Myriam 2.2

()

Myriam, m’n heerlijke LAT-vriendin, m’n neukmaatje, m’n oude makker (Myriam is 55, ik

30)… is me er wel eentje. Regelmatig spraken we af bij mij thuis, waar we, elk zo vrij als een vogeltje, toch enige gebondenheid tentoonspreidden en elkaar de sekshemel in hielpen zo goed en zo kwaad dat we konden. Wat natuurlijk niet zo eenvoudig was, elkaar in gedachten hebbende en vooral hetgeen wat we met elkaar konden doen, was ons onthouden.

Geile sms’jes gingen vaak op en neer: ‘Wanneer zie ik je stijve lul terug, ik wil hem’ of ‘ik ben nat tussen mijn dijen, kom je?’ of ‘je paal was lekker groot en stijf en ik zou hem willen voelen spuiten tot in mijn keel’, enz… Dus begrijpelijk kon ik soms beter de druk eraf halen en met een mooie foto me lekker masturberen op haar.

Ze is ook wat een ijdeltuitje, mijn Myriam… altijd opgemaakt: eyeliner, lippenstift, zachte huid en dat is natuurlijk geen kwestie van 5 minuutjes voor de spiegel staan. Nee, ze neemt daar ruim haar tijd voor; ook omdat ze er echt wel mooi voor me wil uitzien (ik weet natuurlijk niet hoe ze eruit ziet als ik niet bij haar ben). Ze zegt me telkens als ze aan me denkt (en de komende seks), zich begint klaar te maken en terwijl ze bezig is, zalig geile gedachten krijgt over hoe we naakt naast elkaar liggen, hoe ze langzaam af daalt en haar rode lippen rond m’n paarse eikel schuift en eraan zuigt.

Ze gaat snel door met haar te schminken, maar daar komen de gedachten toch weer op: M’n keiharde knuppel die naar haar verlangt, haar eigen pronkende gezicht dat ernaar kijkt en me lachend naar haar toe lokt. Haar ontklede lichaam: rank en op de juiste plaatsen net vol en wulps. Ze heeft een striptease voor me uitgevoerd en ik leid haar mijn warme bed in… Ze doet lippenstift op, rouge ‘t haar wangen en zet een lijntje op haar wenkbrauwen en wimpers. Ze knipoogt even in de spiegel en weet dat ze klaar is om me te ontvangen.

Wat sexy kleding betreft… daar is Myriam niet zo mee bezig. Ze weet dat een lekker dun ponnetje mij sterk kan opwinden, dus dat heeft ze af en toe aan. Meestal is ze echter naakt.

Ook de seks die we hebben is niet altijd exotisch in de zin van standjes of benaderingen.

We gaan elkaar volledig gemotiveerd en geil te lijf. We zijn ook niet zo’n praters in bed en concentreren ons op onze zintuigen. Zij zorgt er wel altijd goed voor dat m’n penis super-strak staat. Als het gewone stoten soms wat te eentonig dreigt te worden, klimt ze van me af en gaat weer lekker zuigen. Ze weet dat ik dat super-geil vind en meer hoeft het dan niet te zijn. Noem het misschien ‘besparen’, maar ik vind van niet: ‘less is more’…

Het geilst vind ik natuurlijk haar prachtige gezicht, wat ze dus ook weet en daarom daar

zo veel mee bezig is. Ze kijkt me bv. steeds aan tijdens het pijpen en ze wil dat ik ook kijk. Als we dan weer gaan vrijen, komen onze gezichten dicht bij elkaar… maar niet zo dicht dat we geen overzicht van elkaar meer hebben. Ik zie hoe ze hijgt en haar mondje lichtjes opent, telkens als ik toestoot. Soms sluit ze haar ogen, zie ik ze genieten en hoor ik haar kreunen. Een warme blos verschijnt over haar hele gezicht en borsten. Ik lik haar kleine bruine tepeltjes en voel tegelijk m’n harde neuk-paal in haar zachte weefsels glijden. M’n voorhuid wordt langzaam heen en weer over m’n eikel geschoven door haar kut-wand. Ze knijpt met haar spieren m’n lul in het nauw zodat hij inwendig wordt gemasseerd. Ik blijf haar bekijken en denk aan haar gedachten. Ze wil me laten klaarkomen en dat is aardig aan het lukken. Ik geef me nog even helemaal over en voel m’n paal mijlendiep in haar grot priemen… daar hoort hij thuis, daarin wordt hij langer, breder, dikker dan ooit… maar daarin komt hij niet klaar! M’n zaad is een ander plaatsje voorbestemd…en dat is beter geen nauw plekje want m’n ballen zitten barstensvol. Ze heeft natuurlijk ook hiervoor gezorgd door me veel te beloven en ook veel te geven.

Het zal haar gezichtje worden waar m’n warme slijm mag landen… Ja, al dat klaarmaken, al die zorg en make-up… om m’n zaad aan te trekken en ermee te versmelten.

Dit heeft ze al urenlang in haar hoofdje, dus dit bereid ze ook heel goed voor. Mij eerst lekker geil maken, dan een pijpbeurt en vervolgens een vrijpartij om me gegarandeerd te doen klaarkomen. Als ze voelt dat het bijna zover is, vraagt ze me op een liefdevolle manier om m’n op exploderen staande paal, uit haar natte schede te trekken en me op haar gezichtje te concentreren. Dat zij nu niet meteen zal klaarkomen, offert ze op aan haar doel.

Ik ga rechtstaan en op haar knieën komt ze voor me zitten. Ze richt m’n penis op haar mondje. Ik blijf natuurlijk kijken en even begint ze me nog te pijpen… O, jongens wat een genot! Ik geef haar aan dat ik het niet lang meer houd. Ze kantelt haar hoofdje een beetje naar achter om m’n sperma beter te kunnen laten ‘dokken’. Ik zie haar bleekroze gezichtje trachten naar mijn zwemmertjes waarop ik men roede in de hand neem en me aftrek terwijl ik haar mooie gezicht aanschouw; daar ga ik lekker op klaarkomen, daarop mag ik me klaar spuiten!

Ze sluit haar ogen en mondje en wacht af. Daar komt het; hete stralen sperma schieten m’n eikel uit en belanden op haar zachte contouren. Dikke klodders slijm druipen over haar wangen en ogen. Plakkerig geil komt op haar rode lippen terecht dat ze met haar tong haastig oplikt. Met haar wijsvingers draait ze kringetjes en spreidt m’n ejaculaat over haar voorhoofd, neus en kin zodat alles bedekt is… Wat een lekker geil gezicht. Ze gaat nog even door met haar manipulaties en laat me haar bekijken. Wat ik sterk begin door te krijgen ondertussen is dit: hier stopt het niet!

Haar gezichtje heeft er nu een obligate verzorging bij.

Goedenavond,

Muab’dib

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *