Sluitingstijd

()

Elke zomervakantie gingen drie vrienden en ik vakantiewerk doen in het buitenbad: De Bahama’s. Al vanaf mijn vijftiende jaar deden we dit met veel plezier. Erik, John en Marc ken ik al veel langer maar vanaf je vijftiende mag je volgens de wet pas vakantiewerk doen. Omdat dit al onze zevende zomer was dat we dit deden, hoefden we niet geïnformeerd te worden over het wat en hoe van het zwembad.

De dagindeling was werkelijk te gek: om 9 uur begonnen we met het openen van alle kleedkamers, om half tien opende het zwembad en zaten twee van ons achter de kassa. De andere twee zaten bij het grote en het kleine zwembad. Rond half één gingen er twee eten van de twee groepjes. Na een half uur gingen de andere eten en wisselden we van taak. Om de andere dag begonnen we met de ene taak en dan weer met de andere. Door dit systeem zaten we allemaal even vaak bij de kassa als bij het zwembad.

Tegen 5 uur waarschuwden we zwemmers dat we in een half uur gingen sluiten en na dat half uur werkten we de laatste badgasten uit het water. Deze hadden dan nog een half uur de tijd om zich om te kleden zodat we tegen 6 uur de boel konden afsluiten.

Wat nu het beste was om mee te beginnen weet ik niet. Maar vandaag zaten Marc en ik ’s ochtends achter de kassa. We hielpen zoals gewoonlijk de klanten en bemerkten al gauw dat het een drukke dag zou gaan worden. Tegen half twaalf waren de hokjes voor het afgeven van sieraden en sleutels allemaal al vol. Niet dat dit er nu zoveel waren maar toch: slechts op een drukke dag gebeurde zoiets zo vroeg al. Na het eten liepen we nog even over de grasvelden die om de zwembaden heen lagen en bewonderde we het vrouwelijk schoon dat zich op het gras gedrapeerd had. Voor het gemak bij het communiceren hadden we een puntensysteem in gevoerd wat bestond uit een schaal voor drie delen van het lichaam: het hoofd, het ‘lijf’ en de heupen tot aan de tenen. Op elke deel kon dan een aantal punten tot tien gegeven worden. Ik zag al gauw een 797 lopen en zei dit ook tegen Marc.

“Jezus! Die is voor mij,” was zijn antwoord. Ik liep ondertussen naar de stoel, zoals de scheidrechter bij tennis heeft, bij het grote bad. Daarop gezeten kon je alles goed overzien. Marc was ondertussen naast het meisje gaan liggen en probeerde contact te maken. Na wat gedraai en de blik op het gezicht van Marc begreep ik dat het niet een al te beste poging was geweest. Bij het kinderbad was ook zo’n stoel en daar was Marc gaan zitten. We hielden contact met elkaar door signalen voor bijvoorbeeld problemen was het een opgestoken vuist. Voor de punten was het drie keer een aantal vingers de lucht in plus een aanduiding van de richting. Zelfs na zeven jaar was ik het kijken naar meisjes nog niet zat. Elke dag liepen er wel een paar uitschieters bij die beter in een reservaat gestopt konden worden. Vandaag viel het een beetje tegen en voordat ik er erg in had was het vijf uur en zag ik Marc de kinderen uit het bad jagen. Blijkbaar wilde die vroeg naar huis. Ik stapte ook naar beneden en begon een rondje om het bad waarbij ik vertelde dat we in een half uur gingen sluiten. Toen pas besefte ik dat ik te lang in de zon gezeten had want in het midden dreef een 898 op het water. Schitterend zoals haar borsten licht naar de wolken priemde. Er ging een rilling door me heen en ik probeerde even aan iets anders te denken om een erectie te voorkomen.

Binnen een half uur was iedereen richting kleedkamer vertrokken. Ook zij was na zo’n twintig minuten op weg naar de kleedkamers. Ik waarschuwde Marc en vertelde van mijn bevindingen met de opmerking dat ze voor mij was. Hij geloofde me niet helemaal dus besloten we een kijkje te gaan nemen. We sloten het hek voor de zwembaden af en liepen richting de kleedlokalen. Er was zowel voor meisjes als jongens een apart gebouw. In elk gebouw waren aparte hokjes en een soort zaaltje waar je met meerdere personen tegelijk je om kon kleden, dit voor het schoolzwemmen. Van achter het gebouw waar de meisjes zaten, hadden we op verschillende posities voorwerpen staan zodat we een blik konden werpen als dat nodig mocht zijn. Na een paar keer verkeerd gegokt te hebben, zagen we haar in het zaaltje staan. Waarschijnlijk was ze niet zo preuts dat ze een eigen hokje nodig had. Ze pakte, nog nat van een verfrissende douche, een groot badlaken en begon zich af te drogen. Om haar middel zat een minuscuul broekje dat net groot genoeg was om het belangrijkste verborgen te houden. Haar bikini was goed gevuld en haar borsten stonden stevig naar voren.

Ik stond te watertanden en wachtte geduldig af. Nadat ze zich had afgedroogd, haakte ze haar bikini los. Beide borsten wipten brutaal naar voren. Uit haar tas pakte ze een fles met badolie en daarmee begon ze haar borsten in te smeren. Het zonlicht dat door het smalle raam viel, liet haar tepels glinsteren als twee sterren aan een heldere hemel. Haar borsten glommen helemaal. Toen het voldoende was, zakte haar handen naar beneden en trok ze langzaam haar broekje naar beneden. Er onder ging een pracht van een kutje schuil. Het was licht behaard en was fijn van vorm. Ik hield het niet meer en stapte van de ton af.

“Marc,” fluisterde ik, maar die was nergens meer te bekennen. ‘Oké,’ dacht ik, ‘dan moet je het zelf maar weten.’

Ik liep naar de ingang van het kleedlokaal en opende voorzichtig alle deurtjes. Op een na waren ze allemaal verlaten en aan het geluid daarachter te horen wist ik wat Marc, en met wie, aan het doen was. Ik liep verder richting het zaaltje en stapte alsof ik van niks wist naar binnen.

“O, sorry,” stamelde ik. Ze had nog niks aangetrokken en was met de olie aan haar kutje bezig.

“Ik dacht dat iedereen al weg was en wilde schoon maken.” Ze keek me een beetje verrast aan en ging toen doodleuk verder met het insmeren van de olie. Aan de tent in mijn zwemshort, zo’n moderne met binnen-broek, was te merken dat dit alles met niet onberoerd liet.

“Ik wacht wel even tot je klaar bent,” zei ik en wilde weer weglopen.

“Nee joh, dat is niet nodig. Begin maar vast, van mij zal je geen last hebben,” was haar antwoord. Een beetje onzeker pakte ik uit de kast een emmer en een trekker.

“Ik kan nog niet beginnen, je hebt al je spullen nog op de grond liggen.” Ze draaide zich een kwartslag en ik keek recht naar haar tieten. Een hand ruste op haar vagina en nog iets: een vinger was zeer waarschijnlijk binnen bezig.

“O, wil je me dan even helpen,” vroeg ze vriendelijk. Ik liep naar haar toe en zette haar tas op de bank onder de klerenhaken.

Achter me voelde ik iets bewegen en niet lang daarna ging een hand langs me heupen richting m’n kruis. Ik dacht er nog aan me om te draaien maar bedacht me op het moment dat ze zachtjes in me kruis kneep. Langzaam begon ze door de stof van mijn short heen me lul te masseren en te kneden. Ik had nooit van mezelf geweten dat ie zo hard en lang kon groeien. Ze knoopte de knoop los en hielp me uit de short. Naakt stond ik voor haar en zei dat ik de hele dag al naar je had uitgekeken.

“Dat dacht ik al,” zei ze, “ik hoop dat ik je beval.”

Ik ging met mijn handen richting haar borsten en begon ze beide te kneden, heerlijk was dat gevoel van stevig ‘vlees’ vast te houden. Ze pakte haar olie weer en begon mij penis in te smeren. Met een aftrek beweging voelde ik een climax naderen.

“Heerlijk! O, wat is dat lekker,” kon ik er uit krijgen. Nooit gedacht dat het daarmee zo lekker voelde.

“Diana,” antwoordde ze. “Leuk je te ontmoeten,” ik ben Mandus”, grapte ik. Ze ging verder met haar oefening en net voordat ik ging spuiten hield ze op.

Ze spreidde een handdoek op de grond uit en ging er met gespreide benen op liggen. Ik zakte naar beneden en ging met mijn tong vanaf haar voeten omhoog. Ik meed haar vagina en cirkelde verder omhoog. Met het puntje van mijn tong boorde ik in haar navel. Door de olie gleed ik verder en ik bevoelde haar borsten met mijn tong. Al rondjes draaiend om haar tepel van haar linker en rechter borst bracht ik haar op temperatuur. Ze lag als een paling onder me te kronkelen en zuchtte hevig toen ik in een van haar tepels beet. Ik pakte met mijn hand haar andere tiet beet en ging er lichtjes in knijpen. Met mijn tong ging ik verder omhoog en duwde hem als finale in haar mond. Ze zoog zich eraan vast en tong zoende me voor ik weet niet hoe lang.

Door dit voorspel was ze heerlijk vochtig geworden, iets was samen met de opgebrachte olie sensationeel aanvoelde. Ik boorde langzaam met een vinger naar binnen in haar overheerlijke vulva en begon in een lijzig tempo te pompen. Met mijn mond was ik weer bij haar memmen aangeland waar ik ze om de beurt knuffelde. Door het tempo te verhogen, voelde ik dat ze naar haar hoogtepunt gevoerd werd. Ik beukte nu met drie vingers in haar en voelde haar kutspieren samenspannen toen ze een orgasme kreeg. Rijkelijk vloeide haar kutsappen over me hand heen en druppelde op het badlaken.

Ik zakte met mijn hoofd verder naar beneden en begon haar vagina leeg te drinken. Op mijn gemak beffend, gluurde ik omhoog en zag dat ze een blik van genot op haar gezicht had. Nu was het echter tijd voor wat vuurwerk en ik bracht mijn kanon dan ook in stelling. Tenminste, ik wilde het niet op de normale boven onder manier doen, dus vroeg ik haar op handen en knieën te gaan zitten. Op z’n hondjes krijg ik altijd het beste orgasme. Ik knielde achter haar neer en mikte me eikel in de goede richting. Met een stoot, duwde ik mijn hele lul in haar, door de olie gleed die zowat vanzelf.

Wat een gevoel was dat als je in en uit haar kutje ging…

“O! Diana dit is….heerlijk.” Ik bleef pompen wat haast vanzelf ging. Met mijn linkerhand was ik op weg naar haar tieten en begon een ervan te melken. Ze kreunde luid en zei. “Mandus niet te snel, ik wil… er van… genieten.”

Ik verlaagde me tempo wat en besteedde meer aandacht aan haar borsten. Een voor een ging ik ze melken en na een serie van twee trekken stootte ik mijn lul in en uit haar flamoes. Mijn orgasme naderde rap zodat ik toch weer besloot het tempo omhoog te gooien. Ik pakte haar kont beet en beukte nu als een idioot in en uit haar. Ze begon zowat te schreeuwen van genot en zuchtte elke keer als ik in haar kwam. Niet lang daarna was het zover en ik spoot ik mijn lading sperma in haar grotje. Ze kneep haar spieren samen en hield zo mijn lul vast totdat de laatste druppel eruit vloeide.

Voorzichtig trok ik mijn lul uit haar en zakte naast haar neer. Ze kroop richting mijn kruis en begon met haar mond een puntje aan mijn eikel te zuigen. Het duurde niet lang of mijn staaf was weer naar een redelijke lengte gegroeid, ze bleef echter doorgaan met zuigen zodat ik voor een tweede keer klaarkwam. Nu spoot ik echter de lading in haar mond. Elke druppel die ze binnen kreeg, slikte als overheerlijk sap door. Toen het laatste restje eruit gekomen was, klakte ze met haar tong en keek me verlekkerd aan.

Ik boog naar haar toe en kuste haar op haar mond.

“Weet je, ik hoop dat je elke dag deze zomervakantie hier komt zwemmen. Ik zal de toegang tot het zwembad regelen als jij de toegang tot je jeweetwel regelt,” zei ik. “Prima,” antwoordde Diana, en ze kneep als afscheidsgroet in mijn pik die gelijk weer even steigerde. Ik kuste haar nog een keer en keek naar haar lichaam toen ze haar kleren aantrok. Samen liepen we naar buiten waar we Marc afscheid zagen nemen van de 797.

“Hallo,” zei hij. “Ja, sorry hoor maar het wordt nu echt tijd dat we gaan sluiten.”

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *