Oudercontact

()

Eind september en Tinne zou haar eerste ouderavond organiseren.

Ze was een 45 jarige leerkracht uit het lager onderwijs. Leuk figuurtje maar niet zo opvallend. Had wel een wipneusje en een lekker mondje, maar voor de rest eigenlijk onopvallend.

Rond zes uur nam ze de afspraken door in haar klas en had voor de gelegenheid een roos mantelpakje aangetrokken, donkerblauwe hoge hakken en champagnekleurige nylons. Enkel haar lippen rood gemaakt, maar voor de rest geen speciale opsmuk. Stond trouwens niet in een katholieke school.

Rond acht uur zou het geklonken zijn en ze moest glimlachen wanneer als laatste afspraak Guido zag. Hij was de opa van  één van de kinderen die bij haar in de klas zat, had veel vrije tijd en ze kenden elkaar van de tennis club.

Ondertussen kwamen de eerste ouderparen binnen. Tinne begon met vol overtuiging de ouders te briefen. Tot plots haar gsm liet weten dat er een SMS was, kwam van Guido. “Straks iets gaan drinken?” Ze glimlachte en stuurde terug. “Graag” Na een hele trits ouders te hebben afgewerkt kwam Guido binnen, de evaluatie van zijn kleinzoon ging vrij vlot en zo besloot hij: “kunnen we nu iets gaan drinken?”

“ Leuk” antwoordde Tinne “maar liefst niet in de buurt, je weet hoe de mensen zijn.”

“Geen probleem” repliceerde Guido “ heb gans de avond tijd, jij ook?”

“Ja” was het antwoord. “Mijn man komt pas morgen terug van zijn zakenreis, dus we hebben de tijd aan ons, eerste nog mijn spullen pakken en dan zijn we weg.”

Zo gezegd zo gedaan, in stilte gingen ze naar de Jaguar van Guido en reden weg. Tinne legde wel haar benen sexy over elkaar en spoedig begonnen ze al rijdend te praten over seks.

Tinne vond het zo jammer dat haar man bijna geen fantasie had en dat een gewone vrijpartij voor hem voldoende was. Guido beaamde dit en had hetzelfde probleem thuis met zijn vrouw.

“Ik weet een beetje verder een discrete bar” vertelde hij. “Daar zal niemand ons kennen” en legde zacht zij hand op haar knie.

Bij wijze van uitnodiging trok ze haar rok wat omhoog en streelde zijn hand.

“ Stop je hier wat verder op die verlaten parking?” vroeg ze met een zwoele stem en zag verlekkerd naar de bobbel in zijn broek.

Lichten uit, motor af en handrem op, zo stonden ze op een verlaten plekje op de parking.

“ Ik wil niets gaan drinken.” Fluisterde Tinne zwoel. “Geile seks met jou, dat wil ik, voel me net een loops teefje die dringend besprongen moet worden.”

Zonder veel omhaal begonnen ze te tongen en Guido liet zijn handen de vrije loop, streelde haar borsten, speelde met haar harde tepels en liet zijn ander hand over haar nylons glijden om zo haar natte kut te bereiken.

“Kwartiertje hiervandaan is een hotelletje” zei hij met een hete stem. “Daar kan ik je verwennen tot morgenvroeg, jij lekkere hete brok.”

“ Ok” zei ze. “Maar eerst ga je me hier een paar keer neuken, deze hete geile teef kan zo lang niet wachten, laat ons beginnen op de achterbank.”

Ze ging zelf op de achterbank liggen, had haar rok uitgedaan en was zich al volop aan het vingeren toen hij erbij kwam zitten met zijn boek en boxershort helemaal gezakt.

Tinne veerde rechte en ging op hem zitten, haar kut wagenwijd open liet ze zijn glimmend neukzwaard in haar kut schuiven. Ze schokte van genot terwijl hij het geile sap van haar vingers likte kreunde ze en wilde meer en meer.

Harder en harder werd er op de achterbank van de Jaguar geschokt tot hij haar met een diepe kreun volspoot.

“Inleiding was lekker” zei ze. “En nu buiten op zijn hondjes,” ik wil terug volgespoten worden door een geile dekhengst.”

Ze duwde zich af tegen het portier en zoog zijn paal terug in haar kut. Na een tijdje pompen werd ze weer volgespoten, draaide zich om en begon Guido te tongen alsof haar leven ervan hing.

Nadat ze beiden een beetje gefatsoeneerd waren zei ze “begrijp je nu waarom ik niet dicht bij de school iets wilde gaan drinken?”

“Ja,” zei hij” en nu wil ik je overal pakken, jij heerlijk, goddelijke seks koningin, laten we snel naar dat hotelletje gaan.”

Ze stiftte haar lippen extra en zei “ je neemt toch de kamer met een spiegel boven het bed hé?”

“ Natuurlijk” zei hij.

“Mm… een heerlijk dekhengst die me eindeloos laat klaarkomen.”

En zo gingen ze een geile nacht tegemoet, waar er nog velen op volgden.

Mark

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *