De eerste kriebels

()

We dansen samen een slow. Slow… Heel slow. Haar heupen bewogen lekker op de maat van de muziek. Ze heeft een zacht, beetje doorzichtig, T-shirt aan en een mooie, kanten bh. Af en toe kijkt ze mij ondeugend aan. De mooie ronde borsten deinen op de maat van de muziek zachtjes mee. Ik pak haar net iets overdreven bij de mooie stevige billen en drukte haar tegen mij aan. Ze likt aan mijn oor. Ze voelt mijn lul groeien in mijn broek, dat kan niet anders. Ze lacht en geeft mij een knipoog. Haar tepels staan stijf en prijken heerlijk in haar shirt. Heerlijk. Zo dansen we, dicht tegen elkaar aan, verder. Voorzichtig beweeg ik mijn hand richting haar borst. Ze bijt in mijn oorlel. Mijn lul begint zich nu behoorlijk te melden. Ik heb zeker een hartslag van 180.

We dansen close tegen elkaar aan, hij drukt me stevig tegen zich aan en ik voel dat zijn pik reageert en nog harder wordt als ik mijn kutje tegen zijn kruis druk. Plagend, zonder dat andere mensen het zien, streel ik af en toe langs die dikke bobbel. Na een paar nummers gaan we op een loungebankje in een hoek zitten, waar net een plaats vrij gekomen is. Hij haalt wat te drinken en als hij terug is, gaat hij dicht tegen me aan zitten. We kletsen over koetjes en kalfjes maar we willen alle twee eigenlijk maar één ding. Onder de prietpraat door betasten we elkaar zoveel mogelijk zonder dat andere mensen het opmerken. Terwijl ik mijn drankje van tafel pak en mijn billen iets optil van de bank schuift hij zijn hand eronder.

Als ik weer ga zitten laat ik bijna het glas uit mijn handen glippen van schrik. Maar de schrik gaat snel over als ik zijn vingers voel kneden in mijn billen. Ik til mijn kont weer iets omhoog en hij schuift zijn hand nog iets verder zodat hij nu in de buurt van mijn poes komt. In mijn onderbuik begint het heerlijk te kriebelen.

Ze maakt haar lippen vochtig terwijl ze zacht kreunt. Haar poes voelt heerlijk vochtig aan. Ze gaat iets verzitten, zodat ik er iets makkelijker bij kan. Voorzichtig, en onopvallende voor de anders bezoekers, speel ik met het poesje. Mijn pik wordt nog harder, ze streelt liefdevol over die bobbel in mijn broek. Ik lik aan haar oor, ze reageert hierop door in mijn pik te knijpen. Langzaam masseer ik haar, ik merk dat ze haar hoogtepunt nadert. Ik voer het tempo op en ze begint onregelmatig te ademen. Ze legt haar hoofd op mijn schouder zodat ik een kleine rilling door haar heen voel gaan. Ze kijkt mij aan en geeft mij een natte kus.

Ik fluister in zijn oor om over 5 minuten het steegje naast de kroeg in te lopen. Daarna sta ik op, loop voor hem langs en val ‘per ongeluk’ achterover met mijn billen op zijn schoot. Ik druk mijn billen even zachtjes tegen die heerlijke bobbel. Dat voelt veelbelovend! Ik wurm me door de menigte naar buiten en kan daar eindelijk een beetje op adem komen. Ik verken de steeg en vind een mooi plekje, een ingang naar een souterrain gelegen in de schaduw. Hij loopt ondertussen buiten in de steeg en bemerkt me niet als hij langs me loopt. Ik pak hem bij de elleboog en hij schrikt. Snel komt hij bij me in de schaduw.

Ik duw hem met zijn rug tegen de muur. We zoenen elkaar intens en ik bevrijd zijn pik uit zijn benarde positie. Wow… de acties tot nu toe hebben hem niet koud gelaten. Zijn paal staat kaarsrecht, keihard overeind en is kletsnat van het voorvocht wat eruit is gelopen. Voorzichtig laat ik mijn hand over zijn natte, gladde eikel glijden en langs zijn pik naar beneden tot aan zijn ballen. “Hm…” fluister ik “dat voelt goed hoor, die pik van je mag er echt wel zijn”. Hij zoent me nu nog heftiger en terwijl onze tongen in elkaar verstrengeld zitten, begin ik zachtjes zijn harde paal te masseren. Dan laat ik mijn hoofd naar beneden afzakken en sluit mijn mond om zijn keiharde paal. Hij kreunt. Langzaam lik ik met mijn tong het vocht van zijn eikel en laat ze vervolgens langs zijn lul afdalen naar zijn ballen. Ik laat mijn tong langs de ballen glijden, hm… Ik neem een bal in mijn mond en zuig er zachtjes op, laat hem weer los en herhaal deze actie bij de andere bal. Dan glij ik met mijn tong langs zijn pik terug naar boven, alsof ik aan een ijsje lik en neem zijn harde lul in mijn mond. Ik sluit mijn lippen er helemaal omheen en laat hem zo ver mogelijk in mijn keel verdwijnen. Langzaam beweeg ik mijn lippen op en neer langs zijn lekkere paal terwijl hij zacht kreunend neukbewegingen maakt. Ik ga lekker door met pijpen.

Terwijl ik keer op keer zijn lul zo ver mogelijk in mijn keel laat glijden, maak ik met mijn tong zachte draaiende bewegingen rond de eikel. Ik laat de pik uit mijn mond glijden en zoen hem, zodat hij zelf wat van zijn eigen geile en zoete voorvocht kan proeven.

Terwijl we elkaar heftig kussen, til ik haar op. Ze slaat haar benen om mij heen. Ik leg mij hevig kloppende lul tegen haar natte poes. Voorzichtig maak ik neukbewegingen, mijn paal schuurt langs haar warme grotje. Ik voel haar warme schaamlippen maar ik kan mij bedwingen om niet binnen te dringen. Mijn eikel wrijft tegen haar kittelaar. Ze kreunt. Ik maak draaiende bewegingen en lik aan haar oor. Voorzichtig breng ik hem bij haar binnen, helemaal. Ik begin met het maken van neukbewegingen. Ik pak haar stevig bij de billen en neuk haar heerlijk. Ondertussen vrijen we heftig. We likken elkaar. Mijn ballen slaan bij elke stoot heftig tegen haar aan. Ik voer het tempo op. Door die heerlijke pijpbeurt houd ik het niet langer meer uit. Kreunend komt de eerste stoot sperma, trillend en grommend, de tweede. Heerlijk!

Ze kust mij dankbaar de hals. Stotend kom ik helemaal klaar, mijn pik is nu helemaal leeg. Ik voel het sap uit haar drijfnatte poes lopen. Het liefst zou ik haar nu lekker op een bed willen leggen om ze overal te kussen en te likken. Net zolang tot mijn pik weer stijf staat. Ik fatsoeneer onze kleren en neem hem aan de hand mee. We komen aan bij een hotel waar ik een kamer geboekt heb, ik haal de sleutel op en we gaan naar boven.

Hij kan niet van me afblijven maar ik heb wat in petto voor hem. Op de kamer gekomen kleed ik hem uit en hij mij. Ik bind zijn handen achter z’n rug bij elkaar en neem hem mee naar de badkamer. Samen gaan we onder de douche, ik begin hem heerlijk af te soppen. Hij baalt, hij kan met de handen op de rug nergens bij.

Ik sop rustig door, geef zijn billen, poepgaatje, ballen en neukstaaf extra aandacht. Af en toe glij ik plagend met mijn lijf tegen zijn lijf aan. Het glijdt lekker met al de zeep. Hij wordt weer heerlijk opgewonden.

Ik droog hem sensueel af en neem hem mee naar bed. Zijn handen bind ik nu aan het hoofdeinde vast. Ik pak een fles olie, begin hem sensueel te masseren en overal zachtjes te bijten, likken en zuigen. Ik begin bij zijn nek en daal langzaam af naar beneden, ik lik zijn oksels, bijt in z’n taille, zuig op z’n tepels, knijp in zijn billen, masseer de voeten, zuig op zijn tenen. Mm…

Langzaam ga ik via zijn enkels, kuiten en knieën naar boven naar zijn dijen. Deze krijgen nu een goede beurt terwijl ik lekker in zijn billen knijp. Zacht lik en bijt ik vanaf de knieën tot aan de schaamstreek, hier stop ik. Ik merk dat hij meer wilt.

Ik duw zijn benen omhoog en ga met mijn tong richting zijn sterretje, ik lik het lekker zacht en heel langzaam ga ik richting zijn ballen, neem ze voorzichtig in mijn mond en zuig er heel zacht aan. Daarna daal ik weer terug naar zijn grotje. Ik bouw de druk en snelheid van mijn tong op, hij kreunt en zijn lul staat weer fier omhoog.

Ik richt me weer op zijn lekkere pik, heel langzaam neem ik hem in mijn mond. Steeds dieper en dieper totdat ik niet meer kan. Dan sluit ik mijn lippen om zijn staaf en ga langzaam op en neer.

Ondertussen duw ik heel voorzichtig mijn vinger tegen zijn sterretje, heel zacht glij ik een stukje naar binnen, hij schrikt maar ik lik en zuig hem rustig door, mijn vinger in dezelfde positie. Als hij weer ontspant duw ik mijn vinger heel langzaam en voorzichtig weer een stukje verder. Ik probeer ondertussen zijn pik zover mogelijk naar binnen te krijgen, dat valt niet mee. Ik leg mijn vrije hand op zijn lul en trek hem lekker af terwijl ik met mijn tong zijn eikel bewerk.

Hij geniet enorm en maakt neukbewegingen. Mijn vinger gaat nu lekker heen en weer in zijn kont, ik trek hem steeds sneller af en mijn tong speelt als een razende met de eikel. Ik voel dat hij het niet lang meer volhoudt. Ik druk met mijn vinger steeds meer tegen zijn prostaat, neem zijn lul weer diep in mijn mond en ga met lange snelle halen heen en weer. Ik voel hem onder me verstrakken.

Ik houd het niet langer uit, ik geef aan dat ik kom. Ze houdt mijn pik in haar mond en ik spuit. Terwijl ik voor de tweede keer schokkend klaar kom, laat zij mijn lul langzaam uit haar mond glijden. Het sperma loopt uit haar mond. Ze likt mijn lul schoon.

Mijn handen zijn nog steeds vastgebonden aan het bed. Wanneer ze mijn handen één voor één los maakt, hangen haar mooie borsten boven mijn gezicht. Wanneer ik er mijn tong aan haar borst lik, reageert de tepel direct. Ik heb nu vrij spel.

Ik leg ze op bed en kijk naar haar. Dat lekker lichaam ligt nu op mij te wachten. Dat mooie lijf met die fantastische borsten een heerlijk geschoren kutje, lekker benen…

Ik kus op haar volle mond, heftig beginnen we te vrijen, ondertussen masseer ik haar borsten. Ik kus, lik de hals naar haar schouders om vervolgens tussen de borsten uit te komen. Ik lik haar borst en voorzichtig zuig ik aan de tepel. Ik hoor ze zacht kreunen. Heerlijk.

Ik zak af naar beneden, zo rond de navel lik en kus ik mij een weg terug naar boven. Via de zijkant van haar lichaam en oksel kom ik bij haar lippen. Ik fluister lieve dingen in haar oor, ik bijt voorzichtig in haar oor. Ze kreunt, pakt me bij mijn billen en knijpt. Langzaam zak ik af naar die heerlijke heuvel. Mijn tong glijdt er overheen ik lik heftig aan haar kittelaar en zuig er aan. Terwijl mijn tong bij haar naar binnen dringt, masseer ik de kittelaar. Ze begint haar onderlichaam te bewegen. Ik duw de billen iets omhoog, zodat ik met mijn tong voorzichtig haar sterretje lik. Ik maak mijn vinger nat eerst druk ik met mijn natte vinger voorzichtig er tegenaan, voorzichtig druk ik mijn vinger naar binnen. Erin en eruit, heel voorzichtig. Ondertussen lik ik haar poesje.

Ze heeft de benen opgetrokken en mijn gehele gezicht is verdwenen. Ik haal mijn vinger uit haar kontje zodat ik mijn beide handen vrij heb. Met mijn vingers trek ik heel voorzichtig de schaamlippen uit elkaar. Ik heb nu een prachtig gezicht op de heerlijk natte gleuf. Ik lik kaar diep, heel diep.

Ze vraagt om heerlijk geneukt te worden. Mijn paal staat terug fier overeind. Ik rol haar  op de zij en ik ga achter haar liggen. Voorzichtig steek ik van achter mijn lul in de warme, natte grot. Voorzichtig begin ik neukbewegingen te maken, terwijl ik ook haar lekker bij het kutje masseer. Ik neuk rustig, af en toe stoot ik me diep door. Haar handen gaan opzoek naar mijn hoofd, Terwijl ik neuk vinger ik haar ook, ze kreunt geweldig. Een siddering gaat door haar heen en ze komt heftig klaar. Ik haal mijn pik uit de natte doos.

Ik leg haar terug op de rug en steek mijn lul opnieuw in haar. Ik richt me op om haar beter te kunnen zien. Ze heeft een rode kleur een heerlijk geil gezicht. Mijn lul haal ik eruit. Ik vraag om op je handen en knieën te gaan zitten.

Ik neem haar nu weer. Heftig stoot ik mijn neukstaaf bij haar naar binnen. Ik pak ze stevig bij de heerlijke billen, mijn ballen slaan hevig tegen het kutje. Ik merk dat ik kom. Ik rol haar op de rug. Ze weet dat ik bijna kom. Ze pakt mijn lul beet en legt hem tussen haar borsten. Na paar neukbewegingen kom ik klaar.

Ze kijkt mij heerlijk geil aan. Met haar tong likt ze aan mijn lul. Ik kus haar en voorzichtig kussend ga ik richting het heerlijke kutje. Ik lik haar lekker. Als haar onderlichaam begint te bewegen, beweeg ik mijn tong heftiger heen en weer. Ik masseer, lik. Ik proef die heerlijk sappen. Er gaat een rilling door haar heen ze kreunt. Zowel mijn tong als mijn vinger gaan als een gek tekeer. Heftig komt ze klaar.

Ik ga naast haar liggen en ze komt op mij liggen. We komen heerlijk tot rust en ik kriebel haar lekker op haar rug, de billen…

Mm… heerlijk, ik ben helemaal ontspannen, voel me voldaan en moe. Ik geniet van zijn strelingen over mijn lijf. Dicht kruip ik tegen hem aan en leg mijn hoofd in het kommetje onder zijn schouder terwijl ik lekker zijn ballen streel.

Zo vallen we in slaap…

Mr.Ano & Mm Niem

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *