Weekendactie van de Chinees

()

We hadden al onze spullen gepakt en om 9 uur s’ ochtends vertrokken we met onze auto richting de Ardennen. We reden rustig aan en omstreeks 1 uur s’ middags arriveerden we bij het nogal afgelegen huisje waar de huisbaas ons al stond op te wachten om de sleutels te overhandigen. Na een kort gesprek met de huisbaas vertrok de man en gingen we onze spullen naar het huisje brengen.

Het was een mooi groot huis met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote huiskamer met open keuken. Het huisje had bovendien een mooi grote tuin met een zwembad.

We inspecteerden de slaapkamers en kozen de slaapkamer met het grootste bed. Erika zei; “Nu David en Nat er toch nog niet zijn kunnen we wel even het bed inwijden” en ze knipoogde naar me.

Erika is een heerlijke blonde meid van 26 jaar met een mooi strak lichaam, grote borsten en een heerlijk kontje, dus dat liet ik me geen twee keer zeggen, ik duwde haar op bed en begon haar te zoenen. Ik liet mijn handen over haar T-shirtje gaan en kneedde haar borsten. Ik wilde net met mijn hand haar korte broekje inglijden toen er luid getoeterd werd. Shit dachten we.

We gingen snel naar beneden en zagen dat David en Olga gearriveerd waren. David is een gespierde man van 31 jaar met donker haar en Olga is een jonge meid van 28 jaar, bruin kort haar met een strak lichaam en lekkere borsten. We liepen naar buiten om ze te begroeten en hielpen met het naar binnen brengen van de spullen. Ze namen de slaapkamer naast die van ons en kwamen weer naar beneden. We gingen met z’n allen in de tuin zitten om wat te eten en bij te kletsen. Het was ondertussen al aangenaam warm geworden en we besloten de rest van de dag lekker in de tuin te blijven zitten bij het zwembad. We deden onze zwembroeken en bikini’s aan en ik pakte een heerlijke fles wijn voor de dames en voor David en mijzelf een heerlijk koud biertje. Het bier en de wijn begon aardig snel te werken en de dames besloten topless te gaan zonnen. Zo had ik een mooie kijk op de forse rondingen van Olga. Olga had zeker cup D en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Terwijl David en Erika in het zwembad met een bal aan het spelen waren liep ik naar de keuken voor een beetje afkoeling aangezien er al een aardige tent in mijn broek begon te ontstaan.

Ik pakte net een volgend biertje uit de koelkast toen Olga opeens achter me stond met haar grote mooie borsten priemend naar voren. Blijkbaar had ze mijn opwinding in mijn broek gezien en wilde ze me even plagen.

“Heet buiten hé?” Zei ze met een glimlach op haar mond en keek even snel naar mijn kruis.

“Eh…, nogal,“ zei ik en mijn pik begon alweer aardig te groeien.

“Wil je me even insmeren?” Vroeg ze.

“Natuurlijk” zei ik en ik pakte de fles zonnebrand en deed wat olie op mijn hand. Ik ging achter haar staan en begon met haar rug rustig in te smeren.

”Hm…, wat doe je dat toch zalig, ik krijg er helemaal kippenvel van.”

Ik krijg wel wat anders van, dacht ik. Ik bleef achter haar staan om te voorkomen dat ze mijn bobbel in mijn zwembroek zou zien. Ik begon nu met haar buik en borsten. Ik gebruikte flink wat olie en haar borsten glommen ervan.

“Zalig” zei ze en plots greep ze naar achteren in mijn kruis en kneep er zachtjes in.

“Wat voel ik daar?” Vroeg ze. Ze draaide zich om.

 “Zal ik hem even wat ruimte geven?” Ze stroopte mijn zwembroek omlaag en begon aan mijn stijve pik te trekken. Dit had ik toch echt niet verwacht maar het voelde heerlijk aan. Ze bleef maar trekken en ze ging steeds sneller. Dit kon ik niet veel langer volhouden.

“Straks worden we betrapt” stamelde ik en ik zag Erika en David al over de rooi gaan.

“Ach, David is wel wat gewend, die vermaken zich wel in het zwembad.”

Ik was nu echt bijna bij een hoogtepunt.

“Ik kom bijna.” Op dat moment knielde ze en nam mijn lul in haar mond en begon te zuigen. Ik spoot vrijwel direct een lading zaad in haar mond.

“Hm…” kreunde ze, terwijl ze nog even bleef doorzuigen.

We fatsoeneerden ons snel en liepen met wat te drinken de tuin weer in.

Aan het einde van de middag besloten we te gaan barbecueën in het langzaam ondergaande zonnetje. Ik was nog steeds met mijn gedachten bij de zuigbeurt eerder die middag. Ik hoopte dat Olga niets zou vertellen tegen David. Ik was in ieder geval van plan om mijn mond te houden hierover. Na het eten en vele drankjes gingen we naar binnen aangezien het toch wel fris begon te worden. We besloten een spelletje te gaan spelen. Aangezien de dames al aardig aangeschoten waren stelde David en ik voor strippoker te spelen. Tot mijn verbazing stemde zowel Erika als Olga daar mee in.

We gingen op de twee banken in de woonkamer zitten en begonnen met het spel met als regel dat de 2 winnaars een opdracht mochten verzinnen voor de 2 verliezers. Al snel zaten we met heel wat minder kleren aan dan aan het begin van het spel. Erika had alleen nog maar een bh en een string aan terwijl David alleen nog maar zijn slip aan had. Olga was tot nu toe het beste in het spel en had verreweg nog de meeste kleding aan.

Ik verloor het volgende potje en zat nu ook met alleen nog maar mijn strakke slipje aan. Strak omdat ik toch al aardig opgewonden begon te worden. Maar ik was gelukkig niet de enige met opwinding in mijn broekje. Bij David was ook al een aardige bobbel zichtbaar.

Na veel plezier en een paar potjes verder was er eindelijk iemand die geheel naakt moest. Het was mijn vriendin Erika. Met veel gejoel van David en Olga moest ze haar string uit doen. Tot mijn verbazing deed ze daar echter helemaal niet moeilijk over en trok haar string resoluut uit en gooide het vodje bij Olga in haar gezicht. Olga snoof eraan en schaterde.

“Er is er hier iemand opgewonden!” En ze liet de natte plek in de string aan David en mij zien. Erika begon een beetje te blozen.

“Kom op, verder spelen jullie!”

Duidelijk wilde ze niet de enige zijn die naakt op de bank zat.

Ik zag dat David zijn ogen niet van Erika haar kruis kon afhouden en zag zijn opwinding in zijn slip groeien. Begrijpelijk want Erika heeft een mooi geschoren kutje met een dun streepje haar. Doordat David duidelijk niet zat op te letten verloor hij het volgende potje en was ook hij zijn laatste kledingstuk kwijt. Hij trok langzaam zijn slipje uit en zijn grote stijve lul genoot van zijn vrijheid.

“Dan is het nu tijd voor een opdracht” schreeuwde Olga. Ze had er zichtbaar veel plezier in. Na kort overleg met Olga, besloten we dat Erika David moest masseren met haar lichaam. We pakten snel de massage olie en David ging gewillig op de grond liggen met zijn nog stijf staande lul.

Erika deed wat olie op haar borsten en begon met haar borsten over David zijn lichaam heen te gaan. Iets waar ze beide veel plezier aan beleefden, aan hun gezichten te zien. Erika ging verlekkerd verder en had de smaak te pakken.

Al snel zat David met zijn gezicht tussen haar grote borsten en zat Erika zowaar met de lul van David te spelen.

Ze ging zelfs nog iets verder door plotseling op zijn dikke lul te gaan zitten en hem zachtjes begon te neuken. Zijn lul gleed gemakkelijk naar binnen want ze was al kletsnat van het pokerspel geworden. David genoot met volle teugen en ook Erika begon het ritme op te voeren.

Dit wond mij zo op dat ik Olga beet pakte en haar een lange tongzoen gaf. Ik ontdeed haar van haar zwarte bh en slip en deed zelf ook mijn slip uit. Ik legde haar op de bank en ging tussen haar benen zitten en begon haar kale kutje te likken. Blijkbaar had het hele schouwspel van David en Erika haar ook danig opgewonden want ze was al lekker nat. Ik hoefde niet lang te beffen of ze kwam al voor de eerste keer kreunend klaar.

David en Erika hadden een andere positie ingenomen en David stootte hard met ferme stoten bij Erika in haar natte spleetje. Ondertussen ging ik op de bank zitten en Olga kwam bovenop me zitten met haar rug naar me toe. Ze wilde niets missen van die heerlijke neukpartij tussen haar vriend en haar beste vriendin. Ze begon heerlijk op en neer te bewegen en mijn stijve lul verdween tot aan mijn ballen in haar krappe kale kutje. Daar geilde ik wel op: kale kutten!

David begon het tempo steeds verder op te voeren en stootte er lustig op los. Erika drukte haar kont ook steeds harder tegen zijn dikke lul aan. Ze genoten beide volop en Erika begon al lichtjes te kreunen. Niet lang daarna kwam Erika gillend klaar en ook David hield het niet veel langer vol. David stopte met neuken en spoot zijn lading over Erika haar kont.

Ondertussen ging Olga ook steeds sneller op en neer en begon zacht te kreunen. Ik duwde haar naar voren op haar knieën en begon haar wat harder te neuken. Het werd haar nu even te veel en ze kwam met een gilletje klaar. Ik ging nog even door met stoten en hield het nu zelf ook niet meer. Ik kwam klaar voor de 2de keer vandaag en hoe! Ik spoot een lading zaad diep in haar natte neukgrotje.

Even lagen we met z’n vieren bij te komen van die heerlijke sekspartij. Maar Erika had nog lang niet genoeg. Ze begon nu Olga te strelen en begon haar te zoenen. Olga beantwoordde haar zoen met een lekkere lange tongzoen. Erika begon Olga haar borsten te likken en ging langzaam via haar buik naar beneden. Ze ging met haar hoofd tussen de benen van Nat liggen en begon haar zacht te likken. Tegelijkertijd proefde ze mijn zaad wat nog uit Olga haar spleetje sijpelde.

“Hm… heerlijk” kreunde ze beide.

“Ga door, lik me!” Hijgde Olga. David en ik keken elkaar aan en besloten om mee te gaan doen. David liet zijn half stijve lul tot bij Olga haar mond zakken en Olga hapte gretig toe. Terwijl ze zelf heerlijk gelikt werd, begon ze David rustig te pijpen.

Ik ging zelf achter Erika zitten die op haar knieën met haar hoofd tussen de benen van Olga lag. Ik maakte mijn lul even goed vochtig en drukte toen langzaam met mijn eikel tegen het sterretje van Erika aan. Ze schrok er even van, maar drukte toen haar kont naar achteren. Mijn eikel was voor ik het wist verdwenen.

Ik stootte rustig heen en weer en mijn toch redelijk dikke lul verdween steeds meer in het holletje van mijn vriendin. Heerlijk zo’n strak kontje om je lul.

Zo lagen we met z’n vieren heerlijk te seksen. Niet lang daarna kwam Olga schokkend klaar. Ze stopte met pijpen. Ze liet David haar positie innemen zodat David en ik een dubbele penetratie aan Erika konden geven. David ging op zijn rug onder Erika liggen en Erika en ik kwamen langzaam op David liggen terwijl mijn pik nog steeds in haar nauwe sterretje zat. David schoof zijn dikke leuter in de natte gleuf van mijn vriendin. Erika had het niet meer en kreunde van genot. Ik voelde mijn pik langs die van David gaan bij elke stoot die ik deed. Ik kwam als eerste klaar gevolgd door Erika. Het verbaasde me dat ik nog sperma over had maar ik wist toch nog wat in haar gaatje te spuiten.

Ik haalde mijn lul uit haar zodat David ongestoord verder kon neuken. Doordat David bleef stoten kwam Erika gelijk nog een keer klaar. Toen moest ook David zich gewonnen geven en spoot voor de 2de keer die avond haar kutje vol. Het geil droop eruit.

We besloten te gaan douchen en daarna te gaan slapen. We waren bekaf.

De volgende ochtend werden we pas omstreeks de middag wakker. Wat er die vorige avond had afgespeeld leek eerder een droom dan werkelijkheid, maar aan mijn schrale lul te zien had hij toch aardig wat werk verricht de vorige avond. We gingen naar beneden en maakten het ontbijt klaar. Ongeveer 10 minuten later kwamen David en Olga ook naar beneden.

Na het ontbijt gingen we lekker bij het zwembad zitten. Het zonnetje scheen alweer volop en het was aangenaam warm. Al snel lagen we allemaal in het zwembad af te koelen. Na een middag lekker geluierd te hebben, begonnen we lekkere trek te krijgen. Trek in elkaar!

Ik trok mijn zwembroek uit en ik dook naakt het zwembad in. Al snel volgden de anderen mijn voorbeeld. Ik zwom naar Erika toe en plaatste haar op het randje van het zwembad. Zo kon ik goed bij haar kutje. Ik spreidde haar benen en begon haar te likken. David en Olga volgden ons voorbeeld. Na twee ‘spetterende’ orgasmen trokken we de dames het water in en wisselden van partner. In het ondiepe gedeelte van het zwembad lieten we de dames op hun rug drijven, zodat we ze gemakkelijk konden nemen. Met mijn handen onder de kont van Olga en haar benen om mijn middel, nam ik haar met ferme stoten. Het water heeft als voordeel dat je gewichtloos wordt. Na een tijdje stoten en veel geklots van het water voelde ik mijn hoogtepunt naderen. Olga merkte dat ook en ze haalde mijn pik uit haar kutje. Ze dook onderwater en begon zo heerlijk aan mijn lul te zuigen. Helaas steeds met tussenpauzes omdat ze steeds weer naar lucht moest happen. Ondanks de pauzes voelde het zo lekker aan dat ik snel kwam en mijn sperma in haar mond spoot. Wederom verspilde ze geen enkele druppel en slikte alles door.

David en Erika waren ondertussen ook al met een ander standje bezig. Ze lagen op de kant in 69 houding elkaar heerlijk oraal te verwennen. Ze kwamen niet lang na mijn zaadlozing vrijwel tegelijk klaar en ook Erika wist alles binnen te houden. We besloten naar binnen te gaan om wat te gaan eten. We bestelden wat bij een lokale Chinees en het eten zou een half uurtje later bezorgd worden. We hadden onze zwembroeken weer aan toen er aangebeld werd. Alleen de meiden zaten nog met blote tietjes.

“Ah! Dat zal het eten zijn” zei David en liep naar de deur.

Een jonge Aziatische meid van een jaar of 20 stond in de deuropening. Ze had een korte broek aan en een mooi strak topje en haar zwarte haar droeg ze in een staartje. David liet haar binnenkomen en wilde net gaan betalen toen het meisje zei.

“Mooi huis hebben jullie, mag ik even rond kijken?” Zo’n mooie verschijning heb je niet elke avond in je vakantiehuisje rondlopen dus David en ik hadden geen bezwaar.

“Heb je verder geen bestellingen meer?” vroeg Olga.

“Nee, jullie waren mijn laatste van de avond” zei ze vriendelijk.

“Wil je mee eten?“ vroeg Erika.

“Dank je, ik lust wel wat” zei ze, terwijl ze vol belangstelling naar de grote borsten van onze twee dames keek.

Tijdens het eten kwamen we al wat meer te weten te komen over onze Aziatische bezorgster. Ze was 21 jaar en ze heette Tan. Ze studeerde nog en had het bezorgen als bijbaantje. Na het eten gingen we gezellig nog even in de tuin zitten. Het zonnetje was nog niet onder dus het was nog aangenaam warm buiten. Olga en Erika zaten nog altijd topless en David en ik hadden ook alleen maar een zwembroek aan.

“Wie heeft er zin in een spelletje?” vroeg Olga.

“Een ondeugend spelletje, daar hebben jullie vast geen bezwaar tegen of wel?” zei Olga.

“Doe je ook mee, Tan?” vroeg Erika.

“Daar heb ik wel zin in. Wat spelen we?”

“Eerst moet iedereen naakt zijn” zei Olga. Al snel hadden David en ik onze zwembroek uit en ook de meiden hadden hun broekje zo uit.

Vol nieuwsgierigheid keken we naar Tan, die zich langzaam begon uit te kleden. Eerst haar topje en een paar stevige kleine tietjes kwamen te voorschijn. Een bh had ze niet nodig. Toen volgde haar schoenen en korte broek. Vol spanning wachtte we tot ze haar slipje ook uit deed. Ze stroopte tergend langzaam haar slipje naar beneden en we zagen een mooi kutje met een driehoekje pikzwart schaamhaar erboven. Uit de kunst!

Olga pakte de dobbelstenen erbij en legde de spelregels uit.

Je moest steeds om de beurt twee dobbelstenen gooien. De eerste bepaalde de plaats en de tweede dobbelsteen waarmee je iets moest doen. Je mocht zelf het slachtoffer uitkiezen bij wie je de opdracht wilde uitvoeren.

David mocht beginnen en gooide eerst een 2 en vervolgens een 5. Dit betekende dat hij met z’n handen iemands borsten moest masseren. Hij koos zijn eigen vriendin Olga uit en begon haar borsten te masseren.

Nu was Tan aan de beurt en gooide een 3 en een 6. Dit betekende dat Tan met haar mond het geslachtsdeel van iemand moest likken. Ze koos, jammer voor mij, Erika uit en begon haar kutje zachtjes te likken. Iedereen keek toe hoe bekwaam ze dit deed, want binnen no time kreunde Erika het uit van genot en kwam schokkend klaar.

Nu was ik aan de beurt en gooide een 3 en een nog een 3. Ik moest nu iemand gaan zoenen. Natuurlijk koos ik Tan en we begonnen te zoenen. Langzaam maar zeker ging het over in tongzoenen en ik proefde het geil van mijn eigen vriendin! Heerlijk! Na een lekkere lange tongzoen was Olga aan de beurt. Ze moest iemand gaan neuken.

Ze koos David en mij! Ze wilde door 2 mannen tegelijk genomen worden. David ging achter haar zitten en begon haar kletsnatte kut hard te neuken en ik begon haar in haar mond te neuken.

Dit geile plaatje liet Tan en Erika ook niet onberoerd en ze begonnen elkaar te vingeren. Nadat ik al bijna kwam en Erika en Tan beide al klaar waren gekomen, haalde ik mijn lul uit Olga haar mond en liep naar Tan en Erika toe.

Tan zat op de bank bij te komen en ik deed haar benen omhoog en stak mijn op knappen staande lul bij haar naar binnen. Ik begon haar rustig te neuken. Erika liep naar David en Olga toe en liet zich verwennen door David nadat Olga gillend was klaargekomen. Ze ging op haar rug liggen met haar knieën omhoog getrokken en zei tegen David.

“Neuk me in mijn ster, jij geile dekhengst!” Dat liet David zich geen twee keer zeggen en duwde zijn eikel tegen de ster van Erika aan. Steeds dieper ging zijn lul bij haar naar binnen. Ik was nog steeds bezig met het nauwe kutje van Tan en voelde mijn zaad al opborrelen.

“Ik ga komen, lekker geil ding van me” kreunde ik tegen haar.

“Ja, spuit me maar lekker vol” hijgde ze in mijn oor. Vrijwel direct daarna spoot ik mijn zaad in haar strakke spleet, er leek geen einde aan mijn zaadlozing te komen. Ik haalde mijn half slappe lul uit haar natte kut en Olga nam mijn plaats in en begon haar kutje schoon te likken. David daarentegen voelde ook zijn hoogtepunt naderen en hijgde tegen Erika.

“Zal ik je eens lekker volspuiten, geile slet!”

“Hoe meer, hoe beter, lekkere pik van me!”

Hij spoot met kracht zijn sperma in haar ster. Wat een ontlading.

Ook Tan naderde een nieuw orgasme en begon steeds meer te kronkelen. Olga bleef lekker doorgaan met het likken van haar klitje en snel was haar derde hoogtepunt in korte tijd een feit. Uitgeput gingen we op de banken liggen.

Na bijgekomen te zijn, kleedde Tan zich weer aan.

“Het was heerlijk, dat moeten we ooit nog een keer overdoen. Maar dit is uitsluitend een speciale weekendactie.” Ze zoende ons gedag en vertrok.

Wij gingen douchen en hebben de laatste dag van ons weekend nog veel plezier gehad. Dit was met recht een weekendactie van de Chinees om nooit te vergeten.

Mark

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *