Een geweldige start

()

Hoi, ik ben Peter en zit nu mijn tweede jaar op de universiteit. Ik logeer op kamers in het centrum van de stad en wil je graag mijn verhaal vertellen dat ik bij de start van dit academiejaar beleefde. Ik logeer op de tweede verdieping van een rijtjeshuis en zowel op het gelijkvloers en de verdieping onder mij zijn er ook studentenkamers. Vorig jaar studeerde het meisje dat op de kamers onder mij zat, af.

Toen ik dit jaar opnieuw mijn intrek op mijn appartementje nam, was ik dus zeer nieuwsgierig naar de nieuwe logé. De teleurstelling was danig groot toen ik zag dat een meisje van Indische afkomst, ooit door haar ouders geadopteerd, mijn nieuwe onderbuur werd. Haar naam was Anjali, een klein mollig ding van amper 1 meter 50 groot. Ze had wel een geweldige boezem die enorm opviel omdat ze zo klein van gestalte was. Anjali was buitengewoon vriendelijk maar ze was absoluut mijn type niet. Ik hou van lang, slank en blond.

We hadden elkaar vorige week op de gang al een aantal keren ontmoet en beleeft wat over koetjes en kalfjes gepraat. Ze zag eruit als een meisje dat nog niet veel meegemaakt had en gewoon uit beleefdheid had ik haar gezegd dat ze gerust bij me mocht aankloppen als ze iets nodig had. Toen had ik absoluut niet beseft dat deze belofte de start zou zijn van dit avontuur. Het was maandagavond, het academie jaar was amper een weekje oud. Ik zat wat verveeld in mijn cursussen te bladeren toen Anjali aanklopte.

“Dag Peter,” zei ze en stapte joviaal binnen zonder enige vorm van uitnodiging, “mag ik een douche bij jou nemen? De kraan van mijn douche is vorige week kapotgegaan en met dat warme weer wil ik me toch even verfrissen alvorens ik uitga …” Blijkbaar ging ze ervan uit dat ze zonder problemen bij mij mocht douchen want ze had haar handdoek, zeep en badjas mee. “De eigenaar ging het onmiddellijk herstellen maar sindsdien heb ik hem niet meer gehoord of gezien”, vervolgde ze, “dus ik dacht, Peter zal wel geen bezwaar hebben …” Er was geen speld tussen haar woordenvloed te krijgen en aangezien ze al met de kruk van de deur van mijn badkamer in haar hand stond, gebaarde ik dat het voor mij wel OK was.

“Dank je Peter, ik zal het later wel eens goed maken”. Even later hoorde ik het klaterende water van de douche en zat ik onbeholpen voor me uit te staren, helemaal uit mijn concentratie en me afvragend wat het volgende was dat ik ging meemaken met Anjali. Ze was precies niet erg gewend veel tegenkanting te krijgen en deed alsof ze overal thuis was. Gelukkig was ze al na een vijftal minuutjes klaar en toen ze uit de badkamer kwam had ze haar badjas aangetrokken en de handdoek vakkundig over haar natte haar gedrapeerd, net zoals je dat wel eens zit in de film. Ze kwam naar me toegelopen en complexloos kuste ze me vluchtig op de lippen daarbij haar lichaam tegen me aandrukkend. “Dank je, Peter, tot kijk”.

Als een wervelwind was ze binnengekomen en op dezelfde manier was ze vertrokken, me bedremmeld achter latend in het midden van de kamer. “Wat voor de hel is er nu gebeurd?”, dacht ik hoofdschuddend.

Ik ging een kijkje in de badkamer nemen en zag dat Anjali deze vlekkeloos achter gelaten had. Het was er nog lekker vochtig en warm en het rook overal naar haar parfum vermengd met haar lichaamsgeur. Verbaasd merkte ik op dat ik een stijve begon te krijgen. “Peter, zeg nu niet dat je opgewonden raakt van dat klein dik bolletje”, vermande ik mezelf. De douche trok me als een magneet aan en zonder nadenken stapte ik erin. Ik beeldde me in hoe Anjali hier enkele minuten geleden helemaal in haar nakie stond onder de dampende waterstraal. Ik ritste mijn broek open en haalde mijn harde lul tevoorschijn. Haar bedwelmende geur versterkte mijn verbeelding nog en al gauw schakelde ik over van zacht masseren tot stevig rukken.  Na enkele minuten bereikte ik mijn hoogtepunt en spoot mijn lading in het rond. Het witte goedje spatte op de muur en het douchegordijn en droop dan tergend langzaam naar beneden. De geur van mijn sperma vermengde zich met de aroma’s van Anjali in een lekker zoete geur. Ik spoelde het goedje grondig weg en ging daarna op mijn bed liggen. “Peter,” dacht ik, “wat krijg je nou? Geilen op zo’n onnozel wicht als Anjali! Je bent gek.” Plots schoot het door mijn hoofd: “Zou ze gemerkt hebben dat ik vanmorgen …”

Ik had me namelijk die ochtend in de douche bevrijd van mijn ochtenderectie… Ik moet eerlijk toegeven dat ik de volgende avond een beetje op haar bezoek wachtte. Het was die dag bijzonder warm geweest en ik lag enkel gekleed met een short en een T-shirt op mijn bed in een boekje te lezen. Net op hetzelfde tijdstip als gisteren klopte ze op mijn deur. “Hé Peter, mag ik nog eens van je douche gebruik maken?” Vroeg ze toen ze mijn kamer binnenstapte en mij onmiddellijk een zoen op mijn wang gaf. “Ik plak helemaal en dat wil ik van me afspoelen.”

Zonder op mijn toestemming te wachten liep ze richting badkamer en opende de deur. Ook Anjali was gekleed in een luchtig topje en een kort rokje dat amper haar billen bedekte. Aan het wiebelen van haar tieten toen ze langs me heen liep, merkte ik dat ze waarschijnlijk geen beha droeg. Gelukkig keek ze niet achterom, want anders had ze waarschijnlijk de bobbel in mijn broek gemerkt die ik onmogelijk kon verstoppen. “Niet slecht, niet slecht”, mompelde ik,” wat klein en dik uitgevallen maar een groot temparement.”

Ik merkte dat mijn dromen van lange blonde meisjes met eindeloze benen langzaam begonnen te vervagen en plaats maakten voor lekkere gedachten over kleine, bruine meisjes met lekker dikke tieten. Ook vanavond duurde de douchebeurt niet te lang. Ze had gewoon een verse witte T-shirt aangetrokken en haar handdoek om haar middel geslagen om te verbergen dat ze waarschijnlijk enkel een slipje droeg. Haar gitzwarte haar droop nog van het water en maakte haar blouse helemaal nat wat ervoor zorgde dat hij lichtjes doorzichtig werd en ik een zweem van haar donkerbruine tepels meende te ontwaren. In elk geval zag ik dat haar tepels helemaal stijf waren en stevig vooruit stonden. “Dag Peter, tot nog eens”, lachte ze terwijl ze me weer vlug een kus op de mond gaf. Ditmaal voelde ik ook hoe ze met haar vrije hand zachtjes over mijn rug wreef.

Ze had amper de deur gesloten en ik stond al in de badkamer om als in een roes haar aanwezigheid op te snuiven. Plots sloeg mijn hart een slag over. Ik zag dat ze haar washandje vergeten was op de douchekraan. Ik greep het kleine stukje stof en drukte het op mijn mond en op mijn neus om haar geuren helemaal in me op te nemen. Als een enorme schat klemde ik het kleinood vast en ging ermee op mijn bed liggen, me aldus inbeeldend dat ze kort bij mij was. “Ik ben verliefd op het lelijkste meisje van de stad”, dacht ik wanhopig.

Ik trok mijn short wat naar beneden en wreef met het vochtige washandje over mijn piemel. Dat was een zalig gevoel. De gedachte dat ze waarschijnlijk met datzelfde washandje enkele tellen geleden haar intieme delen gewassen had, bracht me in extase. “Niet klaarkomen, Peter”, realiseerde ik me opeens, ”dat zal ze anders merken als ze het komt halen”. Ik had een besluit genomen. Ik fatsoeneerde me een beetje, deed wat deodorant aan, en ging Anjali haar washandje terug brengen alvorens ik me liet verleiden om er mijn sperma op te lozen.

“Eindelijk”, zei ze lachend amper een fractie van een seconde nadat ik aangeklopt had. “Kom maar binnen en zet je. Ik heb gisteren een hele avond op je gewacht.” Ik was helemaal de kluts kwijt en stond als een zoutpilaar in het midden van de kamer. Ik was zelfs totaal vergeten wat ik kwam doen. Ze duwde me op haar bed en nam het washandje uit mijn handen. “Was ik dat vergeten? Foei van mij”, schaterde ze. Ik zag duidelijk aan haar gezicht dat ze dat opzettelijk gedaan had. Ik was gewoon in haar val getrapt.

“Ik vind je leuk en lief, Peter”, zei ze met berouwvolle ogen, “en ik wil je graag beter leren kennen”. Anjali was nog steeds gekleed zoals ze mijn kamer verlaten had en in een flits bleek ze zich dat ineens te realiseren. “Is het goed dat ik me eventjes fatsoeneer en dan kunnen we misschien samen een terrasje doen?” En weer zonder mijn reactie af te wachten trok ze haar kast open en haalde enkele kleren eruit. Zonder enige vorm van schaamte knoopte ze de handdoek rond haar middel los en trok ze haar witte T-shirt uit. Gelukkig stond ze met haar rug naar me toe, anders wist ik helemaal niet waar kijken. Ze had een rood kanten slipje met veel franjes aan dat haast volledig doorzichtig was. Het spande lekker rond haar koffie met melkkleurige bips en zonder problemen kon ik haar bilnaad prachtig aanschouwen.

Ze nam de bijpassende beha en trok hem vaardig aan en in een vloeiende beweging sloot ze het rug-slotje. Toen keerde ze zich naar mij naartoe en ik moest eens stevig slikken. Op de hoogte van haar poesje stond op haar slip wel een bloemetje getekend maar daarmee was alles gezegd. Je zag perfect de donkere toef schaamhaar doorheen de rode stof schitteren. Dezelfde bloemetjes stonden ter hoogte van haar tepels op haar beha geborduurd, maar ook hier was het eerder een symbolische poging om iets te verhullen.

“Doe ik een kleedje aan of zie je me liever met een blouse en een rok?”, vroeg ze onbeschaamd. Het werd me eventjes zwart voor de ogen en aan de tintelingen in mijn vingers voelde ik dat mijn bloeddruk met een ruk de hoogte in geschoten was. Toen gebeurde het onvermijdelijke. Ik had mezelf al lekker opgegeild met haar washandje en het fraaie zicht van Anjali in het weinig verhullende en aan de verbeelding overlatende rode ondergoed dat prachtig contrasteerde met het diepbruine van haar huid, liet me overkoken. Het was geleden van mijn kindertijd dat ik zonder dat iemand mijn pik aanraakte, klaar kwam. Beschaamd en wanhopig sloot ik mijn ogen en richtte mijn hoofd naar het plafond.

“Peter, boerenlul, wat ga je nou verzinnen?”, dacht ik vertwijfeld. Ook Anjali zag de donkere plek in mijn short ter hoogte van mijn kruis groeien. Ze begreep onmiddellijk wat er aan de hand was. “Peter, lieve jongen, wind ik je zo op?” fluisterde ze zacht terwijl ze kort bij mij kwam staan en in mijn haar woelde. “Dat was niet de bedoeling hoor. Ik dacht dat je wel al eens eerder een meisje in haar ondergoed gezien had.” Ik opende mijn ogen en met haar bruine kijkers keek ze diep in mijn ziel. “Ja, ik heb zelfs al met enkele meisjes geneukt, maar op de één of andere manier vind ik je zo geil …”, stamelde ik.

“Kom, leg je op het bed, ik zal je helpen”. Als een klein kind liet ik me gewillig doen en ging op mijn rug op haar bed liggen. “Kom, trek dit vieze spul uit”. En zonder verpinken trok ze mijn vuile short en slip uit. “Nou, dat is wel een plakkerig troepje hier.” Ze graaide met haar vingers in mijn schaamhaar waar de druppels sperma nog in kleefden. Ze lachte hardop en gaf me een stevige smakkerd op mijn mond.

“Sorry Anjali”, stamelde ik. Ze zag de tranen van schaamte in mijn ogen blinken en vleide zich naast me neer op het bed. Ze trok me tegen zich aan en drukte haar lippen op de mijne. Ze opende haar mond en ik voelde hoe ze met het puntje van haar tong zich een weg baande tussen mijn lippen. Ik liet haar lekker binnenkomen en enkele tellen later lagen we als twee wildebrassen te tongzoenen. Ik liet mijn handen over heel haar lichaam glijden. Haar huid voelde zijdezacht aan en trilde van genot onder mijn aanrakingen.

“Zeg geen sorry, het is voor mij een eer dat je me zo opwindend vindt”. Toen ik met mijn vingers de sluiting van haar beha beroerde, fluisterde ze zacht in mijn oren: “Doe maar open hoor”. Dit moest ze geen tweemaal zeggen. Ik knipte de sluiting open en Anjali hielp me het ding uit te trekken. Ik zag twee enorme bruine ballen bekroond door een stel diepbruine, haast zwarte tepels die stijf stonden van verlangen uit hun gevangenis floepen. Ik legde teder mijn handen op haar borsten en begon ze zacht te kneden. Een diepe zucht van genot ontsnapte haar.

“Peter, lekker, lekker”. Met mijn duimen masseerde ik haar knopjes die als reactie nog harder werden dan ze waren. Ze trok met een vlugge beweging haar slipje uit en zette zich bovenop mijn buik. Ze richtte zich helemaal op zodat ik een prachtig zicht op haar bovenlijf had. Met gestrekte armen bleef ik haar borsten beroeren en van zuiver genot begon ze met haar kletsnatte poesje heen en weer te wrijven op mijn buik. Ik voelde haar schaamhaar kriebelen en schuren over mijn lijf. Mijn paal was al terug keihard geworden. Met haar ene hand achter de rug had ze hem beetgenomen en vakkundig trok ze mijn voorhuid heen en terug.

“Ik wil je voelen, Peter”, hijgde ze smachtend.

Ik stak mijn handen onder haar bips en tilde haar op. Met haar hand geleidde ze mijn eikel tot hij vlak voor haar gezwollen lipjes stond die glinsterden van het kutsap en toen liet ik haar zachtjes zakken. Zonder weerstand gleed ik in haar geoliede liefdesspleet die lekker warm en zacht maar toch spannend aanvoelde. Mijn schacht verdween tot aan mijn ballen in haar en ze slaakte een gesmoorde kreet toen ze me zo diep in haar voelde. Langzaam begon ze op en neer te bewegen, intens genietend van elke seconde. Haar kut maakte zachte slurpende geluidjes en ik voelde hoe mijn pik van zuivere lust zo mogelijk nog harder werd. Haar hele lijf glinsterde van het zweet wat haar huid nog donkerder maakte. “Dit hou ik nooit lang vol”, dacht ik wanhopig, vooral omdat Anjali nu voortdurend begon te kreunen van wellust. Ik richtte me op en zonder mijn pik terug te trekken omarmde ik haar en drukte haar stevig tegen me aan. Ze hield eventjes op met op en neer te bewegen en begon me als een razende te tongzoenen.

“Peter, dit is super”, hijgde ze. De kleine rustpauze in ons liefdesspel gaf me de gelegenheid de temperatuur van mijn sperma in mijn ballen wat te laten zakken, zodat ik mijn hoogtepunt wat kon rekken. We draaiden de rollen nu om. Ik legde haar op het bed en Anjali lag nu onder. Ze trok haar knieën hoog op en spreidde ze maximaal zodat de weg voor mijn DikkieDik helemaal open lag. Ik schoof langzaam in en uit, er zorg voor dragend dat mijn eikel er net niet uitfloepte om dan weer heel diep in haar te stoten.

Dit vond ze blijkbaar heel opwindend want haar gekreun werd steeds dieper en ik voelde hoe haar poesje zich meer en meer opspande. Het zicht van haar boezem die op mijn ritme heen en weer golfde was prachtig. Als daar melk in zat, is dat binnen de kortste keren boter, dacht ik verlekkerd. Ze likte met het puntje van haar tong langs haar lippen. Met haar hand veegde ze enkele zweetdruppels weg die op haar voorhoofd parelden. Het tempo van haar ademhaling ging met rukken omhoog en ik voelde aan haar hele lichaam dat als een boog gespannen stond, dat ze elk ogenblik kon klaarkomen.

“Nog niet, Peter, nog niet. Laat me nog wat genieten”, steunde ze. Ik stopte even met pompen en van die gelegenheid maakte ze gebruik om zich om te draaien. Ze ging op handen en voeten zitten en stak haar kontje uitdagend naar achteren. Ik had de hint begrepen en ging achter haar op mijn knieën zitten. Ik richtte mijn speer naar haar druipende liefdesgrotje en met een siddering van genot schoof ik in haar. Ik greep haar met mijn beide handen stevig bij haar middel vast en onze liefdesdans begon opnieuw. Nu merkte ik pas op hoe enorm haar borsten wel waren. Als twee grote meloenen hingen ze naar beneden, vervaarlijk zwiepend en soms tegen elkaar kletsend wat een heerlijk geluid maakte. Het was een beeld dat ik nimmer meer zou vergeten, wat er ook nog gebeuren zal. Ik voelde het zaad borrelen in mijn ballen en alsof ze dat aanvoelde begon Anjali plots over haar hele lijf te trillen. Haar ademhaling stokte en met een gesmoorde kreet kwam ze heftig klaar. Haar kutspieren trokken krampachtig samen en begonnen me als het ware te melken. Ook ik kon me niet meer inhouden en vliegensvlug trok ik mijn pik terug. Met enkele rukken van de hand kwam ik op mijn hoogtepunt en spoot enkele krachtige stralen dik wit sperma op haar dampende rug. Uitgeput vielen we naast elkaar op het bed, lachend nam ze mijn gezicht in haar handen en drukte een dikke smakkerd op mijn lippen.

“Hemels, Peter, je neukt als een Griekse god.”

“Dat terrasje zullen we maar vergeten zeker?” antwoordde ik want ik voelde hoe mijn jongeheer langzaam opnieuw begon te zwellen voor de volgende ronde. Sindsdien logeren we lekker samen op haar kamer. We gebruiken mijn kamer nog enkel als badkamer. Het libido van Anjali grenst aan het onwaarschijnlijke. Gelukkig dat we af en toe naar de les gaan, anders zou er van ’s morgens tot ‘s avonds geneukt worden als twee wilde beesten. Liters sperma zijn er al in en op haar gevloeid en nog krijgt ze er niet genoeg van.

Blond, lang en slank zijn al lang uit mijn dromen verdwenen. Geef mij maar klein, bruin en lekker dik en mollig.

Peter de Grote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *