Eerste keer naar een bar

()

Mijn vrouw was al redelijk vroeg van kantoor weg om met een vriendin in de stad iets te gaan drinken. Enkele uren later schoof ik bij hen aan tafel en na een gezellige tijd namen we afscheid van S. Omdat het de vorige keer qua eten was tegengevallen besloten we eerst iets te eten alvorens naar de sauna te gaan. Het eetcafé voldeed op geen enkele manier aan onze verwachtingen en we gingen een deurtje verder naar de Chinees. Na een heerlijke maaltijd vonden we het te laat geworden voor de sauna en kreeg mijn vrouw een ondeugende blik in haar ogen. Zullen we… begon ze, maar ik wist direct wat ze wilde zeggen en loodste haar mee naar de coffeeshop aan de overkant van de straat om een voor gedraaide te kopen die ons in de juiste stemming zou brengen. We rookten in de auto om na een klein stukje rijden bij de bestemming aan te komen. Zenuwachtig belden we aan en gingen naar binnen in een nieuwe wereld.

De regels werden uitgelegd en we besloten voorzichtig te zijn en de kat uit de boom te kijken. Dus hingen we onze jassen in de locker en nemen plaats aan de bar. Een handvol gasten was er, maar het was nog vroeg werd ons verzekerd. Naast mij zat een oudere heer in adamskostuum en iets verder een travestiet, die regelmatig de rookruimte opzocht. Na een eerste biertje besloten we boven te verkennen en klommen de trap op. Ruimtes gescheiden door schotten met glory-holes en verschillende beeldschermen met pornofilms. We gingen ergens zitten en ik merkte op hoe gek het eigenlijk was om een film te kijken terwijl het hier allemaal live moest gebeuren. Toen kwam een oudere travestiet om de hoek kijken en schrokken we ons rot. Gehaast gingen we naar beneden en namen weer plaats aan de bar.

“Geschrokken?” vroeg de barman aan mijn vrouw. Nogal antwoordde ze en we namen nog een biertje om van de schrik te bekomen.

Tijd verstreek en er kwamen meer mensen, enkel mannen en een enkele travestiet. We hadden nog een paar biertjes op en mijn vrouw begon me te zoenen. We tongden heerlijk en even later maakte ze m’n gulp open en haalde m’n piemel naar buiten. Ik werd heerlijk afgetrokken en vroeg haar even te wachten om niet direct al te komen. Het feit dat er anderen waren was zeer opwindend, zonder dat we aandacht voor iemand hadden. Ik zag een enkeling even bij ons blijven kijken toen we verder gingen en ik haar heerlijk aan het neuken was. Veel te vroeg klaargekomen naar mijn zin, namen we weer wat te drinken en keken nu wat meer om ons heen. Een tiental gasten waren aanwezig die af en toe naar boven verdwenen. Alleen de trafo’s bleven beneden, klaarblijkelijk was deze avond niet voor hen.

Doordat het ons duidelijk was geworden dat we hier gewoon konden seksen aan de bar maakte dat ons weer geil en nadat ik weer hard gepijpt was neukte ik haar van achteren terwijl ze over de barkruk gebogen lag. Ditmaal kregen we wel meer aandacht van de heren, maar niemand was opdringerig en men liet ons onze gang gaan.

Weer enigszins bijgekomen stelde ik voor om de rookruimte in te gaan en een sigaretje te bietsen, aangezien die van mij in mijn jas zaten. Hoewel het zijn op een na laatste was maakte de jongen die ik vroeg er geen probleem van en hij complimenteerde ons met de gegeven show, die ze vanuit de rookruimte goed hadden kunnen volgen. We bedankten voor het compliment en deelden het sigaretje. Een beetje fluisterend spraken we over wat we gedaan hadden en werden weer geil bij de gedachte.

“Zullen we die jongen bedanken met nog een showtje?” Vroeg je me en begon aan m’n pik te trekken. Die werd al snel weer stijf, maar nu trok ik eerst broek en sokken uit om meer ruimte te hebben. Mijn vrouw boog zich voorover en voor de tweede keer die avond nam ik haar van achteren. Ik ging zo ver mogelijk heen en weer om iedereen een goed uitzicht te bieden. Geil geworden begonnen twee jongens zich af te trekken en ging bij een derde ging zijn hand zijn in zijn broek. Na weer een heerlijke neukbeurt ging ik met ontbloot onderlijf nog twee biertjes halen.

Terug in de rookruimte maakte we wat plaats op de bank om uit te puffen. Een van de jongens die zich had afgetrokken ging vragen of hij een jointje mocht roken en dat mocht. We rookten met z’n vieren het blowtje op en praatten wat met de jongens.

Mijn vrouw wilde meer en ging op de grond zitten en begon mij te pijpen. Al gauw stonden de mannen op en haalden hun pik uit hun broek en begonnen zich af te trekken. Enkele handen schoven de jurk omhoog en voelden aan de billen. Ik draaide na enige tijd de rollen om en begon te beffen. Na enige tijd zag ik een hand verschijnen die mijn vrouw ‘s borst beroerde. Zonder tegenbericht ging de hand verder en ontblootte de borst, om met de tepel te spelen. Ze pakte zijn piemel en begon hem af te trekken. Korte tijd later nam ik dat van haar over, en was verbaasd over de hardheid van zijn piemel. Maar dat niet alleen, hij was niet zo groot merkte ik toen ik hem begon te pijpen en hij met gemak volledig in mijn mond verdween. Mijn vrouw was inmiddels met een andere pik bezig, die ik er beter uit vond zien en wel graag in mijn kontje wilde hebben. Toen ik het van haar overnam schrok hij en borg zijn piemel snel op in zijn broek. Ietwat teleurgesteld keken we elkaar aan en besloten dat het mooi was geweest.

Milar

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact met Milar via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *