Alles voor de kunst

()

Nog niet zo erg lang geleden was ik mijn atelier aan het opruimen toen er aangebeld werd. Verveeld liep ik naar de deur. Toen ik echter de beller bekeek zette ik mijn vriendelijkste gezicht op. Een dame van hoogst waarschijnlijk Indische afkomst stond voor mijn deur. Ze droeg een korte leren jas met daaronder een zwart lederen mini rokje, een zwarte naad panty en fantastische pumps. Twee mooie grote bruine ogen keken mij vriendelijk aan. Een prachtige mond vroeg met een nog mooiere stem of ze een keer naar mijn schilderijen mocht komen kijken. Daar stond ik in mijn oude vuile overal deze prachtige vrouw van in de dertig in me opnemend.

“Hallo, hallo!” Hoorde ik ver weg.

“Oh, sorry” zei ik. En antwoordde op haar vraag. “U mag mijn werken zien maar het liefst nu direct.” Verbaasd keek ze mij aan. Ik glimlachte naar haar verbaasde gezicht. “Ik ben bang dat als ik zou vragen om vanavond of een andere dag terug te komen, de glans van je verschijning niet meer zo overweldigend zou zijn.” Ze bloosde. Ik zei “kom verder, het was maar een grapje.”

Ze liep achter me aan mijn atelier in. Ze stopte voor het eerste schilderij en vertelde dat hij haar aan Zuidelijke landen deed denken. Ze had haar jas uitgedaan en droeg een roze blouse. Ze was ongeveer 1 meter 60 en had gespierde benen. Indien ik een realistisch schilder was geweest dan zou zij mijn model moeten zijn. Normaal ben ik erg geïnteresseerd wat iemand over mijn werk te vertellen heeft, maar nu kon ik mij niet concentreren. ‘Kontcentreren’ ging me beter af, het liefst had ik in haar prachtige billen gebeten. Ik voelde mij als, en was eigenlijk ook, een volslagen dierlijke onbehouwen lul.

“Wilt u iets drinken, mevrouw” vroeg ik vriendelijk. Ze draaide zich om en keek recht in mijn kruis. “Ja, een kopje thee zei ze.” Met een enorme harde plasser liep ik mijn keukentje in en hoorde haar zeggen dat ik geen u tegen haar hoefde te zeggen. Al snel liep ik mijn atelier weer binnen met de thee. Ze ging op een krukje zitten en sloeg keurig haar rechter been over het linker op een onbeschrijfelijk elegante vrouwelijke manier. Ze vertelde dat ze mijn werk in een blad had zien staan, en zo op mijn atelier was afgekomen.

Meestal lul ik iemand een schilderij aan, maar nu was ik verliefd op de prachtige vrouw tegen over me, en vooral op dit mooie moment. Mijn lijngebruik waardeerde ze erg en vroeg of ik ook zo goed neukte als ik schilderde. Ik verslikte me in de thee en dacht dat ik droomde. Ze glimlachte toen ze me stumperig mijn shirt uit zag doen die onder de hete thee zat.

“Wel, jij hebt een mooie borstkas” zei ze alsof ze me nooit naar mijn neukkunst gevraagd had. Ik begon hier aan te twijfelen toen ze haar shirtje ook uit trok. Ik keek recht op twee prachtige borstjes, met harde donkere tepels. Ik hield het niet meer en duwde haar op haar jas die op de grond lag. Ik trok mijn broek naar beneden, onderbroeken draag ik niet. Ik trok haar rokje omhoog en haar panty naar beneden. Net als ik droeg ze geen slipje. Een zwart harig driehoekje ontving mijn kloppende eikel. Ik drukte ruw verder haar heerlijke grotje in. Ze kreunde als een bezetene, ik pompte op en neer. Ging met haar op mijn lul tegen een nat schilderij staan en neukte haar er tegen aan. We zaten onder de verf en ik spoot mijn warme zaad in haar zonder te vragen of dit wel kon.

We vielen op de grond. Ik verontschuldigde voor mijn dierlijk gedrag. Ze zei dat ze het heerlijk puur vond. Ze pakte mijn ballen en vroeg of ik mijn zaad vermengd met haar sappen wilde proeven. Wat ik meteen deed. Zij zoog mijn pik weer vol bloed. Haar kutje trok samen om mijn tong. Ze beheerste het truckje om mijn lul bij het pijpen een beetje in te slikken, goddelijk.

Ze stopte om een slok uit een fles wijn te nemen. Met de wijn nog in haar mond nam ze mijn verwende pik weer in haar mond. Een koud prikkelend gevoel tintelde rond mijn eikel in haar mond. We kwamen te gelijk klaar en vielen elkaar in de armen. Ze keek naar het doek waar we tegen aan hadden geneukt.

“Ja, meestal werk ik niet graag samen met andere kunstenaars, maar jij mag iedere dag komen.” Ze lachte geheimzinnig…

Peter De Grote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *