De hete hospita

()

Jan was blij, eindelijk een kamer en dan ook nog een mooie. De hospita kwam vragen of Jan nog iets nodig had en lachte hem met een gulle lach toe.

“Ja, waar is hier in de buurt een supermarkt, bakker… enzovoort. Zou u mij dat kunnen zeggen?

“Natuurlijk, loop even mee naar het raam dan wijs ik ze zo aan.”

Samen in het open raam staand voelde Jan de zijkant van haar borst tegen zijn bovenarm en hij kreeg het warm. Vooral toen hij voelde dat de vrouw nog dichter tegen hem aan kwam staan. Ze wees met haar arm naar beneden en hij zag nu duidelijk de winkels.

“Bedankt,” zei Jan en wilde zich omdraaien. Maar op hetzelfde moment draaide de hospita zich ook om en keken ze elkaar aan, op een afstand van 5 centimeter. De hospita drukte en kus op Jan ’s mond en zei “vlug het raam dicht want het is koud.” Toen ze zich voorover boog om het raam te sluiten kroop haar korte rok nog verder omhoog en Jan kon zien dat ze geen slip droeg.

“Ja, als je er zo bijloopt zul je het wel koud krijgen” zei Jan.

“Neen, hoor. Want jij gaat mij nu bloedheet maken.”

Jan lachte en zei “natuurlijk maar dan kunnen we beter naar jouw slaapkamer gaan want hier staat nog niet veel, behalve mijn lul.”

Al plukkend aan elkaars kleren vielen ze bij de hospita op bed en Jan begon zijn hospita te beffen, maar zij zei dat hij moest stoppen want zij wilde Jan naar een hoogtepunt pijpen en dan wilde ze geneukt worden. Zo gezegd zo gedaan en de hospita pijpte Jan totdat hij waarschuwde dat hij klaarkwam maar de vrouw ging gewoon door en Jan hield het niet meer en spoot zijn zaad in haar mond, ze slikte dat het een lieve lust was maar alles was toch te veel en het liep in een straaltje langs haar kin. Jan gaf zijn hospita een tongzoen en proefde zijn eigen zaad. Hij zakte langzaam af naar de onderste regionen en begon te beffen heel voorzichtig knabbelde hij op haar kittelaar zoog haar grote binnenste schaamlippen in zijn mond en stak zijn tong zo diep mogelijk in haar soppende grotje, na een tijdje begon de hospita steeds harder te kreunen en te hijgen en riep dat ze klaar kwam, op dat moment vloog er een straaltje geil uit haar kut recht in Jan zijn gezicht.

Dit had hij nog nooit meegemaakt en zei dat ook tegen zijn hospita die antwoordde dat zij altijd bij het klaarkomen moest spuiten net als een vent. Nahijgend lagen ze tegen elkaar aan en Jan speelde met haar tieten en zij streelde zijn ballen, kont en lul, die na een paar minuten de kop alweer opstak want zo geil was Jan. Langzaam kwam Jan omhoog kroop over zijn hospita heen en duwde zijn lul langzaam in haar kut en neukte toen in een stevig ritme. Het gehijg en gekreun moest 10 straten verderop te horen zijn en anders toch minstens bij de buren zo gingen ze in elkaar op. Met een forse stoot kwam Jan klaar en trok zijn lul uit haar kut en spoot zijn sperma over haar volle tieten en een beetje kwam zelfs op haar gezicht terecht. Vinger mij klaar zei de hospita want ik ben nog niet klaargekomen hier moeten we in de toekomst toch nog maar eens op oefenen.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *