Als je GSM roept…

()

Op een nacht lag ik lekker te slapen in mijn bed, thuis. Tot mijn mobieltje begon te piepen. Ik schrok wakker en ik zag dat het mijn vriendin was die belde en ik nam op. Ze klonk echt bloedgeil, ze vroeg of ik naar haar huis wou komen. Ik kleedde me aan en ging stilletjes de trap af zonder dat mijn ouders wakker werden. Pakte de laatste trein naar Zottegem waar ik op het station door mijn bloedmooie vriendin werd opgewacht. Dat had ik niet verwacht. Verbaast vroeg ik waarom ze me op het station kwam ophalen. Met haar vinger gebaarde ze dat ik dichterbij moest komen, natuurlijk gehoorzaamde ik direct.

“Ik ben super geil en ik kan echt niet meer wachten,” fluisterde ze in mijn oor. “Kom mee,” zei ze vlug en ze stapten stevig door. Nog geen minuut later zaten we samen op een bankje op de weide. Nog voor ik kon gaan vragen wat de bedoeling was op deze tijd van de nacht kreeg ik haar heerlijke tong achterin mijn mond geduwd. Zo heerlijk was ik nog nooit gezoend, direct werden ik en mijn maatje totaal erotisch geladen de pijl stond net niet in het rood.

Tijdens dit hevige zoenen streelden we elkaar overal waar we bij konden. Heel voorzichtig begon ik de knoopjes van haar broek los te maken, terwijl ik heel haar nek afzoende. Nadat ik de knoopjes losgemaakt had, liet ik mijn handen aan de achterkant in haar broek glijden. Zacht kneedde ik haar heerlijk kontje, waarop mijn maatje direct reageerde.

In de tijd dat ik bezig was met haar geile kontje te bestuderen had ze mijn broek ook al open weten te krijgen. Haar hand gleed naar binnen en terwijl ik de volgende tongzoen kreeg begon ze heerlijk aan mijn neukpaal te trekken. Natuurlijk vroeg dit om een tegenreactie en ik begon haar langzaam en voorzichtig te vingeren in haar lekkere natte holletje. Na een paar minuten van heerlijke verwennerijen vonden we volgens mij allebei dat het tijd werd om een stapje verder te gaan.

Ik zorgde dat zij lekker kon gaan liggen op het bankje en liet haar benen een beetje spreiden, waardoor het voor mij gemakkelijker werd om tussen haar benen te gaan liggen en mijn tong in haar natte kontje kon glijden. Om haar in de 7de hemel te brengen door op volle snelheid te blijven likken. Ze steunde en kreunde van genot. Dat was een heel goede motivatie om lekker door te blijven likken, totdat ze met een harde kreet klaar kwam.

Heel mijn gezicht zat onder met haar sappen. Nog bij aan het komen van haar hevige orgasme begon ze zachtjes aan mijn maatje te zuigen, dit was echt onbeschrijflijk, nog nooit heeft een meisje mij zo verwend. Ik wist niet wat me overkwam maar ze bleef doorgaan. Tot ik ook een heftig orgasme kreeg. Midden in haar mond kwam ik klaar, gulzig slikte ze alles door en likte het laatste beetje van mijn paal.

Nu we allebei echt supergeil waren wilden we allebei meer, nog meer. Ze draaide haar prachtige kontje naar me toe en beval mij om haar te nemen. Geen moment hoefde ik te twijfelen, na heel kort zoeken kroop mijn pik in haar heerlijke gaatje. Langzaam duwde ik hem er helemaal in, half kreunend en half schreeuwend zei ze dat ik door moest gaan, maar nog voor ik kon reageren begon ze zelf al te rijden.

“Neuk me hard,” smeekte ze bijna. Ik voerde langzaam het tempo op. Het zag er naar uit dat ze voor een 2de keer klaar ging komen. “O, oh ja, ja, oh ja, ja! O! Wat heerlijk,” klonk het. Hijgend en steunend kwam ze al snel klaar. Ze draaide zich om en gaf me een echt super geile tongzoen. “Zo! En nu ga jij mijn kutje vullen met je geil,” zei ze streng en gaf een lief knipoogje. Ze ging weer op haar rug liggen waardoor ik middenin haar natte kutje keek. Toen ze lekker lag volgde ik haar bevel op en begon in haar grotje te rammen. Al heel snel voelde ik het volgende orgasme opkomen.

“Ik kom!” Riep ik. “Ja, spuit me vol,” kreunde ze. Op dat moment kwam ze voor een 3de keer klaar. Ik voelde haar kutje rondom mijn paal bijna vacuüm zuigen. Dit was echt een overweldigend gevoel. Op dat moment spoot ik met een schreeuw al mijn geil in haar lekkere warme drijfnatte poes. Nu we allebei echt uitgeput waren vielen we in slaap.

Mij ’s nachts mijn bed uit laten smeken en met de laatste trein naar haar toe gaan was echt een goede keus geweest.

Peter de Grote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *