De thuiskomst

()

Ongeveer 5 jaar geleden had mijn vriendin wel een heel bijzondere thuiskomst voor mij voorbereid. Ik was voor mijn werk 3 weken naar Venezuela, waar ik de opstart van een nieuw project moest begeleiden. Al na anderhalve week begon ik mijn vriendin, Claudia toch wel heel erg te missen. Ik denk dan terug aan de avonden dat wij samen op de bank zitten, waarbij ze dan tegen mij aanleunt als wij samen naar een film kijken. Claudia is precies een hoofd kleiner dan ik, dat maakt het tegen elkaar aanleunen erg prettig, want zo komt ze net tot mijn kin en kan ik over haar heen kijken. Als wij zo tegen elkaar aanleunen, laat ik mijn linkerhand onder haar blouse of shirt glijden om die op haar borst te laten rusten. Ik vind het prettig dat haar borsten niet al te groot zijn zodat ze helemaal in mijn hand passen. Mijn rechterhand laat ik dan op haar buik rusten. Claudia heeft naar verhouding erg grote tepels.

Ik vind het dan ook heerlijk om als wij eenmaal lekker op de bank zitten met haar tepels te spelen. Om die tepels dan te voelen verstijven, heerlijk voelt dat onder mijn hand. Zachtjes speel ik dan met haar heerlijke tepels, ik knijp zachtjes aan alle kanten, trek er een beetje aan en als ik tevreden ben over mijn werk leg ik er mijn hand weer overheen. Door mijn veelvuldige spelen zijn haar tepels heel gevoelig geworden en er is tegenwoordig niet veel meer voor nodig om de tepels heerlijk hard te laten worden.

Mijmerend geniet ik als ik terug denk aan de momenten van passie en haar overgave voel wanneer ik haar zoen. Zachtjes neem ik dan haar bovenlip tussen mijn lippen, sabbel hier dan op, waarna ik met mijn tong haar boven-tanden verken en haar tong zoek. Op dit moment voel ik dan altijd hoe Claudia zich aan mijn spel overgeeft en haar tong de mijne zoekt. Dit al zolang te missen. Ik wilde dat ik dat mijn baas mij niet had uitgezocht voor deze klus. Een slippertje is voor mij geen optie, ik verlang naar het vertrouwde lijf van mijn Claudia. Wij bellen elkaar regelmatig, maar als ik om 6 uur in mijn hotel kom is het in Nederland al half twaalf. Ze heeft dan op mijn telefoontje gewacht en ze verlangt er ook naar mij weer te horen. Ik vertel heel in het kort hoe het in Venezuela gaat, maar daarna vertel ik mijn fantasieën, wat ik met haar wil doen.

Zij gaat hier dan op in en zo ontstaat dan tussen ons het steeds onafgemaakte spel per telefoon. Ik mis het dat zij na afloop van zo’n telefoontje niet gewoon naast mijn ligt. In Caracas wemelt het van de mooie vrouwen. In de loop der eeuwen zijn allerlei nationaliteiten hier Zuid-Amerika binnen gekomen wat zijn weerklank vinden in het uiterlijk van de Venezolaanse vrouwen. Het is dan ook erg moeilijk om mij op mijn werk te concentreren. Gelukkig zie ik ondanks de lichamelijke schoonheid weinig vrouwen met een lief, zacht gezicht. Ik kom zo niet in de verleiding en ik verlang gewoon weer naar mijn lief.

Na 2 weken denk ik nog maar aan één ding, mijn Claudia. Midden in de nacht word ik wakker, ik denk er dan aan hoe ik Claudia mis, naast mij in bed. Ik denk eraan hoe vertrouwd het voelt als wij samen in bed liggen, lepeltje aan lepeltje. Ik lig dan tegen de rug van Claudia aan. Mijn linkerarm onder haar nek die rust op haar rechterborst, mijn rechterhand op haar buik. Zachtjes doet mijn linkerhand zijn werk en doet de tepel verstijven. Als Claudia mijn pik in haar rug voelt stijf worden draait ze zich een kwartslag om en ik draai mee. Wij liggen nu op onze rug. Claudia legt nu haar been over mij heen waardoor haar heerlijke speelgrotje komt vrij te liggen. Ik laat mijn rechterhand zakken en laat die rusten over haar lippen. Claudia legt dan haar hand over mijn balzak en maakt mij gek door met haar vingers het stukje vlak onder mijn balzak te masseren, feilloos weet ze mijn gevoeligste plekje te vinden. Met mijn vingers begin ik de buitenkant van haar kut-lipjes te masseren, tegelijkertijd begin ik haar linkerborst te kneden en werk langzaam naar haar tepel toe, ik knijp hier zachtjes in en trek eraan. Ik geniet ervan om dit spel langzaam te doen.

Ik haal dan mijn linkerarm onder haar nek vandaan om mijn linkerhand naar de binnenkant van haar dij te verplaatsen zodat mijn pink net haar kutlipje raakt. Ik heb nu mijn rechterhand vrij om eerst haar hele lichaam te strelen zonder dat haar kutje de spanning van mijn aanraking verliest. Ik begin in haar nek en verken langzaam haar ruggengraat totdat ik aankom bij haar billen. Zachtjes kneed ik die waarna mijn ik hand naar voren haal. Plagend ga ik even langs haar lippen en voel dat ze helemaal nat is.

“Neem me” smeekt ze. Maar ik wil nog meer genieten van haar lichaam. Langzaam streel ik over haar buik, masseer de scherpe scheiding tussen haar bovenbenen en onderlichaam. Als ik dit doe begint Claudia helemaal te kronkelen, precies wat ik wilde bereiken. Ik geniet ervan hoe ze kronkelt van genot. Ik laat mijn handen verder langs haar buik omlaag gaan en vind haar rechterborst, met mijn mond sabbel ik op haar keiharde tepel en bijt hier plagend in. Met mijn linkerhand begin ik nu haar kut-lippen te bewerken, ik knijp hier zachtjes in, langzaam werkend van boven naar beneden bewerk ik ze over de volle lengte. Dan laat ik mijn wijs- en middenvinger tussen de lippen verdwijnen waarna ik de binnenkant masseer. Claudia schreeuwt het nu helemaal uit.

“Neem me, alsjeblieft?”

Hoewel ik van plan was nog veel langer door te gaan besluit ik haar niet langer te plagen. Ik ga op haar liggen en laat mijn pik langzaam in haar zakken. Rustig geniet ik even van het gevoel alvorens ik ritmisch begin te stoten. Mijn ritme staat Claudia duidelijk niet aan, ze slaat haar benen om mij heen, knijpt haar kut-lippen samen en zegt, “vlugger, harder.” Ik versnel mijn tempo en bijt nu wat steviger in haar tepels. Ik voel hoe het zaad vanuit mijn balzak door mijn pik omhoog komt. Tegelijkertijd schreeuwt Claudia het uit van genot, als ze mijn zaad in zich voelt stromen, laat zij zichzelf ook gaan. Bijna gelijk komen wij klaar. Ik laat mij naast haar zakken en ben even uitgeteld. Ik pak een paar tissues en veeg ons schoon. Ik neem haar weer in mijn armen, stil liggen wij na te genieten …

Deze herinnering wordt mij even teveel. Het is 2 uur ’s morgens, dat betekent dat het in Nederland half acht ’s morgens is. Ik weet dat Claudia dan aan het ontbijt zit. Ik wil haar stem horen. Ik bel Claudia op en vertel waar ik aan zat te denken, Claudia verlangt ook naar mij en neemt mij meer in haar fantasie. Ik kom klaar en zeg dat ik verlang naar de thuiskomst aanstaande zondag, ze zegt dat ze een verrassing voor me heeft.

De volgende dag ga ik ’s avonds naar de lingeriewinkel La Senza en ga op zoek naar een leuk stukje lingerie. Mijn oog valt op een rode corselet die de borsten vrij laat en alleen ondersteund en besluit die te kopen. De verkoopster vraagt of ik er ook nog een bijpassende slip bij wil, als ik zeg dat ik liever heb dat mijn vriendin geen slip draagt lacht ze ondeugend en zegt dat het zonder slip ook veel vrijer voelt. Ik besluit maar niet verder te vragen en zeg “als dat zo is, zou ik graag eens voor één dag een vrouw zijn” en laat de corselet inpakken. Weer in mijn hotel gekomen verlang ik er naar om mijn vriendin de corselet te zien en hoop dat het maatsysteem in Venezuela niet verschilt van Nederland.

Het is donker als ik op zondagavond 10 uur op het vliegveld van Nijmegen land. Gelukkig is het een klein vliegveld zodat ik een kwartier na de landing Claudia al in mijn armen kan sluiten. Wij slaan meteen de armen om elkaar heen en beginnen elkaar wild te zoenen. Ik voel hoe mijn verlangen om te vrijen met Claudia ontembaar wordt, kijkend in de ogen van Claudia zie ik dat het haar hetzelfde vergaat. Ze voelt even in mijn kruis en voelt dat mijn pik al hard is, ze zegt:” ik heb deze jongen lang gemist, die ga ik eens lekker verwennen.”

Wij slaan de armen stevig om elkaar heen en ik trek de koffer achter mij aan op weg naar de auto. Veel zoenend en stilstaand komen wij tenslotte bij de auto, ik ben zo druk met Claudia dat ik geen eens in de gaten heb dat de wagen erg afgelegen op het parkeer terrein staat. Nadat wij de koffer en onze jassen achter in de kofferbak hebben gelegd stappen we in. Ik zie dat als Claudia achter het stuur stapt haar rok optilt zodat ze niet op haar rok komt te zitten.

Ik begrijp onmiddellijk wat de bedoeling is, ik schuif naar haar toe en begin haar vurig te zoenen. Mijn rechterhand leg ik op haar knie en verken de binnenkant van haar been en laat die onder haar rok gaan. Vurig draait Claudia haar tong in mijn mond rond. Als mijn hand bij haar lies komt voel ik dat Claudia geen slip aan heeft. Nu word ik ook helemaal gek van de wilde lust die door mij heen gaat. Ik laat haar los en met beide handen knoop ik haar blouse los, ik moet mij inhouden om de blouse niet gewoon open te scheuren. Claudia heeft ook geen BH aan en ik val meteen op haar borsten aan, begin deze stevig te kneden en met mijn tanden bijt ik op haar tepels die al stijf vooruit staan. Claudia drukt mij terug en zegt dat ik de rugleuning achteruit moet draaien.

Terwijl ik dit doe begint Claudia al de sluiting van mijn broek los te maken en als ik de rugleuning helemaal naar beneden heb gedraaid begint zijn mijn broek omlaag te trekken. Als de broek rond mijn knieën zit klimt ze op mij en laat haar natte schede over mijn pik zakken. Terwijl ik haar borsten begin te kneden knoopt zij mijn overhemd los en begint wilt haar handen over mijn borstkas te strelen. Wild beweegt Claudia haar onderlijf op en neer en ik voel hoe mijn pik door haar kut-lippen bijna afgeknepen wordt, na een paar stoten voel ik mijn zaad stromen.

Na deze wilde ontlading gaat Claudia weer in haar stoel zitten en zegt dat ik nog even moet blijven liggen. Ze pakt een tissue en veegt haar kut weer schoon. Vervolgens buigt ze zicht voorover en begint mijn half slappe lul schoon te likken. Ik voel hem alweer verstijven. Ik ben duidelijk nog niet uitgeblust. Als Claudia klaar is maakt zij mijn de autogordel vast. Claudia heeft in haar auto 4 puntgordels gemonteerd, dit zijn gordels die aan de bovenkant van de leuning zijn vast gemaakt. Ik verwonder mij hier wel een beetje over. Dan vraagt Claudia of ik al een deel van mijn cadeau wil hebben, ik ben erg benieuwd en zeg ja. Ze pakt een doosje en haalt daaruit een leren band, het blijkt een Cock ring te zijn. Claudia zegt, “ik doe hem boven je balzak zodat je er tijdens de autorit niet teveel last van krijgt.”

Ik reageer verwonderd en vraag wat ze bedoelt met tijdens de autorit. Ze zegt “ik heb zolang naar je lichaam verlangt, ik heb besloten dat je hier naakt naast mij gaat liggen zodat ik je af en toe kan strelen.”

Verbaasd laat ik haar begaan, nadat ze de leren band omgedaan heeft neemt ze mijn pik in haar handen en begint met mijn ballen te spelen, als Claudia tevreden is over het resultaat van haar werk likt ze nog even over mijn eikel en geeft er een zoen op. Vervolgens duwt ze mijn broek verder naar beneden tot op mijn enkels en geeft mij opdracht om mijn benen verder te spreiden zodat ze tijdens de rit overal goed bij kan. Ik protesteer dat iedereen mij zo kan zien liggen. Claudia wuift de bezwaren weg. Het is donker en lig toch onder het raam, dus niemand ziet het. Ik ben eigenlijk toch ook wel erg opgewonden en besloot alles maar over mij heen te laten komen. Claudia start de auto en rijdt het parkeerterrein af, gelukkig is er niet veel verkeer. Als wij op de snelweg zitten streelt Claudia de binnenkant van mijn dijbeen en streelt met haar pink langs de zijkant van mijn ballen. Vervolgens begint Claudia allemaal vragen te stellen over hoe ik het de afgelopen 3 weken in Caracas heb volgehouden.

“Heb je het in je fantasie vaak met mij gedaan? Heb je het ook met andere vrouwen in je fantasie gedaan? Hoe vaak? Wat heb je gedaan?” Mede door de obscene positie waarin ik mij bevond en de strelingen van haar wind dit mij erg op. Na zo’n twintig minuten halen wij langzaam een snelbus in, gelukkig zitten er niet veel mensen in de bus, maar toch krijgt een meisje van ongeveer 20 jaar mij in de gaten, ze zwaait. Beschaamd wil ik rechtop gaan zitten en doe mijn benen tegen elkaar.

Claudia heeft onmiddellijk in de gaten wat er aan de hand is, ze mindert vaart zodat we naast de bus blijven rijden en legt haar rechterhand op mijn buik ten teken dat ik moet blijven liggen, dan pakt ze mijn knie en zegt mijn benen weer te spreiden omdat ze mij wil strelen. Beseffend dat ik de controle over de situatie verloren heb doe ik wat ze vraagt en zwaai maar wat onhandig terug naar het meisje. Claudia legt haar hand aan de binnenkant van mijn dij en streelt met haar pink langs mijn ballen. Ondanks mijn schaamte wind de situatie mij toch op. Dan begint er achter ons ongeduldig een auto te toeteren waarop Claudia wat sneller gaat rijden. Als wij de bus voorbij zijn dan vraagt Claudia hoe ik het vond, ik geef toe dat het mij erg opwond.

“Mooi” zegt Claudia, dat was precies mijn bedoeling. Na nog eens 10 minuten komen wij bij ons huis en rijden de oprijlaan op. Claudia haalt de band van pik af en zegt dat ze er nu zelf wel voor zal zorgen dat de jonge heer paraat blijft. Ik trek mijn broek weer omhoog maar laat de rand van mijn broek loszitten. Ik doe mij overhemd weer dicht en laat deze over de broek heen vallen, zo verberg ik in ieder geval voor de buren dat ik met een stijve loop.

Verlangend naar elkaar als wij zijn, gaan wij meteen naar binnen en laten de koffer en jassen in de auto liggen. Binnen begint Claudia mij meteen weer hartstochtelijk te zoenen en knoopt mijn overhemd los. Wild gaan haar handen over mijn borstkas naar beneden, naar mijn middel. Aangekomen bij mijn middel, gaan haar handen naar mijn heupen en trekt ze mijn broek omlaag. Wild bewegen onze tongen in onze monden, beide handen van Claudia bewegen zich langs de zijkant van mijn balzak en kneden die. Dan pakt ze mijn stijve pik en trekt mij de woonkamer in, ze duwt mij over de armleuning van de bank. Als ik lig rukt Claudia de schoenen van mijn voeten, trekt mijn broek en sokken uit en gaat op mij liggen. Weer beginnen we vurig te kussen, maar nu wil ik de controle overnemen.

Ik draai een kwart slag waardoor wij van de bank afvallen en ik bovenop kom te liggen. Ik knoop Claudia ’s blouse los en kus noch eenmaal hartstochtelijk haar mond waarbij onze tongen een wild spel spelen. Dan hou ik het niet meer en stort mij vol begeerte op haar borsten. Mijn tanden sluiten zich om haar tepels en ik laat mijn tong zijn werk doen. Ik geniet als Claudia wild met haar lijf begint te bewegen. Ik laat mijn kussen en likken afzakken tot iets onder haar navel waarna ik haar bij haar heupen beet pak om het wild bewegende lichaam een beetje onder controle te houden. Met mijn tong werk ik van lies naar lies en zak af naar haar kut-lippen. Daar aangekomen ga ik andersom zitten zodat mijn pik vlak boven haar hoofd is en begin de randen van haar kut-lippen te likken. Als ik mijn tong laat zakken in haar wijd openstaande kut-lipjes beweegt Claudia haar onderlichaam zo hevig dat ik deze poging staak. Ik draai me weer om en ga op haar buik zitten. Ik knijp wild in haar borsten en tepels. Ik voel dat ik dit zelf ook niet meer lang vol hou en stoot mijn pik in een keer door in Claudia ‘s wijd openstaande sappige kut.

Wild stoot ik, dit was geen passie meer, het was puur lust. Ik voel hoe mijn sperma snel omhoog komt, met een harde straal spuit het eruit. De hardheid van de straal doet ook Claudia klaar komen. Diverse keren heeft Claudia gevraagd om nog eens zo hard te spuiten, maar dat is mij nooit meer gelukt.

Nico

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *