en twintig standjes in de Kamasutra staan.”

“Wablief?” vroeg Leila. Het werd stil. Gelukkig dat Tim harder begon te vogelen. Leila voelde de grote stijve penis bijna helemaal in haar kutje schuiven.

In haar buik kwam leven. Steeds sneller ging Tim in haar rammen. Leila was helemaal opgewonden. Niks kon haar nog schelen. Ze wou een orgasme of twee, of meer, ze moest dringend klaar komen. Om daarbij te helpen gingen haar handen naar beneden. Met beide handen hield ze de kale, druipende kut open. Met haar hielen spoorde ze de hengst Tim aan om heviger te rammen. Haar lichaam had ze niet meer bij de hand. Alles bewoog zonder dat ze er om vroeg. Haar hersens volgde haar lichaam niet meer. Ongecontroleerd schokte ze zo hevig, dat haar borsten wild in het rond sloegen. Leila kwam overeind. Hun gezichten waren nu dicht bij mekaar. “Laat me komen, Tim toe laat me klaarkomen, nu!”

Tim had nog twee heftige stoten nodig. Dan ontplofte Leila. Ze trok Tim nog dichterbij. Zijn grote stijve penis verdween helemaal in haar lekkend kutje. Plots riep ze luid.

”Ja! Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh, Ja, nu! Nu! Oh wat is dat! Oh ik kom nog. Tim ik blijf komen. Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh. Ja, nu! Nu! Stoot nog eens heel diep.”

Tim stootte nog een keer zo diep hij kon. Opnieuw klonk het

“Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh! Ja, nu! Nu!” Dan viel ze stil.

Tim haalde zijn penis uit haar. Dan ging hij voor haar gezicht zitten en spoot een lading lauwwarm sperma op haar gezicht.

Wat in de buurt van haar mond kwam likte ze op. De rest schepte ze met een vinger op en stak het sensueel in haar gulzig likkende mond.

Vijf minuten bleven ze liggen.

”Ga je graag douchen?” vroeg Tim.

“Ga je mee?”vroeg de jonge vrouw.

“Het is best dat we apart gaan.” Zei Tim wijselijk. Terwijl ze douchte maakte Tim een maaltijd klaar. Het was een eenvoudige maal. Aardappelen, groenten uit blik en een hamburger uit de vriezer. Hij had haar ouders verwittigd dat ze bij hem was komen douchen, omdat ze te bezweet was en er op de tennis geen douches zijn.

”Ze blijft ook eten.” Zei Tim nog.

“Geen probleem, ze is in goede handen.” Zei de moeder nog.

“We gaan toch seffens weg.” Voegde de moeder er nog aan toe.

“Ma, Tim heeft een gastenkamer en het is hier zo rustig, mag ik vannacht blijven?” vroeg Leila schalks.”

“Als Tim geen bezwaar heeft, geef me Tim nog eens” Zei de moeder.

“Neen normaal is het geen bezwaar, tenminste als ze niet te luid snurk, want ik ben normaal alleen” lachte Tim.

Samen gingen ze aan tafel, naakt. Ze gingen naast mekaar zitten. Het eten smaakte lekker. Hoewel ze daar niet op gefocust waren. Terwijl Leila de laatste hap in haar mond stak, was haar hand zijn slappe penis al aan het strelen. De handen van Tim jeukten. Hij wou met de stevige borsten te spelen.

Heel even moest de een en twintig jarige over zijn penis strelen of hij stond weer paraat. Ze begon hem lichtjes af te trekken. Tim was aan het ravotten met haar prachtige borsten. Leila, weer zo geil als wat schoof op zijn schoot. Haar kaal geschoren kutje zocht de eikel, en vond hem vlug. Ze open de poort naar de hemel. Tim mocht er binnen. Daar kwam hij veel bekenden tegen. Leila begon stilletjes aan traag te wippen op de stijve penis. Niet lang echter, ze draaide zich met haar gezicht naar Tim. Hun tongen vonden mekaar. Het was een sensuele kennismaking. Plots sloeg Leila haar hoofd in de nek. De borsten dansten een sirtaki. In een heel hoog tempo wipte ze op de grote stijve penis. Na een minuut schreeuwde ze het uit.

“Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh! Ja, nu! Nu! Ik kom klaar, oh Tim ik kom opnieuw, wat gebeurd er toch.”

Ze stopte met wippen. Tim nam het over. Zijn grote stijve penis boorde zich telkens in haar lekkend, heet kutje. Hij voelde zijn sperma komen. Nog een halve minuut misschien. Leila zat er half versuft bij toen hij zijn zaad in haar grotje spoot kwam ook zij weer klaar, hoewel ze het blijkbaar niet besefte.

Tim tilde haar op en droeg haar naar de gastenkamer.

Leila sliep tot de morgen.

Lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *