Eindelijk weekend

()

Het is vrijdagnamiddag. Zoals elke week heb ik dan vroeger gedaan met werken. Mijn vriendin werkt ook en zij heeft wisselende uren. Ze werkt in een 4/5e systeem. Die vrijdag heeft ze toevallig haar vrije dag. Vlak voor ik gedaan heb met werken stuurt ze mij nog een mysterieus berichtje. Met de vraag of ik zo snel mogelijk naar huis wil komen. Er wacht een verrassing voor mij.

Weekendbijlage

Tijdens mijn rit naar huis flitsen er allerlei scenario’s door mijn hoofd. Een etentje? Is er onverwachts bezoek? Of heeft ze misschien ondeugende plannen? Dat laatste zou wel kunnen natuurlijk, want haar zoontje zit nog heel de namiddag op school en zo vaak zijn we overdag dus niet alleen.

Als ik de deur open en naar binnen ga zie ik haar meteen zitten in de zetel. Ze leest een boek en op de salontafel staat een half glaasje Limoncello. Ze kijkt op van haar boek en ik zie direct aan haar ogen en haar lach dat ze ondeugende plannen heeft. En dat vind ik geweldig want ik verlang al heel de dag naar haar. Ik doe mijn vest uit en wandel naar haar toe. Ik geef ze een korte zoen op haar lippen waarna ze haar boek op de salontafel legt. Ik kijk naar het boek en zie dat het één van de boeken van Sylvia Day is. Er verschijnt een speelse glimlach op mijn gezicht en ik wil haar opnieuw zoenen, maar nu passioneler. Ze trekt echter snel haar hoofd naar achteren, lacht en zegt dan.

“Eerst heb ik een verrassing voor jou.” Ze staat recht uit de zetel en wandelt naar mij toe. Ze ziet er echt geweldig sexy uit. Hoge hakken, lange oorbellen, een blouse met voldoende inkijk op haar welgevormde borsten en een sexy kort rokje. “Draai je eens om en sluit je ogen” zegt ze terwijl haar oogjes nu wel heel veel ondeugendheid uitstralen. Ik doe onmiddellijk wat ze mij vraagt en draai mij dus om. Ik hoor de lade van het dressoir openschuiven en dan weer haar mooie stem. “Doe je handen eens achter je rug.” Ik luister opnieuw braaf en wat ik begin te vermoeden gebeurt ook. Ze maakt mijn handen achter mijn rug vast met handboeien. Tot nu toe vind ik de verrassing in elk geval heel geslaagd. We hebben al wel eens handboeien gebruikt, maar toen was het wel andersom.

Ik draai mij om en kijk haar aan. Eerst recht in haar fonkelende oogjes, maar daarna kijk ik met hongerige ogen naar haar hele lijf. Mijn gedachten worden steeds geiler en ik kleed haar in gedachten uit. Dat heeft ze heel duidelijk ook zo begrepen en ze zet een stap naar achteren. Plots zegt ze.

“Kleed mij uit lieverd.” Ik kijk speels verontwaardigd over mijn schouder naar mijn geboeide handen. Ze lacht naar mij en zegt “die mag je niet gebruiken, kleed mij uit.”

Ik kom naar haar toe en geef haar kusjes en likjes in haar hals. Eerst wil ik die blouse uit en dat lukt vrij vlot omdat ze gelukkig toch ook een beetje helpt. Met mijn tanden knip ik haar beha los en de rest is kinderspel. Ik geef haar nu overal kusjes. Ik lik eventjes zachtjes aan de top van haar tepels en doe dan verder met mijn opdracht. Dat sexy rokje moet ook uit. Met mijn tanden open ik de ritssluiting en dan trek ik beetje na beetje de rok naar beneden. Met mijn gezicht zo dicht bij haar lekker kutje is het logische gevolg dat het serieus begint te wringen in mijn broek. Ze stapt uit de rok. Het enige wat ze nu nog draagt is een sexy string. Ik zit nu op mijn knieën en geef kusjes op haar voeten. Ik begeef me langzaam naar boven met likjes langs haar benen, haar dijen. Mmm, die string moet natuurlijk ook nog uit. Ik lik haar langs de heupen, langs haar string en kus haar billen. Ik hoor steeds meer goedkeurende kreuntjes. Ze geniet volop, dat is duidelijk. Mijn tong glijdt zelfs even tussen haar billen en mijn tanden grijpen dan de string beet. Even later is die uit en ik weet genoeg. Mijn tijgerin is mega geil want die string was drijfnat. En ze is uiteraard niet alleen. Mijn stijve pik zit nu wel heel ongemakkelijk in mijn broek, maar die kan ik dus zelf niet verlossen.

Ik ga langzaam weer rechtop staan en kijk opnieuw in die ondeugende blauwe ogen. Ik zeg niets. Ik doe niets. Zij is aan zet en ik zie het onmiddellijk aan haar blik: dat is precies wat ze wil. Terwijl ze mij blijft aankijken begint ze nu langzaam de knoopjes van mijn hemd los te maken. Na het losmaken van het laatste knoopje glijden haar handen zachtjes van haar buik richting mijn broek. Ze doet mijn broeksriem uit en knoopt mijn broek los. Terwijl mijn broek en mijn onderbroek tot op mijn enkels zakken springt mijn stijve pik tevoorschijn. Eindelijk verlost. Ze geeft me nu kusjes op mijn borst en op mijn buik en zakt door haar knieën verder naar omlaag.

Ze kijkt nog even ondeugend naar boven en opent haar mond. Mijn pik verdwijnt in haar lekkere, warme mond. Haar handen zijn wél vrij en daar maakt ze nu ook volop gebruik van. Terwijl haar tong mijn eikel zalig verwent, begint ze mij af te trekken. Mijn pik wordt steeds gevoeliger en ik bijt op mijn lippen. Zalig! Als ze hoort dat ik lichtjes begin te kreunen versnelt ze nog haar tempo. Heel mijn lichaam begint te tintelen en ik sta nu echt te beven op mijn benen. Nog even en ik ga zalig klaarkomen. Ze wil het nog even uitstellen en pijpt me eventjes trager terwijl ze mijn handen los maakt. Dan gaat het tempo weer de hoogte in tot ik mijn orgasme niet meer kan uitstellen. Ik grijp mijn pik en spuit mijn zaad over haar sexy borsten.

Ik help haar recht en breng mijn lippen op de hare. Ik duw mijn tong in haar mond en mijn hand verdwijnt tussen haar benen. Met mijn vingers raak ik zachtjes haar kutje aan. En dat is niet alleen kletsnat maar ook heel gevoelig want er ontsnapt onmiddellijk een kreuntje. Ik kus haar passioneel in haar nek en lik afwisselend haar tepels. Tegelijkertijd begin ik met mijn vingers steeds heviger langs haar kutje te wrijven. Ze is nu echt mega geil en zet haar handen tegen de muur. Intussen verdwijnen twee vingers voorzichtig in haar lekkere kutje. Terwijl ik door mijn knieën zak geef ik haar overal kusjes en dan begin ik haar klitje te likken. Met mijn tong draai ik cirkeltjes en mijn vingers beginnen steeds sneller en dieper in haar kutje op en neer te bewegen. Ze kromt haar rug en met één hand streelt ze door mijn haren. Met de andere hand speelt ze met haar borsten. Mm…, wat is haar kutje toch ongelofelijk lekker!

En zij vindt mijn likken en vingeren ook duidelijk super lekker want ze kan niet meer stoppen met kreunen. Ik wil blijven doorgaan tot ze minstens even zalig klaarkomt als ik zonet. Mijn vingers gaan steeds heviger op en neer en mijn tong likt steeds sneller haar klitje. Ik hoor haar ademhaling steeds versnellen en het kreunen wordt steeds luider. Haar hele lichaam zit vol tintelingen en ze speelt steeds feller met haar borsten.

“Nog, nog!” en “Neuk mij!” is het enige wat ze nog kan uitbrengen.

Mijn tong baant zich terug een weg naar boven en ik begin te zuigen aan haar stijve tepels. Mijn handen duwen haar benen een beetje uiteen en ik duw mijn inmiddels weer stijve paal voorzichtig in haar lekkere kutje. Steeds dieper tot hij helemaal verdwenen is. Ik trek mijn heupen terug en duw hem opnieuw helemaal naar binnen. Steeds een beetje sneller. Ik ga mijn tijgerin zalig neuken. Ze slaat haar armen om mij heen, legt één been om mijn middel en kreunt zachtjes in mijn oor. Terwijl ik haar neuk spelen mijn handen af en toe met haar tepels en borsten. En ik kus haar passioneel op haar mond in haar nek. Ik neuk haar soms zachtjes, maar ook geregeld met stevige tempoversnellingen. Veel nadenken is er niet meer bij, het is pure passie en lust. Kreunend fluistert ze in mijn oor.

“Til me op en zet je op het bed.” Ze begint me te zoenen en haar tong vindt de mijne. Er volgt een passionele tongzoen. Ik zet me op het bed met mijn sexy, blonde prinses boven op mij. Ze begint zachtjes met haar heupen naar voren en naar achteren te bewegen. Haar armen blijven rond mijn nek want ze wil mij dicht bij haar. Ik begin mijn heupen lichtjes mee te bewegen op haar ritme, en dat wordt steeds sneller. Ik begin weer op mijn lippen te bijten want heel mijn lijf wordt weer gevoeliger en gevoeliger. En ik ben niet alleen, want ze begint nu ook steeds feller te kreunen. “Nog, nog” schreeuwt ze uit en terwijl ik zalig klaarkom, diep in haar kutje krijgt ook zij een heerlijk orgasme. Ze vleit zich in mijn armen om nog even na te genieten van onze liefde en onze lust. Het is echt ongelofelijk wat zij met mij doet.

Ik ben echt crazy in love.

Oriolus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *