Lekker bubbelen II

()

Bij het opruimen van een keukenla kwam ik de voucher voor een sauna tegen die mijn man geruime tijd ervoor via vakantieveilingen had aangeschaft. Hij bleek nog maar drie weken geldig te zijn en zo planden we snel een bezoek. Oppas en opvang voor de kinderen geregeld en wij op een maandagmorgen naar de sauna.

“Hebt u gereserveerd?” vroeg het meisje achter de balie. Enigszins verbaasd keken we elkaar aan en we moesten we bekennen dat te hebben nagelaten.

“Dan moet ik jullie teleurstellen, we zitten helemaal volgeboekt vandaag”, zo deelde ze ons mee.

Nogal teleurgesteld stonden we weer buiten en we overlegden wat te doen.

“Kijk eens wat de sauna in Schiedam kost” zei mijn man. Ik checkte de website en zag een vijfritten kaart voor 60,- staan. Hoewel we het ons niet kunnen veroorloven besloten we dat toch te doen en stapten we weer in de auto.

Na het omkleden deden we een rondje langs de verschillende sauna’s. Om te pauzeren lieten we ons het bier en de lunch goed smaken om daarna nog het bubbelbad in te gaan. Er was er een leeg, en kort na ons stapte een jongeman bij ons in het bubbelbad. We bespraken met hem enkele van de gasten, voornamelijk door de vele tatoeages die er te zien zijn.

Toen we er al geruime tijd inzaten werd me duidelijk dat onze ‘gast’ er niet voor ons uit zou gaan en begon ik mijn man te strelen. Het bad was nogal aan de kleine kant en af en toe wist ik niet zeker wie wie aanraakte. Mijn man zat inmiddels met een harde piemel, hetgeen goed te zien was toen het bubbelen even pauzeerde. Nadat ik op de knop had gedrukt om het bubbelen weer te laten beginnen leunde ik met mijn rug tegen mijn man, die het meteen begreep en me begon te vingeren. Opvallend onopvallend zaten we elkaar op te geilen, waarna ik een stoute gedachte kreeg. Als mijn man het te ver vond gaan, zou hij me wel terug fluiten bedacht ik en even later ging ik tussen beide mannen in zitten.

Ik streelde het vreemde been om uit te komen bij zijn harde piemel. Niet zo lang als die van mijn man, maar wel wat dikker. God wat was dit spannend, hier zat ik en plein public met een vreemde piemel in mijn hand met mijn man naast me. Toen het bad gevuld werd met een derde man, met buik en klein piemeltje vond ik het welletjes en zei tegen mijn man verder te willen.

Later vertelde mijn man dat hij bezig was geweest om de vreemdeling ‘per ongeluk’ aan te raken, om te zien of hij voor meer in was. Ik was mijn man dus voor geweest en we spraken af de volgende keer beter samen te werken.

’s Avonds in bed lieten we de gebeurtenissen nog eens de revue passeren om de dag af te sluiten met een heerlijke vrijpartij.

Milar

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *