Met Miss Isha naar de film

()

Kinepolis Brussel. Uit een witte Audi A1 stapt een knap meisje van ongeveer 20. Ze heeft de juiste rondingen op de juiste plaats, grote blauwe ogen en lang glanzend bruin haar. Modieus is ze ook. Een minirokje laat haar bruine benen perfect tot hun recht komen en dat spannende bloesje van haar gunt iedereen een blik op haar goedgevulde witte BH. Onze jongedame gaat richting bios en stapt er binnen. Ze gaat naar de kassa en koopt een ticketje voor een film met Brad Pitt. In de zaal zit nog niet veel volk. Ergens in ’t midden een koppeltje of twee en dat zal het zo wel zijn. Onze knappe griet zit het liefst helemaal achteraan in ’t midden en zo gezegd, zo gedaan. Al snel gaat het licht uit en begint de reclame en de voorfilm.

Een kwartiertje later komt er een man naast haar zitten. Ze kijkt opzij. Ze schat hem zo’n 25 jaar. Hij lacht vriendelijk naar haar en stelt zich voor als Carl. “Aangenaam, ik ben Ischa.” Carl wil nog iets zeggen, maar hij ziet dat de film gaat beginnen en dus houdt hij zijn mond maar. De film begint erg spannend en Ischa is meteen verdiept in het verhaal. Daarom schrikt ze erg wanneer ze plots een hand voelt op haar blote linkerknie. Ze kijkt naar beneden en ziet dat het Carl ’s hand is. Ze kijkt opzij. Hij lijkt echt geboeid te zijn in het verhaal van de spannende film, maar niets is minder waar.

Het meisje naast hem windt hem ongelofelijk op en hij kan haar gewoon niet weerstaan. Hij voelt dat ze schrikt en fluistert in haar oor. “Laat me, ik heb ongelofelijk veel zin in je. Gun me dit pleziertje.” Ischa spert eerst haar ogen open. Ze is het niet gewoon dat mannen zo’n dingen aan haar vragen, maar dan ontspant haar zachte gezicht en knikt ze Carl lief toe. “Ga je gang maar,” zegt ze en Carl kan zijn geluk niet op.

Hij streelt haar zachte knie en laat zijn hand langzaam langs de binnenkant van haar dij naar boven klimmen. Ischa ontspant zich en opent haar benen lichtjes. Carl ’s handen gaan tergend traag naar boven. Ischa opent haar benen nog wat meer om Carl aan te sporen. Eindelijk raken zijn vingers de rand van haar slipje aan, in haar lies. Hij streelt de kanten randjes teder en Ischa begint al serieus nat te lopen. Carl merkt dat het kruisje behoorlijk vochtig wordt en laat zijn vingers voorzichtig over het natte kruisje glijden. Hij voelt haar gezwollen schaamlippen en haar lekkere kittelaar. De warmte van al dit heerlijks is zo aanlokkelijk, dat hij zich niet meer kan bedwingen.

Hij glijdt uit zijn stoel en komt op zijn knieën voor haar zitten. Ischa weet wat de bedoeling is en haakt haar benen over de armleuningen van haar zetel. In plaats van meteen de aanval in te zetten, begint Ischa de binnenkant van haar rechterdij te likken. Zijn tong gaat zachtjes op en neer en draait kringetjes op dit verleidelijke deel van haar bekoorlijke lichaam. Wanneer hij zijn doel net niet heeft bereikt, zakt hij met zijn zachte tong naar beneden en gaat ermee naar haar linkerdij. Ischa wil zijn tong voelen en begint hem te smeken.

“Alsjeblief, lik mij, bef mij, ik hou het niet meer! Plaag me niet zo.” Carl kijkt haar heet aan, maar gaat door met haar linkerdij te verwennen. Tergend langzaam klimt hij naar boven, tot zijn tong eindelijk het kruisje van haar witte slipje bereikt. Mm… wat is ze heerlijk nat! En wat ruikt ze daar lekker! Carl kan zich echt niet meer houden en scheurt het slipje van haar benen.

Ischa zit nu met een opengesperd kutje voor zijn neus. Wat is ze mooi! Carl buigt zich voorover en begint met zijn tong in haar schaamhaar te woelen. Daarna begint hij krachtig op en neer te gaan tussen haar schaamlipjes. Bovenaan vindt hij haar prachtige klitje. Hij draait er rond met zijn tong en merkt dat het een geweldig effect heeft op dit schattige meisje. Ze moet de rug van haar hand tegen haar sensuele mond persen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Carl begrijpt dat hij goed bezig is en likt haar met lange halen, traag van beneden naar boven en terug. Ischa houdt het niet meer en komt zalig klaar. Carl steekt zijn tong in haar hete Hof van Eden en laat zijn tong daar wild rond woelen. Hij rekt haar open, net alsof hij haar wilde voorbereiden voor wat komen zou…

Ischa houdt het niet meer en duwt zijn hoofd zachtjes weg.

“Mijn beurt,” zegt ze met een stem, zwoel van genot.

Hij begrijpt wat er zal gebeuren en gaat in zijn zetel zitten. Ischa opent zijn benen en ritst de rits die haar zal leiden naar een heerlijke lolly. Ze steekt haar zachte hand in de opening en voelt dat hij haar echt wel wil. Dat windt haar ongelofelijk op. Deze man vindt haar zo sexy en geil dat hij haar, zonder haar echt te kennen, wil bevredigen op welke manier dan ook. Ze haalt zijn mannelijkheid uit zijn broek en kijkt er eens naar. Mm… wat ziet hij er lekker uit… Ze buigt voorover en likt de paarse eikel voorzichtig. Ze draait er kringetjes rond met haar hete tong en gaat dan traag naar beneden en terug even traag naar boven.

Plots slikt ze hem helemaal in. Carl moet zich echt bedwingen om niet klaar te komen en Ischa voelt dat. Ze wil niet dat hij nu al komt en pakt het wat rustiger aan. Ze masturbeert hem berekenend met die warme zwoele mond van haar. Ze likt plagend zijn eikel en gaat dan richting ballen om daar wat op te zuigen. Ze zuigt net hard genoeg zodat het net geen pijn doet. Dit meisje is gewoon een expert!

Carl wordt stilaan gek en wenkt haar.

“Kom alsjeblief op mij, ik wil in je zijn.”

Ischa kijkt hem geil aan en klimt bovenop hem. Met haar wijd openstaande lippen zoekt ze zijn hete staaf en wanneer ze die gevonden heeft, laat ze zich met een kreun over hem heen zakken.

“Wow, ze is zalig gewoon!”

Veel tijd om te denken gunt Ischa hem niet want ze begint hem te berijden. Met lange trage halen neukt ze hem en rijdt ze zichzelf naar een lang heet hoogtepunt. Carl begint langzaam de knoopjes van haar bloesje eraf te bijten. Dat is niet simpel want het meisje dat op hem zit gaat behoorlijk hevig te keer. Toch slaagt hij erin en nu ziet hij haar sensuele witte BH. Hij ziet dat de opening van voor zit en peutert aan de haakjes. De BH valt open en hij ziet nu haar gebruinde boezem.

Haar prachtige borsten zijn lichtjes gezwollen van geilheid en haar tepels staan puntig vooruit. Carl aarzelt niet en neemt haar linkertepel in zijn mond. Hij zuigt erop tot de tepel niet stijver kan en draait er kringetjes rond met zijn gele tong.

Plots voelt hij iets wriemelen ter hoogte van zijn navel. Hij kijkt eens wat daar gebeurt en ziet dat dit zalige meisje met haar eigen klitje zit te spelen terwijl ze hem neukt tegen de sterren op. Dit beeld windt hem zo op dat hij zich echt niet meer kan inhouden. Hij spuit haar helemaal vol en daardoor komt zij nog eens hemels klaar.

Ze blijft nog even op hem zitten en kijkt hem lief aan. Op de achtergrond loopt de aftiteling van de film.

Ischa kruipt van Carl en rust even uit in haar zetel. Ze trekt haar rokje naar beneden en sluit haar BH.

“Gaan we naar buiten?” Vraagt ze, en Carl knikt. Ze staan op, gaan naar de inkomhal en blijven daar staan.

“Ik moet naar rechts, zegt Ischa.”

“Ik naar links,” zegt Carl.

“Oké, bedankt dan voor de wel heel gezellige avond,” grapt Ischa en geeft Carl een zoen.

“Jij ook,” zegt Carl. Ischa en draait zich om naar buiten te gaan en naar haar auto te gaan. Carl kijkt nog eens naar haar prachtige bruine benen en wat ziet hij? Hij ziet zijn eigen sperma gewoon van haar benen lopen. Alsof ze het voelt, draait Ischa haar hoofdje om en knipoogt naar hem…

Miss Ischa

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *