De Oostenrijkse motor-fan

()

Ik ben Peter; een man van 36 jaar en fanatiek motorrijder (Kawasaki Vulcan 1700 Voyager), ik ben lang (1.85) en redelijk slank (75 kg) en heb kort blond stekeltjeshaar. Afgelopen zomer heb ik ook verschillende ritten gemaakt, op één van mijn meerdaagse ritten had ik een leuk voorval.

Ik was twee dagen van huis en vanuit een hotel in Oostenrijk had ik al enkele ritten gemaakt, deze middag reed ik op mijn gemak door een landelijk gedeelte toen ik een meisje met haar scooter zag lopen. Toen ik dichterbij kwam zwaaide ze naar me en ik stopte naast haar. Haar scooter was ermee gestopt, ik heb ernaar gekeken maar kon geen oorzaak vinden. Zij bleek nog bijna 15km van huis te zijn en vroeg of ik haar kon brengen dan haalde haar vader de scooter later wel op, ik vond het geen probleem. Zij stapte achterop en kroop dicht tegen mij aan en sloeg haar armen om mijn middel, binnen niet al te lange tijd reed ik via haar aanwijzingen over enkele bochtige wegen naar haar huis aan de rand van een gehucht.

Ik had gemerkt dat ze genoten had van deze rit en haar ogen schitterende van plezier toen ze naast mijn motor stond, ze bedankte mij voor het thuisbrengen en vroeg waar ik naar toe ging. Ze vroeg of ze niet mee mocht toen ze hoorde dat ik zonder echt doel rondreed. Zodra ik zei dat dit goed was zat ze al achterop en reden we verder. Ik merkte dat ze genoot van deze rit hoewel ze stil was, we reden ongeveer 45 minuten toen ze weer aanwijzingen begon te geven. Ze stuurde ons over kleine wegen en zelfs een enkel zandpad door een bos waar ik anders nooit gekomen was tot we bij een open plek kwamen met een klein bergmeertje en liet me daar stoppen.

Ze vertelde dat weinig mensen op deze plek kwamen maar dat zij hier wel eens kwam om te zwemmen, in het gefilterde zonlicht zag ze er mooi uit (1.70 lang, geschat 50 kg en lang blonde haren, ze was denk ik 18 of 19). Ik zag niet dat ze haar kleren uittrok toen ik mijn helm afdeed maar zag haar naakt naar het water rennen, ze draaide even om en vroeg of ik ook kwam en liep het spetterend het water in.

Ik stond nog verbaast te kijken toen ze riep “durf je niet”, dit kon ik niet op me laten zitten en trok mijn pak uit en holde naar het water en sprong erin. In het water spetterende we elkaar nat en duwden elkaar onder, tot ze mij probeerde onder te duwen en vol bovenop mij lag. Haar harde tepels duwde tegen mijn borst en gelukkig was het water koud en belemmerde de groei bij mij.

Op het gras in het zonnetje lagen we op te drogen, haar ogen waren dicht terwijl ik haar bekeek. Tussen haar benen had ze een klein bosje blond krullend haar, haar buik was strak en haar borsten waren klein met kleine harde tepels. “Vind je ze mooi?” Vroeg ze terwijl ik haar borsten bewonderde. Ze lag me met haar diep blauwe ogen aan te kijken, ik voelde mij betrapt, maar haar borst slechts een klein stukje van mij verwijderd.

Ik beantwoordde haar vraag door haar borst te kussen en haar tepel tussen mijn lippen te nemen en er zacht op te zuigen, ze kreunde zachtjes, mijn hand zocht haar andere borst en kneep zachtjes in haar tepel. Haar hand vond mijn harder wordende lul en begon mij zachtjes af te trekken, ik kust haar borsten en zakte langzaam af, haar ribben, haar buik en haar venusheuvel verwende ik met mijn kussen en mijn lul bevond zich nu buiten haar bereik. Tussen haar benen streelde ik haar dijen en raakte telkens bijna haar kutje aan, haar heupen draaiden om aan deze plagerij een eind te maken en eindelijk verwende ik nu haar kutje met mijn tong en vingers. Dit jonge geile kutje was drijfnat en zoog mijn vingers bijna naar binnen, ze kreunde en kronkelde onder deze behandeling en haar handen duwde mij dichter tegen dit verrukkelijke kutje. Ik gaf extra aandacht aan haar klitje toen ze bijna klaarkwam, haar lichaam verstijfde en haar rug kromde toen ze gillend van genot klaarkwam en haar kutje golven vocht liet lopen.

Terwijl ze lag bij te komen klemde haar dijen zich nog steeds rond mijn hoofd en bleef dus tegen haar kutje aanliggen, toen ze me losliet trok ze mij ook omhoog tot we elkaar kuste. Mijn harde lul raakte haar gevoelige kutje en we keken elkaar aan, ik wilde een condoom pakken maar ze hield me tegen en duwde mij op mijn rug en kwam bovenop mij zitten.

Langzaam zakte ze over mijn lul en voelde ik dit warme, strakke natte kutje rond mijn lul. Langzaam bewoog ze, net genoeg om haar borsten te laten dansen en haar armen steunden op mijn borst. Ik kneedde haar borsten met mijn handen en masseerde haar tepels terwijl ze mij neukte. Dit langzame tempo was martelend lekker en het leek een eeuwigheid te duren voordat ik kwam, ik pakte haar heupen en trok haar naar beneden toen ik mijn zaad diep in haar buik spoot.

Langzaam liet ze zich opzij zakken en we kusten elkaar, mijn lul zat nog in haar en werd daar langzaam slapper totdat deze uit haar gleed. Zo bleven we genieten van elkaar totdat ze mijn slappe lul begon schoon te likken en tenslotte helemaal in haar mond nam. De heerlijke behandeling die ze mij gaf was niet zonder resultaat, ik had binnen korte tijd weer een stijve. Zij ging op handen en knieën zitten en riep me, ik nam plaats tussen haar gespreide benen en aaide haar billen en voelde aan haar kletsnatte kutje. Mijn handen gleden over haar rug en vonden haar borsten terwijl ik haar nek kuste, zij probeerde bewegend met haar heupen mijn lul al te vinden.

“Neem me, neem me hard” smeekte ze.

Ik plaagde haar nog even door te wachten, legde één hand op haar heup en leidde met de andere mijn lul naar haar grotje. Met mijn lul tegen haar kutje aan hield ik haar nu met beide handen vast en drong met een harde stoot in haar begeleid door haar kreunen, ik neukte haar met harde stoten, haar billen trilden en haar borsten schudden onder dit geweld.

“Harder, harder” moedigde ze mij aan en ik neukte dit grietje nu met al mijn kracht, ze kwam gillend klaar en ik voelde haar kutje krampen om mijn lul en spoot toen mijn zaad in haar. Na enige tijd hebben we ons aangekleed en heb ik haar thuisgebracht, de volgende dag ben ik naar huis gereden.

Het vreemde is dat ik haar naam niet eens weet maar ik zou zo naar haar huis kunnen rijden hoewel dat 1000km verder ligt.

Peter De Grote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *