Benedicte 1.2

()

Benedicte was een huisgenote van me. Een jonge dame, net zoals ik rond de 30 en lekker slank. Haar gezicht vond ik niet erg aantrekkelijk, een beetje jongensachtig, maar haar lichaam mocht er zeker zijn: B-cupje, strakke sportieve buik, gespierde benen en een mooi kontje.

Een roske! Dat betekende een heet geval, al was ik me daar niet meteen al van bewust de dag dat ze kwam solliciteren. Ze had haar nichtje bij zich omdat ze wat bang was, maar nadat ze de kamer zag, werd dat snel terzijde geschoven en stemde ze wellustig toe.

Het is niet erg gemakkelijk Benedicte haar seksgewoonten te omschrijven. Die eerste keer was een gerommel. Zeker omdat ik met een ‘huisgenote’ naar bed ging, wat eigenlijk verboden was en dus extra spannend! Daarnaast was Benedicte ook een beetje decadent, in die zin dat ze eigenlijk officieel ergens anders woonde, maar de weekends en sommige vrije dagen, bij mij kon doorbrengen. We probeerden dus maximaal van elkaar te genieten. De keren dat we het later bij haar thuis deden, daar spreek ik dan nog niet over.

Benedicte was tuk op m’n kat. Ze knuffelde en aaide het beest dat het een lieve lust was. Ik begon zelfs jaloers te worden… en jawel, dat was de bedoeling natuurlijk.

We speelden massagespelletjes, waarbij we goedbedoelend elkaar aanraakten en het elkaar aangenaam maakten. Er broeide duidelijk iets. En na een doorgedraaid feestje met allerlei vriendinnen en waarbij de alcohol rijkelijk vloeide, zette ze haar aanval in. Zonder echt veel tederheid of wederzijdse liefde, gingen we de eerste keer naar bed, en ergens waren we wel blij dat we dat achter de rug hadden.

We werden dus een typisch sekskoppel dat toevallig samenwoonde in hetzelfde huis. Maar dat wilde ook zeggen dat we onze gedachten de vrije loop lieten… wel aan anderen dachten, maar dat de praktijk ons uiteindelijk bij elkaar bracht.

Benedicte was vrij dominant in bed en ze wilde veel seks. Dus meestal kwam dat neer op dat we 3, 4 keer vreeën per nacht. Een uitputtingsslag, want ze was echt in topconditie. Ik probeerde dat ook te zijn, bijvoorbeeld door de volgende regel toe te passen: per ejaculatie zou ik 1 uur gaan hardlopen. Je begrijpt dat, met de zweep die Benedicte erop legde, ik niet veel rust kende.

Maar het was meestal wel de moeite. Ze had een blauw nachtkleedje waar ik dol op was. Het was lekker kort zodat ik haar glad geschoren benen goed kon zien en aanvoelen. Het stond goed strak door haar vormen en ik hield me eraan haar eerst door dat kleedje heen, een kwartier lang te betasten. Daarna haalde ik m’n inmiddels stijve paal tevoorschijn. Meestal schoof ik dan ook nog haar slipje uit, en betaste ik de binnenkant van haar dijen die drijfnat werden. Zij omklemde ondertussen m’n harde roede.

Ik had die keer een bus crème-fraîche klaarstaan en terwijl ze haar kleedje optrok en haar benen wijd opende, spoot ik toefjes ervan op haar kale kutje en aarsje. Ik begon m’n ‘snoepje’ lekker op te eten, waarbij ik wild likkend haar spleet haalde en met haar billen schudde. Benedicte genoot des te meer en kwam geregeld met haar vingers tussenbeide. Ze stak haar vinger in haar aarsje om de lekkernij in te brengen… was dat een hint? Tenslotte kon ik niet meer en pletste met m’n penis over haar naakte geslachtsdelen… ik moest haar binnendoen, nu!

We schuifelde langzaam in de richting van m’n slaapkamer. Ze stak haar glanzend-plakkende poep zichtbaar naar achteren als we de trap bestegen, om me extra op te winden. Ik had dan zin om haar ter plaatse als een kuthoer te neuken, maar ik pakte het gelukkig smoother aan.

Naast mij in bed, tongzoenden we hevig. Onze lippen verstrengelden zich met elkaar. We likten onze lippen zodat deze goed nat waren voor onze orale behoeftes. Benedicte kon pijpen als een godin. Haar ‘O’-vormig tuitje gleed, eerst voorzichtig, over m’n eikel, daarna over m’n hele schacht. Lekker zoog ze m’n zwellichamen vol bloed, en haar speeksel deed hem helemaal glanzen. Benedicte bevredigde mij steeds zeker 2 maal zo lang met haar mondje, dan m’n vorige bedgenotes. Het was iets ‘in’ haar zei ze, dat ze minstens even hard genoot als ikzelf. Ik vroeg haar dan (terwijl ze dat besmeurde kleedje nog aanhad, maar zonder slipje was), dat ze met gespreide benen over mijn mond kwam zitten zodat ik haar kon beroeren. Ik deed dat met veel smaak en zin. Ik kromde mijn handen rond haar bekken om me af te zetten en m’n nek-en tongspieren deden de rest.

Dat ‘soixante-neufen’ duurde wel een kwartier. We deden dat echt bijna dagelijks, dus werden we er meer en meer bedreven in.

Ik had haar boodschap niet misverstaan en zou ze toen in haar kontje neuken. Haar kutje was minstens even lekker ook als ze goed nat was en gleed zoals een piste; maar het mocht wel weer eens wat steviger. Eigenlijk wilde ik indruk op haar maken omdat ze me zo had opgegeild. Dus, dominant dat ze was, werd ze nu tweemaal zo hard gepakt natuurlijk, want ik ging het haar laten voelen. Als je het juist aanpakte, was voor Benedicte een kontbeurt even lekker als een gewone wip.

Ik vroeg eerst om me eens extra te pijpen; wat ze graag deed door met haar rode lippen zacht en hard tegelijk over m’n paal te halen en stevig te zuigen. Ik greep haar hoofdje vast en stootte m’n fallus diep in haar geile kleine keel. Ze kokhalsde en spuwde op m’n eikel. Ok, lekker vernederend was dat… ik vroeg haar nu om zich te presenteren aan me als een wulps hondje. Ik zou ze langs achter nemen terwijl ze zou leren via haar kringspier me te verwennen. Ik spreidde haar bilspleetje en bracht m’n brede kwakker tot aan haar ster. Ik duwde hem er langzaam naar binnen. Benedicte kreunde en steunde en ze beet op haar tong (niet te hard gelukkig). Haar atletische bekken kon het niet zo goed hebben, want ze was nauw. Maar daar trok ik me niets van aan. Ik stootte vrij woest, tot diep in haar aars. Ze nam een open en nog gewilligere houding aan door haar benen verder te spreiden en haar hoofdje in m’n kussen te begraven.

Haar achterste stak hoog naar boven en daar profiteerde ik gelukzalig van. M’n paal stond hard en stijf en gleed uiteindelijk vlot in en uit haar gaatje. Ze kneep met haar kringspier steeds regelmatiger, zodat we onze ritmes op elkaar afstelden. Ik vertraagde m’n tempo en ik had zalige gedachten. Ik denk dat ze toen ook was beginnen klaar te komen. Ze nam hem graag in de kont! Ik ging toen ook spuiten.. maar dat wilde ik over haar ganse lijfje. Ik had me teruggetrokken en m’n pistool losweg gemikt. Ze kreeg de dikke stralen helemaal over haar en bleef even zo liggen, badend in het zweet en geil…

Morgen moest ik er nog maar een uurtje bij lopen.

Terusten

Muab’dib

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *