Een tropische vakantie 1.2

()

Ik ben bijna 25 jaar getrouwd en mijn vrouw Meta is aanmerkelijk wat jonger dan ik, we schelen 12 jaar. Ik ben zelf de 50 net gepasseerd, en zie er, al zeg ik het zelf nog redelijk uit. Ik heb mijn wekelijkse sportschool, en maar en heel klein buikje. Mijn vrouw ziet er met haar 38 jaar prima uit, kort blond haar, kleine borsten en een vreselijk lekker kontje, met een diepe spleet tussen haar billen, waar ik af en toe lekker mijn pik tussen kan schuiven.

We hadden mijn 50ste verjaardag weliswaar uitgebreid gevierd, maar hadden besloten onszelf een warme wintervakantie cadeau te doen. We boekten een ticket naar Thailand, en namen een aansluiting naar het zuiden van het land, waar we op een tropisch eiland een klein resort geboekt hadden. Na een week zon en snorkelen kreeg echter een dysenteriebacterie mij te pakken en was mijn enige plek het bed, met veel water en een korte afstand naar het toilet. Na twee dagen begon mijn vrouw zich te vervelen en ik zei haar iets leuks te gaan doen. Ze verdween een dag lang en kwam s avonds pas rond 11 uur terug. Ze vertelde met een bootje weg geweest te zijn om te snorkelen, had geluncht op een strandje en was ‘s avonds uitgenodigd door wat jongens die ze op de boot had leren kennen, om een hapje te eten. Daarna hadden ze nog een bar bezocht, wat haar late thuiskomst verklaarde.

Ik leefde nog steeds op water en Norit, maar, nadat ze de volgende ochtend weer vertrokken was, ging het rond de middag een stuk beter en kon ik zelfs wat vast eten naar binnen werken in de vorm van een clubsandwich, waarna ik me eigenlijk weer prima voelde. Ik liep langs het strand naar het volgende resort en passeerde een massage-hut, waar een bloedmooi jong meisje buiten zat. Ik besloot mezelf met een massage te verwennen, voor de prijs hoefde ik het niet te laten en ik vond dat ik het na 3 dagen ziek zijn wel verdiend had.

Ik werd mee naar binnen genomen, waar een houten tafel met een dunne matras van kunststof op lag. Ze zei me in gebroken Engels mezelf helemaal uit te kleden en gaf me een handdoek om rond mijn middel te slaan. Ik hing mijn kleren over een stoel en klom op de tafel, waarna het meisje weer terug kwam. Ze was erg klein van stuk, niet langer dan 1m50, maar verder goed gebouwd. Ze goot olie op mijn rug en schouders en begon me heerlijk te masseren. Ik sukkelde zachtjes van de wereld. Na een tijdje kwam ik weer wat bij doordat mijn geslacht in de knoop was geraakt, ik lag op mijn pik, die trachtte tot volle wasdom te komen. De reden was gelijk duidelijk, de handdoek op mijn billen was verdwenen, en het meisje was geraffineerd bezig aan de zijkanten van mijn ballen te masseren. Ik wipte mijn kont omhoog, om mijn erectie wat ruimte bieden. Ik ben niet erg zwaar geschapen maar de 18cm haal ik toch wel.

Dit vatte het meisje op als een uitnodiging, want ze goot meteen wat olie tussen mijn bilspleet en zocht mijn anus met haar vingertje. Christus, dat was lekker, en ik drukte mijn kont weer omhoog. Ze stopte even, en toen ik, opzij keek, zag ik dat ze uit haar sarong gestapt was en nu spiernaakt naast me stond. Ze was jong, met kleine borsten, nog kleiner dan die van mijn vrouw, en ik, zag dat ze geschoren was.

“You like?” Glimlachte ze. Ik knikte, met een droge mond. Ze verdween weer uit beeld en ik voelde opnieuw haar vingertje mijn kontgaatje binnendringen, waar ze direct mijn prostaat vond. Ze begon me zachtjes in mijn kont te neuken, eerst met een en toen met twee vingers. Het was grandioos, en ik drukte mijn gat tegen haar hand, zodat haar vingers nu geheel in mijn anus verdwenen. Plotseling was haar hoofd naast mijn oor en ze fluisterde.

“You also like boys hé…” en dit keer klonk er geen vraagteken, het was een conclusie. Ik had daar zelf nooit bij stil gestaan en had altijd een keurig hetero leven geleid, maar de vraag zette me aan het denken. Ze trok haar sarong weer aan en voordat ik iets te berde kon brengen, verdween ze. Na vijf minuten kwam ze weer terug, gevolgd door een mooie jonge Thaise jongen, ook in sarong gekleed. Ze zei iets tegen hem en voordat ik het wist stonden ze beide naakt naast mij. Ik wilde protesteren, maar ze antwoordde alleen met “This my boyfriend”. Ze kwam naast mijn hoofd staan, pakte mijn hand en leidde hem naar haar spleetje. Ik voelde weer twee vingers in mijn anus, maar nu van de jongen. De geilheid sloeg opnieuw toe, en ik drukte mijn billen weer omhoog, nu met gespreide dijen, en ik voelde dat hij met zijn andere hand mijn lid beetpakte en naar achteren trok.

Ik liet mijn vinger in het meisje glijden die al aardig nat was, en bewerkte met mijn duim haar klitje. Ik voelde hoe de mond van de jongen zich om mijn eikel sloot en hij mij van achteren af begon af te zuigen. Ik werd steeds geiler en met een met haar eigen kutsap natgemaakte vinger drong ik nu haar anus binnen. Ze zuchtte diep en keek me diep in de ogen. Haar arm was opzij naar achteren, en toen ik hem met mijn blik volgde zag ik, dat ze haar vriend, die voorovergebogen mijn eikel pijpte, met een slank handje langzaam aftrok. Zijn geslacht had tot mijn stomme verbazing enorme afmetingen aangenomen, zeker voor zo’n kleine jongen. Hij mat zeker 22cm en was nog niet helemaal stijf. Ik kon het niet langer aanzien en drukte mezelf op mijn knieën, mijn kont omhoog, klaar om door een van mijn eigen geslacht geneukt te worden.

Het meisje kroop op de tafel en wurmde haar kutje onder mijn gezicht. Ik voelde de tong van de jongen in mijn gapend aarsgat, en begroef mijn mond in de sappige meisjeskut. Toen kwam het, hij klom op de tafel en drukte zijn stam langzaam in mijn anus. Ik dacht dat ik gek werd van geilheid, beet en sabbelde aan haar schaamlippen, stak mijn tong diep in haar grotje en toen de jongen helemaal in mij zat kwam ik met een niet te tellen aantal ontladingen klaar op de matras. De jongen trok zijn stam langzaam uit mijn anus. Ik beet het meisje in haar klitje, wat een verrassend effect had. Ze bokte met haar bekken, drukte haar kutje tegen mijn mond en kwam zuchtend klaar.

Na wat nazinderen liet ze zich van de tafel glijden, en ook de jongen klom er af. Hij stond met een kloppende erectie naast mij. De aderen lagen dik op zijn stam, en zijn eikel was helemaal zichtbaar. Er liep voorvocht uit zijn pisgleufje. Het meisje pakte hem om zijn middel en duwde hem tot bij mijn hoofd. “You thank him”, zei ze en wees op zijn pik. Als in een waas bracht ik mijn hoofd naar voren en zij leidde zijn harde stam in mijn mond. De jongen legde een arm om het middel van het meisje en kromde zijn rug, waardoor zijn pik naar voren kwam. Het meisje leidde hem naar mijn mond een zonder na te denken opende ik die om voor het eerst van mijn leven een pik te proeven. Voorzichtig legde hij zijn eikel op mijn tong. Ik proefde zijn zoutige voorvocht, ik proefde mijzelf…

Ik likte aan zijn eikelriempje en omsloot zijn pik. Langzaam, maar steeds sneller begon hij mij in mijn mond te neuken. Ik probeerde hem genot te geven en gebruikte af en toe mijn tanden. Toen kreunde hij en begon te spuiten. Vier stralen dik zaad spoot hij in mijn mond; ik liet het er uit lopen toen hij terugtrok. Het meisje hurkte en likte het sperma van haar vriendje van mijn kin en lippen.

Toen gingen ze allebei zachtjes weg. Ik bleef nog een tijd alleen op de tafel liggen, diep nadenkend over mijn blijkbaar biseksuele instelling, en of ik mijn ervaring met mijn vrouw zou delen…

PjotrA

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *