Aangeschoten

()

Ze was een beetje aangeschoten. Dat was duidelijk. Daar hoor je als man natuurlijk respectvol mee om gaan. Maar na een avondje langs terrasjes slenteren, was ik zelf ook niet meer helemaal nuchter. En ja, dan is 1 plus 1 gauw 2. Het was in Ibiza vorig jaar. Ik had een ijsje gekocht en daar stond ze ineens voor me. In een zomers jurkje van het model ‘vluchtig’. Alles aan haar kwam goed uit. Vlaams welvaren, mooie benen onder dat jurkje, lekkere kont, strakke taille en mooie tieten met een naadje er tussen waar je als man steeds naar toe verdwaalt met je ogen. Ze heette Tineke, halverwege dertig, mooie blauwe ogen, blond haar en een vrolijke kop. Ze zag er bezweet uit. Ondanks dat het elf uur ‘s avonds was, was het nog bloedheet. Vandaar dat ik een ijsje at op een muurtje. Ze schoot me aan.

“Rare vraag misschien, maar mag ik alsjeblieft een likje, het is bloedheet hier en ik verga van de dorst.” Ze zei het zo ontwapenend eerlijk met zo’n heerlijke Gentse tongval, dat ik het niet eens gek vond. Ik moest lachen. Als ik dan een likje van jouw krijg antwoordde ik met een vrolijke knipoog.

“Ja zo ben ik dan ook wel weer.” Door mijn eigen lichte roes was de handrem er af en ad rem zoals ik dat in België nooit zou zijn.

“Nee laat dan maar” zei ze.

“Grapje!” Zei ik (helemaal niet natuurlijk). “Hier!” En ik gaf haar mijn ijsje. “Eet maar op.”

“Dank je” zei ze en ze keek me dankbaar aan en ze begon gulzig te likken. Die tong! Ik kreeg een perverse gedachte. Vakantie! Man alleen, die er mag wezen al zeg ik het zelf. Ja, dan ben je toch op jacht naar een leuke vrouw. Ik had wel gekkere dingen meegemaakt op vakantie dan de vraag van Tineke. Twee jaar geleden stapte een Nederlandse vrouw zomaar op me af. Ze zei. “Het is mijn laatste avond hier en ik wil een keer flink geneukt worden en ik dacht aan jou!” Zonder blikken of blozen, recht voor zin raap. Ik had haar alleen een keer in de eetzaal van het hotel gezien. Even later lagen we elkaar uit te wonen in mijn slaapkamer. ’s Morgens stapte ze met manlief in de bus naar het vliegveld. Ze knipoogde en zwaaide naar me. Moet kunnen toch? Vakantie, hitte, drank, geilheid, het moet er uit. Daar is vakantie voor toch?

“Heb je geen geld bij je?” Vroeg ik.

“Nee, ik ben met mijn man en die is ineens nergens meer te vinden. Ik heb mijn tas op de camping laten liggen.” Ze keek een tikje bezorgd. Logisch natuurlijk.

“Hoe lang is hij al weg?”

“Ruim een uur. Ik stik van de dorst en ik heb niks bij me. Hoe kon ik ook zo stom zijn mijn tas niet mee te nemen.” Over dat niks, daar dacht ik heel anders over, wat er onder haar jurkjes zat was bepaald niet ‘niks’. Vluchtig dwaalde mijn ogen weer langs haar heerlijke tieten. Haar tepels priemden door haar bloesje. Wil je een ijsje, of iets te drinken? ik trakteer.”

“Oh, dank je, doe dan maar een blikje ijsthee.” We liepen naar het kraampje en ik bestelde twee blikjes. We gingen op een muurtje zitten en ze vertelde dat ze even naar het toilet was in het restaurant waar ze hadden gegeten. Zij zou op hem wachten want hij ging even sigaretten kopen en de auto ophalen. Hij was nog steeds niet terug. Ze was hier voor het eerst en ik was de eerste die ze aan had gesproken. Ik stelde voor om met haar een paar kiosken langs te gaan.

“Graag” zei ze.

“Leiff” stelde ik mezelf voor.

“Tineke” en ze gaf me een hand. Ze had zachte ogen en een warme uitstraling. Ze glom een beetje door het zweterig weer, maar dat maakte haar juist extra mooi. GVD, wat wilde ik haar graag neuken! Maar een vrouw op kwetsbare momenten moet je in de eerste plaats helpen natuurlijk. Bij de tweede kiosk onthulde zich het raadsel, zeg maar klein drama, van haar mans verdwijning. De eigenaar vertelde dat een Belgische man, die aan het signalement van Tinekes man voldeed, was opgepakt door de Guardia Civil toen hij in een steegje tegen een muurtje stond te plassen. In België krijg je voor zo iets een boete. In Spanje is de politie veel strenger, want toen hij zich protesterend verzette, ging hij na een handgemeen het busje in naar het politiebureau.

“Klootzak ook!” Zei Tineke, “het is verdomme zo’n driftbol. Hij heeft moeite met autoriteit., het is niet de eerste keer. Wat moet ik nou? Domme Klootzak!” Zei ze nog een keer wanhopig.

“Rustig, rustig,” zei ik, laten we even nadenken. Kun je iemand bellen. Waar zit je eigenlijk in welk hotel?

“Op een camping dertig kilometer verderop. Ik zou niet weten hoe ik daar moet komen. Ik heb geen rijbewijs, geen geld, helemaal niks bij me. Ik stelde voor om naar het politiebureau te gaan. Dat was 500 meter lopen. Toen we aan de balie stonden legden we zo goed en zo kwaad als het ging uit wat er gebeurd was. De agente van dienst reageerde onverschillig. We moesten drie kwartier wachten. Toen ze terug kwam vertelde ze dat hij zeker een nacht in de cel zou moeten blijven en dat hij morgenochtend voor moest komen. Er was niks aan te doen. Morgenochtend om 10 uur zou ze terug kunnen komen. Tineke huilde en werd boos, de agente haalde haar schouders op en keek mij aan. Het gedrag van Tinekes man, was niet haar probleem. “Wat een kutland is dit toch!” Ze liep even helemaal leeg. Ze keek me aan en leek een besluit genomen te hebben.

“Dank je wel, voor je hulp. Ik ga wel op het strand zitten wachten tot morgenochtend. Kun je me misschien wat geld lenen, ik beloof je dat je het terug krijgt.”

“Je kunt ook bij mij blijven slapen” zei ik voorzichtig, “mijn appartement is groot genoeg.”

“Dat zeg je vast omdat je met me wilt neuken! Zoals je de hele tijd naar mijn tieten kijkt.” Tineke was een kordate vrouw. Zo was het gegaan met het ijsje en nu weer. Ze maakte van haar hart geen moordkuil. Ik vond haar steeds leuker worden. Ik schoot in de lach en kreeg een kleur. “Zie je wel, betrapt” zei ze met een glimlach.

“Ik zal niet ontkennen dat ik je meer dan leuk vindt, maar om te neuken heb je er twee voor nodig. Zeg, je moet het zelf weten, maar ik vind je dom. Een vrouw alleen een nacht op het strand, ben je wel goed snik. Kom nu maar mee naar mij, ik ga wel op de bank slapen.” Ze keek me aan en ze zag dat ik het meende. Ze stelde haar besluit bij. “Wat lief van je. Je zal wel denken, wat een gedoe allemaal! Hij kan ook zo dom en driftig zijn!” We liepen naar mijn hotel toe en even later waren we in mijn appartement. “Jee, wat zou ik haar graag neuken!” Tineke was gewoon een lekker spontaan wijf. Ik zag mezelf al zuigen op haar tieten, en die mond en die tong om mijn lul, ik zou er de Guardia Civil voor om willen kopen om haar man een weekje vast te houden. “Mooi appartement” zei Tineke. Volgend jaar wil ik ook gewoon met het vliegtuig, maar manlief wil kamperen omdat dat veel gezelliger is. Ik vind er niks aan.”

Ik trok twee ijskoude biertjes open en we kletsten nog wat. Ik probeerde zo neutraal mogelijk te kijken, maar ik werd zo langzamerhand aardig geil. Ze zat op de rand van mijn bed met haar benen over elkaar geslagen en ik had uitzicht op twee heerlijke dijen. Een biertje werden vier biertjes en Tineke ratelde vrolijk door. Kennelijk voelde ze zich op haar gemak bij mij. Het was me wel duidelijk dat haar huwelijk niet van je dat was en ze liep een beetje leeg door haar frustraties aan mij te vertellen. Ze was duidelijk blij dat ze eens openhartig aan iemand kon vertellen. Haar man leek me inmiddels een enorme loser. Ze keek op de klok en zei.

“Jezus! Half drie, morgen moet ik daar op tijd zijn.” Het was tijd om te gaan slapen.

“Wil je soms douchen?” Vroeg ik zo neutraal mogelijk.

“Nee dat hoeft niet, doe geen moeite.”

“Zeg ik zal je niet bespringen hoor!” Zei ik nu zonder omwegen. “Hier heb je een handdoek, ik draai me wel om.” Ze liet zich overtuigen en ging naar de badkamer. Een minuut later was ze weer terug.

“Kut zeg’, ik krijg de rits niet open, teveel gezopen. Wil jij het even doen.” Ze keek me, onderzoekend aan. Ik taxeerde of ze me probeerde te verleiden, maar ik wist het niet zeker. Ze straalde een natuurlijk vertrouwen en charme uit. Ik ritste op haar rug de rits naar beneden en ik moest me beheersen om niet haar tieten vast te grijpen en haar te tongen. Ze keek me vluchtig dankbaar aan en stapte met dat half ontklede lijf de badkamer in. Mijn lul begon te protesteren. Ik legde hem snel goed. Na vijf minuten kwam ze terug, omwikkeld met een handdoek. Ik wees haar naar het bed.

“Doe het licht maar uit. Ik ga ook nog even douchen. Welterusten.” Ik had zelf twee lakens op de bank gelegd voor een nacht waarin ik ongetwijfeld slecht zou slapen. Ik stond onder de douche en draaide de kraan open. Mijn lul stond recht overeind ik was nog geen twee minuten aan het douchen toen de badkamerdeur open ging. Tineke stapte naakt bij mij in de douche.

“Ik wil je nu even bedanken voor je hulp” zei ze. “Ik heb even genoeg van die zak en het is vakantie.” En ze drukte haar lippen op de mijne en we tongden elkaar meteen gulzig. “Je bent goed uitgerust” zei ze goedkeurend terwijl ze mijn lul vastpakte en me af begon te trekken.

“Jij ook” zei ik hees en eindelijk kon ik haar heerlijke tieten vastpakken. Ik tilde haar op, na wat heerlijk gefoefel met elkaar, aan haar kont en drukte haar tegen de muur van de douche en stak mijn lul diep in haar lekkere natte strakke kut. Ze sloeg haar benen om me heen en haar armen om mijn nek. Het was alsof we voor elkaar gemaakt waren. Ik ramde heerlijk in haar soppende kut terwijl het water op ons neerkletterde en na vijf minuten driftig pompen hadden we de geile spanning ontladen. Ze klauwde in mijn rug toen ze klaarkwam en ik mijn zaad met grote klodders in haar kut spoot en ook ik heerlijk klaarkwam.

Het is duidelijk dat ik niet meer op de bank geslapen heb. Tineke en ik gingen helemaal los op elkaar. De tweede keer zeer luidruchtig. Ze hield de spijlen van het bed vast terwijl ze op haar knieën zat.

“Neuk me, neuk me!” Zei ze hard en hijgend afgewisseld met gilletjes. “Ik ben die schoft zo verschrikkelijk zat! Ik wil een echte vent! Rammen! Ja… ja… ja… ah…! Lekker! Lekker diep! Zo ja! Ja! Ga Door…” Die echte vent was ik. Ik ramde hard in haar soppende kut waarbij mijn ballen tegen haar aan klotsten. Alle remmen gingen los, het bed kraakte en we kwamen oorverdovend geil klaar. Er werd op de muur gebonkt. Mijn buren hadden natuurlijk een punt, maar het kon ons even weinig schelen zo geil waren we van elkaar. We werden ‘s morgens wakker en ons spel begon opnieuw. Wat zag ze er geweldig uit. Haar hele nek zat vol zuigplekken. Ik zoog even op haar heerlijke tieten die ik daarna even neukte waarbij ze wellustig mijn eikel bewerkte met haar tong. Ze gaf me vervolgens een heerlijke pijpbeurt en stak daarbij een vinger in mijn kont. Tineke was heerlijk pervers en ik kwam dan ook heerlijk klaar. Wellustig befte ik haar even later tot een nieuw hoogtepunt en ik voelde haar kut samentrekken in een heerlijk orgasme. We gingen douchen en samen ontbijten en daarna samen op weg naar het politiebureau. Daar kreeg Tineke te horen dat haar man was voorgeleid. Vier dagen in de bak wegens geweld tegen een politieman en 1000 euro boete. Lik op stuk, daar kunnen ze in België nog wat van leren. Tineke mocht even met hem praten. Het was geen prettig gesprek. Ze kwam huilend terug.

“Ik heb hem zo vaak gewaarschuwd!” Zei ze. “Ik ben Godverdomme het zo zat! We zouden hier een leuke vakantie hebben, maar het houdt nooit op!” Even later kreeg ze op het politiebureau de autopapieren en autosleutels en zijn portemonnee. De auto vinden was nog een heel gedoe, want die was tot overmaat van ramp weggesleept. 300,- boete en sleepkosten, meteen betalen. Ik schoot het voor. We reden naar haar camping en ze haalde wat spulletjes op en ze ging mee naar mijn appartement. Tja, ik voelde me er intussen verantwoordelijk voor dat Tineke toch een leuke vakantie kreeg die vier dagen. Zo ben ik dan ook wel weer vanuit mijn behulpzame inborst. En als die samen valt met mijn geilheid heb je een fantastische combinatie.

We zaten op terrasjes, likten samen aan ijsjes en deden verder weinig anders dan neuken met elkaar. Sinds een half jaar wonen we samen. Het viel niet mee in het begin. Maar nu haar ex een straatverbod heeft gekregen likken we heel wat Cornetto ijsjes af samen. Ik trek haar jurkje naar beneden en doop haar tepels in het ijs om ze dan heerlijk af te likken. Mag jij een keer raden wat ze met haar ijsjes doet.

Peter de Groote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *