De dochter van Vanessa

()

Eindelijk is het vakantie, en gaan we er een weekje tussen uit. Samen met mijn vriendin, Vanessa (35) en haar dochtertje van 19 gaan we lekker naar en bekend bungalowpark in Nederland. Ik ben 38 en woon sinds twee jaar met mijn vriendin samen. Ik ben haar tegen gekomen tijdens een avondje stappen en was direct boter geil toen ik haar zag. Een slanke, blonde meid met een heel kort strak jurkje die niet te beroerd was je een lekkere geile kijk op haar tieten te gunnen. Ik ben er dan ook direct helemaal voor gegaan en op een afgelegen parkeerplaats een heerlijke pijp beurt gekregen. Toen ik een week later bij haar thuis kwam, deed een mooie blonde tiener met de deur voor mij open en zei dat ze Karien hete. Oeps! Een dochter van jonge leeftijd keek mij stralend aan.

“Ik roep mamma wel.” En ze huppelde weer de gang in.

Nu dus twee jaar verder gaan we met z’n drietjes naar het tropische zwemparadijs. Eenmaal in het huisje, direct de slaapkamers bekeken en was de kamer van ons niet direct naast de kamer van Karien. Dus konden we lekker veel geluid maken. De badkamer met bubbelbad was ook zeer gezellig en Karien liet dan ook gelijk het bad vol lopen. Na een lange rit in de warme auto wilde zij zich wel even lekker verfrissen. Vanuit haar eigen slaapkamer liep ze met een handdoek om haar heen geslagen door de kamer. Toen het bad eindelijk vol zat liep ze heupwiegend naar de badkamer en deed de deur dicht.

De volgende dag natuurlijk naar het zwembad. Samen met mijn vriendin in het zelfde kleedhokje gestapt en ons uitgekleed. Net toen ik mijn zwembroek aan wilde trekken voelde ik een paar warme lippen om mijn lul. Vanessa zat op het bankje en hapte naar mijn pik. Daar stond ik dan al gauw met een enorme paal en ik kon mijn zwembroek wel even vergeten. Gelukkig wist zij daar wel een goede remedie tegen en zei dat ik op het bankje moest gaan zitten.

Vanessa ging voor mij staan, gleed met haar vingers door haar kale kutje en stak er daarna een paar vingers in. Langzaam zat ze zichzelf diep te vingeren en drupte het al snel uit haar kutje. Toen draaide ze zich om en ze liet zich langzaam over mijn lul heen zakken zodat hij diep in haar geile kutje zat. In een gen tijd neukte ze mij en haar zelf tot een heerlijk hoogte punt.

“Zo,” zij ze. “Nu nog maar eens dat broekje proberen.”

Eenmaal in het zwembad stond daar ook Karien op ons te wachten.

“He, wat duurde dat lang?” Riep ze. “Dat komt er van als je met zijn tweetjes in een hokje kruipt,” fluisterde ze in mijn oor.

Karien had een rode bikini aan die niet veel te raden over liet. Jee, wat was dat een geil grietje geworden zeg. Met haar lange blonde haren en haar bijna tenger lichaam leken haar tieten enorm. Als stiefvader kan ik er niet te lang naar staren, maar Karien had mijn bewonderende ogen al gezien. Toen we in het water lagen zwom ze op mij af en al spetterend vroeg ze zacht of ze net zo mooi waren als die van Vanessa. Dit kon nog een lastig weekje worden met zo’n geile meid in de buurt.

Toen gingen we van de wildwaterbaan. Glijdend naar beneden had ik geen enkele controle over waar ik heen gleed. Halverwege wordt je in een soort bubbelbad gekwakt waar de stroming zo sterk is dat je boven op elkaar wordt gedrukt. Daarna ging de glijbaan verder naar een grot waar je even kon uitrusten. Ik en Karien vonden het geweldig maar Vanessa hield het voor gezien en ging aan de bar lekker wat drinken. Samen met Karien dus van de glijbaan af en in het bubbelbadje werden we dicht op elkaar geduwd. Aangezien er een hoop mensen waren was het een gekrioel van lichamen. Karien had de grootste lol en toen we er weer uit waren vertelde ze dat er iemand stiekem in haar tieten had geknepen. Ik wilde kwaad worden maar toen zag ik een ondeugende glimlach op haar gezicht verschijnen.

“Vond je het niet erg?” Vroeg ik haar.

“Nee, ik vind het wel een spannend idee. Kom dan gaan we nog een keer.”

En weer gleden we samen naar benen, en weer belande we in het gekrioel. Ik keek naar Karien en zij bleef extra lang daar staan. Naast mij stond een ander meisje van ook ongeveer 20 jaar en door de sterke stroming viel ze tegen mij aan. Ik voelde haar tieten over mijn armen glijden en voelde mij pik in beweging komen. Ik kon het niet nalaten mijn hand over haar heen te laten glijden en voelde toen in eens haar heerlijke jonge tienertietjes in mijn hand. Zachtjes gleed ik er even over heen. Ik was bang dat ze zou gaan gillen, maar dat deed ze niet. Misschien vonden die jonge meiden het maar al te spannend en hierdoor aangemoedigd zocht mijn hand dat jonge meisje weer op en vond dit keer haar heerlijke slanke billen. Ik gleed er eerst weer zachtjes over heen en wachtte op haar reactie, toen deze uit bleef ging ik langzaam verder en gleed mijn hand naar voren over haar benen naar haar kutje. Ik voelde en warm gleufje, en liet mijn vinger over haar bikini broekje zo ver mogelijk in haar gleufje glijden.

Ik keek naar Karien, zij stond met haar rug naar mij toe en hield zich zelf vast aan de kant. Achter haar zag ik en man staan die wel heel veel aandacht had voor Karien. Die man leek mij nog ouder dan ik! Ik keek naar Karien en drukte mijn vinger langs het bikini broekje recht in het kutje van dit geile onbekende meisje.

Een volgende groep mensen plonsde in het bad en duwde mij en het meisje vlak achter Karien. Ik kon zien dat die vreemde man de tieten van Karien aan het bevoelen was. Ik zocht opnieuw naar het kutje van het meisje en met mijn andere hand zocht ik naar Karien. Ik kon het niet laten om heel even met mijn hand over haar strakke billen te laten glijden. En voelde dat er een siddering door haar lichaam ging. Nog dichter ging ik achter haar staan zodat ik met mijn volle hand over haar kontje gleed en zo verder tussen haar benen kon zakken om vervolgens bij een heerlijk kutje aan te komen.

Ik vergat het andere meisje helemaal en was door Karien bloed geil geworden. Mijn stijve pik was allang boven de rand van mijn zwembroek uitgekropen en ik haalde hem  helemaal te voorschijn.

Bij een volgend duw van mensen duwde ik de man die nog steeds aan het tietje-voelen was een stukje opzij en duwde mijzelf zacht tegen Karien aan. Ze had haar ogen dicht en genoot van al dat gefriemel onderwater. Ik duwde mijn vinger lekker in haar kutje en voelde dat deze al heerlijk open stond. Ik was vast niet de eerste die haar vingerde vandaag.

Toen ze dit zonder omkijken liet gebeuren pakte ik mijn dikke geile pik en duwde die achterlangs langzaam in haar kutje. Ze trilde toen mijn dikke eikel tussen haar lipjes bewoog en duwde haar kontje zacht heen en weer. Ik was zo verschrikkelijk opgewonden dat ik het niet langer meer kon houden en haalde mijn pik snel uit haar tienerkutje en spoot al mijn geilheid in het water. Snel gleed ik tussen de mensen door naar het volgende bad. Alsof er niets gebeurd was kwam ook Karien tien minuten later daar aan.

Ik weet nog steeds niet of ze het nou wel of niet weet wie haar in het zwembad heeft gepakt. Maar erover praten, doen we niet.

Mandus

P.S. Wat beleefde Vanessa in de bar terwijl ik en Katrien lekker stout deden? Antwoord op deze vraag in een reactie kan en mag leuk worden.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *