Debby

()

Het was een heerlijke zomerse zondag, strakblauwe lucht, maar nog net niet te warm om futloos in je stoel te blijven hangen. Mijn vriendin en ik hadden besloten om ’s middags bij mijn ouders langs te gaan, die een klein uurtje rijden bij ons vandaan wonen. Na een lekker koud pilsje genuttigd te hebben in de achtertuin van mijn ouders keek ik opzij en zag 2 om aandacht vragende ogen. Het was Teddy, de labrador van mijn ouders.

“Wat is er jongen? Moet je plassen, wil je een eindje lopen?” vroeg ik. Hevig kwispelen bevestigde mijn vermoeden.

“Ik ga wel even een rondje met ‘m lopen langs het water” zei ik en verliet met hond aan de riem door de voordeur het huis. Vijftig meter verderop liep een kilometerslange vliet met een smal fiets- en wandelpad. Ik liet Teddy los, die kwam toch nooit uit de berm het fietspad op, dus dat was veilig op zo’n drukke fietsdag als vandaag. Nog geen 5 minuten onderweg hoor ik achter me zeggen.

“Kijk eens aan buur, weer eens terug op je geboortedorp?”

Ik draai me om en kijk in het lachende gezicht van Debby. Debby is pakweg 14 jaar mijn buurmeisje geweest en is 5 jaar jonger dan ik. Nu dus 20 lentes jong en een knappe verschijning. Halflang witblond haar, felblauwe ogen, een schattig wipneusje met daaronder een welhaast altijd lachende mond. Zo te zien was ze op weg naar de tennisbaan, racket achterop de fiets en ze droeg een mouwloos sportshirt met daaronder een kort rokje.

“Allemachtig” dacht ik bij mezelf “die gaat er steeds beter uitzien!” Ze was een kop kleiner dan ik, mooie slanke gespierde benen en een paar prachtige stevige vooruit priemende borsten. Een handvol zo te zien, perfect dus, bedacht ik me.

Debby en ik hadden het goed met elkaar kunnen vinden als buren, ondanks het leeftijdsverschil van 5 jaar. Waarschijnlijk door een gebrek aan andere buurtkinderen, zijn we indertijd wat naar elkaar toegetrokken. Wat ook hielp was dat haar ouders redelijk streng gelovig zijn en indertijd hun puberende dochter niet voorzagen van enige seksuele voorlichting. Ik daarentegen was niet te beroerd om haar nieuwsgierige vragen te beantwoorden, voor zover ik kon. Met behulp van wat oude seksblaadjes heb ik haar toen wereldwijzer gemaakt en na redelijk weinig aandringen had ik mijn piemel laten zien en me zelfs voor haar afgetrokken. Gek genoeg is het daarbij gebleven, misschien dat haar leeftijd me er toen van weerhield om ook Debby uit de kleren te krijgen. Zij was toen 15 en ik al 20. Een paar maanden later had ik verkering en een jaar later was ik verhuisd, waardoor er van een vervolg al nooit sprake is geweest.

Ik begroette haar enthousiast, kuste haar op beide wangen en al pratend liepen we verder. Na een paar honderd meter sloegen we linksaf een parkje in waarachter de tennisbanen zich bevonden. Na een paar minuten hoorde ik achter ons enthousiast geblaf van Teddy.‘

“Teddy! Hier komen!” Riep ik een aantal keer vergeefs.

“Zeker een konijnenhol gevonden” zei ik lachend tegen Debby.

“Dan kan ik ‘m gerust gaan halen. Geweldig, ik mag de bosjes in duiken!” Wel Debby, leuk je weer gesproken te hebben en…” begon ik.

“Nee, ik loop nog even met je mee, ik heb geen haast” zei ze lachend “Ik zie mijn favoriete buurjongen veel te weinig!”

Ze zette haar fiets tegen een boom en we zochten zo goed en zo kwaad als het ging onze weg tussen de struiken door. Na een meter of 20 kwamen we opeens op een met gras gebroeide open plek omgeven door struiken en bomen. Daar vonden we Teddy die aan de grond stond te snuffelen.

“Wat heb je gevonden Ted?” zei ik terwijl ik naar hem toe liep.

“Gadver!’ riep ik “het is een gebruikt condoom en zo te zien van niet heel lang geleden!”

Debby kwam erbij staan en ik grapte tegen haar “Die hond is zeker homofiel als hij opgewonden raakt van een gevuld condoom.”

Ze keek me verlegen aan en zei bijna fluisterend “En wat zou je ervan vinden als ik er ook opgewonden van ben geraakt?”

Ik wist niet wat ik hoorde en wist zeker niet wat ik moest zeggen, dus staarde ik haar met grote ogen aan. Zo stonden we een paar seconden tegenover elkaar en opeens pakte Debby met beide handen haar shirt aan de onderkant vast en trok het over haar hoofd. Een prachtig blank bovenlichaam met 2 stevige dansende borsten keken me aan. Het waren prachtexemplaren, stevig, naar voren gericht en prachtige roze naar boven gerichte tepels.

Ik schoot uit mijn trance en kwam snel in actie, bang dat ik misschien wakker zou worden uit deze mooie droom. Ik pakte haar bij haar middel en kuste haar op de mond. Haar tong gleed bij me naar binnen en verstrengelde zich met de mijne. Mijn handen gleden omhoog en pakte beiden een borst en knepen er zachtjes in. Debby kreunde. Ik maakte me los van haar lippen en nam een tepel in mijn mond, rolde hem tussen mijn tanden terwijl ik zachtjes met mijn vingers aan de andere tepel trok.

“Oh Martijn, hijgde Debby. “Ik wil je pik zien.”

Ze liet zich op haar knieën zakken en trok mijn riemloze korte broek met geweld naar beneden. Mijn knalharde pik schoot al half uit mijn gedeeltelijk naar beneden getrokken onderbroek. Ik voelde haar lippen al over mijn eikel sluiten terwijl ze mijn onderbroek verder naar beneden trok. Een heerlijk warm gevoel trok door mijn eikel, terwijl haar vochtige tong hem aan een grondig onderzoek onderwierp. Nog geen minuut later voelde ik mijn pik al verkrampen.

“Debby ik kom al hoor” hijgde ik, maar ze zoog onverminderd door. Toen kwam ik tot uitbarsting, zo heftig dat het gewoon pijn deed schoot ik mijn zaad in Debby ‘s mondje. Ze probeerde haar lippen om mijn lul te houden en alles door te slikken, maar ze kon niet voorkomen dat een straaltje zaad haar ontsnapte en op haar borst terecht kwam.

“Heerlijk geil ding” zei ik en kuste haar op de mond. Onze tongen verstrengelde zich weer en ik proefde de restanten van mijn eigen zaad. Gek genoeg wond me dit enorm op en ik begon het sperma van haar borst af te likken.

“Dus je vond het wel lekker?” Vroeg Debby me onzeker. “Of ik het lekker vond? Godallemachtig! Ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen als nu!” Zei ik haar terwijl ik haar kuste en ondertussen op haar rug in het gras duwde.

“En nu ga ik jou terugbetalen voor je gulle daad” lachte ik. Langzaam trok ik haar tennisrokje en slipje tegelijk naar beneden en gooide ze opzij. Een prachtig streepje blonde krulletje wezen de weg naar de mooiste roze schaamlipjes die ik ooit gezien had. Ze glinsterden van het vocht. Ik duwde haar benen opzij, vleide me voor haar neer en trok met mijn vingers haar schaamlippen lichtjes van elkaar. Debby kreunde. Langzaam liet ik het puntje van mijn tong van onder naar boven tussen haar schaamlipjes door glijden en beroerde lichtjes haar clitoris. Debby begon wild te draaien met haar onderlichaam, waardoor ik genoodzaakt was met beide handen haar middel vast te houden. Ik zoog haar klitje tussen mijn lippen en moest al mijn kracht gebruiken om haar poesje voor me te houden. Plotseling stak ik mijn tong zover mogelijk naar binnen en begon haar uit alle macht te likken. Debby begon zachte gilletjes te slaken en ik moest met haar mee bewegen om haar te kunnen blijven likken. Plotseling verkrampte ze en kwam ik met mijn hoofd klem te zitten tussen haar dijen. Een verstikte uitroep kwam uit haar keel, ze beefde over haar hele lichaam alvorens ze compleet verslapte, nog nahijgend van zoveel genot.

Ik ging naast haar liggen.

“Oh wat zalig, dit had ik je 5 jaar geleden moeten laten doen” verzuchtte ze.

“Ben je nog maagd?” Vroeg ik.

“Min of meer” zei ze. “Ik heb geen maagdenvlies meer, omdat ik weleens de vibrator van een vriendin heb geleend, maar verder heb ik nooit meer gedaan dan wat voelen met jongens. Gek genoeg heb ik er eigenlijk ook nooit zoveel behoefte aan gehad.”

Mijn blik dwaalde over haar prachtige lichaam, ze lag op haar rug en haar borsten priemden nog steeds fier omhoog. Mijn lul begon weer te groeien, ook Debby kreeg dat in de gaten. Ze klom bovenop me en ging op mijn buik zitten, terwijl ze me heftig kuste. Ik kneedde haar prachtige tietjes en kont. Zachtjes duwde ik haar wat van me af zodat ik mezelf zodanig kon bewegen dat mijn pik nu onder haar kutje lag. Met mijn hand pakte ik mijn pik vast en duwde de kop tussen haar lipjes.

“Beweeg een klein stukje naar achteren en laat je dan langzaam zakken” vertrouwde ik Debby toe. Ze deed wat ik zei en toen ze compleet gevuld op mijn paal zat, keek ze me gelukzalig aan. Langzaam begon ze op en neer te bewegen, ze kreunde en haar ogen draaiden af en toe weg van puur genot. Ik keek ondertussen naar haar dansende borsten en had de tijd van mijn leven.

Al snel begon Debby zwaar te hijgen en een minuut later kwam ze luid kermend en kronkelend klaar. Ze liet zich voorover op mijn borst vallen en mijn lul floepte uit haar kletsnatte poesje.

Toen ze 2 minuten bij was gekomen, duwde ik haar zachtjes van me af op haar rug en kroop tussen haar benen. Ik plantte mijn lul tussen haar lipjes en begon zachtjes met lange halen te neuken. Bij elke haal verliet ik haar grotje, zodat ik bij elke stoot weer bij haar binnen moest dringen. Bij elke stoot slaakte Debby een kreet en ik maakte me lichtelijk zorgen dat iemand het misschien zou horen, ondanks dat we redelijk afgelegen bezig waren.

“Ik wil op z’n hondjes genomen worden” hijgde Debby, terwijl ze van genot in haar borsten kneep en aan haar roze tepels trok.

Ik liet haar overeind komen en ze plantte zich op handen en voeten voor me in het gras. Ik zette mijn eikel weer tussen haar drijfnatte lipjes en duwde hem helemaal naar binnen.

“Oh God, dit is geweldig” kreunde Debby terwijl ze met 1 hand in haar borst kneep. Ik begon flink door te stoten en mijn ballen kletsen tegen haar poesje aan. Ik had haar roze kontgaatje in de gaten gekregen en haalde tussen de stoten door mijn vinger door haar poesje heen en wreef het vocht op haar anus. Terwijl ik doorstootte begon ik langzaam haar anus te masseren en na een tijdje kon ik mijn glibberige vinger in haar kontje laten glijden. Dit was teveel voor Debby en gillend kwam ze tot haar 3de orgasme.

Haar hele lichaam schokte en ik had moeite om mijn pik in haar kutje te houden. Ik voelde dat mijn orgasme ook niet heel ver weg meer was en wilde door blijven stoten, maar Debby smeekte me om op te houden.

Lichtelijk teleurgesteld liet ik mijn pik uit haar druipende kutje glijden en Debby liet zich voorover op haar buik in het gras vallen, nog nabibberend van het orgasme.

Ik gaf haar een minuutje respijt en trok toen haar benen lichtjes van elkaar, kroop ertussen en plaatste mijn glibberige lul tegen haar aarsje aan. Alles was zo gesmeerd dat de eikel zonder enige moeite haar endeldarm in floepte.

“Oh! Wat doe je nu?” Kreunde Debby lichtelijk verbaasd.

“Ik ga dat zalige kontje van je neuken als je het niet erg vindt” grinnikte ik. Zachtjes duwde ik mijn pik wat dieper haar kontje in, wat niet ver was omdat ze nog op haar buik lag. Op mijn verzoek kwam ze weer overeind op handen en knieën en gelijk gleed ik nog wat verder naar binnen. Met een van pijn vertrokken gezichtje keek ze om.

“Ontspannen, helemaal ontspannen. Als het pijn blijft doen, stop ik ermee.”

Ik wachtte even zodat ze de tijd kreeg om te ontspannen duwde daarna zachtjes door. Beetje bij beetje schoof ik mijn lul haar kontje in tot mijn onderbuik uiteindelijk tegen haar billen duwde. Langzaam trok ik terug tot de eikel alleen nog binnen was en duwde hem daarna weer helemaal naar binnen. Een kreet ontsnapte haar lippen en ze zakte op haar ellebogen.

“Moet ik stoppen?” Vroeg ik geschrokken.

“God nee, ga door alsjeblieft, zoiets heb ik nog nooit gevoeld” zei ze terwijl ze haar kontje nu zelf tegen me aanduwde. Ik liet me over haar heen vallen en begon zachtjes te stoten, terwijl ik met één hand haar borst kneedde. Om nog wat glijmiddel te verzamelen trok ik mijn pik eruit en liet heb in haar natte poesje glijden, om vervolgens weer haar goddelijk kontje te vullen.

Steeds harder stootte ik in haar kontje en mijn ballen kletsten af en toe pijnlijk hard tegen haar poesje aan. Ondertussen had ik mijn hand van haar borst verplaatst naar haar kittelaar en maakte draaiende bewegingen met de topjes van mijn vingers. Debby begon luid te kermen.

“Ja, ja, dit is het! Oh mijn god wat lekker!” De tranen liepen over haar wangen terwijl wild roepend en schokkend klaar kwam.

Ik pakte haar middel stevig vast zodat ze me niet kon ontglippen en bleef hard door pompen, ik voelde mijn zaad al omhoog komen. Debby gilde het nog eens uit en probeerde zich los te trekken, viel voorover op haar buik, maar ik kon mezelf mee laten vallen. Al liggend op haar buik bleef ik haar door neuken in haar kontje tot ook ik klaarkwam. Mijn hele lichaam verkrampte, een heerlijk gevoel trok door mijn kruis heen en met een rode waas voor mijn ogen spoot ik haar darmen vol met mijn zaad.

Vijf minuten later lagen we naast elkaar en kusten innig.

“Ik wist niet dat seks zo geweldig kon zijn’ zei ik.

“Misschien was het wel meer dan gewoon seks’ fluisterde Debby.

Uitgeput, voldaan, maar vol twijfels liep ik weer richting ouderlijk huis, nadat ik Teddy had opgespoord.

Nog geen maand later had ik het uitgemaakt met mijn vriendin. Onmiddellijk belde ik Debby op die mij haar telefoonnummer had gegeven.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *