Einde van een congres

()

Conny, een knappe ingenieur was op haar zoveelste congres in Nice, knap figuurtje en niemand zou haar 50 gegeven hebben. Droeg altijd en jeans en laarzen tijdens de sessies, kleedde zich altijd onopvallend en was toch op een bijzondere manier sensueel. Ze werkte vaak met Michel, beiden hadden vooruitstrevende ideeën en konden goed met elkaar opschieten.

Vrijdag, was de laatste dag en tijdens de afscheidsreceptie tijdens de middag, stonden ze nog wat te keuvelen en Michel zei terloops:” Ik heb alle tijd, vlieg pas mogen terug, nog een rustig avond hier al me deugd doen”

“ Toevallig” repliceerde Conny “ ik ook, nog een zorgeloze avond en morgen rustig terugvliegen”

“Als je zin hebt, kunnen we samen dineren hier in de buurt, nodig je graag uit” stelde Michel voor.

“Goed idee, ga graag op je uitnodiging in” beaamde Conny en zo spraken ze af om 19.00 in de bar van het hotel.

Wat Michel ogenschijnlijk niet wist is dat Conny op hem geilde. Ze wilde hem absoluut en zou er alles aan doen om met hem de nacht door te brengen. Het idee alleen al maakte haar botergeil, en ging naakt op het bed liggen en vingerde zichzelf de zevende hemel in. Na het sap van haar vingers te hebben gelikt, besloot ze een heerlijk ontspannend bad te nemen. Na wat fantasietjes in het bad werd het toch tijd om zich klaar te maken, want ze wilde als eerste in de bar zijn.

Begon daarom haar kut extra te scheren want zo kaal als een biljartbal wilde ze die. Met een zwart kanten setje, glanzende nylons en haar pumps aan stond ze zich te bewonderen in de spiegel en begon zo aan haar make-up. Nog een zwart lederen mantelpakje, doorschijnende witte bloes en klaar was ze. Verheugend op een geile avond trok ze zo naar de bar

Conny installeerde zich op een barkrukje, bestelde een porto en stak een sigaret op. Ze had natuurlijk veel bezien in de bar en dat beviel haar wel.

Even later kwam Michel binnen, keek rond, want ja, Conny kende hij alléén maar in jeans, maar zag haar plots aan de bar zitten.

“Hola” begroette hij haar “Wat zie jij er sexy uit”

“bedankt” antwoordde ze “dacht wel dat je dit mooi zou vinden”

Samen dronken ze porto en het duurde niet lang of Conny voelde zijn hand op haar knie en rolde bij wijze van uitnodiging haar rok wat hoger op. 

“Zachte nylons” zei hij.

“Ze worden ook graag gestreeld” antwoordde ze “ik weet wat mannen graag hebben.”

Hij schoof zijn barkrukje wat dichter, streelde haar hals en hun tongen vonden elkaar snel. Heviger en gulziger werd er gezoend en gestreeld tot Conny zei: “Moeten we nu niet gaan eten?”

Ze gingen naar het restaurant dat op wandelafstand van het hotel lag. Wel een speciaal restaurant, waar alles ingedeeld was in coupés, met een gordijn af te sluiten wanneer men dat wilde. Over elkaar zittend zei Conny: “Als jij zo lekker neukt als je zoent, leg ik graag mijn benen voor jou open Michel”

“Had ik nooit van jou gedacht” mompelde Michel. “Ik dacht dat jij eerder een preutse meid was, maar je bent verdomd een lekker heet konijntje denk ik.”

“Ach, wat je thuis tekort komt, zoek je ergens anders hé, ik hou nu eenmaal van seks, verschillende standjes en mijn man kruipt enkel op mij, spuit mij vol en valt dan in slaap”

Af en toe streelden ze elkaars handen en er werd gezoend, tot het dessert kwam en Conny met een zwoele stem zei: “Wordt het geen tijd dat je naast me komt zitten, gordijntjes toe want mijn kut is al kletsnat “

Michel liet zich dat geen twee keer zeggen, sloot het gordijntje en kwam naast haar zitten. Zijn ene hand kneedde haar borsten, terwijl de andere onder haar rok zat.

“Wacht even,” kreunde ze, deed haar string uit en liet hem ruiken.

“Heerlijk” zei hij opgewonden “de reuk van een geile kut, maakt me hitsig.”

“Ik voel me net een loopse teef, geile dekhengst, ik wil hier door jou geneukt worden.”

Ze maakte zijn broek los en speelde eerst met zijn glimmend neukzwaard, trok haar rok helemaal op en ging op hem zitten, zijn glimmende paal schoof in die heerlijk gezwollen kletsnatte kut en ze bereed hem. Harder en harder schokte ze, terwijl hij haar borsten kneedde.

“Geile teef” zuchtte hij, ”ik spuit je vol”

“Doe maar” kreunde ze. “Spuit er alles in, zo wil ik mijn dessert.”

Ze genoot van de stoten die harder en harder in haar kut doordrongen tot hij zijn zaad spoot en zij een beetje moe naast hem kwam zitten.

“Dat was een lekker dessert,” zei ze al nippend aan een glaasje wijn.

“Oh, ik dacht dat dit pas een aperitief was” zei Michel, “een begin van een lekkere, hete, geile nacht.”

“Natuurlijk” grapte ze. “Zetten we ons neukfeest voort in jouw kamer of de mijne?”

“Als we daar al geraken, lekker dier” antwoordde Michel “want deze dekhengst wil zijn prooi overal pakken”

“Geile bok” fluisterde ze zwoel “vraag jij de rekening, dan ga ik mijn lippen nog eens extra stiften”

Terwijl Conny naar het toilet ging, kwam een jonge dienster afrekenen en vroeg “ Was alles naar wens?”

“Reken maar” zei Michel “alles zoals we het wilden”

“ Ok” zei de dienster. “Ik zie dat je haar lekker hebt volgespoten, je vriendin lijkt een lekker konijntje, dat ik ook eens zou willen pakken.”

Verbaasd dat ze hier zonder schroom over sprak zei Michel een beetje verbouwereerd “Ze is biseksueel, maar vertrekt morgen al terug, misschien kan je haar in het toilet nog even bezoeken.”

Conny bleef langer weg dan nodig was vond Michel maar toen ze terugkwam werd alles duidelijk.

“Was een leuk geschenk dat je naar het toilet hebt gestuurd, Michel, ze heeft me helemaal schoongelikt.”

Goedkeurend keek hij naar haar en ze voegde er aan toe. “ Ik heb haar uitgenodigd op jouw kamer, maken we er een triootje van goed?”

“ Whatever you like honey” zei hij plots in het Engels.

 “We maken er een heerlijke geile seksnacht van”

Mark

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact met mail.Dank u.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *