Nieuwe man?

()

Het is maandagavond. Mijn vriendin werkt met de late en heeft pas om acht uur gedaan met werken. Haar zoontje is bij mij en rond acht uur leg ik hem in bed. Als hij slaapt is het tijd voor op te ruimen. Eerst ruim ik de living op en daarna nog de badkamer, aangezien ik hem nog in bad gezet heb. Terwijl ik in de badkamer bezig ben hoor ik de deur opengaan en weet ik dat ze thuis is. “Het eten staat in de oven” roep ik, en ik ruim alles verder op.

Ik hoop dat ze blij is om in een proper opgeruimd huis thuis te komen. Als de badkamer terug blinkt, besluit ik om te gaan kijken wat ze aan het doen is. Ik verwachtte dat ze aan tafel zat om te eten, maar ze heeft zich in de zetel neergelegd met haar voetjes omhoog. In haar hand heeft ze een glaasje wijn vast, waarvan ze nipt op het moment dat ik binnenkom. Ik geef haar een zoen op de wang.

“Zware dag?” vraag ik zachtjes. Ik krijg niet direct antwoord. Ik kniel en begin zachtjes haar voeten te masseren. Ik kijk haar aan en ze sluit haar ogen. Ik zie dat ze begint te genieten. Ik begin zachtjes de voeten te kneden en af en toe geef ik kusjes op haar tenen en voeten. Ik kijk even op en zie dat haar glaasje wijn intussen leeg is. Mijn handen beginnen haar benen te strelen. Langzaam naar haar dijen toe. Mijn hoofd volgt en ik geef haar kusjes tot ik aan haar dijen ben. Dan leg ik mij naast haar in de zetel. Mijn handen blijven wel verder strelen. Ze verdwijnen onder haar rokje en ik streel langs de rand van haar string. ‘Pets’

Plagerig slaat ze mijn hand weg. Maar ik krijg wel een kusje op mijn mond. Ze slaat haar armen rond mijn nek en trekt mij dicht tegen zich aan. Ik kijk haar aan in haar oogjes. Glinsterende oogjes, vol ondeugendheid. Nu ben ik het die haar een zoen geef. Ze beantwoordt mijn zoen passioneel en al snel dansen onze tongen in elkaars mond. Ik voel haar ene hand door mijn haren glijden en de andere langs de rand van mijn broek strelen. Die lekkere tongzoen maakt mij alsmaar geiler. Plots zet ze zich recht en neemt de fles wijn in haar hand. Ze drinkt een slokje recht van de fles en vraagt mij plagerig of ik ook nog zin heb. Ik neem de fles en drink ook een slokje. Maar in gedachten heb ik zin in iets heel anders gekregen. Gelukkig blijk ik niet alleen te zijn want ze legt zich terug neer, lekker dicht tegen mij aan. IK leg me op mijn zij en streel zachtjes met mijn vingers langs haar gezicht. Langs haar hals en zo naar haar borsten toe. Intussen voel ik haar handen langs de rand van mijn broek glijden. En even later steekt ze haar hand onder mijn t-shirt en glijdt haar hand over mijn buik. Ook mijn hand glijdt onder haar topje en al snel speel ik met de rand van haar beha. Als haar handen plots met mijn broeksriem beginnen te spelen vraagt ze lachend.

“Heb je die nog nodig lieverd?” Ze doet de riem uit en gooit hem op de grond.

“Alleen als je stout bent” antwoord ik plagend.

“Ik ben nooit stout” zegt ze op een wel heel ondeugende toon. Terwijl ze dit zegt maakt ze de knop en ritssluiting van mijn broek los. Ze zet zich rechtop en heel langzaam en sensueel trek ze haar topje uit over haar hoofd. Ik aarzel niet en trek haar dicht tegen mij aan. Mijn handen verdwijnen achter haar rug en ik knip haar beha los. Even later ligt ook die beha ergens op de grond in de woonkamer. Er volgt een zacht kusje. Ik streel met één hand over haar rug en met de andere hand langs haar welgevormde borsten. Terwijl ik wat speel met haar stijf wordende tepeltjes voel ik haar hand over mijn kruis glijden. Ze voelt in ieder geval de bult in mijn broek, want ik ben fameus geil geworden. Net op het moment dat ik verwacht dat ze mijn stijve pik uit mijn broek zal halen, verrast ze mij. Ze staat plots recht, zet een paar stappen opzij en schudt met haar sexy kontje. Ze laat traag haar rokje zakken en stapt eruit. Ze draait zich even om en ziet mijn geile blik. Ze draait zich weer om en met enkel nog een string aan wandelt ze tot aan de stereo-installatie. Ze zet een zacht achtergrondmuziekje op. Intussen maak ik van de gelegenheid gebruik om snel mijn broek uit te doen. Ik lig nu in de zetel met enkel mijn boxershort aan. Ze wandelt nu wel heel ondeugend naar mij toe en zegt.

“Is dat alles wat je uit doet?”

Ik steek speels mijn tong uit en doe dan heel traag mijn boxershort uit. Daar lig ik nu, poedelnaakt met een stijve pik in de zetel. Ze stapt op mij toe, buigt zich voorover en al wat ze doet is ook speels haar tong uitsteken. Ze maakt me werkelijk gek van verlangen. Plots denk ik terug aan die riem en hij ligt nog binnen handbereik. Ik geef haar een licht duwtje op de schouder waardoor ze een stap terugzet.

“Ach zo, we zijn stout” zeg ik op een strenge toon. Ik neem de riem van de grond, vouw hem dubbel en sla er hard mee in mijn handpalm.

“Op je knieën” beveel ik streng.

Alweer trekt ze een ondeugend gezichtje maar ze luistert toch braafjes. Ze zet zich tussen mijn benen op haar knieën. Ik zie ze ondeugend kijken naar mijn stijve pik en ik weet dat ze mij maar al te graag wil pijpen nu. Maar dat plezier gun ik haar (en mezelf) nog even niet. Ik buig me voorover en geef ze een kort zoentje op haar lippen.

“Draai je om en buig je voorover” fluister ik nu. Ze kijkt naar mijn pik en trekt een speels pruillipje. Daarna doet ze braaf wat ik vraag en ze zit nu op haar handen en knieën op de grond voor mij. Met haar sexy kontje in mijn richting.

‘Pets’ Ik sla met mijn hand op haar linker bil.

‘Pets’ Ik sla met mijn hand op haar rechter bil.

Ze geeft geen kik. Ik wrijf met mijn handen nu zachtjes over haar kont. Tussendoor geef ik nog tweemaal een zacht tikje op haar billen. Eén hand glijdt nu tussen haar billen en mijn vingers wrijven nu zachtjes langs haar kutje. Ze is werkelijk kletsnat. Ik hoor een goedkeurend kreuntje en automatisch opent ze haar benen een beetje verder. Ik wrijf nog enkele malen over haar kutje heen en weer en stop dan plots. Ik blijf geruisloos in de zetel zitten en wacht rustig af tot wanneer ze iets doet. Het duurt maar een minuutje ofzo en ze kijkt speels over haar schouder naar mij.

“Wat wil je dat ik doe? Vraagt ze lachend.

“Draai je maar terug om en kom terug op je knieën voor mij zitten”. Ze doet onmiddellijk braaf wat ik haar vraag en kijkt met een hongerige blik naar mijn stijve pik.

“Sluit je ogen en open je mondje maar” vraag ik. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht en ze sluit haar ogen en opent haar mondje. Ik besluit haar toch nog heel even te plagen. Ik schuif de twee vingers die daarnet nog langs haar kutje wreven langzaam in haar mondje. Ze zuigt mijn vingers werkelijk naar binnen. Ze is echt mega geil. Ze opent haar oogjes en kijkt me nu wel héél ondeugend aan. Ik neem haar hand vast en breng die tot aan mijn pik. Ik kijk haar aan met een blik die maar aan ding vertelt: “it’s all yours”

Ze begint mij nu zachtjes af te trekken. Ze kijkt me aan met een sexy blik en bijt zachtjes op haar onderlip. Ik geniet en streel zachtjes langs haar blonde haren. Mmm, ik wil meer en plots opent ze haar mondje en zuigt ze mijn pik naar binnen. Zalig! Terwijl ze mijn pik zachtjes blijft masseren, verwent ze met haar tong mijn eikel. Ik slaak onmiddellijk een kreuntje. Die tong doet mij heerlijk genieten. Langzaam verhoogt ze het tempo en nu is het mijn beurt om op mijn lip te bijten. Bijna onverstaanbaar kreun ik.

“Ik wil je neuken”.

Ze aarzelt geen seconde en stopt met pijpen. Als een echte tijgerin kruipt ze op mijn schoot. Ik geef haar onmiddellijk een lekkere tongzoen en mijn handen masseren haar borsten even. Ze neemt mijn pik vast en schuift haar natte kutje er langzaam over. Ze begint haar heupen zachtjes heen en weer te bewegen.

“Zo, is dit wat je wilt” vraagt ze zachtjes kreunend.

“Mm.., mm…” en mijn pretoogjes zijn een veelzeggend antwoord. Ze legt haar handen op mijn gezicht en geeft een kusje. Ik beweeg mijn heupen zachtjes mee en streel met mijn handen haar rug. Het tempo wordt gestaag opgevoerd en mijn lichaam begint steeds gevoeliger te worden. Ik duw mijn heupen ook steeds heviger mee omhoog. Ook zij raakt duidelijk overgevoelig want van zacht kreunen is nu geen sprake meer. Plots verlies ik alle controle. Overheerlijk kom ik klaar, diep in haar lekkere kutje. En ik ben niet alleen. Ze zet haar nagels in mijn borstkas en luid kreunend komt ook zij klaar.

Moe en uiterst voldaan legt ze haar hoofdje op mijn schouder en kust me in mijn nek.

“Ik hou van jou” fluister ik zachtjes.

“Ik ook van jou” fluistert ze terug.

En we genieten nog lange tijd na van onze heerlijke vrijpartij.

Oriolus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *