Lekker bubbelen

()

Haar versie:

Bij het opruimen van een keukenla kwam ik de voucher voor een sauna tegen die mijn man geruime tijd ervoor via vakantieveilingen had aangeschaft. Hij bleek nog maar drie weken geldig te zijn en zo planden we snel een bezoek. Oppas en opvang voor de kinderen geregeld en wij op een maandagmorgen naar de sauna.

“Heeft u gereserveerd?” vroeg het meisje achter de balie. Enigszins verbaasd keken we elkaar aan en we moesten bekennen dat te hebben nagelaten.

“Dan moet ik jullie teleurstellen, we zitten helemaal volgeboekt vandaag”, zo deelde ze ons mee.

Nogal teleurgesteld stonden we weer buiten en overlegden wat te doen. “Kijk eens wat de sauna in Schiedam kost” zei mijn man. Ik checkte de website en zag een vijfritten kaart voor 60,- staan. Hoewel we het ons niet kunnen veroorloven besloten we dat toch te doen en stapten we weer in de auto.

Na het omkleden deden we een rondje langs de verschillende sauna’s. Om te pauzeren lieten we ons het bier en de lunch goed smaken om daarna nog het bubbelbad in te gaan. Er was er een leeg, en kort na ons stapte een jongeman bij ons in het bubbelbad. We bespraken met hem enkele van de gasten, voornamelijk door de vele tatoeages die er te zien zijn.

Toen we er al geruime tijd inzaten werd me duidelijk dat onze ‘gast’ er niet voor ons uit zou gaan en begon ik mijn man te strelen. Het bad was nogal aan de kleine kant en af en toe wist ik niet zeker wie wie aanraakte. Mijn man zat inmiddels met een harde piemel, hetgeen goed te zien was toen het bubbelen even pauzeerde. Nadat ik op de knop had gedrukt om het bubbelen weer te laten beginnen leunde ik met mijn rug tegen mijn man, die het meteen begreep en me begon te vingeren.

Opvallend onopvallend zaten we elkaar op te geilen, waarna ik een stoute gedachte kreeg. Als mijn man het te ver vond gaan, zou hij me wel terugfluiten bedacht ik en even later ging ik tussen beide mannen in zitten. Ik streelde het vreemde been om uit te komen bij zijn harde piemel. Niet zo lang als die van mijn man, maar wel wat dikker. God wat was dit spannend, hier zat ik en plein public met een vreemde piemel in mijn hand met mijn man naast me. Toen het bad gevuld werd met een derde man, met buik en klein piemeltje vond ik het welletjes en zei tegen mijn man verder te willen.

Later vertelde mijn man dat hij bezig was geweest om de vreemdeling ‘per ongeluk’ aan te raken, om te zien of hij voor meer in was. Ik was mijn man dus voor geweest en we spraken af de volgende keer beter samen te werken. ’s Avonds in bed lieten we de gebeurtenissen nog eens de revue passeren om de dag af te sluiten met een heerlijke vrijpartij.

Zijn versie:

Toen we op een maandagmorgen niet terecht konden bij de sauna in Ridderkerk, waar we eerder zoveel plezier hadden gehad, gingen we naar Schiedam als alternatief. We deden een rondje langs de verschillende sauna’s alvorens te gaan lunchen. Omdat we in bijna iedere sauna wel een geil moment kunnen vinden, spookte door mijn hoofd hoe en waar het ditmaal zou gebeuren. In het bubbelbad vindt mijn vrouw het leuk om mij te plagen, zodat ik moet blijven zitten om weer tot bedaren te komen. We waren in het bad gaan zitten en kort na ons kwam er een man bij. Iemand zonder tatoeages, wat tegenwoordig een uitzondering is. We bespraken enkele van de gasten die wel vol inkt rondliepen. Het was een relatief klein bad, wat door mijn vrouw benadrukt werd door te zeggen: ”wie raakt wie nu aan”.

Ze was ondertussen begonnen met plagen waardoor mijn mannelijkheid als een paal onder water stond. Met de krachtige bubbels had ik mij zo gepositioneerd dat mijn anus voortdurend gestimuleerd werd. Met mijn been raakte ik regelmatig ‘per ongeluk’ mijn buurman aan om te kijken hoe hij daar op reageerde. Het bubbelen stopte en meteen werd goed zichtbaar wat mijn status was. Nadat mijn vrouw weer op de knop had gedrukt, kwam ze ruggelings tegen mij aan zitten als teken om gevingerd te worden, waar ik meteen mee begon. Toen ze haar hoofd omdraaide en mij aankeek, zag ik aan de blik in haar ogen dat ze snode plannen had. Ze kwam van mij los en ging tussen mij en mijn buurman in zitten. De gedachte aan haar handelingen onder water maakten me zo geil dat ik spontaan klaar kwam. Toen kort daarna een derde man zich in het bad liet zakken was ik blij dat daardoor mijn piemel weer enigszins normale afmetingen had gekregen en we zonder problemen uit het bad konden stappen.

Later bespraken we wat er gebeurd was en spraken af de volgende keer aan weerszijden van een slachtoffer te gaan zitten om te zien wie wat zou doen.

Buurman ‘s versie (fictief):

Om weer eens lekker te ontspannen ging ik op een maandag naar de sauna in Schiedam. Na enkele uren zag ik een stel het bubbelbad ingaan. Hij een grijze man van begin vijftig en zij een spetter met rood haar en een heerlijk figuur. Hopende dat niemand me voor zou zijn ging ik er haastig bij zitten. Met z’n drieën bespraken we de rondlopende tatoeages en wat die wel niet zouden kosten. We waren het erover eens om tattoovrij te blijven. In het kleine bad voelde ik af en toe een aanraking van hem of haar. Natuurlijk fantaseert iedereen wel eens over wat er zou kunnen gebeuren in een sauna, anders ik in ieder geval wel. Hoewel ze het probeerden om niet op te vallen zat het stel elkaar danig op te geilen, wat goed zichtbaar was toen het bubbelen even stopte en ik de stijve leuter van hem onder water zag staan. Toen ze de knop weer ingedrukt had ging ze voor hem zitten en was het heel duidelijk wat hij aan het doen was. Juist omdat het niet zichtbaar was, was de situatie des te geiler en zat ik met mijn, niet al te grote maar best wel dikke, piemel van het geheel te genieten. Toen zij zich van hem losmaakte en tussen ons in kwam zitten werd mijn fantasie werkelijkheid. Zacht streelde ze mijn been en ging langzaam omhoog om bij mijn piemel uit te komen die op exploderen stond. Kort voor dat ze het bad verlieten voelde ze nog even, maar door de komst van een derde man was mijn opwinding verdwenen.

Milar

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *