Thuiswerk

()

Ik zat op een maandag thuis te werken, maar had eigenlijk niet zo heel veel zin om te werken. Dus, terwijl mijn collega’s denken dat ik hard aan het werk was, ging ik naakt op de bank zitten met het porno kanaal aan op de tv (lang leve digitale televisie). Terwijl ik me lekker aan het aftrekken was op de geile beelden op de televisie, bedacht ik  dat ik nog een pakje van de H&M had liggen voor mijn bovenbuurvrouw, 4 hoog. Dit pakje was bezorgd door de koerier zaterdag, maar aangezien ze niet thuis was, bracht hij het bij mij. Het leek mij eens een goed moment om te kijken of ze thuis was, en ook een goed moment om eens kennis te maken met deze buurvrouw, aangezien ik haar nog niet kende en ook geen idee had hoe ze eruit zag. Wellicht heb ik haar al weleens zien lopen, niet wetende dat zij het was (onder haar zit namelijk een studentenflat, met nogal veel verloop).

Ik kleedde me aan, maar vond het wel een spannend idee om mijn boxershort weer eens te ‘vergeten’. Ik pak het pakje en sluit mijn deur, terwijl ik de 4 verdiepingen met de trap omhoog loop kijk ik eens naar het pakje. Volgens het pakje zou ze Joyce moeten heten en ik probeer me te bedenken hoe ze eruit zal zien. Op 4 hoog aangekomen wacht ik even een paar tellen om op adem te komen en bel dan bij haar aan, ik hoor wat gestommel, daarna voetstappen en dan wordt de deur open gedaan. In de deuropening verschijnt een meid van zo’n jaar of 20, een beetje stevig, maar niet dik. Donkerblond haar, blauwe ogen en een ondeugend gezicht. Haar borsten schat ik op een cup B of C. Haar had ik inderdaad weleens en paar keer voorbij zien komen en vond het geen onaangenaam gezicht om haar na te kijken, met haar stevige ronde kont. Ze heeft een topje aan wat redelijk strak om haar borsten zit en haar buik een stukje laat zien, voor zover ik het snel kon zien draagt ze volgens mij geen bh. Daaronder heeft ze een strakke broek aan die de contouren van haar kruis lichtelijk laten zien.

Na vluchtig mijn blik over haar lichaam, kijk ik haar aan en vraag of zij Joyce is. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht en ze zegt ja. Ik stel mij voor aan haar en vertel haar dat ik een pakje voor haar heb die bij mij bezorgd was. Ze zegt dat ze het lief vindt dat ik dit naar boven kwam brengen en vraagt of ik even binnenkom. Dit kan ik natuurlijk niet weigeren en sta al snel bij haar in de gang en sluit de deur. Weer laat ik even mijn blik afdwalen naar haar topje en broek, ze ziet dit en glimlacht verlegen. Ze excuseert zich over haar kleding, ze kwam net onder de douche vandaan en had dit snel aangetrokken om de deur open te doen. Ik antwoord haar dat het haar zeker niet verkeerd staat, weer glimlacht ze verlegen. Dan draait ze zich om naar de woonkamer te lopen, als ik achter haar aanloop kan ik het niet laten om naar haar kont te kijken. Ik zie dat haar broek lekker strak om haar billen zit en ook iets tussen haar billen kruipt, verder kan ik geen lijntjes van een slip of string ontdekken. Het idee dat ze dus waarschijnlijk geen ondergoed aanheeft windt me weer iets op.

In de woonkamer raken we aan de praat over van alles en nog wat, en komen dan tot de ontdekking dat we beiden bij dezelfde sportschool fitnessen. Ik vraag haar of zij ook een abonnement heeft inclusief sauna, ze bevestigt dat. Ik zeg haar dat ik dat ook heb en vraag of ze vaak gebruik maakt van die sauna, waarop ze antwoordt dat ze vrijwel altijd na het sporten de sauna induikt en dat ze dat heerlijk vindt. Ik zeg haar, met een knipoog, dat het jammer is dat ik haar daar nooit ben tegengekomen. Weer glimlacht ze verlegen en vraagt of het mij leuk lijkt om haar daar te zien. Ik antwoord dat het me absoluut geen straf lijkt om haar daar eens te zien. Dan kijkt ze ineens erg ondeugend en zegt dat als we toch beiden in dezelfde sauna komen, ze dan ook geen moeite had hoeven doen om iets aan te trekken. Ik kijk ondeugend terug en vraag haar wat haar dan tegenhoudt om het ongedaan te maken. Ze zet weer haar verlegen glimlach op en blijft me in mijn ogen aankijken, als mijn blik naar beneden afdwaalt zie ik dat haar tepels stijf beginnen te worden en door het shirtje heen prikken. Dan val mij ineens op dat er een klein wasrek in de kamer hangt, met alleen maar kleine strings eraan, ze ziet dat ik ernaar kijk en zegt dat ze alleen maar strings draagt, omdat ze dat mooi vindt en dat dat prettig zit. Ik zeg haar dat een string haar vast en zeker mooi zal staan en vraag of ze er nu ook een aan heeft. Ze ontkent dit en begint iets te blozen, waarop ik zeg dat ik dus vandaag niet de enige ben die ‘vergeten’ is om ondergoed aan te trekken. Als ze dat hoort verschijnt er weer een ondeugende glimlach op haar gezicht en dwaalt haar blik af naar mijn kruis.

Door deze situatie, die ik best spannend vond, was mijn jongeheer al iets gegroeid en zat deze half-stijf in mijn broek. Doordat ik ook nog eens geen boxershort aanheb, is dit te zien in mijn broek. Als ik dan naar haar borsten kijk, zie ik dat haar tepels nog stijver worden in haar shirt. Terwijl ik naar haar stijve tepels blijf kijken, zeg ik dat het haar volgens mij goed bevalt wat ze ziet. Ze kijkt me aan, vervolgens naar haar borsten en kijkt me dan weer aan, maar dan met een enorm geile blik en knikt zachtjes.

Weer vraag ik haar, wat haar tegenhoudt en zonder op een antwoord te wachten pak ik haar topje beet om deze over haar hoofd uit te trekken. Ze zegt heel zachtjes “helemaal niets” en doet haar armen in de lucht zodat ik haar topje gemakkelijk kan uittrekken. Haar heerlijke borsten komen tevoorschijn, en ik zie de tepels keihard naar voren staan. Ze pakt ze zelf vast en begint ermee te spelen, terwijl ze mij geil aankijkt. Ik geef haar een kus en ze opent direct haar mond om mijn tong toe te laten. Terwijl we verwikkeld zijn in een heerlijke tongzoen probeer ik haar broek los te maken, wat ook lukt. Als ik haar broek uit heb, laat ik mijn handen over haar billen gaan en ze begint licht te kreunen. Met één hand ga ik tussen haar billen naar voren en voel dat haar kutje al aardig nat is, met mijn andere hand voel ik aan haar buik en ga naar beneden en voel dat haar kutje helemaal kaal en glad is. Ik verbreek de tongzoen om naar haar kutje te kijken en zie dat deze inderdaad helemaal kaal is. Ik kijk haar aan en zeg dat we zo te zien nog een overeenkomst hebben, ze snapt wat ik bedoel, want ze laat zich direct op haar knieën zakken en begint als een bezetene mijn broek los te maken.

Zodra ze mijn broek los heeft, haalt ze mijn stijve eruit en als ze ziet dat deze geschoren is kreunt ze en zegt dat ze dit geil vindt. Ze pakt ‘m vast en trekt mijn voorhuid naar achteren, dan begint ze aan mijn lul en eikel te likken, om hem vervolgens lekker in haar mond te nemen. Dat ze dit vaker heeft gedaan is te merken, man wat kan zij lekker pijpen. Tijdens het zuigen en op en neer gaan met haar hoofd, trekt ze me ook nog lekker af en met haar andere hand masseert ze mijn ballen, als ze zo doorgaat dan spuit ik al snel mijn zaad in haar mond en ik waarschuw haar hiervoor. Ze neemt mijn lul uit haar mond en zegt.

“Dit geile sletje wil graag je zaad in haar geile pijpbekkie en het voor je doorslikken” en gaat weer verder met haar heerlijke pijpbeurt, maar blijft mij nu aankijken terwijl ze mijn pik diep in haar mond neemt. Daarop zeg ik.

“Dan kan je het krijgen ook geile slet, ga zo door en je mag lekker mijn zaad doorslikken.” Hierdoor gaat ze nog sneller en ik hou het niet meer, ik pak haar hoofd beet en duw die zo ver mogelijk over mijn pik en spuit mijn zaad in haar keeltje en zeg “oh… ho… ho… het komt… lekker in je pijpbek… geile slet…”

Tijdens het klaarkomen voel ik haar slikken. Ze blijft me aankijken en in haar betraande ogen zie ik dat ze veel moeite moet doen, maar het lukt haar om alles binnen te houden. Als ik mijn lul uit haar mond haal, houdt ze haar mond open om me mijn eigen zaad in haar mond te laten zien, dan sluit ze haar mond en slikt het door.

“Heerlijk ontbijtje” zegt ze. Ze pakt mijn half stijve lul weer beet en begint deze schoon te likken, waardoor hij weer net zo hard wordt als daarvoor.

Toen ze merkte dat mijn lul weer keihard was, glimlachte ze geil en zei.

“Gelukkig, ik was al bang dat het hierbij zou blijven” en vervolgens duwt ze me naar achteren zodat ik op da bank terecht kom.

Ze kruipt bovenop me en laat haar natte kutje over mijn paal glijden en begint lekker op en neer te rijden op mijn lul. Na een tijdje duw ik haar van me af en leg haar op de bank met haar benen wijd. Ik begin eerst lekker aan haar tepels te zuigen, terwijl ik met mijn vingers haar klitje streel. Dan ga ik met mijn mond naar beneden over haar buik, tot ik bij haar klitje aankom en begin haar klitje te likken. Met twee vingers begin ik haar ook te vingeren en ik hoor haar lekker kreunen, dan haal ik mijn vingers uit haar kutje en streel met een natte vinger zachtjes haar kontgaatje. Na wat strelen, opnieuw mijn vinger natgemaakt in haar kutje en glijdt mijn vinger in haar kontgaatje. Omdat ze meer begint te kreunen en kronkelen, merk ik dat ze dit lekker vindt. Ik beweeg mijn vinger in en uit haar kontje en merk dat het steeds soepeler gaat, waardoor ik het tijd vind worden voor een tweede vinger. Als ik de tweede vinger diep in haar kontje heb begint ze nog meer te kreunen. Ik versnel het tempo van mijn tong op haar klitje en blijf haar kontje lekker vingeren met twee vingers totdat ze gillend klaarkomt. Als ze aan het bijkomen is vraag ik aan haar.

“Volgens mij vond je het erg lekker in je kontje, of niet?”

Ze hijgt, “echt wel”. Dan ziet ze dat mijn lul niet helemaal stijf is zoals net en ze neemt ‘m direct in haar mond. Ze zuigt ‘m helemaal tot in haar keel naar binnen en in no time staat hij weer keihard. Ik sta op, pak haar hand en loop met haar richting de achterkamer, daar zet ik haar voor de eettafel en laat haar over de tafel voorover bukken. Ik ga achter haar staan en steek mijn lul die in haar kutje en neuk haar met lange halen. Ze kreunt het uit en zegt dat ik door moet gaan en hard moet stoten. Ondertussen maak ik weer twee vingers nat en begin haar kontje weer te vingeren, ze kreunt hierbij nog harder en stoot terug. Dan haal ik mijn lul uit haar kutje en ze kijkt teleurgesteld over haar schouder naar achteren. Als ik dan mijn lul tegen haar kontgaatje zet begint ze weer te glimlachen en zegt “graag”.

Langzaam duw ik mijn lul steeds iets verder haar kontje in en ze begint weer flink te kreunen en naar adem te happen. Als ik helemaal in haar kontje zit, gromt ze dat ze dit het einde vindt. Langzaam trek ik mijn lul voor de helft terug en stoot ‘m voorzichtig weer dieper. Als het happen naar adem meer overgaat in kreunen en hijgen stoot ik steeds iets sneller, tot ik op dezelfde snelheid in haar kontje stoot als dat ik deed in haar kutje. Dan schreeuwt ze dat ze klaarkomt en ik voel haar kontje strak in mijn lul knijpen. Het is maar goed dat ik al een keer gekomen was, anders hield ik dit niet. Terwijl ze klaarkomt en onder mij flink kronkelt, blijf ik in haar kontje doorstoten, waardoor haar orgasme langer aanhoudt. Ik voel dat ik het nu ook niet lang meer volhoud en trek mij terug uit haar kontje en zeg.

“Omdraaien sletje, ik wil op je geile pijpbekkie klaarkomen.” Ze doet wat haar opgedragen wordt en gaat op haar knieën en neemt mijn stijve weer lekker in haar mond en begint er flink op los te zuigen. Op het moment dat ik net ga spuiten haalt ze mijn lul uit haar mond en trekt eraan. Hierbij houdt ze haar mond open en de eerste twee stralen belanden vol in haar gezicht, de volgende stralen belanden in haar mond en de rest weer in haar gezicht en haren.

Ze zegt “nu zie ik er echt uit als een geil spermasletje”

We zijn nog samen onder de douche gestapt, waar ze mij nog een keer heeft gepijpt en het kleine beetje zaad wat eruit kwam heeft doorgeslikt. Onder de douche vertelde ze me dat ze nog nooit in haar kont was geneukt, dat ze het heerlijk gevonden had en dat ik dat bij haar wel vaker mocht komen doen.

Voor de deur namen we afscheid met een heerlijke tongzoen. Voor ze de deur opende zei ze; “ik zal niets tegen je vriendin vertellen, als je mij af en toe je lekkere sperma komt brengen…”

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *