De receptioniste

()

Het beloofde een warme benauwde dag te worden. Ik moest om negen uur op mijn werk zijn. Ik werk in een verzorgingstehuis bij de huishoudelijke dienst. Ik werk daar al een tijdje en in de pauzes ga ik altijd bij de receptioniste zitten om lekker te kletsen. Ik zit daar heel graag. Die receptioniste Daniëlle genaamd is 25 jaar en werkt daar regelmatig. Elke man in het huis geilt op haar, jong en oud. (de oudste is 92!) Ik ook natuurlijk, maar ik zit altijd het dichtst bij haar.

Ze is mooi slank en heeft om te beginnen lang goudblond haar. Een mooi gezicht met blauwe ogen en fijne strakke lippen. Ze heeft hele mooie borsten met grote tepels (die kan ik altijd zien door die strakke truitjes van haar). Bovendien heeft ze een heel strak achterwerk dat brutaal naar achteren steekt. En dan die mooie eindeloze benen, je kunt er gewoon uren naar kijken.

Het was tien uur, pauze dus. Ik dacht al de hele ochtend aan haar en mijn lul stond de hele tijd zo stijf, dat het voorvocht eruit liep. Ik pakte mijn tussendoortje en liep naar de balie. Daar stond ze voorover gebogen een oude man in een rolstoel te helpen. Die man wist niet waar hij moest kijken behalve naar die twee enorme borsten. Ik ging achter de balie zitten. Het was warm. Ze was gekleed in een kort rokje met een strak truitje. ’t Was druk vandaag, terwijl het toch zondag was. Eindelijk gingen alle bewoners eten in het restaurant.

Nadat iedereen weg was plofte ze neer op haar bureaustoel. Ze keek mij aan, ze was helemaal bezweet. Ze zag het niet meer zitten vertelde ze, het was zo druk! Ik troostte haar door mijn hand op haar schouder te leggen. Dit waardeerde ze zeer. Toen gebeurde er iets wat ik niet had verwacht. Ze pakte mijn hand van haar schouder en nam hem mee op een boeiende reis.

Eerst haar borsten, toen onder haar rokje! Ze stond op, deed snel haar slip uit en verstopte het in een lade. Aangemoedigd stak ik zelf mijn hand onder haar rok. Niemand kon het zien want het was een hoge balie en het leek net of we gewoon naast elkaar zaten. Ik streelde haar kutje, ik voelde geen haar. Ik wreef heen en weer, gleed met mijn middelvinger in haar geile natte kut en ging snel op en neer. Ondertussen deed Daniëlle gewoon haar werk.

Ze nam de telefoon op.

“Ahh, met verzorgingstehuis “Onze zorgh,” waaht kan ik voor uhhh doen? Hm… Heeft u een moment ik ben bijna klaar…hm… met mijn werk en dan bel ik u terug.”

Ik voelde de spanning in haar kutje en ze kwam even later klaar, ze liet niets merken aan iedereen die voorbij liep, behalve dat ze haar ogen even sloot. Nu verdween ik onder de balie. Ze spreidde haar benen en ik had nu volledige toegang. Ik likte met mijn tong haar schaamlippen, ze was echt drijfnat, ik likte al het geil op. Ik ging er nu in, ze heeft een mooie grote kut, zodat ik met mijn halve gezicht inzat. Dit was echt ongelofelijk. Ik voelde dat ze weer ging komen en ik wreef met mijn hand over haar klitje. Ze verkrampte helemaal. Ik kwam weer boven en ik zag dat Daniëlle helemaal rood was geworden en haar tepels keihard!

Ik pakte haar hand en we liepen gewoon weg om een rustig plaatsje op te zoeken. We gingen nu naar de opslagruimte waar niemand ons kon storen. Ik sloot de deur en deed het licht aan. Daar stond ze. Geile Daniëlle, helemaal voor mij! Mijn lul was nu keihard en ik deed snel al mijn kleren uit. Daniëlle deed het zelfde. Ik liep naar haar toe en zij knielde voor mij neer en greep mijn grote lul vast en begon te trekken. Het voorvocht likte ze gretig op. Ze begon nu te pijpen. Met haar tong gleed ze over mijn eikel en ballen.

Even later kwam ik klaar in haar mondje, het zaad zat overal in haar gezicht, want ik spoot hard. Ik legde mijn lul op haar geile tieten en schoof ‘m heen en weer. Zij genoot ervan. Ze kreunde zachtjes en ze likte haar borsten gretig af. Nu ging ze tegen de muur staan en ik ging toen haar aarsje likken. Het was echt lekker en ondertussen gaf ik haar een klap op die strakke billen. Toen ze nat genoeg was van achteren stopte ik snel mijn paal in dat nauwe gaatje. Ze kreunde hard, ik ging steeds dieper en begon toen te stoten, het was echt lekker. Ik spoot haar lekker vol. Daniëlle was nu echt bloedgeil.

Ik ging op een matras zitten en ze ging bovenop mijn lul zitten en schoof ‘m zo in haar kutje. Ik pakte haar borsten stevig vast en ze begon op en neer te bewegen. We neukte er keihard op los ze was echt van de wereld toen ze klaarkwam, want dit orgasme duurde zeker vijf minuten en ze schreeuwde het uit van genot. We zochten een douche op met de bedoeling om ons weer toonbaar te maken voor de buitenwereld. We glipten een kamer binnen van een oude vrouw die toch doof was en die lag te slapen. Daar stonden we dan, Daniëlle en ik. We waren beiden nog zo geil dat we onder de douche nog een lekker potje huiswerk maakten.

Toen we klaar waren ging zij weer achter de balie zitten. Ik ging verder met mijn werk alsof er niets gebeurd was. Maar, onze vriendschap zou nooit meer het zelfde zijn.

Peter de Grote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *